38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet canım,doğru.işleyiş aynen o şekilde oluyor.kredi kartınla yapabikiyorsun.ben posta ile havale ile yaptım.üye oldum.150tl ödüyorsun.ilk muayenede ücret ödemiyorsun.memorialde tedavi 1900euro + ilaçlar.çidere üyeysen bu 1650 euroya düşüyor.ilk gittiğnde de çidere üyeyim diyorsun.muayene ücreti vermiyeceğini belirtirsin.kaynamasın arada.ne olur ne olmaz.hangi dr u istediğini soruyorlar.ben Semra Kahramanı istemiştim ama konferanstaydı.buradan ve KKdan aldığım referansa bakarak Hale Hanımı istedim.evet ilk muayene için randevuyu onlar alıyor.niyetin varsa şimdiden hayırlı olsun.ezan vakti hepimize dua ettim.kabul olur inşallah

erverdi. öğrencimin doğum gününü kutladık. dedim ki benim bir arkadaşım var 18 yıllık evli ve bebek istiyor onun da doğum günü dedim hadi dua edelim de bebeği olsun çocukların duası kabul olurmuş. iki tane velimde sınıftaydı. hep beraber dua ettiler.hatta bir öğrencim dedi ki öğretmenim on defa dua ettim yeter mi güldük beraber. ay işallah dualar kabul olur.:)

ooo hanımlar şiirler şarkılar ben yokken
süper şiir badenur bayıldım vallaalkisalkisalkis
çok sıcakkkkk :icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:
aman denizbulut dikkat et yarında çok sıcak inşallah herşey yolunda gidecek

canım benim yaaa...cansın yaa:1hug:çok...çok teşekkür ederim..düşünmen bile güzelken hele bir sınıf dolusu çocuğun ve 2 annenin duası.inşallah dua edenin de sebep olanın da kabul olur.isteyen herkesin olur.:Saruboceq:

amin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
sen de daha iyisindir umarım a.s.

evet kinder.çok sıcak.ayyy nerden hatırlattın.gittim şimdi dolaptan aldım:icecream:

kızlar tel geldi çaya çağırıyorlar.yemek te yok.amaaaaaaaannnnnnnnnnnnn kaçtım benöptüm sizi
dondurmam kaldıııııııııııııııııı

erverdi doğum günün kutlu olsun, bütün dileklerin bu yaşında birer birer gerçekleşsin, o kadar hızlı ve peşisıra gerçekleşsin ki sen şaşakal....

denizcim tahliye günün yarın, bi çırpıda bitcek inşallah sonra üç gün fish sonucunu bekliyeceksin ve Allahın izniyle sevinçli haberi ve de tahliye kağıdını cumt günü alcan hep beraber kutluyacağız burda hatta istersen dışarda beraberce)))

ben bugün buğday çimi tabletini aldım zencefilden. şimdilik sabah öğle akşam bir seferde 5 olmak üzere toplam 15 adet alıyorum. Haydi Allahtan hayırlısı bakalım.Bi de Karkim'in yumurtalık geliştirici bi bitkisel suyu varmış ondan aldım, onu da içiyorum, nolur nolmaz diye hayıt çayına da başladık. benexol B12, folbiol, koenzim q10, aspirin vs. olmazsa olmazlarımız zaten. bu ayki çarpışmaya hazırız bakalım, dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.....

ay bu içtiğin şeylerden ne ne işe yarar yaz da biz de bilelim şekerim:)

ay bu içtiğin şeylerden ne ne işe yarar yaz da biz de bilelim şekerim:)

tatlım siz zaten biliyosunuzdur bunları diye yazmadım
buğday çimi tabletinin sponsor ismi deniz biliyosun, fsh ı düşürmek için içeceğiz inşallah düşer. hayıt olayı zaten dillere destan e2 yükseltiyo. diğer ilaçların tamamı kanda pıhtılaşma sorunu yaşayan arkadaşların kullanması gereken ilaçlar sizinle alakalı değil yani
ha bunların içinde koenzim q10 ile benexol B12 yi kullanabilirsiniz onlar genelde faydalı zaten. karkimin suyu da kadın kısırlığı için yeni üretilmiş deneyip göreceğiz bakalım içinde hayıt, civan perçemi, ve bilumum faydalı otlar var artı karkim yılların firması güvenilir bulduğum için aldım yoksa artık bitkisel formatlı piyasa ilaçlarını kullanmamaya kararlıydım
ben deneyip görecem bakalım nasılsa kaybedecek bişeyim kalmadı, kendimi kobay olarak kullanabilirim bu uğurda:a015:

ben de üye olup gitmek istiyorum ama bir yanımda hiç istemiyor... :çok üzgünüm:

DENİZCİM dua edicem senin için... olumunekankayizsmile

maşallah ne varsa kullanıyorsun. ben de son 2 ay öyle demiştim. yaş geçti ne kaybedeceğim en azından sağlığıma faydalı bir zararı olmaz diye ne duyduysam yapmıştım. inşallah sen de sonucunu alırsın canım. sen de şişli civarında mı oturuyorsun hemen zencefilden alabildiğine göre?
iyi dileklerin için de sağol yarın bu saatlerde dr yolunda olacağım

arkadaşlar kullanıcı adının yanındaki resim olayını nerden ve nasıl oluşturdunuz acaba?

üst sağdan nick in yazan isme (myendlesslove) tıklıyorsun. sonra orta sıradaki kullanıcı panelini seçiyorsun. daha sonra soldaki ayarlar özelliklerden avatarımı değiştire tıklıyorsun. istersen mevcut avatarlardan istersen aşağıdaki kısımdan pc den vs istediğin resmi seçip kaydet diyorsun

ben de duyduklarımdan sonra hale hanımın tercih edeceğim... zaten semra hanım direk ilgilenmiyormuş, önce doktorlardan biri muayene ediyormuş, semra hanım en son dosyaya bakıp sadece dosya değerlendirmesi yapıyormuş... üstelik ücreti daha fazlaymış... hale hanım da muayene olsam yeter bana boşver...
birşey daha sorucam, çider üzerinden gidince ilgi alaka azalmıyor değil mi? çider üzerinden gelenlere uyuzluk yapmazlar değil mi?

ERVERDİ, seninde şiirin güzelmiş... alkisalkisalkis

DENİZ daha öncede sormuştum ama gözünden kaçmış olabilir? benim fsh 6.5 civarıydı... hayıt içip 5 civarına düşürmeye çalışsam olur mu?

teşekkür ederim canım buyrunnnnnnnnn

sen nasılsın? azıcık düzelebildin mi? zaman geçtikçetoparlanacaksın... sonra beraber yola devam edeceğiz... ondan sonra da hamilelik riskleri üzerine konuşacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…