al bir ikizler daha:) erkeğin ikizi çok zeki ama tez canlı olur. allahtan haziran ikizi de biraz sıyırıyorsunuz. ben kendimden biliyorum bacım beterdir ikizlerzemuszemusanaaa
kızlar
benim eşimin yarın doğumgünü ben napcamm akannehir
ben pazar gününden beri beter durumda olduğumdan valla aklımdan gitmişşş şimid hatırladım
İkizler burcu dediniz ya benim eşimde iklizlerr akannehir
kızlar Hale hanım az önce aradı duruma şaşırmış yumurtalar bizi üzmeden büyüdü değerler iyiydi ama negatif sonuç için ben artık size deneyin devam edin diye teşvik edemem ama yumurta var siz istediğiniz zaman gelin ve neler yapılabilir tekrar konuşalım dedi reglinizde gelin bi daha bakalım hormonlara bakalım dedi
bugün yazdıklarınıza bakıyordum da BADENUR;ben prolaktini adetin 3üncü günü baktırıyordum.progestereon testi nedir?onu bilmiyorum.sahi nedir?bana hiç o test yapılmadı.yoksa başka bir adı varmı aynı testin.amh yi ve inhibin i yaptırmıştım.
senin sandala ben sakız yapıştırdım.haberin yok mu?! biz doğurana kadar idare eder:Saruboceq:
o ne yaaa maşallah :) ay ben bir bunu doğurayım da inşallah hayırlısıyla. sonra bir bakarmışın 50 yaşına kadar peşpeşe dizip tıp kitaplarına girermişim :roflol:
ahh erverdiciğim teşekkür ederim öğretmenliğe verdiğin değer için de seni tebrik ediyorum. nerde yeni nesilde bu anlayış. geçenlerde bir olay yaşadım benim sınıfta bir öğrenci yağmurlu günde suya girmiş kıçına kadar ıslanmış arkada oturuyor bana da söylememiş.son ders tabi. görmedim her zaman herşeyi göremem ki. anası geldi beni en alt kademeden alda üste kadar şikayet etmiş. kamakama kadar:) ya nelerle uğraşıyoruz görüyorsun nerde eskisi gibi öğretmene saygı. benim diğer veliler olayı duyunca kıyameti kopardılar adamlar utandılar yaptıklarından ama iş işten geçti bir kez.şimdi veliler çocuğu al bizim sınıftan diye baskı kuruyorlar. benim için farketmiyor çocukları yaramaz ama tatlı bir çocuk. yeni nesil okumuş ama okumuş cahil. bunlarla uğraşırken tüp yaptırsam kesin tutmaz. o yüzdne yazı beklemek istedim iyide beklemişim diyorum.
evet canım ama nerdeee onlar okumuşlar doktor mühendis olmuşlar onların bir öğretmene ihtiyacı yok onlar ne dee o doğrudur senin doğruyu gözlerine sokmana gerek yok.ben uzun vadede bu sisteme hizmet edebileceğimi sanmıyorum içimdeki enerjiyi bitirdiğim anda da emekli olacağım.canımcım, ben küçükkene, öğretmen benim için apayrı bir kavramdı, sevgi, saygı ve hayranlık duyduğum ilkokul öğretmenimi asla unutamam... ailemin öğretmenlerime yaklaşımındaki saygı ve önemi görerek büyüdüm ben... ama şu anki yeni nesilin yetiştirilme tarzını hiç tasvip etmiyorum... imkanlarla birlikte çocukların şımarıklık düzeyi artıyor... öğretmen bir çocuğun geleceğinin şekillenmesindeki en önemli, en hassas nokta bence...
evet canım ama nerdeee onlar okumuşlar doktor mühendis olmuşlar onların bir öğretmene ihtiyacı yok onlar ne dee o doğrudur senin doğruyu gözlerine sokmana gerek yok.ben uzun vadede bu sisteme hizmet edebileceğimi sanmıyorum içimdeki enerjiyi bitirdiğim anda da emekli olacağım.
sen ne yaptın çalışma olayını sanırım o iki işten de sonuç çıkmadı değil mi?
