selam kızlar
size mutlu umutlu günler
benim umudum dün bitti haber verdiler gelişme olmamış :çok üzgünüm:
bir sonraki bahara kaldım bende badenur,yağmursesi,erverdi, birlikte yola devam:çok üzgünüm:
ben bugün çok duygusalım canım, inanki çok üzüldüm, senin bu umut yolculuğun bana son tüp bebek evrelerimi tekrar yaşattı... birlikte yola devam edelim tabiki... bir dahaki sefere bu acıları unutturacak son denemelerimiz olsun inşallah.. :teselli:
kızlar selam.herkese selam.memorialdeyim.
kızlar selam.herkese selam.memorialdeyim.
inşallah badenur
üstümden kamyon geçmiş gibii hissediyorum pelte pelte lime lime oldum sanki senağlama
selam kızlar
size mutlu umutlu günler
bir sonraki bahara kaldım bende badenur,yağmursesi,erverdi, birlikte yola devam:çok üzgünüm:
Canım ya üzülme, demek ki zamanı değilmiş. İnşallah bir dahaki sefere.....
of kızlar oh
ne yapmalı
önce bi güzel karnı mı doyurmalı
yoksa yine maalesef haberini kociye mi duyurmalı
gıdaklamıyo işte erverdi
fazla yumurtaları nerden bulmalıı
en iyisi buraya bir çadır kurmalı
huniyi de kafaya takmalı
yine aynı terane........bir daha ki ay olsun istedim yine...offff hiç eve gitmek istemiyorum.yola da çıkmak,vesaite de binmek...keşke şimdi görünmez olabilseydim...şu anki duygularım bunlar. bir çay içeyim kendime gelirim
kızlar bi şey sorcam erverdi sen ordasın bi sorarmısın tranfer olmayınca paranın bir kısmını geri veriyorlardı buraddad öylemi beni aramadılar muhasebeden bende arayıp sormadımm
senağlama senağlama senağlama
noldu anacım badenurcum hadi ben böyleyimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama sen niye üzdün kendinii bööle
denizcim, dualarım seninle. hiç korkmana gerek yok bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah, bu da göz açıp kapayana dek geçecek. koryon villus biopsisi amniyosentezden çok daha zor ve can yakıcıdır ben onu da yaptırdım, evet acıdı ama o kadar abartılacak bişey değil, bebek zaten pozisyonunu ona göre ayarlayıp büzüşüyo ya da bi köşeye siper alıyo iğneyi görünce, ben girdiğimde 3.5 aylıktı teyzesi, düşün ki amniyosentezde kocaman bi havuz var ve bebek bu kocaman havuzda ayrıca giriş yapılan iğne incecik bi iğne ,inan bana korkacak hiçbişey yok, önemli olan sonucun inşallah güzel çıkması....
ben işlemden sonra yatacam filan zannetmiştim internette okuduklarıma göre, ama doktor hemen kaldırıyo, ve sonucu ben eşimle yürüyerek laboratuvara götürmüştük. sakın sıkma canını ve rahat ol, eşin yanında olsun, elini tut sıkı sıkı ve hiç korkma tamam mı?
bana sen yaptırmayacakmışsın gibi geliyor. sen bana göre çok daha rahat bir kişiliksinhoşgeldin hülyacım nasılsın nasıl keyifler
deniz aynı şeyleri düşünüp duruyorum vallahi yaptırmasam mı diye düşüncem daha çok ay bilmiyorum çarşambaya randevu aldım ama amniyo için değil riskli gebelik uzmanı bakcak bakalım o ne dicek hayırlısı olsun.
erverdi canım dediğim gibi bu bi kontrol bakalım doktorun son yorumlarına göre yolumuza yön vercez
patikler canım doğala devam demişsin hadi hayırlısı olsun
badenur, senin dün yaşadığın durumu hepimiz yaşadık.etrafımızda ki herkes 2. tur bebeklere başladı bile.ben de o ortamlarda hep boynu bükük kalırdım.hala da öyle.kucağıma almadan bu durum düzelemeyecek.dilerim sen de kıymetline en kısa sürede hayırlısıyla kavuşursun.
deniz, korkma herşey güzel olacak bence.bu mucizeyi veren allah devamını da getirecektir.ayrıca ben sopalanmak istiyorum.amniyo zamanlarına geleyim de yeter ki sopala sen beni.delikafadulden
selam kızlar
size mutlu umutlu günler
ARKADAŞLAR,
Bilginize ihtiyacım var, en son prolaktin ve progesteron testlerimi 2.5 sene önce yaptırmışım, normal değerlerden çok azıcık fazla çıkmış, doktorlar önemsememişti, ben bunları tekrar bir baktırayım diyorum, bunları hangi günler yaptırıyorduk, unutmuşum...
of kızlar oh
ne yapmalı
önce bi güzel karnı mı doyurmalı
yoksa yine maalesef haberini kociye mi duyurmalı
gıdaklamıyo işte erverdi
fazla yumurtaları nerden bulmalıı
en iyisi buraya bir çadır kurmalı
huniyi de kafaya takmalı
yine aynı terane........bir daha ki ay olsun istedim yine...offff hiç eve gitmek istemiyorum.yola da çıkmak,vesaite de binmek...keşke şimdi görünmez olabilseydim...şu anki duygularım bunlar. bir çay içeyim kendime gelirim
bir de amh testi yaptıracağım :çok üzgünüm: adetten sonra rahim filmi kafamçokkarıştı yeniden çalışmaya başlamadan önce bir de memorial'e gideceğim (DENZ'e sözüm var), bunlara göre yeniden yolumu çizeceğim. akannehir
amh ne zaman yapılıyordu? internette bazılarına göre 3. gün, bazılarına göre günü yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?