38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aman boş beşik falan tam teste 1,5 gün kala ödüm koptu dudağım uçukladı. hemen bol çocuklu avatarla değiştirdim. yarın da şöyle güzel bir bebek resmi bulur koyarım

o zaman hem buğday çimi hem hayıt tohumu içiyorsun bu ay. bıkmak yok. e2 nin düşük olması da iyiymiş. düşürsün de birşeyleri fsh 11 de kötü değil. prolaktinden anlamam

deniz bulut prolaktin iyiymişte. ya fsh 12 de olsa 3 folükül 9 da olsa 3 folükül soldan hiç yumurtam gelişmiyor ki altında kalıyor.ben şimdi 3 yumurtayla tüp e nasıl başlıycam bilmiyorum ki of of bir de çikolata kisti

kalite farkı yok. zaten zencefildeki de yabancı. sadece dışarıya göre pahalı. ayda 2 kutu bitecekmiş gibi başla. yağmur hayıt tohumu asıl fsh düşürüyor diyor onu da aktardan alıp robottan geçirip sabah akşam 1 er tatlı kaşığı sıcak suda 10 dakika bekletip süzüp içiştim. mutlaka dene bence

canımsın benim... işte budur!!!! aynen burdaki gibi kalabalık cıvıl cıvıl bir ailen olsun inşallah...
şaka değil benim bir arkadaşım aynen bu resimdeki gibi 40 ından sonra hamile kaldı, derken adet görmeden ikinciye hamile kaldı onu doğurdu arkasından ikizlere hamile, yok böyle birşey!!!şimdi oturp konuştuğumuzda şaka gibi geliyo ama gerçek bu...

evet deniz hayıt ı bıraktım fsh 11 e çıktı iki ay önce 9 du.bence buğday çimi e2 düşürüyor hayıt fsh düşürüyor

peygamber efendimizin eşi hatice 40 yaşında evlenmiş hz. Muhammed ile. 6 tane çocuk yapmışlar valla. allah bize de nasip eder işallah.

nil1971 i hatırlıyor musun? eşi azosperm. senelercse imkansız denmiş. sonra zorlukla sperm bulunmuş.39 yaşında bir dolu rahim operasyonundan sonra 3 yumurta ile 7. denemeye başladı. 3 ü toplandı. eşinin dondurulmuş spermleri çözüldü. 2 tane canlı sperm bulundu. 2 yumurta döllendi. 1 tanesi 4. gün balastosit oldu yerleştirildi ve tuttu. yani olacaksa 3 yumurta 2 spermle de oluyor. senin çukulata kistin kaliteyi bozuyor ama hiçolmazsa sigarayı bıraktın. kist büyümüyor da. ne yapıyorsan devam.

o ne yaaa maşallah :) ay ben bir bunu doğurayım da inşallah hayırlısıyla. sonra bir bakarmışın 50 yaşına kadar peşpeşe dizip tıp kitaplarına girermişim :roflol:

Son düzenleme:
peygamber efendimizin eşi hatice 40 yaşında evlenmiş hz. Muhammed ile. 6 tane çocuk yapmışlar valla. allah bize de nasip eder işallah.

iyi de yağmurcum sonra ne olmuş hiç biri yaşamamış biri hariç, ben de son 1,5 yıldır hep hamileyim ama doğuramıyorum belki biri yaşar nasipse diye bekliyoruz Allahtan umut kesilmez değilmi?

o ne yaaa maşallah :) ay ben bir bunu doğurayım da inşallah hayırlısıyla. sonra bir bakarmışın 50 yaşına kadar peşpeşe dizip tıp kitaplarına girermişim :)))

valla hayatta herşey mümkün. şimdi ben o arkadaşımla konuşurken arada bir bana bundan sonra nasıl korunsam acaba diye takılıyo ben de hamile olduğuna dua et yoksa alırdım seni ayağımın altına diyorum gülüyoruz birlikte ama bak nerden nereyeeeeee hayat işte inşallah biz de o günlere geliriz de nasıl korunabiliriz bundan sonra ya da tamammı devammı diye sayfalar açarız birlikte:içelim:

güldürdünüz beni. hadi ben yatayım artık. 1 gecem kaldı hayırlısıyla

evet canım doğru hatırlıyorsun en son iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim şimdiyse kendi kendimi tedavi etmeye çalışıyorum, en azından yumurtladığıma şükrediyorum, sen neler yapıyorsun?

haklısın yumurtaladığımıza şükretmek lazım.ben 4 5 folikülü yakaladığım ay tüp deniyeceğim.iki aydır kısmet olmuyor.kısmet.......

herkese günaydınna.s.
akşam erkenden uyumuşum 9 da yatıp sabah 7 de zor kalktım
kızlar yaa düşündüm küçük minik bi eli tutup parmaklarını tek tek öpseydimm ne güsel olurdu yaaa
uffff mafoldumben
yağmursesii sen doktora gittin sonuçta gelişme olmuş ama en azından kistin küçülmüş bak sigarada etkili 1-2 ay sonra vitaminler sağlıklı yaşam derken bu iş tamam tatlım sen 1 kez bile denemedin o yüzden lütfen rahat ol bi başla bak olacak senin inşallah

denizbulut kalabalık aile iyi olmuş valla tatlım endişelenme lütfen herşey yolunda gidecek

erverdii
bekliyomuyuz foliküller artsın hadi arkadaşım güç topla folikül topla başla şu işe
ben en gözü karanızmışım valla bak 2 taneyle gittim geldimm inşallah bana benzemez sizinki mutlu son olsun

günaydın
erverdi, özellikle karın bölgene,kollara, bacaklara, baş kısmına kısacası üreme sağlığını etkileyen hormon noktalarına iğne batırılıyor.ama canın acımıyor.nette akupunktur ve infertilite diye incele istersen.ben nöral terapiyle beraber son deneme öncesi 10 seans gittim.
2 denemem hariç bütün denemelerimde embriyo kalitem hep iyiydi.2 denemede sıkılmış gitmemiştim.akupunktur tedavi öncesi işe yarar yaramaz mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…