38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

offf 3 gün kaldı. inşallah sağ salim atlatayım zevkle benden sonra gelecek arkadaşları sopalarım. keşke alabama kadar rahat olabilseydim. ama tabii o 38 yaşında. birşey olsa yine de zamanı var. bende zaman yok artı bir daha bunlara kalkışacak güç de yok. tabii hiçbirimiz allah değiliz kime ne olacağını bilemeyiz. hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.

badenur arkadaşının hamileliği allahın mucizesi. inşallah isteyen herkesin başına gelir. benimki de bi tür mucizeydi. özellikle 2 sene sonra tam olduğu ay itibariyle. keşke amnio konusunda da onun kadar rahat olabilseydim gelen herşeyiyle kabulüm diyebilseydim.

hayırlı olsun rahim filmin. test sonuçları da güzel yalnız e2 biraz yüksek. 70-80 in üstü çok iyi değilmiş. 50 civarı çok iyiymiş. benim 1 sene önce e2 değerim 80 idi. tüpleri yaptırırken hiç sormadım. derken bu hayıt tohumu buğday çimi kullanığım ay e2 düşürmesi için de calcium d glucarate diye birşey duymuştum. onu aldım. o ay ne kadardı bilmiyordum nasılsa yüksektir dedim. internette bir eczanede satılıyor. 50-60 lira gibi birşeydi. üstünde yazdığı gibi kullandım. hamile kaldığım ay fsh 12 e2 25 olmuştu. hatta fazla mı düştü diye korkmuştum ama dr değer normal demişti. istersen dene. ama 1 ay sonunda mutlaka e2 ye tekrar baktır. sonuca göre devam edersin.

sanırım kk da bozukluk var bilgisayarı kapadım açtım birşey değişmedi bütün mesajları aynı anda almak için ortadaki hq butonuna basamıyorum tek tek cevap yazıyorum. ikonları da alamıyorum (kızgın)aferin yağmur erverdi de alkışlamış ya dikkatinden ötürü (alkış bu arada) eee hep dövecek değilim ya :)))petikler herhalde testleri adet 3. günü yaptırdın filmi 5-6. gün çektirdin değil mi? ikisi aynı gün olamaz da ???

iyi yolculuklar. valla alıştık her sabah seni görmeye kendini uzun süre özletme olur mu? herhalde bizi merak eder ne yapar eder arada girersin? duygu sömürüsü de yaptım :)) buradaki görüşmelerinden de haberdar at bizi

canım çok şaşırdım ve üzüldüm. demek ilaçsız veya çok az ilaçla büyüyen yumurtaların bile olgunlaşmamış. çok fazla ilaç bozuyor diyorlar ama. memorial ın labaratuarı falan çok iyidir. yumurta büyürken de habire herşeyini kontrol ediyorlar. yani bence doktordan veya labaratuardan diyemeyiz. bu kadar zaman hamile kalamamanın nedeni bu olabilir mi? inşallah şu anda hayırlı bir haber almışsındır. bakalım sonrası için hale hanım ne önerecek?

roniyam kızının daha iyi olmasına çok sevindim. gözün aydın. inşallah sütün artar. süt arttırıcı vitaminlerden malt bir de çaylar vardı onlardan içiyor musun? inşallah bizler de kucağımıza alırız

erverdi aman sen hamile kal da kociş seni hapsetsin güzelim biz ziyaretine geliriz valla. waters ile telefonla konuştum. iyimiş. sadece çok yoğun sabah yazamıyormuş akşam da bilgisayarı açığında kızı üzülüyormuş takip ediyorum ama yazamıyorum iyordu.inşallah hülya da iyidir.

inşallah randevundan önce benim güzel sonuçlarımı okur rahatlarsın. 16 sı akşamı herşey iyi gittiyse (umuyorum inşallah) mutlaka girer yazarım. olacak olan olacak her zamanki gibi ama ben çok gerildim bir geçse de şu 3 gün rahatlasam. sanki allah bana bir hediye gönderdi ben de onu teklikeye atıyormuşum gibi geliyor. birşey olursa kendimi hiç afetmeyeceğim. inşallah hayırlısıyla atlatırım

sigarayı aşılamaya başlamadan artık bu hafta sonu bıraktığını umuyorum. sen bir artık sigara içmiyorum de işte o zaman asıl alkışı benden alacaksın

kızlar;herkese tünaydın.hamileler gebeler göbişler yolda olanlar yolcular haber bekleyenler ya da bir beklentisi olmayanlar ya da işte bu sayfaları tesadüfen okuyan ,tanıdığım tanımadığım herkese mutlu pazarlar..gününüz aydın,mutluluktan yana bir pazar olsuna.s.a.s.a.s.

