herkese günaydınna.s.
akşam erkenden uyumuşum 9 da yatıp sabah 7 de zor kalktım
kızlar yaa düşündüm küçük minik bi eli tutup parmaklarını tek tek öpseydimm ne güsel olurdu yaaa
uffff mafoldumben
yağmursesii sen doktora gittin sonuçta gelişme olmuş ama en azından kistin küçülmüş bak sigarada etkili 1-2 ay sonra vitaminler sağlıklı yaşam derken bu iş tamam tatlım sen 1 kez bile denemedin o yüzden lütfen rahat ol bi başla bak olacak senin inşallah
denizbulut kalabalık aile iyi olmuş valla tatlım endişelenme lütfen herşey yolunda gidecek
merhaba alabama;canım hani bal çörek otu totoya dokunuyodu ya.hemoroit?sayıyı artırıcı bişeyler olduğuna inanmıyorum.niye?çünki,tüp için araştırma yaptığım sırada gop tüp merkezindeki dr yaşla birlikte yumurta rezervinin azaldığını (bunu hepimiz biliyoruz)şimdi bizde var olan yumurtaların sepetin altta kalanları olduğunu söylemişti.yani buna göre bizde var olan yumurta sayısı artmaz ancak her ay farklı sayıda gelen folikülle azalır.her ay seperteki yumurta azalıyor bitiyor yani..önemli olan benim kısa süre içinde alttan fazla sayıda yumurtayı çıkarabilmem ve tabiii ki de kalitelisini....o da kaldıysa.piyango gibi bir şey...günaydın kızlarrr
ah canım kıyamam ben sana inşallah o sahneyi yaşarsın bebeciğinin parmaklarını öpersin. allahtan en büyük dileğim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın.
erverdi canım ben hatırlayamadım kürlere alerjin olduğunu yada onun gibi bişi. işte insan sayıyı artırıcı birşeyler yapılabilir mi diye düşünüyo otomatikman. çapadaki doktor aslında 6 olabilir demiş hale hanım 3 demiş neden öyle bir fark oldu acaba?
aradım kociyi ...söyledim kurtuldum.okeyi aldım.
Çapa 'daki dr 4 5 olur dedi sayı için.Hale Hanım yine 2 3 dedi.
Çapa daki dr sağda yok dediHale Hanım sağda 1 immatür dedi
Hale dr;geçen aya göre daha iyi bulmuş görüntüyü bir deneyelim derim büyüyeceklermi görelim olmazsa iptal olur tranfer olmaz dedi
onlara göre çok kolay tabiii iptal etmek.sadece kağıda yazsınlar bir CANCEL(sonu R de olabilir emin değilim)yazısı.o kadar.ben şansımı bir daha ki aya denemek istediğimi söyledim.kaldı.....sonsuza kadar mı ertelesem ne yapsam.sıkılmaya başladım.
ŞU HERKESİN SÖYLEDİĞİ AMA BİR TÜRLÜ YERİNİ BULAMADIĞI ALIP BAŞIMI GİDECEĞİM DEDİĞİ YER NİREDE Kİ???
YOK ÖYLE BİR YER....OLSAYDI DÜNYA BOŞ KALIRDI.SONRA DA HERKES TEKRAR BURA
YI İSTERDİ HERHALDE....
O DA ÇÖZÜM DEĞİL DEMEKKİ.
İÇMEDEN SARHOŞ OLDUM GALİBAkafamçokkarıştı
son yazılarda hep büyük olmuş!!
yağmur bir kesip atsm da kurtulsam mı demişti bir keresinde.çok gülmüştüm.kara mizah...öyle mi yapsamdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
nişantaşında hayri ermişe yaptırmıştım. türkiyede amniyosentez dalında üç isim var araştırdıysan bilirsin, atıl bey, rıza bey ve hayri bey. ben 40 yaşımda olduğum için zaten amniyosentez yaptıracaktım, ama doktor 3,5 aylıkken ultrasonda ensesinde kalınlık olduğunu farketti ve acil cvs istedi. kurban bayramının öncesindeki günlerde farkedildi ve ben o üç hocadan ancak hayri beye ulaşabildim. işlem gerçekleştirildi ve üç gün sonunda (benim için üç yıldan fazlaydı), bir bayram arefesi günü sonucu bildirdiler bana...trizomi 18'di bebeğim, hem de bütün hücreleri....ve ben üç buçuk ay yaşatmak için çırpındığım her gün kabus gördüğüm ve artık yeni yeni rahat ettiğimi düşündüğüm bir zamanda bebeğimi kendi irademle yoketme kararı almak zorunda kaldım, Allah düşmanıma yaşatmasın o acıyı, hem de o benim üçüncü hamileliğimdi (hiçbiri 2 ayı dolduramamıştı zaten) ama onda doktorlar hep üç ayı vermişlerdi bana eğer üç ayı tamamlarsan artık rahat olabilirsin demişlerdi ben de üç aydan sonra tam derin bir nefes almıştım herşey yoluna girdi artık diye ama olmadı, olamadı....
iyiyim canım iyi diyelim iyi olalım. sen de baya bir badire atlatmışsın. allah kolaylık versin ne diyeyim ki tez zamanda yüzümüz güler işallah. bugün bir arkadaşımın gebe kaldığını öğrendim. tüple.yaşı 38-39 çok mutlu oldum.ilk denemesinde 12 den vurmuş çok sevindim.
