- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.540
- 723
kızlar bi şey sorcam erverdi sen ordasın bi sorarmısın tranfer olmayınca paranın bir kısmını geri veriyorlardı buraddad öylemi beni aramadılar muhasebeden bende arayıp sormadımm
aradım kociyi ...söyledim kurtuldum.okeyi aldım.
Çapa 'daki dr 4 5 olur dedi sayı için.Hale Hanım yine 2 3 dedi.
Çapa daki dr sağda yok dediHale Hanım sağda 1 immatür dedi
Hale dr;geçen aya göre daha iyi bulmuş görüntüyü bir deneyelim derim büyüyeceklermi görelim olmazsa iptal olur tranfer olmaz dedi
onlara göre çok kolay tabiii iptal etmek.sadece kağıda yazsınlar bir CANCEL(sonu R de olabilir emin değilim)yazısı.o kadar.ben şansımı bir daha ki aya denemek istediğimi söyledim.kaldı.....sonsuza kadar mı ertelesem ne yapsam.sıkılmaya başladım.
ŞU HERKESİN SÖYLEDİĞİ AMA BİR TÜRLÜ YERİNİ BULAMADIĞI ALIP BAŞIMI GİDECEĞİM DEDİĞİ YER NİREDE Kİ???
YOK ÖYLE BİR YER....OLSAYDI DÜNYA BOŞ KALIRDI.SONRA DA HERKES TEKRAR BURA
YI İSTERDİ HERHALDE....
O DA ÇÖZÜM DEĞİL DEMEKKİ.
İÇMEDEN SARHOŞ OLDUM GALİBAkafamçokkarıştı
son yazılarda hep büyük olmuş!!
yağmur bir kesip atsm da kurtulsam mı demişti bir keresinde.çok gülmüştüm.kara mizah...öyle mi yapsamdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
geçmiş olsun kindersms.ne desek boş.dilerim son olur bu.
erverdi, önünde 1 aylık bir zaman var.akupunkturu denedin mi hiç?
deniz, 24 haziran perşembe günü kontrolüm.10 gün var daha.
denizbulut hale hanım aramadı
dün pazar günü nöbetçi doktor aynur hanım aradı
dediki ben regli olunca gidecekmişim o zaman konuşacakmışız ohaoldumsmile
nişantaşında hayri ermişe yaptırmıştım. türkiyede amniyosentez dalında üç isim var araştırdıysan bilirsin, atıl bey, rıza bey ve hayri bey. ben 40 yaşımda olduğum için zaten amniyosentez yaptıracaktım, ama doktor 3,5 aylıkken ultrasonda ensesinde kalınlık olduğunu farketti ve acil cvs istedi. kurban bayramının öncesindeki günlerde farkedildi ve ben o üç hocadan ancak hayri beye ulaşabildim. işlem gerçekleştirildi ve üç gün sonunda (benim için üç yıldan fazlaydı), bir bayram arefesi günü sonucu bildirdiler bana...trizomi 18'di bebeğim, hem de bütün hücreleri....ve ben üç buçuk ay yaşatmak için çırpındığım her gün kabus gördüğüm ve artık yeni yeni rahat ettiğimi düşündüğüm bir zamanda bebeğimi kendi irademle yoketme kararı almak zorunda kaldım, Allah düşmanıma yaşatmasın o acıyı, hem de o benim üçüncü hamileliğimdi (hiçbiri 2 ayı dolduramamıştı zaten) ama onda doktorlar hep üç ayı vermişlerdi bana eğer üç ayı tamamlarsan artık rahat olabilirsin demişlerdi ben de üç aydan sonra tam derin bir nefes almıştım herşey yoluna girdi artık diye ama olmadı, olamadı....
Kinderms arkadaşım üzüldüm canım ya o beklemek ne kadar gerer insanı biliyorum.İnşallah bir dahaki sefere her şey yolunda gider.Dur bakalım Hale hanım ne yorum yapacak.Daha deneyecekleri birşeyler mutlaka vardır canım.Belki daha farklı bir yol izleyecekler sonraki denemede.Zaman ne gösterir belli olmaz.Belki de kendiliğinden gelir belki bebeğin.
