- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
denizcim sakın sana saygısızlık olarak algılama, aslında beni hiç ilgilendiren bir konu dadeğil ama senin için çok özel bir anlamı yoksa eğer nickinin yanındaki resmi farklı bi şeyle değiştirme imkanın olabilir mi? yani eminim hoşuna gittiği için koydun onu oraya ama senin her mesajın çıktığında geri planda sisler arasında mavi bir boş beşik görmek beni huzursuz ediyor tabi bu beni rahatsız ediyor ama evrende tekrarlanan her imgenin bir yerlere çağrışım yaptığına inanırım ben lütfen oraya daha canlı bişeler koy nolur....bilmiyorumkismile
o zaman hem buğday çimi hem hayıt tohumu içiyorsun bu ay. bıkmak yok. e2 nin düşük olması da iyiymiş. düşürsün de birşeyleri fsh 11 de kötü değil. prolaktinden anlamam
nişantaşındaki dükkanda satılan ile diğerleri arasında kalite farkı varmıydı, yabancı sitelerden alışveriş yapmayı bilmiyorum da... eğer aynı marka ise fiyat farkı önemli değil ama kalite farkı varsa o zaman uğraşırım
deniz bulut prolaktin iyiymişte. ya fsh 12 de olsa 3 folükül 9 da olsa 3 folükül soldan hiç yumurtam gelişmiyor ki altında kalıyor.ben şimdi 3 yumurtayla tüp e nasıl başlıycam bilmiyorum ki of of bir de çikolata kisti
canımsın benim... işte budur!!!! aynen burdaki gibi kalabalık cıvıl cıvıl bir ailen olsun inşallah...
şaka değil benim bir arkadaşım aynen bu resimdeki gibi 40 ından sonra hamile kaldı, derken adet görmeden ikinciye hamile kaldı onu doğurdu arkasından ikizlere hamile, yok böyle birşey!!!şimdi oturp konuştuğumuzda şaka gibi geliyo ama gerçek bu...
peygamber efendimizin eşi hatice 40 yaşında evlenmiş hz. Muhammed ile. 6 tane çocuk yapmışlar valla. allah bize de nasip eder işallah.
o ne yaaa maşallah :) ay ben bir bunu doğurayım da inşallah hayırlısıyla. sonra bir bakarmışın 50 yaşına kadar peşpeşe dizip tıp kitaplarına girermişim :)))
valla hayatta herşey mümkün. şimdi ben o arkadaşımla konuşurken arada bir bana bundan sonra nasıl korunsam acaba diye takılıyo ben de hamile olduğuna dua et yoksa alırdım seni ayağımın altına diyorum gülüyoruz birlikte ama bak nerden nereyeeeeee hayat işte inşallah biz de o günlere geliriz de nasıl korunabiliriz bundan sonra ya da tamammı devammı diye sayfalar açarız birlikte:içelim:
deniz bulut sana mail attım şekerim
evet canım doğru hatırlıyorsun en son iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim şimdiyse kendi kendimi tedavi etmeye çalışıyorum, en azından yumurtladığıma şükrediyorum, sen neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?