38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın kızlarrr

ah canım kıyamam ben sana inşallah o sahneyi yaşarsın bebeciğinin parmaklarını öpersin. allahtan en büyük dileğim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın.

erverdi canım ben hatırlayamadım kürlere alerjin olduğunu yada onun gibi bişi. işte insan sayıyı artırıcı birşeyler yapılabilir mi diye düşünüyo otomatikman. çapadaki doktor aslında 6 olabilir demiş hale hanım 3 demiş neden öyle bir fark oldu acaba?

merhaba alabama;canım hani bal çörek otu totoya dokunuyodu ya.hemoroit?sayıyı artırıcı bişeyler olduğuna inanmıyorum.niye?çünki,tüp için araştırma yaptığım sırada gop tüp merkezindeki dr yaşla birlikte yumurta rezervinin azaldığını (bunu hepimiz biliyoruz)şimdi bizde var olan yumurtaların sepetin altta kalanları olduğunu söylemişti.yani buna göre bizde var olan yumurta sayısı artmaz ancak her ay farklı sayıda gelen folikülle azalır.her ay seperteki yumurta azalıyor bitiyor yani..önemli olan benim kısa süre içinde alttan fazla sayıda yumurtayı çıkarabilmem ve tabiii ki de kalitelisini....o da kaldıysa.piyango gibi bir şey...

Çapa daki 4 5 olabilir dedi.sol yumurtalıktan bir karartıdan bahsetti şu an 3 tane var ama yumurtalık 2 parçalı gibi birşey söyledi ordan da 2 tane çııkabileceğini söylemişti.tenis topu gibi kendimi bir o dr un bir bu dr un eline verirsem tabii kalıveririm ortalarda.

Son düzenleme:
Günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnna.s.

Ah canım.... En iyisini yapmışsın, içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Bence doğru bir karar.

Ya arkadaşım neler yaşamışsın. Geçmiş geçmiştir artık, inşallah güzel göreceğin günler bekliyordur seni...İnsan ne diyeceğini bilemiyor...

Oh oh hayırlısıyla kucağına alsın inşallah...

valla canım; istemesmde bekliyor durumundayım.yalnız 13 mm büyük bir yumurtam vardı.Çapa daki dr a cuma günü gidip ,görüp onu kendim değerlendirmeyi düşünüyorum.can çıkmayınca huy çıkmıyor.devam yanii.sen inşallah bana benzemez diyorsun ama.ben senin tedaviyi düşnmeye başladım gibi.şimdi eğer sabredebilirsem,durabilirsem birkaç ay daha takip.baktım2 3 yumurtadan fazlası çıkmıyor.eeeeeeeeeee ne diye bir sürü hormonu alayım vücuduma.sadece klomenle 2 tane oluyor zaten....senin gibi denemeyi düşünmüyor değilim.

bana gelince;kendimi ev işine verdim.onu yıkıyorum bunu asıyorum.akşama kadar pestilimi çıkartırım...bugün benim doğum günüm ağlaya ağlaya kutlarım.bir iki gün idare edin artık.depresyon moduna girdim acıların kadınını oynuyorumdelikafadulden

İYİKİ DOĞDUN ERVERDİ alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt
İYİKİ DOĞDUN ERVERDİhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
İYİKİ DOĞDUN:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
İYİKİ DOĞDUN:teytey::dance:
MUTLU YILLAR SANAAAAA:dance::dance:

canım ben artık bir iki ay bekleyemem temmuzda dört yumurtayla tüp e başlayabilsem ne ala fazlasını beklemiyorum artık. ama fsh yükselmiş bu ay muhtemelen olmaz 4 yumurta.sigarayı bırakalı iki gün oldu daha nasıl faydasını görebilirim ki hemen:)))

canım benim doğum günün kutlu olsun a.s. allah bir dahaki doğum gününde kucağına en güzel hediyeni vermiş olsun inşşşalllah. a.s.:1hug:

helal sana iki gün içmemişsin inşallah devamı da gelir. bu ay içme inan bir ayda faydasını görüyorsun . tebrik ederim arkadaşım seni :1hug:a.s.

CANIM BENİM
SENİN FSHIN BENİMKİNİN YANINDA ÇİÇEK GİBİ MAŞALLAH
sen kendini hangi ayda hazır hissedersen başla sadece şu aralar senin tatilin temmuz ağustos sonuna kadar tedaviyi bitirirsen rahat edersin ah be güzelim böyle çalışınca çok zor koş hastaneye koş işe derken helak oldum vallaakannehir

deniz, sana bir sorum olacak;
ben uzun süredir sevenseas triomega balık yağını kullanıyorum.birkaç güne kadar yenisini almam gerekecek.nette incelediğim kadarıyla türkiye'de balığın karaciğerinden yapılmayan balık yağı yokmuş.halbuki seven seas ve efadaily güvenilir diye biliyorum.bi ara efadaily içmiştim.sanırım sen de onu içiyorsun.peki doktoruna sordun mu?benim doktorum balık yiyiyorsan gerek yok demişti ama ben bu aralar balık falan yiyemiyorum.new life'ın sitesinde de doktorunuza sorun diyor.....

selam canım. ben şu anki doktoruma sormadım. seven seas omega 3 ünü içiyordum ben. triomega 3 ü vardı onu eczacıya sormuştum ya yaşlılar için ya çeçuklar için demişti bilmiyorum. seven seas omega 3 ünü buradan birkaç hastaya bahçeci ekibi vermişti. 1 tanesine direk mustafa bahçeci vermişti daha tedaviye başlamadan. hamile kalınca da belli aylarda başlatılanlar olmuştu. efa s-1200 markasını da waters a doktoru vermiş. valla 10 kere söyledi yine adını unuttum :kedi:ama iyi bir doktordu güvenilir. ben de sormaya gerek görmedim unuttum hep. yarın sorayım ama tabi amnio stresinden balık yağı aklıma gelirse. bu arada her balık da olmuyor. mesela levrek çupra gibi havuz balıkları yenmeyecek. mümkün olduğunca deniz balığı o da yazın yasak çok az var. bir de mümkünse somon yemek lazım.

