38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Bluestar tansiyon durumundan haberim vardı senin canım, hangi hapı kullandığını hatırlayamadım sayı olarak dr daha da çoğaltabileceğimizi söylemişti. Böbrekle ilgili tahlileri şimdiden yaptırmam gerekirmi? hayırlısı canım. Hep bu ilaçları içerken aklıma takılmıyor değil bize yararı olan hapın bebeğe zararı ? hayırlısı canım

Altınyunus saol canım, inşallah canım herşey yolunda gider. Seninde bebeğin Allahın izniyle en kısa zamanda toparlanıp evine gelicek

Hulya tşk ederim. Bakalım sonuçlar çıksın hayırlısıyla ama ben AS düşünmyorum sende yine test yapıcakmışsın inşallah güzel bir haber gelir senden.

az önce çok kötü oldum yine hiç mide rahatsızlığım olmamıştı zaten öğürtü kusmalarım arada bir şiddetiyle devam ediyordu. Sütü azalttım günde 1 bardak ara öğünde içiyordum bugün içtiğim süt beni mahvetti nesfitle içiyorum sade değil. Sonrasında davul gibi bir mide ardından kürek kemiklerime giren ağrı ve bulantı ve kusmalar başladı nefes alamadım sürekli kustum ( hastaneye gitmek istemedim) ve mideme bir kramp gibi birşey oturdu gitmedi öyle sancı çektimki saatlerce acıdan kıvrandım ve ağladım. en sonunda sırtıma eşimin yaptığı masaj ayaklarıma koyduğum su torbası ile ve boşalan mide ile uykuya dalmışım hiç böyle ağrı mide ( krampı) yaşayan oldumu?
masaj yada sıcak su torbası zararlımı?

ay canım ya senin dıurumn çok üzüyr beni allah sağlıkla tamamına erdirsin sanada bebişine de bir sıkıntı gelmesin
ama sıcak iyi değil diye düşünüyorum kendi fikrim ben o gün radyatöre dayadım sırtımı bir tuhaf oldu birdaha yapmayacam hani kaplıca da iyi değl ya güneşlenmek falan da iyi değil ordan mantık yürüttüm
şimdi canım sende aşırı kansızlık varsa sütü cevizle meyveyle içmeyeceksin bence sen yoğurda yönnel sütü bırakk süt diper besinlerin demirini almamızı engelliyr
sen üşüttünmü ondan olabilr gibi gldi bana ben bir kere çok kötü olmuştum ama ozamn çok kötü üüşütmştüm o gün çok kusmutum ama seninki neyden oldu önce onu bilmek lazım druna sordun mu

iyiyim meryecim..çok şükür bu günlere...sen nasılsın...si nasılsını.topalak oldunu mu artık.göbüş büyüdümü..kaça kaçsın şimdi net.

zarpdeniz bence hiç acele etme sabırlı ol ne olacak ben çok geç gittimtim aman ne olacak daha iyi geç gitmek bece o şeyi içine koyack iki de bir çok acıtıyr du beni

amin canım teşekkür ederiz o catık kaşlı hali varya aynı babası işte o da öyle çatık çatık durur. inşallah sizlerde bizlerle bebeklerinizin resimlerini paylaşacaksınız hayırlısıyla.
amin inşallah canım
mertimiz baba kopyası demek..:1: :1:

denizverdicim sana da canlı canlı merhaba :71:

meryecim nasılsın?bebek karyolası bakıyordun?ne yaptın canım

iyiyim meryecim..çok şükür bu günlere...sen nasılsın...si nasılsını.topalak oldunu mu artık.göbüş büyüdümü..kaça kaçsın şimdi net.

e allah artısın canım eşim kamyon şörlerine bencetiyr kocaman göbelkli oldun diyr bende aman maşşalh dede içince beşimimz var diyorum ama ben mi çok tembelim yoksa biz yaştakilerin hamşliği mi zor oluyr ne çok acayip bacak ağrılarım olyr artık merdiven çıkmak tam bir işkence

amin inşallah canım
mertimiz baba kopyası demek..:1: :1:

denizverdicim sana da canlı canlı merhaba :71:

meryecim nasılsın?bebek karyolası bakıyordun?ne yaptın canım

valla canm inş.iyiym bu partesi dr kontrlm var 28 haftadayım bugün daha hiç birşey bakmadım bebişime karyolası park yatak mı ne düşünüyrm ama o da plastikten yapılmış ama çok pratik güzükyr
bebiim doğacak daha üstüne bieşey almamış olacam galiba
bizde çok kar var sizde nasıl kar varmı

valla canm inş.iyiym bu partesi dr kontrlm var 28 haftadayım bugün daha hiç birşey bakmadım bebişime karyolası park yatak mı ne düşünüyrm ama o da plastikten yapılmış ama çok pratik güzükyr

meryecim.park yatak dediğin nasıl birşey oluyor.kaç yaşına kadar yatabiliyor o yataklarda çocuklar

kar arada yağıyor arada duruyor.rügr çok.fuuuuu fuuuuuuuu diyor

meryecim.park yatak dediğin nasıl birşey oluyor.kaç yaşına kadar yatabiliyor o yataklarda çocuklar

kar arada yağıyor arada duruyor.rügr çok.fuuuuu fuuuuuuuu diyor

3 yaşına kadar diper ismi oyun parkı beşik gibi sallanıyr metal çubuklara plastik kumaştan etraıfı sarılmş bebek yatağı gibi içi birzda daha derin gibi bebek içinden sor çıkar givbi
intrnetten bak park yatak diye daha iyi görsün canım
mobilya beşiklerdle fiyatı neredeyse aynı 250 kocaman bebek yatak takımı vard dı park yataklarda 180 220 arası değişiyrdu

