38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

inanmıyrm sana onun için saat kurdun ha gerçi ben de severdim o diziyi ama çok geç koymuşlar
ama iyi güldüm sağolsın

hayırlısı inş.tutunur bebşin san a hasret biter inş.dua et ve dikkatli ol

şimdi bebşin doğum tarihi 210cak olacak öylemi daha kütüpe yazmadızınmı öyle anladım allah bağışlasın canm sağlk sihhat versn
Sağol canım inşallah tutunurrrrrrr

meraba kizlarrr ben geldim cok sukur hersey yolunda gitti esim tese oldu allahima sukur istediyimden daha cok cikti sperm sukur allahima,benimde yumurtalik cikti 8 tane ama dollendiyini daha pazar gunu soyliycekler allahima sukurler olsun bunada sukur kizlar canlarim hepiniz sagolun simdi biraz agrim var hepinizi opuyorum canlarimmm benimmm:54::54::54:

Canım dinlen bugece inşallah pazar günü güzel haberler al inşalllllahhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
bahar ses çıkmamış senden..iyimisin?aldınmı oğluna cicileri

nisacımsabah çiçeklerimin hepsi sende kalmış.bugün pek uğrayan olmamış.

serdoğanhoşgelmişin:71:

banu toanahadi inşallah kırklarınıs karışacak...

limonuğramamışsın hamile.. herşey yolunda mı?

patikler.hülya sisden de ses çıkmamış:26:

bahar ses çıkmamış senden..iyimisin?aldınmı oğluna cicileri

nisacımsabah çiçeklerimin hepsi sende kalmış.bugün pek uğrayan olmamış.

serdoğanhoşgelmişin:71:

banu toanahadi inşallah kırklarınıs karışacak...

limonuğramamışsın hamile.. herşey yolunda mı?

patikler.hülya sisden de ses çıkmamış:26:
valla uğrayan olmasa öyle olur uğrasınlar alsınlar

merhaba arkadaşlar :71:

herada;güzel dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım...
sende son denemem demişsin ve denemende hamile kalmışsın..benimde öyle oldu..4.tüpbebek denememdi,eşimle son denememiz diye karar almıştık ve tuttu Rabbime şükürler olsun ki...:49:

erverdicim;çok teşekkür ederim güzel temennilerin için canım...beni merak etmişsin sağolasın canım..:70: annem dün hastalandı,onu doktora götürdüm bugünde yemeklerin filan yaptım derken foruma çok uğrayamadım...

denizbulut çok teşekkür ederim..
doktor,2-3 hafta sonra daha net belli olur dediği için emin olamadım, acaba ulrasonuna mı güvenemedi diye düşündüm..ama erkek çocukarda yanılma payı az olduğu için oğlum diye sevmeye başladım bile...
senin için dua ediyorum..inşallah yüreğindeki merhamet duygusunu kaybetmemiş bir bakıcıyla karşılarsın...alacağın önlemlerle gözün arkada kalmayacaktır...böyle önlemlerin maliyetleri de yüksek olur ama yavrularımız için bunlarada katlanıcaz artık....

meryecim çok sağolasın canım..bu yıl erkek yılı heralde...kime sorsam oğlum oluyor diyor..kızlar karaborsa artık :1:

baharcım, çok sağolasın...topiğimize bir yakışıklı daha geliyor bakalım :34: sağlıkla gelsin inşallah en önemlisi bu tabi....
tansiyonum bu aralar iyi maşallah :nazar: aman nazar değmesinde çok kötü oluyormuş yükselmesi seni çok iyi anladım canım....
baharcım,erken doğum demişsin,nekadar erkenmiş herhangi birşey söyledi mi doktorun?inşallah vakti zamanında sağlıkla doğsun yavrun...

patiklercim,çok sağolasın arkadaşım..darısı senin ve isteyen tüm arkadaşlarımın başına olsun..

toanacım,yumurtaların toplanmış hayırlı olsun..inşallah kaliteli embriyoların oluşur ve transferden sonra bebeğin rahmine sıkı sıkı tutunur....

iyi akşamlar canım hoş gelmişsin annene geçmiş olsun
demek oğlun olucak hayırlı sağlıklı olur inşallah

Son düzenleme:
iyi geceler bu saatte banada sürpriz oldu burda buldum kendimi çok şükür şu an iyiyim kulağımdaki pervaneyi biri durdursa daha da iyi olucam :)
bikaç gündür uğrayamadım sen nasılsın?

iyiyim çok şükür birkaç gündür az rahasızım üşttüm
o pervaneyi ne yapmalı bahrımızı rahat bırakmıyor :9:

Denizverdi gelemedim canım 2 gündür hastane işleri vardı yine. pazar günü gelmeyi planlıyoruz Allahtan bir mani olmazsa. Sende iyisindir inşallah canım.

