38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet canım doğru hatırlıyorsun en son iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim şimdiyse kendi kendimi tedavi etmeye çalışıyorum, en azından yumurtladığıma şükrediyorum, sen neler yapıyorsun?

canım benimmm senin yaşadıklarında çok zormuş :sinifsinif:
ne zor bi işmiş bu bebek sahibi olmak yarabbim her aşaması bir lütuf gerçekten bir mucize

evet çok zormuş çooooook...
hamile kaldım işte ne var ki hamile kalmakta diyenlere inanamıyorum, doğumumu bile hatırlamıyorum diyenlere, ve daha nicelerine...herkesin sınavı farklıymı deme ki, napalım işte elimizden geleni yapyoruz, Mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın....

çok üzüldüm canım. biraz geçmişine bakınca hatırladım seni ama bunları bilmiyordum. ben de geçen sene 2 tüp denememde 1 kimyasal 1 trizomy 14 nedeniyle düşük yaşadım. sonra folikül bitti şuydu buydu derken hamile kaldım. 43 yaşında. ilk 3 ay bunun da kali duracak diye bekledim. sonra ense kalınlığı ikili test kötü çıkar mı diye korktum. hepsi iyi çıktı. valla şu an amniosentez sonucundan o kadar korkmuyoum 300 de 1 düşük riskinden korktuğum kadar. bunu da aşınca rahatlayacağım biraz inşallah. ben de baştan rıza bey e gittim tüm bu testler için. bakalım inşallah çarşamba gününü de hayırlısıyla atlatırım. inşallah sen de bebeğine kavuşacaksın. genetik testleriniz yapıldı mı? burada rüzgar deniz arkadaşımız var. 3 düşükten sonra 42,5 yaşında yine doğal oğluna hamile kaldı ve 6 ay önce kucağına aldı. iş taşıyıcı bir komozom bozukluğun genetik bozukluğun olmasın.

bütün testlerim yapıldı sonuçta mthfr heterezigot taşıyıcıyım ama tüm ilaçları kullanıyorum, yaşadığım olumsuzlukları doktorlar bundan çok ileri yaşa bağlıyorlar tüp bebeğe yönlendiriyorlar ısrarla ama ben doğal yolla deniyorum son iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum biraz da rus ruleti oynamak gibi birşey bu ama sonuçta tüp bebek de olsa kesin sağlıklı lacağının garantisi yok nasılsa bu arada bugün yeni test sonuçlarımı aldım geçen ay fsh 19 e2 36 idi bu ay fsh 25 e2 22 olmuş çok üzüldümmafoldumben

halen lafımın arkasındayım moralim de çok bozuk

peki adet 3. günü kaç folükülün var bu da önemli. fsh düşürmk için hayıt tohumu buğday çimi kullandın mı? bende işe yaramışlardı. fsh 17 idi ve 2 folikül vardı. hamile kaldığım ay fsh 12 ye düşmüştü folikül de artmışt.

tüp ancak kaliteli döllenen en az 5-6 yumurtan varsa ve bunlara pgt yaptırıp mümkün olduğunca sağlıklıları seçebiliyorsan işe yarıyor. yoksa tek neden yaş ise biz yaşlarda çok farketmiyor artık. hem döllenmeyecek kötü yumurtalar döllenebiliyor hem yüksek doz ile yumurtaların kalitesi daha da bozulabiliyor

memorialde figen hanıma gittim 11. gün idi 1 tane yumurtan olgunlaşmış çatlamak üzere dedi, ovulasyon testi kullandığım için biliyordum zaten o günçatlayacağını.
buğday çimini evde yetiştirp suyunu içmeyi denedim ama çimin toprağından üreyen minik böcekler beni yeyip bitirdi adeta, her tarafım kabardı iki aydır kaşınıyorum uyuz oldum sanki sonunda dün canıma tak etti hepsini attım evden zaten fsh ım da 25 olmuş çok üzüldüm bugün
sen hapını kullanmıştın sanırım nerden bulurum nişantaşı zencefil miydi?

ne dedi tosun kes kurtul mu?
sorma denizciğim öyle demedi de ben diyorum. o ne desin. gene üç dedi folükülüme yalnız ben ona gitmeden önce tahlil verdim gene dur sana tahlillerimi yazayım.
e2:44
fsh.11,24
prolaktin:9,44
ya bu fsh gene çıkmış iyi mi bir aydır hayıt içmiyordum anacım bıktım ben.erverdiye 5-6 folükül olacağı bir günü bekle demişsin ya benim hiç öyle bir şansım yok artık solda gene yumurta yok ve 19mm çikolata kistim var ama küçülmüş biraz daha 25mm di. bu da embiyonum kalitesini bozuyormuş hadi bakalım buyur benim tüp şansım bile yok

ne dedi tosun kes kurtul mu?

denizcim sakın sana saygısızlık olarak algılama, aslında beni hiç ilgilendiren bir konu dadeğil ama senin için çok özel bir anlamı yoksa eğer nickinin yanındaki resmi farklı bi şeyle değiştirme imkanın olabilir mi? yani eminim hoşuna gittiği için koydun onu oraya ama senin her mesajın çıktığında geri planda sisler arasında mavi bir boş beşik görmek beni huzursuz ediyor tabi bu beni rahatsız ediyor ama evrende tekrarlanan her imgenin bir yerlere çağrışım yaptığına inanırım ben lütfen oraya daha canlı bişeler koy nolur....bilmiyorumkismile

evet. sonra ebay dan ve amazon dan almıştım. wheat grass diye araştırabilirsin. burada 200 tane 250 mg 25 liraydı. oradan kargo ücetine rağmen yarı fiyatına geliyor. 1 seferinde 3 aylık alıyorsun tabii. günde 5000 mg civarı içmek gerekiyor

yağmurcum merhaba, nasılsın görüşmeyeli?
iyiyim canım iyi diyelim iyi olalım. sen de baya bir badire atlatmışsın. allah kolaylık versin ne diyeyim ki tez zamanda yüzümüz güler işallah. bugün bir arkadaşımın gebe kaldığını öğrendim. tüple.yaşı 38-39 çok mutlu oldum.ilk denemesinde 12 den vurmuş çok sevindim.

çok güzellmaz:Allahım bütün kötülüklerden korusun onları yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah hepimizin de

o zaman hem buğday çimi hem hayıt tohumu içiyorsun bu ay. bıkmak yok. e2 nin düşük olması da iyiymiş. düşürsün de birşeyleri fsh 11 de kötü değil. prolaktinden anlamam

nişantaşındaki dükkanda satılan ile diğerleri arasında kalite farkı varmıydı, yabancı sitelerden alışveriş yapmayı bilmiyorum da... eğer aynı marka ise fiyat farkı önemli değil ama kalite farkı varsa o zaman uğraşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…