3 yaşına kadar diper ismi oyun parkı beşik gibi sallanıyr metal çubuklara plastik kumaştan etraıfı sarılmş bebek yatağı gibi içi birzda daha derin gibi bebek içinden sor çıkar givbi
intrnetten bak park yatak diye daha iyi görsün canım
mobilya beşiklerdle fiyatı neredeyse aynı 250 kocaman bebek yatak takımı vard dı park yataklarda 180 220 arası değişiyrdu

hımmm...benim alanım bira dar...ben üerinde(ayak ucunda) dolabı olan çocuk büyüdüğünde dolap kaldırılıp genç yatağı olabilen biey düşünmüştüm.aman allahım.meryecik.görüyormusun düşünmeye bile başladım şimdiden...

ama fileden oyun alanı gibi birşey görmüştüm geçmiş gün birilerinde..hiç uygun bulmamıştım.çocuğun hareket alanı kısıtlanıyor.sadece o filenin içine bırakılıyordu.yanına da oyuncaklar..oh..tamam bitti...hiç doğru değil bence..

evet canım burada da çok var..kafamı pencereden dışarı uzatamyorum bile...
meryecim,bende 28.haftaya kadar birşey almazdım heralde,yavaş yavaş almaya başlarsın canım çok dert etme kendine..aslında bende park yatak almak istiyorum..o günlere geldiğimizde iyice düşünüp taşınıp karar vericem....

hımmm...benim alanım bira dar...ben üerinde(ayak ucunda) dolabı olan çocuk büyüdüğünde dolap kaldırılıp genç yatağı olabilen biey düşünmüştüm.aman allahım.meryecik.görüyormusun düşünmeye bile başladım şimdiden...

ama fileden oyun alanı gibi birşey görmüştüm geçmiş gün birilerinde..hiç uygun bulmamıştım.çocuğun hareket alanı kısıtlanıyor.sadece o filenin içine bırakılıyordu.yanına da oyuncaklar..oh..tamam bitti...hiç doğru değil bence..

senin söyldeiğini bilmyrum bi bakayım nasl bişeymiş eskişehre gidip bakacamm abr ara ama ne zaman bilmiyorum parkyataktan arkş memnumn gibi konuştu kendisi almışta

ıkıser tane olmus ama becerdım oglumun resımlerını koymayı :9:

maşallah mert beye allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler inşallah hepinize bebeklerinizin resmini koymak nasip olur :31::71:

baharnaz bende de zaman zaman mide şişkinliği ve mide yanması oluyordu can acıtacak kadar. ama sendeki şikayetle çok şiddetli oluyor. süt dokunmuş olabilir. soğuk içme olur mu hatta bir süre içme yoğurt ve peynire ağırlık ver. sıcak su torbası zararlı olabilir. bir arkadaş merye mi yazmış hamam güneşlenme sıcak banyo sauna yasak ya o bakımdan. merak etme bir seferden birşey olmamıştır ama doktora sormadan onu da kullanma en iyisi.

baharnaz umarım iyisindir?
alabama allah sağlıklı ve uzun ömürlü etsin inşallah hayırlı evlat olur MAŞALLAH bebeğine canım sağlıcakla kalın

bluestar canım bugün biraz daha iyiyim saol. tansiyon ilaçlarımı alınca :)

Deniz Bulut sıcaklık olayını düşünücem pazartesi druma sorucam midemdeki çok acılı durum belki dediğiniz gibi soğuk sütten de olmuş olabilir yada tansiyon korkusundan beslenmemi iyice değiştirdim ya ondan da olabilir.

Merye haklısın belki hastane yollarında üşütmüşte olabilirim. Canım 2li test tamam bir şey yok dediler ayrıtnılı ultrasonda görüldüğü için testleri 4lü yü yaptırmamı istedi dr.

ZarpDeniz ben kese ve kalp atışını ikisine aynı anda gitmiştim biraz uzun zaman oluyor ama olsun sabır ve dua ile beklemek. Canım inşallah seninde ilk muayenen güzel geçicek Allahın izniyle.

Alabama Maşallah bebişine Allah nazarlardan korusun :nazar::nazar: kimisinde öfkeli kimisinde gülümsemiş Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin canım.

Limon Kabuğu saol canım bu kramp niye oldu anlayamadım belkide yediklerimi gözden geçirmeliyim.
Ne yiycemi şaşırdım iyice

Park yatakla ilgili konuşmuşsunuz

Kızkardeşim 2,5 yaşına kadar kullandı yatak olarak, oyun oynamak için kullanmadı. Sonrada tek kişilik bazalardan aldı yatağını almadan içi kapağını takmayınca havuz gbi biliyorsunuz kendi yatağını koydu bebiş ordan kolay çıkıp kolay giriyordu içine (park yataktan düşmeye başlamıştı çünkü) 4 yaşına gelincede bazayı üstünü kapattı, örtüsünü aldı şimdi 6 yaşında ve çok rahat kulanıyor sanırım uzun yıllar kullanır :) sadece örtüsünü değiştirme merakı var kız çocuğu olunca :)

Son düzenleme:
Back
X