38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba arkadaşlar;

birkaç gündür kasıklarımda çok sancım vardı,gece uyuyamaz duruma geldim,sağa dönsem ağrıyor,sola dönsem ağrıyor yürüsem ağrıyor,korktum ve doktorumu aradım hemen,rahimde kasılmalar olabilir yapılabilecek birşey yok bol su iç ve yatak istirahatı yap dedi...dün gece tekrar sancı artarak devam etmeye başlayınca sabah hemen yakınlarda ki bir hastaneye gittik..doktor ağrılarımın sebebinin bebekle alakalı olmadığını söyledi,bebek gayet iyi, pozisyonu da güzel dedi ama bebeğin eşi doğum kanalını tıkamış...kanaman olabilir dedi,erken doğumda olabilir...fiziksel aktivitelerimi ksıtlamamı istedi...sanırım hamileliğimin bundan sonraki dönemini evde geçirmek zorunda kalıcam...20.haftadan sonra yukarı çıkma ihtimalide varmış tabi..bebein eşinin aşağıda olmasının sebeplerini araştırdım internetten,geçirilen ameliyatardan olabileceği yazıyordu.. 2 defa ameliyat geçirdim ondan olma ihtimali yüksek sanırım...ağrılarım içinde bir takım testler yaptı sonuçlar cumaya çıkıcak..
aranızda benim yaşadıklarım yaşayan oldu mu?çok korkuyorum bebeğime birşey olucak diye...geç bulup erken kaybetmek istemiyorum...:((((

denizverdicim hadi hayırlısı olsun emar sonuçlarının süper çıkmasını sana müjdeler vermesini inşallah dilerim allahtan.

zarpcım yeni ülken evin hayırlı olsun umarım orda çoook mutlu günlerin olsun. benim için ikili sonuçları ve ayrıntılı ultrasonda periontoloğun görüşlerinin iyi olması yeterli. bil ki üçlü test seni as ye yönlendirecek. kaçarı yok. üçlü testi nuh nebiden kalma eski yöntem bir testmiş benim doktorum öyle söyledi. eğer as yaptırcaksan üçlü yaptırma derim ben. son teknoloji tarama testi 2 li test canım. hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeni kucağına hayırlısı ile alacaksın. yeni evinde sakın kendini yorma emi iş güç olur sen hamileliğini riske atma sakın.

herada canım ya boşver pembe olsun pespembe niye sevmiyomusun pembeyi. geçmiş olsun bu arada üşütmüşsün dikkat et kendine. bol c vitamini al hayatım. dinlen bol bol. sen zaten formülü bulmuşsun. yarasın canım. inşallah ege turunu yapacaksın hayatım hayal kurcaksın tabi ama hayallerin gerçek olcak allahın izniyle. her türlü hayal kurmak serbest ben de senin gibi ne hayaller kurup sonra acaba o günleri yaşayacak mıyım allahım yüzsüzlük etmiyorum dimi sen nasip et diyodum kontrolu de elden bırakmıyodum. işe bak hamileyiz hamile kalmışız hala hayal etmeye çekiniyoruz allah nasip etsin herşey güzel olacak.

limoncum yat dinlen doktorun bişi yok demiş geçer merak etme. benimde valla kaç haftalıktı hatırlamıyorumheralde 4 aylık falandı gece sancı olmuştu sabaha kadar bekledim geçmedi sabahın köründe doktora gitmiştik. çok şükür bebekde bi sıkıntı yoktu sonra eve geldik ertesi güne bişi kalmamıştı.

limoncum yat dinlen doktorun bişi yok demiş geçer merak etme. benimde valla kaç haftalıktı hatırlamıyorumheralde 4 aylık falandı gece sancı olmuştu sabaha kadar bekledim geçmedi sabahın köründe doktora gitmiştik. çok şükür bebekde bi sıkıntı yoktu sonra eve geldik ertesi güne bişi kalmamıştı.

