merhaba arkadaşlar
herada;güzel dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım...
sende son denemem demişsin ve denemende hamile kalmışsın..benimde öyle oldu..4.tüpbebek denememdi,eşimle son denememiz diye karar almıştık ve tuttu Rabbime şükürler olsun ki...
erverdicim;çok teşekkür ederim güzel temennilerin için canım...beni merak etmişsin sağolasın canım..

annem dün hastalandı,onu doktora götürdüm bugünde yemeklerin filan yaptım derken foruma çok uğrayamadım...
denizbulut çok teşekkür ederim..
doktor,2-3 hafta sonra daha net belli olur dediği için emin olamadım, acaba ulrasonuna mı güvenemedi diye düşündüm..ama erkek çocukarda yanılma payı az olduğu için oğlum diye sevmeye başladım bile...
senin için dua ediyorum..inşallah yüreğindeki merhamet duygusunu kaybetmemiş bir bakıcıyla karşılarsın...alacağın önlemlerle gözün arkada kalmayacaktır...böyle önlemlerin maliyetleri de yüksek olur ama yavrularımız için bunlarada katlanıcaz artık....
meryecim çok sağolasın canım..bu yıl erkek yılı heralde...kime sorsam oğlum oluyor diyor..kızlar karaborsa artık
baharcım, çok sağolasın...topiğimize bir yakışıklı daha geliyor bakalım

sağlıkla gelsin inşallah en önemlisi bu tabi....
tansiyonum bu aralar iyi maşallah

aman nazar değmesinde çok kötü oluyormuş yükselmesi seni çok iyi anladım canım....
baharcım,erken doğum demişsin,nekadar erkenmiş herhangi birşey söyledi mi doktorun?inşallah vakti zamanında sağlıkla doğsun yavrun...
patiklercim,çok sağolasın arkadaşım..darısı senin ve isteyen tüm arkadaşlarımın başına olsun..
toanacım,yumurtaların toplanmış hayırlı olsun..inşallah kaliteli embriyoların oluşur ve transferden sonra bebeğin rahmine sıkı sıkı tutunur....