38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam kızlar
size mutlu umutlu günler
benim umudum dün bitti haber verdiler gelişme olmamış :çok üzgünüm:
bir sonraki bahara kaldım bende badenur,yağmursesi,erverdi, birlikte yola devam:çok üzgünüm:

ben bugün çok duygusalım canım, inanki çok üzüldüm, senin bu umut yolculuğun bana son tüp bebek evrelerimi tekrar yaşattı... birlikte yola devam edelim tabiki... bir dahaki sefere bu acıları unutturacak son denemelerimiz olsun inşallah.. :teselli:

inşallah badenur
üstümden kamyon geçmiş gibii hissediyorum pelte pelte lime lime oldum sanki senağlama

ARKADAŞLAR,

Bilginize ihtiyacım var, en son prolaktin ve progesteron testlerimi 2.5 sene önce yaptırmışım, normal değerlerden çok azıcık fazla çıkmış, doktorlar önemsememişti, ben bunları tekrar bir baktırayım diyorum, bunları hangi günler yaptırıyorduk, unutmuşum...

kızlar selam.herkese selam.memorialdeyim.

hayırdır inşallah? adet dönemimi tahlillermi canım?

inşallah badenur
üstümden kamyon geçmiş gibii hissediyorum pelte pelte lime lime oldum sanki senağlama

bilmezmiyim :çok üzgünüm: en kötüsü o bekleyiş içinde olmak insanı mahveden bir dönem o... zaman herşeyin ilacı oluyor, bak bana yine araştırmalara koyuldum bile.

Son düzenleme:
of kızlar oh
ne yapmalı
önce bi güzel karnı mı doyurmalı
yoksa yine maalesef haberini kociye mi duyurmalı
gıdaklamıyo işte erverdi
fazla yumurtaları nerden bulmalıı
en iyisi buraya bir çadır kurmalı
huniyi de kafaya takmalı

yine aynı terane........bir daha ki ay olsun istedim yine...offff hiç eve gitmek istemiyorum.yola da çıkmak,vesaite de binmek...keşke şimdi görünmez olabilseydim...şu anki duygularım bunlar. bir çay içeyim kendime gelirim

erverdi allah seni iyi yapsın
dur bende geleyim hunileri takalım gezelim
yavrum kaç tane olsun bekliyosun bu yumurtaları 10 muu
sana yeter olan yumurtan korkma
hormonların normal bide teedavide gör bakalım gelir devamıı

haayırlısı olsun demekten başka birşey diyemiyorum. :çok üzgünüm: bizimkisi gelecek ama önce çok uğraştırp sonra gelecek... dünden beri ben de diyorumki, keşke yok olsam, kimse beni aramasa sormasa, kimsenin beni tanımadığı bilmediği bir yerde yaşasam..... senağlama

kızlar bi şey sorcam erverdi sen ordasın bi sorarmısın tranfer olmayınca paranın bir kısmını geri veriyorlardı buraddad öylemi beni aramadılar muhasebeden bende arayıp sormadımm

bir de amh testi yaptıracağım :çok üzgünüm: adetten sonra rahim filmi kafamçokkarıştı yeniden çalışmaya başlamadan önce bir de memorial'e gideceğim (DENZ'e sözüm var), bunlara göre yeniden yolumu çizeceğim. akannehir

amh ne zaman yapılıyordu? internette bazılarına göre 3. gün, bazılarına göre günü yok...

kızlar bi şey sorcam erverdi sen ordasın bi sorarmısın tranfer olmayınca paranın bir kısmını geri veriyorlardı buraddad öylemi beni aramadılar muhasebeden bende arayıp sormadımm

canım benimde transfer olmadığı zaman para iadesi yapmışlardı, çok komikti, 2.350 dolar ödemiştim (ilaçlar, tahliller hariç), 350 dolar geri vermişlerdi, çok şaşırmıştık, ama o dönem neden bu kadar dieyecek gücümüz olmadığından, sormadık bile... yer başka bir hastane idi, bunların uygulaması nasıldır sormak lazım...