benimde bebekte sıkıntı görünmedi canım...inşallah dediğin gibi eşide yukarı çıkar...
benim sancılarım 3 gündür devam ediyor..geçmek bilmedi bir türlü...tahlil sonuçlarına göre karar vericek doktorum ağrının neden olduğuna...
bol bol dua edip dinleniyorum şuan...inşallah herşey normale döner

merhaba arkadaşlar;

birkaç gündür kasıklarımda çok sancım vardı,gece uyuyamaz duruma geldim,sağa dönsem ağrıyor,sola dönsem ağrıyor yürüsem ağrıyor,korktum ve doktorumu aradım hemen,rahimde kasılmalar olabilir yapılabilecek birşey yok bol su iç ve yatak istirahatı yap dedi...dün gece tekrar sancı artarak devam etmeye başlayınca sabah hemen yakınlarda ki bir hastaneye gittik..doktor ağrılarımın sebebinin bebekle alakalı olmadığını söyledi,bebek gayet iyi, pozisyonu da güzel dedi ama bebeğin eşi doğum kanalını tıkamış...kanaman olabilir dedi,erken doğumda olabilir...fiziksel aktivitelerimi ksıtlamamı istedi...sanırım hamileliğimin bundan sonraki dönemini evde geçirmek zorunda kalıcam...20.haftadan sonra yukarı çıkma ihtimalide varmış tabi..bebein eşinin aşağıda olmasının sebeplerini araştırdım internetten,geçirilen ameliyatardan olabileceği yazıyordu.. 2 defa ameliyat geçirdim ondan olma ihtimali yüksek sanırım...ağrılarım içinde bir takım testler yaptı sonuçlar cumaya çıkıcak..
aranızda benim yaşadıklarım yaşayan oldu mu?çok korkuyorum bebeğime birşey olucak diye...geç bulup erken kaybetmek istemiyorum...:((((

canım;çok geçmiş olsun...korkun acından daha fasla olmuştur.. neyse ki yavrucun maşallah iyiymiş.:nazar::emir_bebek:inşallah yine sağlıkla hamileliğini tamamlarsın.şimdi çok kıymetli yavrun için yat usan istirahat et.. çok dua et... allah yavrunu sağlıkla sana bağışlasın canım...

Arkadaslar Merhaba,:71:

Merak eden arkadaslar ilginiz icin cokkkkkkkk tesekkur ederim, sagolun. :16:Ben de sizleri merak ettim ama yeni bir ulke her sey yeni, alismaya calisiyoruz. Yine, yeni, yeniden....

Istanbul doktorumla bir kac gun once konustuk. Ikilinin kan testinde bir sorun yok, ben taksideydim ve yolun cok gurultusu vardi. 1000 kusurde bir sayi cikmisti ama endiselenecek bir sey yok dedi doktorum, cok sukur. Fakat Trizomi 18 ve 21'lere bakildiginda ve yasim gozonune bulunduruldugunda bu riskin toplamda 109/1 oldugu cikmis. Bunu aklimda tuttum cunku down sendromunda risk 1000'li rakamlardayken bunun 100'deye inmesi o zaman biraz canimi sikmisti. Henuz tam anlamiyla arastirmadim ama bilgisi olan arkadaslar lutfen bilgilerini paylasirlarsa sevinirim. Doktorum amniyo sentez gerekebilir dedi ve 20.haftadaki detayli ultrason icin beni Istanbul'a bekledigini de soyledi. Burada hemen bir hastaneye kaydimi yaptirdim, tam bir burokrasiydi.... Orada bebegimizi 3 boyutlu gorurken burada ajanda buyuklugunde miniminnacik bir ultrasonda bebegimizi goremedim bile....Ama kalp atisini dinledim cok sukur, doktor da her sey yolunda dedi ama haftaya meshur bir doktora gidiyorum cok zor randevu aldim ve durumumuzu da anlattim umarim onun ultrasonun daha detayli ve buyuktur diye dua ediyorum. Burada gittigim doktor 4'lunun burada olmadigini ama 3lu testi yapacabileceklerini soyledi bir de gelecek haftaki doktorun goruslerini alacagim, aklim karisik anlayacaginiz ve bebegimizi de merak ediyorum.