Herada tşkler. Sen nasılsın nasıl gidiyor? İnşallah vaktinde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Banu transferin yapılmış inşallah güzel sonuçlar alırsın bol bol dinlen. Beslenmene suyuna dikkat et.

Limon Kabuğu canım tansiyonun iyi olmasına sevindim, annene geçmiş olsun. Erken doğum 28 ile 32.haftalar arası oluyor bana denilen bu hayırlısı canım.

Deniz Bulut hipp olayı çözümlemiş gözüküyor inşallah sorunsuz devam eder.

Patikler kürlerle ve tedavinle inşallah herşey güzel olucak canım. İncir suyu ile ilgili yazdığını bilmiyorum hiç duymadım ama o sıralar kaynatılmamış incirde çok tüketmiştim diyetisyenim listeme yazmıştı. Ben çidere üye olmamıştım anlaşmaları belki yenilenir, ama raporun filan varsa işe yarar.

Toana yumoşlar toplanmış eşinle ilgili bir sıkıntı yok inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberler alırız.

Merye taze balık aklımda canım nasıl ulaştırabilriim diye düşünüyorum? Sen artık iznemi çıktın

iyiyim çok şükür birkaç gündür az rahasızım üşttüm
o pervaneyi ne yapmalı bahrımızı rahat bırakmıyor :9:

geçmiş olsun havalar güzel diye yürüdünde yürüdün herhalde :)
terli terli kaldın :)

pervane bırakmadığı gibi ben hiç bu saatte ayakta olan birisi değilimdir hep düzenli uyurum, midemde kötü gaviscon içtim inşallah rahatlatır

nisa iyi geceler uykuya geçtin galiba

Sabah kuşuna (DenizVerdiye), koşu kuşuna(Nisaya) ve komşu sabah kuşlarına, misafir kuşlarına, sabah kuşu olmak isteyipte kuşlarından :) gelemeyenlere...
bu gece sürpriz yaptım sabah gülleriniz benden :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Son düzenleme:
baharcım;aldım kabul ettim güllerini:16:senin o pervaneyi ben alayım.yasın evim çok sıcak olur.... baharın pervanesi.... güsel oldu....ama bisde kalsın..kulaklarına pırpır etmeyi bıraksın artık:47:

limon;iyiymişsin:)annene geçmiş olsun.dün ben de yoktum..ben de annemi ona cici almaya götürdüm.... dün hava çok soğuktu..bırrr. sanki kar yağacak..:26:

nisa;havalara dikkat etmeli.. bede de var biras nanelik.. kendimi anladığım gibi hemmen sıcak bir çorba içiyorum.şöyle sırtlarıma yayılıyor sanki.çok iyi geliyor.tavuk suyu tavuk suyu...iki büyük butun derisini çıkar yanına da bir soğan soy bütün koy.pişir.doğal antibiyotik...işkembe çorbası da öyle haaa.sirkeli sarımsaklı.biras da acılı... o daha da birebir..

toana:gidelim gidelim.o gün gelsin de..sen orda bis burda gideris yunmaya:52:

gelene gelmeyene misafirlere kapı aralığından bakanlara herkese günaydınnn:71::71::71::71::71::71:güsel bir hafta sonu olsun...artık soframı toplıyiiim.:3:

nisa iyi geceler uykuya geçtin galiba

Sabah kuşuna (DenizVerdiye), koşu kuşuna(Nisaya) ve komşu sabah kuşlarına, misafir kuşlarına, sabah kuşu olmak isteyipte kuşlarından :) gelemeyenlere...
bu gece sürpriz yaptım sabah gülleriniz benden :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

günaydın günaydın canlar
ne güzel süpriz
denizverdi sanada günaydın

Back
X