erverdii
bekliyomuyuz foliküller artsın hadi arkadaşım güç topla folikül topla başla şu işe
ben en gözü karanızmışım valla bak 2 taneyle gittim geldimm inşallah bana benzemez sizinki mutlu son olsun
canım ben artık bir iki ay bekleyemem temmuzda dört yumurtayla tüp e başlayabilsem ne ala fazlasını beklemiyorum artık. ama fsh yükselmiş bu ay muhtemelen olmaz 4 yumurta.sigarayı bırakalı iki gün oldu daha nasıl faydasını görebilirim ki hemen:)))herkese günaydınna.s.
akşam erkenden uyumuşum 9 da yatıp sabah 7 de zor kalktım
kızlar yaa düşündüm küçük minik bi eli tutup parmaklarını tek tek öpseydimm ne güsel olurdu yaaa
uffff mafoldumben
yağmursesii sen doktora gittin sonuçta gelişme olmuş ama en azından kistin küçülmüş bak sigarada etkili 1-2 ay sonra vitaminler sağlıklı yaşam derken bu iş tamam tatlım sen 1 kez bile denemedin o yüzden lütfen rahat ol bi başla bak olacak senin inşallah
denizbulut kalabalık aile iyi olmuş valla tatlım endişelenme lütfen herşey yolunda gidecek
valla canım; istemesmde bekliyor durumundayım.yalnız 13 mm büyük bir yumurtam vardı.Çapa daki dr a cuma günü gidip ,görüp onu kendim değerlendirmeyi düşünüyorum.can çıkmayınca huy çıkmıyor.devam yanii.sen inşallah bana benzemez diyorsun ama.ben senin tedaviyi düşnmeye başladım gibi.şimdi eğer sabredebilirsem,durabilirsem birkaç ay daha takip.baktım2 3 yumurtadan fazlası çıkmıyor.eeeeeeeeeee ne diye bir sürü hormonu alayım vücuduma.sadece klomenle 2 tane oluyor zaten....senin gibi denemeyi düşünmüyor değilim.
bana gelince;kendimi ev işine verdim.onu yıkıyorum bunu asıyorum.akşama kadar pestilimi çıkartırım...bugün benim doğum günüm ağlaya ağlaya kutlarım.bir iki gün idare edin artık.depresyon moduna girdim acıların kadınını oynuyorumdelikafadulden
helal sana iki gün içmemişsin inşallah devamı da gelir. bu ay içme inan bir ayda faydasını görüyorsun . tebrik ederim arkadaşım seni :1hug:a.s.canım ben artık bir iki ay bekleyemem temmuzda dört yumurtayla tüp e başlayabilsem ne ala fazlasını beklemiyorum artık. ama fsh yükselmiş bu ay muhtemelen olmaz 4 yumurta.sigarayı bırakalı iki gün oldu daha nasıl faydasını görebilirim ki hemen:)))
canım ben artık bir iki ay bekleyemem temmuzda dört yumurtayla tüp e başlayabilsem ne ala fazlasını beklemiyorum artık. ama fsh yükselmiş bu ay muhtemelen olmaz 4 yumurta.sigarayı bırakalı iki gün oldu daha nasıl faydasını görebilirim ki hemen:)))
deniz, sana bir sorum olacak;
ben uzun süredir sevenseas triomega balık yağını kullanıyorum.birkaç güne kadar yenisini almam gerekecek.nette incelediğim kadarıyla türkiye'de balığın karaciğerinden yapılmayan balık yağı yokmuş.halbuki seven seas ve efadaily güvenilir diye biliyorum.bi ara efadaily içmiştim.sanırım sen de onu içiyorsun.peki doktoruna sordun mu?benim doktorum balık yiyiyorsan gerek yok demişti ama ben bu aralar balık falan yiyemiyorum.new life'ın sitesinde de doktorunuza sorun diyor.....
valla canım; istemesmde bekliyor durumundayım.yalnız 13 mm büyük bir yumurtam vardı.Çapa daki dr a cuma günü gidip ,görüp onu kendim değerlendirmeyi düşünüyorum.can çıkmayınca huy çıkmıyor.devam yanii.sen inşallah bana benzemez diyorsun ama.ben senin tedaviyi düşnmeye başladım gibi.şimdi eğer sabredebilirsem,durabilirsem birkaç ay daha takip.baktım2 3 yumurtadan fazlası çıkmıyor.eeeeeeeeeee ne diye bir sürü hormonu alayım vücuduma.sadece klomenle 2 tane oluyor zaten....senin gibi denemeyi düşünmüyor değilim.
bana gelince;kendimi ev işine verdim.onu yıkıyorum bunu asıyorum.akşama kadar pestilimi çıkartırım...bugün benim doğum günüm ağlaya ağlaya kutlarım.bir iki gün idare edin artık.depresyon moduna girdim acıların kadınını oynuyorumdelikafadulden
İYİKİ DOĞDUN ERVERDİ alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt
İYİKİ DOĞDUN ERVERDİhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
İYİKİ DOĞDUN:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
İYİKİ DOĞDUN:teytey::dance:
MUTLU YILLAR SANAAAAA:dance::dance:
altınyunus sen tüp tedavisini umutta mı yaptırdın?teşekkürler deniz.ben de efa alayım öğlen.genelde levrek ve çipura yiyiyorum.nadiren de hamsi,sardalya...efa alayım bende.daha önce de içmiştim.bana da süleyman bey tedavi öncesi verdi balık yağını...ama sonradan sormadım içeyim mi diye.bi ara ona da sorabilirim aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?