38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar bi şey sorcam erverdi sen ordasın bi sorarmısın tranfer olmayınca paranın bir kısmını geri veriyorlardı buraddad öylemi beni aramadılar muhasebeden bende arayıp sormadımm

burdaım kinder buradyım.takıldım kaldım.yapıştım memoşun sandalyesine.evet canım..veriyolar iade.ben sormuştum.söylemişlerdi.ama inan şimdi ne kadar olduğunu hatırlamıyorum.affet lütfen yeniden soracak gücüm yok şu an.hatırlayınca yazarım.ya da sn alırken öğrenirsin zaten.

canım bekle evet. bir dahaki ay daha kötü olursa 1 ay daha bekle. doktorlara göre kolay iptal edelim demek. baktın ama 5 ay da bu şekilde gidiyor eldeki en iyiye razı olursun o zaman. sabır valla.

geçmiş olsun kindersms.ne desek boş.dilerim son olur bu.
erverdi, önünde 1 aylık bir zaman var.akupunkturu denedin mi hiç?
deniz, 24 haziran perşembe günü kontrolüm.10 gün var daha.

sık dişini bakalım inşallah iyi geçecek. bu arada benim amniomda bitecek sonra ben seni dövecekler arasına katılacağım delikafadulden

denizbulut hale hanım aramadı
dün pazar günü nöbetçi doktor aynur hanım aradı
dediki ben regli olunca gidecekmişim o zaman konuşacakmışız ohaoldumsmile

denizbulut hale hanım aramadı
dün pazar günü nöbetçi doktor aynur hanım aradı
dediki ben regli olunca gidecekmişim o zaman konuşacakmışız ohaoldumsmile

git canım. bahçeci de öyle çağırmıştı ama muayene etmemişti. memorial ı bilmem. yine de konuşursunuz neden böyle olurmuş böyle oldu diye hep böyle gitme olasılığı var mıymış (inşallah yoktur)
ümitsiz olmaz. baksanıza badenur un arkadaşına. ne mucizeler gerçekleşiyor.:Saruboceq:

nişantaşında hayri ermişe yaptırmıştım. türkiyede amniyosentez dalında üç isim var araştırdıysan bilirsin, atıl bey, rıza bey ve hayri bey. ben 40 yaşımda olduğum için zaten amniyosentez yaptıracaktım, ama doktor 3,5 aylıkken ultrasonda ensesinde kalınlık olduğunu farketti ve acil cvs istedi. kurban bayramının öncesindeki günlerde farkedildi ve ben o üç hocadan ancak hayri beye ulaşabildim. işlem gerçekleştirildi ve üç gün sonunda (benim için üç yıldan fazlaydı), bir bayram arefesi günü sonucu bildirdiler bana...trizomi 18'di bebeğim, hem de bütün hücreleri....ve ben üç buçuk ay yaşatmak için çırpındığım her gün kabus gördüğüm ve artık yeni yeni rahat ettiğimi düşündüğüm bir zamanda bebeğimi kendi irademle yoketme kararı almak zorunda kaldım, Allah düşmanıma yaşatmasın o acıyı, hem de o benim üçüncü hamileliğimdi (hiçbiri 2 ayı dolduramamıştı zaten) ama onda doktorlar hep üç ayı vermişlerdi bana eğer üç ayı tamamlarsan artık rahat olabilirsin demişlerdi ben de üç aydan sonra tam derin bir nefes almıştım herşey yoluna girdi artık diye ama olmadı, olamadı....

Kinderms arkadaşım üzüldüm canım ya o beklemek ne kadar gerer insanı biliyorum.ınşallah bir dahaki sefere her şey yolunda gider.Dur bakalım Hale hanım ne yorum yapacak.Daha deneyecekleri birşeyler mutlaka vardır canım.Belki daha farklı bir yol izleyecekler sonraki denemede.Zaman ne gösterir belli olmaz.Belki de kendiliğinden gelir belki bebeğin.

Erverdi arkadaşım olsun canım bu ay da bekle belki sonraki ay durum daha iyi olacak hiç belli olmaz.Transferin iptal olması da kötü bence birkaç ay daha bekle derim ben.

canım benimmm senin yaşadıklarında çok zormuş :sinifsinif:
ne zor bi işmiş bu bebek sahibi olmak yarabbim her aşaması bir lütuf gerçekten bir mucize

teşekkür ederim hülyacım güzel sözlerin için keşke kendiliğinden olsa bana bir sürpriz yapsa bu ay yumurtalarım toplandı ya şimdi korkuyorum yerine yenisi gelmesse :sinifsinif:
valla artık herşeyden korkar oldumm ya benn

kızlar Hale hanım az önce aradı duruma şaşırmış yumurtalar bizi üzmeden büyüdü değerler iyiydi ama negatif sonuç için ben artık size deneyin devam edin diye teşvik edemem ama yumurta var siz istediğiniz zaman gelin ve neler yapılabilir tekrar konuşalım dedi reglinizde gelin bi daha bakalım hormonlara bakalım dedi