ay kindersms alemsin valla ya fsh 21 olmuş 11 olmuş ne değişir ki benim üç yumurtam senin 2 yumurtan var ben sonuca bakarım sonuç bu. aslına bakarsan benim 6 folükülüm olmalı ama solda hiç yumurta olmuyor çikolata kisti kapatıyor.
detaviye şuan bile hazırım ruh olarak ama inat ettim bir ay sigarasız durayım bir de üç kilo vereyim de tüp e 50 kilo başlıyayım .yoksa varil gibi bişi olcam bu kiloyla tüpe başlarsam. dün deniz bulut vs burda yazıştık yazıiştık gece saat 23 gibi bir saat spor yaptım duş aldım öyle yattım valla:)
alabama şekerim ne kadar çok zor sigarayı bırakmak. ramazanda oruç tutarsın bekle bekle iftar gelmez açsındır canın çok çeker ama yiyemezsin iftar ha geldi ha gelecektir .sigarasızlıkta aynı öyle ama bekle bekle iftar gelmiyor ki nolcak böyle dayanamıyorum ya.
deniz bulut ben de bişi sormak istiyorum:)
bugün benim reglimin 3. günü. dün fsh verdim ama ben bugün 3. gün gibi hissetmiyorum. çükolata kisti varya benden o yüzden 1. gün sabah regli oldum ama çamur gibi ipliğimsi bişiler geldi sökülme olması azcık ped in ortasında vardı. bugün gene fsh için kan versem dünle bugünü kıyaslamak istiyorum da değişiklik varmı diye. fsh gittikçe değeri düşen mi yükselen bişi mi olmalı?reglinin hergünü aynı değer çıkmamalı bildiğim kadarıyla?
badenur, ne güzel şiirin.daha önce de yazmıştın sanırım.teşekkürler.
yağmursesi, evet umut'ta yaptım son denememi.bir öncekini de umut'ta Enver beyle yapmıştım.onda da kimyasal gebelik yakalamıştık.sizler çok şanslısnız.elinizin altında birçok kaliteli merkez.ben taa İzmir'lerden kalktım geldim.
DENıZ yarın 16'sı, kaçta amnio??? ve sonuç kaç günde alınıyor... o güne kadar sana armağan edilmek üzere bir mutluluk şiiri yazmalıyım... kaydirigubbakcemile2
ben de telefonla üye olmuştum. parayı hatırlamıyorum. internetten havale etmiş olabilirim. veya kredi kartını verdim. hiç hatırlamıyorum ama. randevuyu sen de alıp değiştirebiliyorsun sonra onlara haber veriyorsun onlar randevu olduğun gün kağıdını fakslıyorlar. bir terslik olursa ödemede bn çider üyesiyim diyorsun.ARKADAŞLAR ben de ÇıDER' e üye olacağım, telefondaki kişi, üyeliği telefonda yapıp, randevularıda sizin adınıza biz alıyoruz dedi... işleyiş bu şekilde mi? ödemeyi internet üzerinden yapabiliyor muyuz??? CADIARZU
Bunu öncelikle doğum günü çocuğu ERVERDİ'ye
sonrada hepinize hediye ediyorum arkadaşlar...........
Bir resim yaptım bugün herkes için
Boyalarımı kahkahalardan, acılardan seçtim renk renk,
Tuvalimi samimiyetle açılan yüreklerden....
Geriye bir fırça kaldı, aradım, tam bulamadım derken,
Neyseki o beni buldu, fırçamın adı UMUT...
Herşey tamam deyip, daldırdım umudu siyaha...
sonra yine siyah, hep siyah, elimin uzandığı yine siyah...
Siyaha bakarken gözümden bir damlacık yaş mı düşüverdi fırçamın ucuna?
Tam bitti derken,
Tuvalimde bir gökkuşağı beliriverdi...
Nerde benim uçsuz bucaksız, ışıksız karanlıklarım...
Fırçamın adı UMUT,
Umudun olduğu heryerde bir gökkuşağı...
Erverdiiiiiiiiiiiiii nice nice güzel yıllara canım....
Badenur'cum şiirin çok hoş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?