bu arada civildeyen kuşlara börtüye böcüğe de merhaba...herkese selaaaammmmmmm olsunkaydirigubbakcemile3

YAĞMUR;sıramı sana vermiştim.oldu mu yoksa?bak en çok ben sevinirim.daha dün yazıpta bugün hamile haberini okursam deymeyin keyfime..sen git en iyisi bir prediktör al.yoksa zaten yok.olmadığını biliyoruz.ama ya varsa?hadi kurt düşüreyim içine de yap bir testçik.ama dur yaaa.belki senin evde vardır.preeesit filan kullandın sen.ovülasyon testin varsa belki gebelik testin de vardır.
inşallah ilerleyen saatlerde güzel haberini alırım:Saruboceq::CüvCüv:

ZARPANDıT;ben şimdi yazarken şimdi siz gelmişsinizdir bile..tatlı yorgunluklar olsun.Kapalıçarşı'da buluşacağız buluşmasına da öncesinde bir tanışsak diii mi ama.önce bir çayımızı içsek.bak.yine ille de çay diyorum.olur siz ne isterseniz o olsun. bu arada da tanışmış oluruz.yoksa daha ilk gelmişsiniz.şimdi.merhaba ben kinder ben zarpandit,ben filanca..zaten çok komik.öyle rumuzlarladelikafadulden

sonrasında gideriz gidersi.o satıcı senin bu satıcı benim.pazarlık ta yaparız haaayerimseniben

söz mü?ben senin bibilinin bibisini çekmeye gelicem...ayyyh ne komik oldu.tekerleme gibi oldu.dur!uydurayım azcık
.denizin bibilisi bibisini elletmezmiş.bibilinin annesi hiç elletmezmiş.başlarım şimdi bibilisine de bibisine de, bibilinin annesine de.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hemen şimdi attırdım.inşallah azıcık güldün deniz.amaaaannn hep ağla heğ ağla,hep endişe hep bekleyiş.az da gülmece katalım di mi ama.

HERŞEY İYİ OLACAK.............

ALABAMA;canım sen de gün almışsın amniyo için.ikinizin de iyi geçecek inşallah..uğramışsın.....iyi gezmişsin. gezdirmişsin ...sıcaklara dikkat! aman dikkat! dün ben dışarıdaydım.sen şimdi hamilesin daha da dikkat!

RONıYAM;umarım sütün çoğalır.her damlası altın.

BADENUR;hayıt içsemmi acaba diye sormuşsun.en iyi Deniz bilir.ben ona ansiklopedi kadın diyorum.ben ne kullanmaktan yanayım (ne bileyim çekiniyorum işte,ne ,kime iyi gelir diye?)ne de fazla bir bilgim var bu konuda.toparlandığını birşeyler yapmaya çalıştığını görmek güzel..

KİNDER;arkadaşım bugün iyi umutlu haberlerini gelmesini bekliyorum.lütfen gel paylaş bizimle..inşallah herşey yolunda gider gülüm.
duacınım

Tabi tabi 3.gün yaptırdım ama sonucu rahim filmi çektirdiğim gün istedim ve gördüm :)
Filmi de 7. gün çektirdim.

Evet bence sen hiçbir şeyine dokunma bu şekilde gayet iyiyken ya bozulursa?

Evet aynen dediğin gibi yaptım tatlım.

Allahtan umut kesilmez canım inşallah herşey yolunda gider...

kendi kendimizi tedavi edeceğiz sen hiçmerak etmealkisalkisalkis

kızlar sanırım patikler reglinin 3.günü kanı verdi testi de filmle birlikte aldı yoksa biliyordur 2.günü yada 3.günü olduğunu kaydirigubbakcemile3

evet canım aynen öyle..

Şimdilik doğala devam takviyelerle, yani preseed, vitaminler filan...Tüp için biraz daha bekleyeceğim... Çünkü üst üste bayağı masraflı oldu...

Tamam canım sağ ol açıklamaların için. Deniz ya valla bu e2 ne işe yarar inan bilmiyorum...

evet evet daha önce de yazdığım gibi hepsini vaktinde çektirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…