erverdiii
geldinmii tatlım ne ettin ne yaptın

geldim tatlıcım geldim...ne mi yaptım?girdimbir güzel börekçide kaç çeşit vasa şöyle karışık yaptırdımdelikafadulden.yanına da 3 bardak çay..ince belli.küçük.ooooooooohhhhhhh sefam olsun...bir de üstte tente vardı.efil efil de rüzgar esti...toydum tötüne yumurtaların.kızdım.şimdi karnım tok.sabah pişirip yiycem onlarıdelikafadulden

sonrasında girdim alışveriş yaptım eve...girdiğim gibi de bir duş...Aman kızlar canım kızlar bir sıcak var dışarıda ne olursunuz.çok dikkat edin.DENıııııııZZZZZZyolda su aldım içtim.......yerimsenibenhaa aklımdaydı söylemeden etmiyiiim bir ara okudum da yazamadım.kız DENıZ SANKı AMNıYOYU YAPMASAMMI DEMıŞSıN BıR YERDE.GENE ELıM DEĞDı BÜYÜK YAZDIIIIIIIIIIII.BANA BAK TAM SOPALIKSIN HAAAA.BıR O YANA BıR BU YANA.KIVIR BAKALIM.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2neyse her dansta yanındayım.

inşallahh sende anne olacaksın hayatım . ben çarşamba günü gidiyorum . bakalım uzman doktor ne diyecek ona göre hareket etcez.

selam kızlar
size mutlu umutlu günler
benim umudum dün bitti haber verdiler gelişme olmamış :çok üzgünüm:
bir sonraki bahara kaldım bende badenur,yağmursesi,erverdi, birlikte yola devam:çok üzgünüm:

canım inşallah bahar çok yakındadır allah sabır versin böyle durumlarda kgüçlü olmak zor biliyorum. inşallah umutların tazelenir ve bebeğine kavuşursun.

bu testler hormon testi sonuçta öyle değilmi. ben hormon testlerimi hep reglimin üçüncü günü yaptırıyodum hayatım.

canım hayırlısı olsun. aslında beş altı yumurta da fena değilmiş. biliyorsun rezervlerin sağı solu da belli olmuyor. üç beş ayda çok farklı sayılarla karşılaşabiliyosun. hakkında hayırlısı olsun. ne dicem sana regl ile başlayıp tarçın çörek otu bal dene yararını görebilirsin. biliyorum sen kür vs bişileri yapmıyorsun. ama hiç yapmayan birinie daha yararlı gelebilir diye düşünüyorum ben. birden yedi sekiz yumurtayla karşılaşabilirsin.

canım allah sana sabır versin zor yollardan geçmişsin. allah sana mükafatını versin inşallah.

denizzz yok anacım o kadar cesur değilim. özellikle eşim yapalım diyorken ben yok yapmayalım diyemem. evet rahat görünüyorum ama o bir ihtimal kaçta bir olursa olsun var.ve onu ihmal edemem. ama içim de rahat allaha havale ediyorum en son noktada kendimi çıldırtmamak için.

geçmiş olsun kindersms.ne desek boş.dilerim son olur bu.
erverdi, önünde 1 aylık bir zaman var.akupunkturu denedin mi hiç?
deniz, 24 haziran perşembe günü kontrolüm.10 gün var daha.

akupunkturu hiç denemedim.ne yapıyorlar?telkin mi veriyorlar?iğne mi batırıyorlar,bant mı yapıştırıyorlar?.faydası oluyormuymuş.duydum ama hiç denemedim.1 ayda fark eder mi ?yumurta sayısı artarmı?ne çok sordumakannehirbayıltıcam insanı..aman aman bebene bişey olmasın altınyunus..

alabama canım benim.o dediğini yapamam.o dokunuyo bir yere sana demiştim bir zaman.denemiştim başka yeri bozmuştu hani.sen nasılsın.var mı kelebek etkisi.azıcık kıpırdanma

ben kaçayım artık.aç kurt gelecek beni yiyecek.sonra bütün dertler bitecek.olmaaaaaazzzzz.daha çooook çürük yumurta ayıklıyacağım ben.bi tenecik sağlamını bulana kadar.sizi seviyorum.burayı seviyorum.göbişler göbişsizler.benim gibi yumurtasızlar,az yumurtalılaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugün yazdıklarınıza bakıyordum da BADENUR;ben prolaktini adetin 3üncü günü baktırıyordum.progestereon testi nedir?onu bilmiyorum.sahi nedir?bana hiç o test yapılmadı.yoksa başka bir adı varmı aynı testin.amh yi ve inhibin i yaptırmıştım.

senin sandala ben sakız yapıştırdım.haberin yok mu?! biz doğurana kadar idare eder:Saruboceq:

canım;bebek geçmişin çok acı.ne desem ne söylesem hiçbirşey acını hafifletmez.acın hep seninle...sınanıyormuyuz acaba?şimdiki son durumun nedir?tedavi aşamasındamısın.sanki bir ara birkaç akşam girmiştin sonrasında girmedin bir daha..

teşekkür ederim Hülya;desteğin için.sağolll.eşinin alçısı açılmış.bakıcınız da gelicekmiş yakında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…