ooo n gitmişim neler olmuşta haberim yok
kız o mesajı senden alıntı yaptım ama benim lafım ve attığım sopa sana değilki deniz bulutaydı. yani herşey güzel olacak işallah ama o çok gergin sen merak etme anlamındaydı şekerim. sana edilmiş bir laf yok yani :)vereliniortak
anacım ne biliyim ben yaaaa,
üzüldüm ben de sabah sabah ben ne dedim de böyle anlaşıldı diye:sinifsinif:
ben yanındayız deyip güç vermek isterken bi çuval inciri berbat mı ettim yoksa diye düşündüm, neyse yanlış anlamalara son, herşey güzel olacak inşallahopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmileanacım ne biliyim ben yaaaa,
üzüldüm ben de sabah sabah ben ne dedim de böyle anlaşıldı diye:sinifsinif:
ben yanındayız deyip güç vermek isterken bi çuval inciri berbat mı ettim yoksa diye düşündüm, neyse yanlış anlamalara son, herşey güzel olacak inşallahopuyorumnanaktan
myendlesslove sanada günaydın tatlımm nasılın a.s.
patiklerim sen nasılsın güzelim a.s.
deniz bulut kimyasal gebelikte kan testi en az kaçı göstermeli?
Yağmurcum gerçi sen denize sormuşsun ama ben de bilgim çerçevesinde yardımcı olmak isterim. Şöyle ki; normalde Bhcg değeri 15'in üstü ise (bazı lab. 5'i bazısı ise 20'yi üst sınır olarak alabiliyor.) gebelik testi pozitif olarak değerlendiriliyor. Ancak değer düşük olduğundan gebeliğin sağlıklı olup olmadığının anlaşılması için iki günde bir bu değerin ikiye katlanması bekleniyor. (En az %66) Bu şekilde seyretmeyen gebeliklerde ya değer artmıyor azalıyor ya da değer yeterince artmıyor. İlk halde yani değer iki günde bir artmıyor ya da azalıyorsa kimyasal gebelik oluyor. Değer yeterince artmıyorsa da dış gebelik, boş gebelik vs. gibi prognozu kötü gebelikler akla geliyor.
Bilmiyorum soruna cevap verebildim mi?
Dip not: Ben iki ay önce geçirdim kimyasal gebeliği. İlk değer 27 idi, iki gün sonra 24 e inmişti. Tutunamamış bebecik:sinifsinif:
selam kızlarrr
denizcim hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah. bundan sonra tüm hamileliğin mutlulukla geçsin. bu bebek bence çok özel bir bebek ve sağlıkla gelip görevini yapacak. annesiyle babasını bir arada tutacak . çünkü mucize gibi son dakikada gol oldu. dualarımız senle.
bana gelince ben sabah gittim detaylı ultrasona girdim cihangir bey bebeğimizin herşeyine baktı. böbreklerine kadar. herşey düzgün sorun olacak hiçbirşey göremedim dedi. 20 hafta da bir daha bakalım dedi. ben amniyosentez ile ilgili birşey söylemediniz dedim. amniyosentez yapmaya gerek görmüyorum dedi. 1/3676 değeri 20 yaşında bir genç kızda çıkabilcek bir değer. öyle her hamileye as yapcak olsaydık bu tarama testleri niye yapalım direk herkese as yaparız dedi. bende ama yaşım 38 ya ondan dedim. ondan çıkıp Banu hanıma uğradım o da hocanın yazdıklarını okudu sonuç gayet güzel dedi. ayrıca artık ikili test çok ayrıntılı bakılıyo artık falan diye beni baya bi rahatlatmaya çalıştı. yani otomatikman as fikrini kaldırdılar bizden. bizde iyi peki olduk. içimde de kaygı yok son kez bi dana 20 haftada detaylı bakcaklar sanırım ve ondan sonra yola büyük ihtimalle devam edecegiz as yapmadan. artık hayırlısı olsun ben zaten 20 haftalık bebeğime baybay diyemem aynen o da benim kıymetlim. ayrıca as yapılıp down sendromu var denilen buna rağmen bebeğini dünyaya sağlıklı getirenler var bu ihtimali nasıl göz ardı edeceğim. edemem. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. bu arada iki hafta sonra tekrar kontrole gideceğim.
ben biliyordum biliyordum yerimseniben:dance::teytey: senin için içim çok rahat benim.
bakalım ben ne yapacağım. ay bir bakarmışın ben de vazgeçtim diye gelirmişim :roflol:aslında normal bir insan benim yerimde olsa ultrasonu da çok iyi çıksa yaptırmazdı amniosentezi ama paranoyağım. korkum da işte bu paranoyaklığıma ceza bebeği kaybetmek.