Erverdi arkadaşım olsun canım bu ay da bekle belki sonraki ay durum daha iyi olacak hiç belli olmaz.Transferin iptal olması da kötü bence birkaç ay daha bekle derim ben.
erverdiii
geldinmii tatlım ne ettin ne yaptın
canımmm güzel hamilecim benim, yılmadım hala umudum var tabii... ben inanıyorum ki, her kadın pes etmezse bu mücadelenin sonundamutlaka mutlu sonu yaşayacak... kadınların bazıları kolayca anne oluveriyor, bazılarıda çok zor bir yoldan geçiyor, benimki ve birçok arkadaşımınki zor olan işte... sen nasılsın canım ???? bu aralar hangi aşamalar var?
selam kızlar
size mutlu umutlu günler
benim umudum dün bitti haber verdiler gelişme olmamış :çok üzgünüm:
bir sonraki bahara kaldım bende badenur,yağmursesi,erverdi, birlikte yola devam:çok üzgünüm:
ARKADAŞLAR,
Bilginize ihtiyacım var, en son prolaktin ve progesteron testlerimi 2.5 sene önce yaptırmışım, normal değerlerden çok azıcık fazla çıkmış, doktorlar önemsememişti, ben bunları tekrar bir baktırayım diyorum, bunları hangi günler yaptırıyorduk, unutmuşum...
of kızlar oh
ne yapmalı
önce bi güzel karnı mı doyurmalı
yoksa yine maalesef haberini kociye mi duyurmalı
gıdaklamıyo işte erverdi
fazla yumurtaları nerden bulmalıı
en iyisi buraya bir çadır kurmalı
huniyi de kafaya takmalı
yine aynı terane........bir daha ki ay olsun istedim yine...offff hiç eve gitmek istemiyorum.yola da çıkmak,vesaite de binmek...keşke şimdi görünmez olabilseydim...şu anki duygularım bunlar. bir çay içeyim kendime gelirim
nişantaşında hayri ermişe yaptırmıştım. türkiyede amniyosentez dalında üç isim var araştırdıysan bilirsin, atıl bey, rıza bey ve hayri bey. ben 40 yaşımda olduğum için zaten amniyosentez yaptıracaktım, ama doktor 3,5 aylıkken ultrasonda ensesinde kalınlık olduğunu farketti ve acil cvs istedi. kurban bayramının öncesindeki günlerde farkedildi ve ben o üç hocadan ancak hayri beye ulaşabildim. işlem gerçekleştirildi ve üç gün sonunda (benim için üç yıldan fazlaydı), bir bayram arefesi günü sonucu bildirdiler bana...trizomi 18'di bebeğim, hem de bütün hücreleri....ve ben üç buçuk ay yaşatmak için çırpındığım her gün kabus gördüğüm ve artık yeni yeni rahat ettiğimi düşündüğüm bir zamanda bebeğimi kendi irademle yoketme kararı almak zorunda kaldım, Allah düşmanıma yaşatmasın o acıyı, hem de o benim üçüncü hamileliğimdi (hiçbiri 2 ayı dolduramamıştı zaten) ama onda doktorlar hep üç ayı vermişlerdi bana eğer üç ayı tamamlarsan artık rahat olabilirsin demişlerdi ben de üç aydan sonra tam derin bir nefes almıştım herşey yoluna girdi artık diye ama olmadı, olamadı....
geçmiş olsun kindersms.ne desek boş.dilerim son olur bu.
erverdi, önünde 1 aylık bir zaman var.akupunkturu denedin mi hiç?
deniz, 24 haziran perşembe günü kontrolüm.10 gün var daha.
ARKADAŞLAR,
Bilginize ihtiyacım var, en son prolaktin ve progesteron testlerimi 2.5 sene önce yaptırmışım, normal değerlerden çok azıcık fazla çıkmış, doktorlar önemsememişti, ben bunları tekrar bir baktırayım diyorum, bunları hangi günler yaptırıyorduk, unutmuşum...
ben dün gittiğimiz ortamdan çok etkilendim, insanlar çocuklarıyla dans ediyordu, çocuklarıyla fotoğraf çektiriyorlardı, eşimin bakışlarında hüzün gördüm... dağıldım.. senağlama bugün herkesten olumsuz haberlerde geliyor, umutlarımı bir sandala yükledim, sandal da delik var, su alıyor... :çok üzgünüm:
Kinderms arkadaşım üzüldüm canım ya o beklemek ne kadar gerer insanı biliyorum.İnşallah bir dahaki sefere her şey yolunda gider.Dur bakalım Hale hanım ne yorum yapacak.Daha deneyecekleri birşeyler mutlaka vardır canım.Belki daha farklı bir yol izleyecekler sonraki denemede.Zaman ne gösterir belli olmaz.Belki de kendiliğinden gelir belki bebeğin.
Erverdi arkadaşım olsun canım bu ay da bekle belki sonraki ay durum daha iyi olacak hiç belli olmaz.Transferin iptal olması da kötü bence birkaç ay daha bekle derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?