Bluestar tansiyon durumundan haberim vardı senin canım, hangi hapı kullandığını hatırlayamadım sayı olarak dr daha da çoğaltabileceğimizi söylemişti. Böbrekle ilgili tahlileri şimdiden yaptırmam gerekirmi? hayırlısı canım. Hep bu ilaçları içerken aklıma takılmıyor değil bize yararı olan hapın bebeğe zararı ? hayırlısı canım
Altınyunus saol canım, inşallah canım herşey yolunda gider. Seninde bebeğin Allahın izniyle en kısa zamanda toparlanıp evine gelicek
Hulya tşk ederim. Bakalım sonuçlar çıksın hayırlısıyla ama ben AS düşünmyorum sende yine test yapıcakmışsın inşallah güzel bir haber gelir senden.
az önce çok kötü oldum yine hiç mide rahatsızlığım olmamıştı zaten öğürtü kusmalarım arada bir şiddetiyle devam ediyordu. Sütü azalttım günde 1 bardak ara öğünde içiyordum bugün içtiğim süt beni mahvetti nesfitle içiyorum sade değil. Sonrasında davul gibi bir mide ardından kürek kemiklerime giren ağrı ve bulantı ve kusmalar başladı nefes alamadım sürekli kustum ( hastaneye gitmek istemedim) ve mideme bir kramp gibi birşey oturdu gitmedi öyle sancı çektimki saatlerce acıdan kıvrandım ve ağladım. en sonunda sırtıma eşimin yaptığı masaj ayaklarıma koyduğum su torbası ile ve boşalan mide ile uykuya dalmışım hiç böyle ağrı mide ( krampı) yaşayan oldumu?
masaj yada sıcak su torbası zararlımı?
ay canım ya senin dıurumn çok üzüyr beni allah sağlıkla tamamına erdirsin sanada bebişine de bir sıkıntı gelmesin
ama sıcak iyi değil diye düşünüyorum kendi fikrim ben o gün radyatöre dayadım sırtımı bir tuhaf oldu birdaha yapmayacam hani kaplıca da iyi değl ya güneşlenmek falan da iyi değil ordan mantık yürüttüm
şimdi canım sende aşırı kansızlık varsa sütü cevizle meyveyle içmeyeceksin bence sen yoğurda yönnel sütü bırakk süt diper besinlerin demirini almamızı engelliyr
sen üşüttünmü ondan olabilr gibi gldi bana ben bir kere çok kötü olmuştum ama ozamn çok kötü üüşütmştüm o gün çok kusmutum ama seninki neyden oldu önce onu bilmek lazım druna sordun mu