noldu anacım badenurcum hadi ben böyleyimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama sen niye üzdün kendinii bööle

ben dün gittiğimiz ortamdan çok etkilendim, insanlar çocuklarıyla dans ediyordu, çocuklarıyla fotoğraf çektiriyorlardı, eşimin bakışlarında hüzün gördüm... dağıldım.. senağlama bugün herkesten olumsuz haberlerde geliyor, umutlarımı bir sandala yükledim, sandal da delik var, su alıyor... :çok üzgünüm:

sağol canım. senin ikili testin mi kötü çıkmıştı hemen koryon villus biyopsisi yaptırmışsın? inşallah sonuç iyi çıkmıştır. ben de iğneden korkmuyorum düşük riskinden korkuyorum. artık yaptırıp kurtulucam yoksa geri kalan 5 ay da herşey gerçekten iyi midir diye korkarım. sen kimde yaptırmıştın testi? rıza beyde mi? sanırım o hiç yatırmayanlardan zaten yatacak yer de yok. biz de testi labaratuara (muhtemelen amerikan hastanesine) götürürüz sanıyorum.

bana sen yaptırmayacakmışsın gibi geliyor. sen bana göre çok daha rahat bir kişiliksin sonuçların da iyi inşallah ultrasonda da bebek iyi gözükünce sanki yaptırmazmışsın gibi geliyor. bakalım :dance:

inşallah geleceksi. bir sonraki dr kontrolün ne zaman?

selam kızlar
size mutlu umutlu günler
benim umudum dün bitti haber verdiler gelişme olmamış :çok üzgünüm:
bir sonraki bahara kaldım bende badenur,yağmursesi,erverdi, birlikte yola devam:çok üzgünüm:

çok üzüldüm. hale hn birşey dedi mi? konuştun mu?

bilmiyorum valla ama adet sonları galiba. yine dr a gideceksen o zaman öğrenir yaptırırsın.

offf erverdi ne yapalım bekleyelim be güzelim. beklemekten birşey çıkmaz. bakalım elbet söyle 5-6 yumurtalı bir ay çıkacaktır.

amh adet 2-3. gün ama bence gereksiz. hele özelde para tuzağı çok pahalıydı. salak bana 3 yıl önce jined de minik bir servete malolmuştu. memorial a gidersen doktora sorarsın. valla oraya veya başka iyi bir merkeze gitmeni tedaviye başlaman için değil son durumunu net bir şekilde öğrenmen için istiyorum. bundan sonraki planlarını ona göre yaparsın inşallah.

aradım kociyi ...söyledim kurtuldum.okeyi aldım.

Çapa 'daki dr 4 5 olur dedi sayı için.Hale Hanım yine 2 3 dedi.
Çapa daki dr sağda yok dediHale Hanım sağda 1 immatür dedi
Hale dr;geçen aya göre daha iyi bulmuş görüntüyü bir deneyelim derim büyüyeceklermi görelim olmazsa iptal olur tranfer olmaz dedi
onlara göre çok kolay tabiii iptal etmek.sadece kağıda yazsınlar bir CANCEL(sonu R de olabilir emin değilim)yazısı.o kadar.ben şansımı bir daha ki aya denemek istediğimi söyledim.kaldı.....sonsuza kadar mı ertelesem ne yapsam.sıkılmaya başladım.

ŞU HERKESıN SÖYLEDıĞı AMA BıR TÜRLÜ YERıNı BULAMADIĞI ALIP BAŞIMI GıDECEĞıM DEDıĞı YER NıREDE Kı???
YOK ÖYLE BıR YER....OLSAYDI DÜNYA BOŞ KALIRDI.SONRA DA HERKES TEKRAR BURA
YI ıSTERDı HERHALDE....
O DA ÇÖZÜM DEĞıL DEMEKKı.

ıÇMEDEN SARHOŞ OLDUM GALıBAkafamçokkarıştı

son yazılarda hep büyük olmuş!!
yağmur bir kesip atsm da kurtulsam mı demişti bir keresinde.çok gülmüştüm.kara mizah...öyle mi yapsamdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

geçmiş olsun kindersms.ne desek boş.dilerim son olur bu.
erverdi, önünde 1 aylık bir zaman var.akupunkturu denedin mi hiç?
deniz, 24 haziran perşembe günü kontrolüm.10 gün var daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…