Yeni ulkemizdeki evimize tasindik ve evde bir adet bardak bile yok o yuzden sil bastan esya aliyoruz, henuz internet de baglanmadi simdi internet cafeden yaziyorum ama basvuruda bulunduk.

evet hocam evet.çıkacaktım sisi gördüm.bir selam verip öyle çıktım.sisi yasıyormuşsunus..
ikili testinis iyi çıkmış:nazar:söylediğinis risklerle ilgili net bir bilgim yok.inşallah yüsdeleri ıskalarıs hocam.
hocam istanbula geliceksinis ha...yaparıs yine bir buluşma inşallah..dokunuveririrm kısınısa:17:... tamam tamam erkek olsun.. sisin olsun da...
şimdi,20 haftanıs hangi aya ne güne geliyor.gün belirledinis mi?sağlıkla gelin hocam..
yeni evinisi de yeni eşyalarınısla güle güle iyi günlerde kullanın.
o aletle daha duyamamışsınıs hocam yavrunusun kalp atışını... ama sağlıklıymış:nazar:... bir kaç hafta sonra kelebek çırpınmalarını duyacaksınıs inşallah..

merye nisa cans hocam... canlı bir iyi akşamlar:3::3::3:

kocim mesi kaldı da bir bakayım dedim as...:10:

merhaba erverdııı ..

ıyı akşamlar arkadaşlar ....

lımonkabugu umarım onemlı bır sey yoktur .tekrar gecmıs olsun .. senın yasadıgın durumunun bır benzerını arkadaşım yaşamıstı .. zaman zaman kanamaları oldu .. altın anahtar dınlenmek ve anı hareketlerden kacınmak ve bol sıvı ... ınşallah en kısa zamanda duzelecek

zarpdenız hosgeldın .. her seyın yolunda gıtmesıne sevındım ... bence ayrıntılı ultrasonu ıhmal etme .. sonrası kolayca gelır zaten ..hayırlısyla kucagına alman dileğiyle ...

baharnaz nerdesın? her sey yolundadır umarım ..

hulya son zamanlarda pek goremıyorum senı.sanırım ışler yogun ..

hereda tum testler bıtmıs ..:nazar: hayırlısyla bundan sonra rahat rahat gecırırsınız zamanı ...

merye ... son zamanlar... allah kolaylıklar versın bır avazda kurtarsın

alabama mert buyumus de gemelere mı gıtmıs :nazar: hem de yurt dısına .. tekrar maaşallah

denızbulut inşallah bu seferkı bakıcı ıyı cıkar .. sen de mert de rahat edersınız ..

ekın bence 4 yumrta hıc fena degıl .. kalıtelı olsun zaten en fazla ıkı tane koyuyorlar ..

bn de bugun dr a gıttım .. sol yumurtalıktakı yumurta 20 mm olmus .. endometrıum 9 mm .. bu aksam catlayabılır .. aslında bu tıroıd degerlerı ıle umutlu degılız .. dr yumurta gelısımının spontan takıbını gormek ve rahmı daha ıyı tanımak ıcın bır takıp yaptı.. umut yok yanı ...:5: aslında ısın komık tarafı yumurtayı bana goserırken '' embrıyoyu goruyor musun ?'' dedı .. hemsıreyle ben bırbırımıze baktık .. ben dr bey allah soylettı herhalde dedım . hanı cem yılmaz meşhur reblığde '' hava su tahta uçlemesınde... hava olmasın !!! '' dıyordu ya .. ben de yumurta olmasın dıyıverdım:1:

selam arkadaslar benimde 4 gun once transferim gerceklesti kasiklarimda agrivar ve goguslerimde cok agriyor aranizda bu belirtileri yasayaniniz varmi birde yasi 40 olupda hamile kalaniniz varmi

limon geçmiş olsun canım... aman bol istirahat edin grip süresince .. en iyi ilacı... yürüyüşleri as ertele derim.iyi olana kadar.yan gel yat usan.al yanınada meyve dolu bir tabak.
bak yine yasacağım.iki büyük tavuk butunu derilerini çıkardıktan sonra düdklüde pişir.içine de orta büyüklükte bir soğanı bütün olarak (tabiii soyup ta)koy.pişsin. üserine karabiber dök limon sık.. etini ye suyunu iç.afiyet olsun.avrupa da ilaç yerine doğal antibiyotik olarak kullanılıyormuş.

kıslar!! sise kendimden bir kopya vereyim.sağlıklı olmak adına..ben geçen yıl hafta da mutlaka bir kere beyas lahana yemeği yani kapuska pişirirdim.(halaa da yaparım, yediklerimi içtiklerimi göslemliyorum da)etli olsun ama.biras da acılı.hiç hasta olmamıştım.ona bağlıyorum.haberlerde de dr ların dilinde de duyuyorum.bu sene de maşallah diyeyim .bu sene daha çok tavuğa sarıldım.daha kolay diye mi neden:1:soy derisini at tencereye:27:ama en yakın samanda yapacağım kapuska.. arası geçti.hem havalar daha da soğuyacakmış..korunmak lasım.
tekrar geçmiş olsun canım...ekinesya çayı da iyidir ama hamilelere olur mu onu bilmiyorum.

banu sen de deneyebilirsin bunları...:56:sana da geçmiş olsun..

cans hocamyasdıklarınısa bakarak bu ay o yumurtaya daha çabuk ulaşalım diye preeset denesenis?olur mu?hani sipermenleri hıslandırıyor ya..:1:sol da as geçiş var yasmışsınıs.olsun tamamaen kapalı değil ya...arada geçiverir preesit hısıyla.belki yakalar.. olmas mı.. olur olur.rahim kalınlığı da güsel..:nazar:
olmasa da önümüsde mayıs var..keşke gerek kalmasa... tüp çok yorucu... ama sonucunda umut varsa herşeye değer..

Canım sağol tavsiyelerine uyucam.

banu,çok teşekkür ederim tavsiyelerin için...dün anneme gittim beni iyileştirsin diye :) bana içinde zencefilinde bulunduğu,bal,limon,elma kabuğu ve kiraz sapı kaynattı...... inanırmısın,bugün boğazımda ağrı filan kalmadı...Allah annemden razı olsun o olmasaydı kimbilir kaç gün daha çekerdim bu boğaz ağrısını...zencefil hamilelere zararımıdır bilmiyorum dün annem 2 bardak içirdi bu karışımdan...öyle sancım vardı ki,zararlımıdır değilmidir aklıma gelmedi açıkası...fazla içilmeyen bazı bitkilerin zararlı olmayacağını düşünüyorum..
ballı limonlu suyu senin tavsiyenle yapıyorum şuan,birazdan içicem gribime iyi gelicektir diye düşünüyorum....

erverdi,çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için...
senin tarifini 2 gün önce tavuk suyuna çorba şeklinde yaptım,küçük parçalara ayırdığım tavuk etleriyle birlikte...:34: tavuk suyunun doğal antibiyotik olduğunu okumuştum...
kapuska yemeğini ben hiç yapmadım..beyaz lahana alayımda haftaya,senden tarif alayım erverdicim..:1: etli olsun derken kıyma mı olucak kuşbaşı et mi?şimdiden öğreneyim ki malzemelerim tam olsun....