dananın kuyruğunu koparmaya gidiyorum. bakalım neler olacak :sm_confused::uhm:
ben biliyordum biliyordum yerimseniben:dance::teytey: senin için içim çok rahat benim.
bakalım ben ne yapacağım. ay bir bakarmışın ben de vazgeçtim diye gelirmişim :roflol:aslında normal bir insan benim yerimde olsa ultrasonu da çok iyi çıksa yaptırmazdı amniosentezi ama paranoyağım. korkum da işte bu paranoyaklığıma ceza bebeği kaybetmek.
dananın kuyruğunu koparmaya gidiyorum. bakalım neler olacak :sm_confused::uhm:
Deniz'cim bu arada bebek resmi super, insallah en az onun kadar sevimli ve guzel olacak oglun :)
Bugun gittigim akupunkturcu Cinli doktor bana yuzunuze gozlerinize isik gelmis, ben tunelin ucunda isik gormeye basladim, enerjiniz dogru akmaya basladi iyi haberler yakinda dedi bir sevindim salakmiyim neyim :)
Bu arada yumurta takibi icin falan gitmemistim sadece konusmaya gitmistim ama doktorum kontrol yapmakta israrci oldu iyi kalpli adam, sonra catlamak uzere bir yumurta gordu calismaya devam edin eger iyi haber alirsaniz ben de kredi alayim bari dedi :)ama benim ovulasyon testlerim son bir haftadir hep ayni, kontrolden biraz daha silik cikiyorken bugun daha siliklesmis, 2 gunde bir preseed ile calismaya devam!
selam kızlarrr
denizcim hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah. bundan sonra tüm hamileliğin mutlulukla geçsin. bu bebek bence çok özel bir bebek ve sağlıkla gelip görevini yapacak. annesiyle babasını bir arada tutacak . çünkü mucize gibi son dakikada gol oldu. dualarımız senle.
bana gelince ben sabah gittim detaylı ultrasona girdim cihangir bey bebeğimizin herşeyine baktı. böbreklerine kadar. herşey düzgün sorun olacak hiçbirşey göremedim dedi. 20 hafta da bir daha bakalım dedi. ben amniyosentez ile ilgili birşey söylemediniz dedim. amniyosentez yapmaya gerek görmüyorum dedi. 1/3676 değeri 20 yaşında bir genç kızda çıkabilcek bir değer. öyle her hamileye as yapcak olsaydık bu tarama testleri niye yapalım direk herkese as yaparız dedi. bende ama yaşım 38 ya ondan dedim. ondan çıkıp Banu hanıma uğradım o da hocanın yazdıklarını okudu sonuç gayet güzel dedi. ayrıca artık ikili test çok ayrıntılı bakılıyo artık falan diye beni baya bi rahatlatmaya çalıştı. yani otomatikman as fikrini kaldırdılar bizden. bizde iyi peki olduk. içimde de kaygı yok son kez bi dana 20 haftada detaylı bakcaklar sanırım ve ondan sonra yola büyük ihtimalle devam edecegiz as yapmadan. artık hayırlısı olsun ben zaten 20 haftalık bebeğime baybay diyemem aynen o da benim kıymetlim. ayrıca as yapılıp down sendromu var denilen buna rağmen bebeğini dünyaya sağlıklı getirenler var bu ihtimali nasıl göz ardı edeceğim. edemem. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. bu arada iki hafta sonra tekrar kontrole gideceğim.
ya ben burda paylaşmadım ama hadi yazayım. reglim 30 günde bir gelir benim 30. gün oldu gelmedi. ovülasyon testiyle gebelik tespit etmeye çalıştım salak gibi ve iki çizgi gördüm ikinci çizgi silikti ama baya bir koyu silikti kontrol çizgisinden silik olsada.neyse hemen kan verdim.hayal kırıklığı yaşadım tabi. 0.15 çıktı değerbilmiyorumkismile neyse 30. gün gelmedi ama 32. gün geldi benim regli. ama resmen içimde pıhtılaşmış gibi parça parça geldi hatta dünkü parça beni baya bir şaşırttı. acaba dedim ama değilmiş demekki çünkü kan testim baya düşük çıkmıştı işte bu olay. bir daha da ovülasyon testiyle gebelik ölçmeyeceğim:)beni en çok inandıranda 24. günde gene ovülasyon testiyle bakmıştım çok çok silik ikinci çizgi vardı. 30. gün baktığımda daha bir koyuyudu yani o yüzden ay ne heyecan yaptım bir bilseniz
ah nebilim keşke uğraşmasaydım. ama benim geç gelme sebebim belli oldu. fsh gene çıkmış bu değerlere çıkınca 32. günde geliyor meret. sy kesecem ben sonundasempatiksalakcinniah yağmurcum ah, keşke paylaşsaydın bizlerle, biz o yolları gide gele eskittik. tecrübe ağacı olduk nerdeyse salkım verdik.
