var olmaz mı sabah uyandığımda gelmişti:)tam 32 günde ancak geldi.yağmur sesi..hadi sende bir ses ver.geln giden var mı?
arkadaşlar ben aray daha önceki sayfalarda arkadaşlarla çok yazışmıştık.benim bir kızım oldu.çok mutluyum.ben de bu yolda çok mücadele verdim.hiç bir zaman umutlarınızı kaybetmeyin pes etmeyin
ooo alkışlar için çok teşekkür ederim. nasıl da mutlu oldum. ancak bedenur du sanırım "patipati reglinin 2-3 .günü tahlil verdi fakat filme gittiğinde de tahlil sonuçlarını aldı herhalde" deyince ben de kendimi bu yorumu yapamadığım için aptal gibi hissettim. bakış açım demekki negatiften yana badenur daha pozitif :)
bu saat oldu uyuyamadım. reglimi cuma günü bekliyordum gelmedi.iki gün geçti. 31. gün de bitti yani. uyuyamıyorsam yarın gelecek demektir.ne zaman regli olursam o gece uyuyamam ben ne ilginç değil mi?
bu arada bu reglime aşılama yaptırmak için araştırdım. bir kaç arkadaşa da sordum. içime sinen yerler maşallah pahalı diğerlerini de ben istemiyorum.aşılama yattı anlayacağınız ama temmuz da tüp yaptırmayı planlıyorum.allahtan bişi olmazsa da kesin kararlıyım. aslına bakarsanız ruhen bu ay da hazırım. ancak çok yorucu bir seneyi geride bırakırken bu ay yürüyüş spor ve sigara içmeden bir ay geçirip öyle tüp e başlamayı uygun buluyorum. hayırlısı allahtan.hepinize iyi uykular...
sigara içmiyorum
hülya nasılsın? eşin nasıl oldu? bakıcı bulabildin mi?
İyiyim deniz sen nasılsın sizleri fırsat buldukça okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bu hafta da misafirlerim vardı.Senin endişelerini anlıyorum ama sakın aklına kötü şeyler getirme olumlu düşün hiçbirşey olmıycak emin ellerdesin zaten.
Eşimin alçısı alındı.Şimdi biraz daha iyi ama bu hafta da çalışmıycak.Ben bugün işteyim ama yarından itibaren rapor alıcam.Bakıımız da haftaya başlıycak.İnşallah haftaya normale dönücez.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalk
inşallah böyle devam eder
bir arkadaşımın kuzeni 7. denemede 40 yaşında hamile. 18 haftalık. 2 li test sonuçları falan iyi gelmiş. dr biz en iyi embriyoları seçtik sonuçlar da iyi karar sizin demişler onlar da amnio yaptırmamaya karar vermiş. tek salak ben miyim yaaa. bu hafta bana yaklaşmayın mafoldumben
İyiyim deniz sen nasılsın sizleri fırsat buldukça okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bu hafta da misafirlerim vardı.Senin endişelerini anlıyorum ama sakın aklına kötü şeyler getirme olumlu düşün hiçbirşey olmıycak emin ellerdesin zaten.
Eşimin alçısı alındı.Şimdi biraz daha iyi ama bu hafta da çalışmıycak.Ben bugün işteyim ama yarından itibaren rapor alıcam.Bakıımız da haftaya başlıycak.İnşallah haftaya normale dönücez.
badenur arkadaşının hamileliği allahın mucizesi. inşallah isteyen herkesin başına gelir. benimki de bi tür mucizeydi. özellikle 2 sene sonra tam olduğu ay itibariyle. keşke amnio konusunda da onun kadar rahat olabilseydim gelen herşeyiyle kabulüm diyebilseydim.
denizcim, dualarım seninle. hiç korkmana gerek yok bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah, bu da göz açıp kapayana dek geçecek. koryon villus biopsisi amniyosentezden çok daha zor ve can yakıcıdır ben onu da yaptırdım, evet acıdı ama o kadar abartılacak bişey değil, bebek zaten pozisyonunu ona göre ayarlayıp büzüşüyo ya da bi köşeye siper alıyo iğneyi görünce, ben girdiğimde 3.5 aylıktı teyzesi, düşün ki amniyosentezde kocaman bi havuz var ve bebek bu kocaman havuzda ayrıca giriş yapılan iğne incecik bi iğne ,inan bana korkacak hiçbişey yok, önemli olan sonucun inşallah güzel çıkması....
ben işlemden sonra yatacam filan zannetmiştim internette okuduklarıma göre, ama doktor hemen kaldırıyo, ve sonucu ben eşimle yürüyerek laboratuvara götürmüştük. sakın sıkma canını ve rahat ol, eşin yanında olsun, elini tut sıkı sıkı ve hiç korkma tamam mı?
hülya ben yazana kadar sen yazmışsın. alçı çıkmış sevindim. neyse az kalmış inşallah çabucak iyileşir eşin.
badecim bu bizim kaderimizmiş işte olana kadar bende hep öyle düşünüyordum bi benmiyim diye diye kendimi dolduruyodum ne yalan söyliyim. inşallah o günler de gelecek sende yavrunu kucağına alacaksın. sen yeterki yılma ve yola devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?