ERVERDİİİİ doğum günün kutlu olsun arkadaşım demek 15 haziran demek İKİZLER burcusun he. kız ben de ikizler burcuyum valla. bugün benim bir öğrencimin de doğum günü saat iki de pasta keseceğiz. senin için de iyiki doğdun diyip içimden dua edeyim dur:)

teşekkürler deniz.ben de efa alayım öğlen.genelde levrek ve çipura yiyiyorum.nadiren de hamsi,sardalya...efa alayım bende.daha önce de içmiştim.bana da süleyman bey tedavi öncesi verdi balık yağını...ama sonradan sormadım içeyim mi diye.bi ara ona da sorabilirim aslında.

erverdi sağlıklı mutlu huzurlu inşallah seneye bebekli nice yıllara canım :içelimlumunekankayizsmile yaa ne depresyonu 2 ay hemen yumurta yokduysa. hani bir girip kaybolan arkadaş vardı denizatı aylarca takibe gitmiş tedaviye başlanmış iptal olmuş vs sonunda 1 ay 7 folikül bulup başlamışlardı. bekle bir. baktın olmuyor 3 yumurta ve az ilaçla da denersin. sabır güzelim sabır :hulya:

ay kindersms alemsin valla ya fsh 21 olmuş 11 olmuş ne değişir ki benim üç yumurtam senin 2 yumurtan var ben sonuca bakarım sonuç bu. aslına bakarsan benim 6 folükülüm olmalı ama solda hiç yumurta olmuyor çikolata kisti kapatıyor.
detaviye şuan bile hazırım ruh olarak ama inat ettim bir ay sigarasız durayım bir de üç kilo vereyim de tüp e 50 kilo başlıyayım .yoksa varil gibi bişi olcam bu kiloyla tüpe başlarsam. dün deniz bulut vs burda yazıştık yazıiştık gece saat 23 gibi bir saat spor yaptım duş aldım öyle yattım valla:)

alabama şekerim ne kadar çok zor sigarayı bırakmak. ramazanda oruç tutarsın bekle bekle iftar gelmez açsındır canın çok çeker ama yiyemezsin iftar ha geldi ha gelecektir .sigarasızlıkta aynı öyle ama bekle bekle iftar gelmiyor ki nolcak böyle dayanamıyorum ya.

canım sağol.çok sağol:1hug:şımarttın beni.doğum günü yaptın bana haaa
.tam sana yazıyordum mozilla çöktü.explorer a geçtim.Allah sizlere çalışanlara hele bu sıcakta yardım etsin.inşallah serindir çalıştığınız yer.

altınyunus sen tüp tedavisini umutta mı yaptırdın?

deniz bulut ben de bişi sormak istiyorum:)
bugün benim reglimin 3. günü. dün fsh verdim ama ben bugün 3. gün gibi hissetmiyorum. çükolata kisti varya benden o yüzden 1. gün sabah regli oldum ama çamur gibi ipliğimsi bişiler geldi sökülme olması azcık ped in ortasında vardı. bugün gene fsh için kan versem dünle bugünü kıyaslamak istiyorum da değişiklik varmı diye. fsh gittikçe değeri düşen mi yükselen bişi mi olmalı?reglinin hergünü aynı değer çıkmamalı bildiğim kadarıyla?

deniz bulut ben de bişi sormak istiyorum:)
bugün benim reglimin 3. günü. dün fsh verdim ama ben bugün 3. gün gibi hissetmiyorum. çükolata kisti varya benden o yüzden 1. gün sabah regli oldum ama çamur gibi ipliğimsi bişiler geldi sökülme olması azcık ped in ortasında vardı. bugün gene fsh için kan versem dünle bugünü kıyaslamak istiyorum da değişiklik varmı diye. fsh gittikçe değeri düşen mi yükselen bişi mi olmalı?reglinin hergünü aynı değer çıkmamalı bildiğim kadarıyla?

yağmur,altınyunus,deniz.hepiniz.kızlar....canımsınız...
.
yağmur;hocam...sağolasın.güzel dileğin için.benim için tut belki sana tutar belli mi olur.aç avucunu.üstünü değil haa.içini.öptüm say...ünlemin tötüne bi tekme attım.şimdi öpüyorum başıma koyuyorum.bir gün karşılaşsaydık ta yapacaktım.sen yaptım say.olumunekankayizsmile

deniz;1 gün bile izin vermediniz şöyle bi bunalım takılayım.tamam bu saatten sonra eski halime dönücem arkadaş.lülülülülülü:dilcikar::dilcikar:

şimdi biraz işlere döneyim.bakıcam yine sonra.sizi seviyorum burayı seviyoruummmmmmmm.baaayyyy.hepinizi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…