canım,annen ev almış sanırım ben bunu gözden kaçırmışım mai umutun msjında okudum...hayırlı olsun evi,sağlıklı ve güzel günlerde oturmak nasip olsun inşallah....

cans,hormon değerlerin çok iyi maşallah tsh haricinde :nazar:,sen fsh değerini çok beğenmemişsin ama benim 11'lerdeydi 7 olsa öpüp başıma koyardım heralde...sol tüpüm tam açık değil demişsin,böyle bir durumda benim gittiğim 2 doktorda tüpbebek denemesi yapmak istemiyordu...içinde svı birikimi olabilir bu da embriyonun tutunmasını engelleyebilir diye...senin doktorun ne düşünüyor bu konuda?

ben birşey daha danışmak istiyorum tecrübeli arkadaşlarıma,hani 20.haftadan sonra girilen detaylı ultrason var ya, detaylıdan kasıt ultrasonun 2.düzey olması mı yoksa 4 boyutlu olması mı demek...detaylı ultrasona girebileceğim hastane araştırıyorum...geçen yakınlarımda bir hastaneyi aradım ayrıntılı ultrason bakıyormusunuz diye..evet çapadan her çarşamba bir doktorumuz geliyor bununla ilgili fiyatı 330 tl dedi...tabi benim gözlerim yuvalarından fırladı nasıl yani diye :53: :53: :53: :53:
ayrıntılı ultrasonu araştırırken ne diye sorayım hastanelere..bu konuda yardımcı olurmusnuz????

herkeze mutlu ve keyifli pazarlar diliyorum...:71: :71: :71: :71: :71:

Canım afiyet olsun şifa olsun bende annenin tarifini yapıcam inşallah banada iyi gelir.

merhaba arkadaşlar;

Canım geçmiş olsun sakın kendini kasma doktoruna güven bolbol dua et dinlen hiç bişey olmadan atlatıcan inşallah.......

Son düzenleme:
günaydın güller:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

herkese soba sıcaklığında umutlu bir gün diliyorum.. hep sıcak hep tase tutalım sarıldığımıs umutlarımısı

selam arkadaslar benimde 4 gun once transferim gerceklesti kasiklarimda agrivar ve goguslerimde cok agriyor aranizda bu belirtileri yasayaniniz varmi birde yasi 40 olupda hamile kalaniniz varmi

hoşgelmişsin edanur:71:
tedavin hayırlı olsun yüsünü güldürsün inşallah..
belirtiler herkeste farklı olabiliyor.aldığımıs hormonlardan da olabiliyor.basısı da hiç belirtisis geçirebiliyor bu dönemi.var var. 40 yaşında olup hamile kalanlarımıs oldu aramısda. hatta 40 üseri de yavrusunu kucaklayanlara şahit olduk 38 de..sağlıkla sevgiyle büyütsünler.büyüsün yavruları...darısı diğer umut yolcularına inşallah..

merhaba erverdııı ..

ıyı akşamlar arkadaşlar ....

lımonkabugu umarım onemlı bır sey yoktur .tekrar gecmıs olsun .. senın yasadıgın durumunun bır benzerını arkadaşım yaşamıstı .. zaman zaman kanamaları oldu .. altın anahtar dınlenmek ve anı hareketlerden kacınmak ve bol sıvı ... ınşallah en kısa zamanda duzelecek

zarpdenız hosgeldın .. her seyın yolunda gıtmesıne sevındım ... bence ayrıntılı ultrasonu ıhmal etme .. sonrası kolayca gelır zaten ..hayırlısyla kucagına alman dileğiyle ...

baharnaz nerdesın? her sey yolundadır umarım ..

hulya son zamanlarda pek goremıyorum senı.sanırım ışler yogun ..

hereda tum testler bıtmıs ..:nazar: hayırlısyla bundan sonra rahat rahat gecırırsınız zamanı ...

