38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ay ben iki aydır bal polen arı sütü,omega 3 ,hayıt,alayına ara vermiştim bugün bi aktara uğradım gene çeyizimi yükledim geldim valla yarın da eczaneye gidip çeyizimi yükleneceğim

nerde bu kıslar yaa
yeşil çay kaç fincana kadar serbest arkadaşlar ben artık siyah çayı boşıyayım diyorum ama onun yerini yeşilçayla doldurmam lazım umarım sınırsızdırkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar günaydın kinder seni gördüm aşağıdaa.s.
nasılız?bu gün benim aney,kızkardeş teyzoşlar gelicekler mamalar yapıyiiim

bilgiler için teşekkür ederim denizcim, sayende ete kemiğe büründüma.s.
inşallah bebeğe de bürünürsün canım

işe girmeyeceksen adet 2-3. günü tavsiye ederim. en güzel öyle gözüküyor ya. girerim dersen 18-19-20. günler de olur herhalde. daha çok bir sonraki ayın stoğu gözüküyor bu günlerde. ama tam rahim falan adet -3. gün en iyi gözükür.
evet canım rıza madazlı. nişantaşında. işe uzak ama eve yakın.

deniz buluttttttttttt bu da sanakaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:mymeka:

niye dayak yedim yaaa :uhm:
sonra amniosentez demişsin ama ben en çok kendi kendimi üzdüm zaten konuşmuyorum :dilcikar:

nerde bu kıslar yaa
yeşil çay kaç fincana kadar serbest arkadaşlar ben artık siyah çayı boşıyayım diyorum ama onun yerini yeşilçayla doldurmam lazım umarım sınırsızdırkaydirigubbakcemile3
ay bir yerde onun da fazlası fazla diyordu da zaten ne kadar içebilirsin ki? aynı zamanda ıhlamur, ısırgan elma-böğürtlen-kuşburnunu da içebilirsin. adet ilk 15 günü de adaçayı faydalıymış.

eee ben dargındım değil mi? :umursamaz:

Son düzenleme:

Günaydın güzellerr opuyorumnanaktana.s.a.s.

Bugün için denizbuluta bütün iyi dileklerimi ve dualarımı gönderdim her şey younuda geçsin güzel sonuçları al artık kontrollere gidip doğumunu bekle inşallah olumunekankayizsmile:1hug: resimdeki gibi oğluş gelsin

badenur tatlım resmin çok güzel olmuş a.s. ha be güzelim fshına maşallah nereye düşürcen daha gayet güzel beni sormuşun ya ben daha yeni yeni ayağımı yere basmaya başladım sanırım 4 gündür fenaydım allah başka dert tasa vermesin üzülüyorum umutlarımı elime aldım yeniden yeşersin diye bekliyorum akannehir

yağmursesii hadi hazırlan bak destekçinim merak etme herşey güzel olucak

erverdii naber şeker
kahvaltını ettin keyif çayını içtin oturmayada gidersin bugün ooooh ne stresin kaldı nede derdin olumunekankayizsmile

hülya cımmm sen nasılsın olumunekankayizsmile

merye tatlım inşallah her şey yolunda gider olumunekankayizsmile bebek gelsin sana:ecrin_bebek:

KİNDERCİM;gittim gittim valla işleri süpürgeyi ortada bıraktım gittim
iyi de geldi çay.gelince bitiriverdim işleri.aman be yavrucum dert yine senle.atsan atılmaaaaz satsan satılmaz.aklımıza gelince ağlarız çıkınca da boşveririz bu gün ara ara girerim bakarım.kalbim gönlüm burada.var ya bir buraya bakıyorum bir işlere.hoşçakaaall

sen daha iyimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…