38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar ben aray daha önceki sayfalarda arkadaşlarla çok yazışmıştık.benim bir kızım oldu.çok mutluyum.ben de bu yolda çok mücadele verdim.hiç bir zaman umutlarınızı kaybetmeyin pes etmeyin

arkadaşlar ben aray daha önceki sayfalarda arkadaşlarla çok yazışmıştık.benim bir kızım oldu.çok mutluyum.ben de bu yolda çok mücadele verdim.hiç bir zaman umutlarınızı kaybetmeyin pes etmeyin

hoşgeldin ARAY;zorlu mücadelenden sonra kızına kavuşmuşsun.güle güle iyi günlerde hayırlı geleceklerde büyüt yavrunu.desteğin için sağol.hamileliğinde de çok sıkıntı çekmişsin.Badenur yazmıştı burada...
öyle tahmin ediyorum ki kızın tüm çektiğin zorlukları unutturuyordur.
desteğin için sağol....:1hug:

o yorumu yapan bendimm canımmm

sigara içmiyorum

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

inşallah böyle devam eder

bir arkadaşımın kuzeni 7. denemede 40 yaşında hamile. 18 haftalık. 2 li test sonuçları falan iyi gelmiş. dr biz en iyi embriyoları seçtik sonuçlar da iyi karar sizin demişler onlar da amnio yaptırmamaya karar vermiş. tek salak ben miyim yaaa. bu hafta bana yaklaşmayın mafoldumben

hülya nasılsın? eşin nasıl oldu? bakıcı bulabildin mi?

İyiyim deniz sen nasılsın sizleri fırsat buldukça okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bu hafta da misafirlerim vardı.Senin endişelerini anlıyorum ama sakın aklına kötü şeyler getirme olumlu düşün hiçbirşey olmıycak emin ellerdesin zaten.
Eşimin alçısı alındı.Şimdi biraz daha iyi ama bu hafta da çalışmıycak.Ben bugün işteyim ama yarından itibaren rapor alıcam.Bakıımız da haftaya başlıycak.İnşallah haftaya normale dönücez.

az kalmış o zaman canım. sık dişini ne diyeyim. 2 hafta sonraya herşey rutine dönmüş olacak inşallah

DENİZCİM seni anlıyorum, aynı durumda olsam aynı endişeleri fazlasıyla yaşardım, ama sonunda tüy gibi hafifleyeceksin, herşey güzel sonuçlanacak... biraz daha sabır...

HÜLYACIM senin adına sevindim... eşine tekrar geçmişolsun... hem iş hayatı, hem ev sorumlulukları, hem de hasta bakmak, çok zor... biraz çözümlediğine sevindim... inşallah daha da rahatlayacaksın...

KİNDERSMS canım haber çıkmamış senden... nasıl bir ruh hali içindesin bilemiyorum ama her halinle seni anlayacak ve destek olacak arkadaşların olarak meraktayız...

denizcim, dualarım seninle. hiç korkmana gerek yok bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah, bu da göz açıp kapayana dek geçecek. koryon villus biopsisi amniyosentezden çok daha zor ve can yakıcıdır ben onu da yaptırdım, evet acıdı ama o kadar abartılacak bişey değil, bebek zaten pozisyonunu ona göre ayarlayıp büzüşüyo ya da bi köşeye siper alıyo iğneyi görünce, ben girdiğimde 3.5 aylıktı teyzesi, düşün ki amniyosentezde kocaman bi havuz var ve bebek bu kocaman havuzda ayrıca giriş yapılan iğne incecik bi iğne ,inan bana korkacak hiçbişey yok, önemli olan sonucun inşallah güzel çıkması....
ben işlemden sonra yatacam filan zannetmiştim internette okuduklarıma göre, ama doktor hemen kaldırıyo, ve sonucu ben eşimle yürüyerek laboratuvara götürmüştük. sakın sıkma canını ve rahat ol, eşin yanında olsun, elini tut sıkı sıkı ve hiç korkma tamam mı?

o mucize bana da raslayacak mı? :çok üzgünüm: dün eşimin geleneksel mezunlar partisi vardı, her yaş grubundan mezunlar çocukları kucağında gelmişlerdi yine... bir çocuğu olanlar sayıyı ikiye çıkarmış... üreme sağlığı bozuk olan bir ben mi varım allahım dedim ???? bir ben miyim????. müziğin ritmine rağmen öyle buruktuk ki... bugün de çok tatsızım senağlama

Amnio konusunda buraya güzel haberlerle döneceksin arkadaşım, bak başından beri hep böyle oldu, böylede devam edecek.. sen tedbirli davranıyorsun... iyi de yapıyorsun, ben de kesin amnio yaptırırdım...

hoşgeldin hülyacım nasılsın nasıl keyifler
deniz aynı şeyleri düşünüp duruyorum vallahi yaptırmasam mı diye düşüncem daha çok ay bilmiyorum çarşambaya randevu aldım ama amniyo için değil riskli gebelik uzmanı bakcak bakalım o ne dicek hayırlısı olsun.
erverdi canım dediğim gibi bu bi kontrol bakalım doktorun son yorumlarına göre yolumuza yön vercez
patikler canım doğala devam demişsin hadi hayırlısı olsun

selam, koryon villus biopsisi yaptırmışsın buna ne için gerek duyuldu merak ettim?

hülya ben yazana kadar sen yazmışsın. alçı çıkmış sevindim. neyse az kalmış inşallah çabucak iyileşir eşin.

badecim bu bizim kaderimizmiş işte olana kadar bende hep öyle düşünüyordum bi benmiyim diye diye kendimi dolduruyodum ne yalan söyliyim. inşallah o günler de gelecek sende yavrunu kucağına alacaksın. sen yeterki yılma ve yola devam et.

canımmm güzel hamilecim benim, yılmadım hala umudum var tabii... ben inanıyorum ki, her kadın pes etmezse bu mücadelenin sonundamutlaka mutlu sonu yaşayacak... kadınların bazıları kolayca anne oluveriyor, bazılarıda çok zor bir yoldan geçiyor, benimki ve birçok arkadaşımınki zor olan işte... sen nasılsın canım ???? bu aralar hangi aşamalar var?

badenur, senin dün yaşadığın durumu hepimiz yaşadık.etrafımızda ki herkes 2. tur bebeklere başladı bile.ben de o ortamlarda hep boynu bükük kalırdım.hala da öyle.kucağıma almadan bu durum düzelemeyecek.dilerim sen de kıymetline en kısa sürede hayırlısıyla kavuşursun.

deniz, korkma herşey güzel olacak bence.bu mucizeyi veren allah devamını da getirecektir.ayrıca ben sopalanmak istiyorum.amniyo zamanlarına geleyim de yeter ki sopala sen beni.delikafadulden

selam kızlar
size mutlu umutlu günler
benim umudum dün bitti haber verdiler gelişme olmamış :çok üzgünüm:
bir sonraki bahara kaldım bende badenur,yağmursesi,erverdi, birlikte yola devam:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…