şaka bi yana, ovulasyon testini ben nerdeyse hergün yapıyorum yumurtlama sonrası adete kadar, yumurtlama gerçekleştikten sonra biriki gün iyice silikleşiyor sonra 21. günden itibarem bariz şekilde çift çizgi çıkıyor, yani yumurtlamadaki kadar kontrol çizgisinden daha koyu olmuyor ama kontrol çizgisi kadar koyu çıkıyor, sanırım bu lh hormonunun yükselmesi ile ilgili bişey ama niye yükseldiğini çözemedim. o yüzden artık ben de yapmıycam, çünkü insan heveslendiği ile kalıyo, onu bırak idrar testlerinde bile çok silik çizgi çıkmıştı geçen ay ama hiçbişey çıkmadı, oysa bebiş olduğunda anında kızarıveriyo zaten test silikle filan uğraşmana gerek olmuyo
tedavin hayırlı olsun merye
kız bade bu senin fsh genç kız gibi maşallahhh.ama rezervin iyide neden olmaz ki bu işte bir iş var ya .sen hale hanımla iyi bir görüş. rahim filmini de götür. ya bu bişi ne bulsunlar önce sonra tüp yaptırırsın.
çok geçmiş olsun mervecim babanın korktuğu şey de sanırım buydu. tedavin hayırlı olsun. allah gönlüne göre verir işlallahhh.
sağolun hanımlar benim için kritik günler başlayacak cumadan sonra
nerde bu kıslar yaa
yeşil çay kaç fincana kadar serbest arkadaşlar ben artık siyah çayı boşıyayım diyorum ama onun yerini yeşilçayla doldurmam lazım umarım sınırsızdırkaydirigubbakcemile3
canım ablama diyetsiyeni ne çayı içersen iç dört fincanı aşma dedi gerçi o zayıflama ile ilgili ama bende ikiyi geçirmemek lazım gibi geliyor bana yeşilçay için iki fincan içinede sap tarçın koy dediler öyle içiyorum yani söyleyeyim dedim bir dr da siyah çay için en fazla iki tane demişti
Günaydın güzellerr opuyorumnanaktana.s.a.s.
Bugün için denizbuluta bütün iyi dileklerimi ve dualarımı gönderdim her şey younuda geçsin güzel sonuçları al artıkkontrollere gidip doğumunu bekle inşallah olumunekankayizsmile:1hug: resimdeki gibi oğluş gelsin
badenur tatlım resmin çok güzel olmuş a.s. ha be güzelim fshına maşallah nereye düşürcen daha gayet güzelbeni sormuşun ya ben daha yeni yeni ayağımı yere basmaya başladım sanırım 4 gündür fenaydım allah başka dert tasa vermesin üzülüyorum umutlarımı elime aldım yeniden yeşersin diye bekliyorum akannehir
yağmursesii hadi hazırlan bak destekçinim merak etme herşey güzel olucak
erverdii naber şeker
kahvaltını ettin keyif çayını içtin oturmayada gidersin bugün ooooh ne stresin kaldı nede derdin olumunekankayizsmile
hülya cımmm sen nasılsın olumunekankayizsmile
merye tatlım inşallah her şey yolunda gider olumunekankayizsmile bebek gelsin sana:ecrin_bebek:
inşallah canım bütün isteyenlere allahim duy sesimizi inş.heppimize
selam kızlarrr
e çok güzel canım allah güzel sonuçlarımızı artırsın inşaallah gerçi ben denizein yerinde olsam yapmazdım o testi ama inş herşeyi iyi çıkar hamşlerimizin
denizbulut inş.herşey yolunda gider canım sağolasın bebişinle bereber hayırlı evlatlar versin kendine ve topluma faydalı sağlıklı evlatlar versin inş
bu arada zarpandit senden hiç haber yok gibi nasılsın neredesin canım yoksa ben bişeyler mi kaçırdım
deniz, korkma bişey olmayacak.sakin sakin atlatıp sonra sıradakileri sopalayacaksın.delikafadulden
alabama, gözünaydın herşey yolunda.
vanilya, ben de akupunktura gittim uzun süre.bence çok faydalı.sinirlerim alınmış gibi dolanıyordum valla.:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?