merye ... son zamanlar... allah kolaylıklar versın bır avazda kurtarsın

alabama mert buyumus de gemelere mı gıtmıs :nazar: hem de yurt dısına .. tekrar maaşallah

denızbulut inşallah bu seferkı bakıcı ıyı cıkar .. sen de mert de rahat edersınız ..

ekın bence 4 yumrta hıc fena degıl .. kalıtelı olsun zaten en fazla ıkı tane koyuyorlar ..

bn de bugun dr a gıttım .. sol yumurtalıktakı yumurta 20 mm olmus .. endometrıum 9 mm .. bu aksam catlayabılır .. aslında bu tıroıd degerlerı ıle umutlu degılız .. dr yumurta gelısımının spontan takıbını gormek ve rahmı daha ıyı tanımak ıcın bır takıp yaptı.. umut yok yanı ...:5: aslında ısın komık tarafı yumurtayı bana goserırken '' embrıyoyu goruyor musun ?'' dedı .. hemsıreyle ben bırbırımıze baktık .. ben dr bey allah soylettı herhalde dedım . hanı cem yılmaz meşhur reblığde '' hava su tahta uçlemesınde... hava olmasın !!! '' dıyordu ya .. ben de yumurta olmasın dıyıverdım:1:

hocam;umut olmas olur mu?umut her saman vardır..yeter ki bis onu bulalım..o hep kaçar durur.ama bir gün... bir gün bis onu sıkıştıracağıs bir köşede..hocam bis elinisden geleni yapalım,gerisini allaha bırakalım..kocaman 20 mm lik yumurtayı orada yalnıs bekletmedinis umarım.rahim kalınlığı da 9 gibi mükemmelken... benim bir tedavimde 9 mm idi kalınlık.. dr ultrasonda göstermişti.idealiymiş.rahimde bir çisgiyi göstermişti.bu çisgiyi görmeleri çok iyiymiş.hamile kalmaya hasır olduğunu gösterir demişti.eeee.mükemmeli kaçırmayın hocam..
hem,bakın embriyo yanılsaması(böyle bir kelime varmı türkçede ? öyle çıktı şimdi)olmuş.inşallah doğru olur..dile gelen ele gelsin inşallah..herkese..

Son düzenleme:
Arkadaslar Merhaba

:71: :71: :71: :71: :71: :71:

Bugun yine internet cafeye geldim. Ikili testin sonucunundan cikti aldim, Pazartesi gunu gidecegim doktora gosterecegim. Ben 3'lu istemiyorum olacaksa 4'lu yapilsin arkasindan da detayli olsun diyorum ama bakalim nelerle karsilacagiz.

Limonkabugu, cok gecmis olsun arkadasim. Sana acilen bir dua gonderiyorum bebisinin esi hemen tikanikligi acsin canim. Dinlenmen cok iyi olmus, suya da talim akabinde de tuvalet ziyaretleri tabii...:1: Dr. Alper Mumcunun sitesine bir bakar misin lutfen, ben bu testlerle ilgili arastirma yaparken O'nun sitesini buldum cok yarali ve anlayabilecegimiz dilde bilgiler var. Senin sorunun ile de ilgili bir seyler belki bulabilrsin canim. Bebegin gayet iyiymis, :nazar:doktorun soylemis. O yuzden onun icin endiselenme lutfen, umarim dinlenme sonrasi sancilarin sona erecek ve kanalin acilacak canim.:16:

Alabama, sagol canim. AS cok oslun istemiyorum ama gerekliyse mecburen yaptiracagiz. Umarim yolun yorgunlugunu atmisinizdir.

Denizverdi, tam 20.haftayi hesaplamadim canim, burada gunlerimiz birbirine karisti!:26: Yien balik yeriz hic fena olmaz, bebisime de iyi gelir. Bu arada Istanbuldaki perinatolog bebegimiz icin " kiz gibi" demisti ama %100 kesin birsey soyleyemem cunku daha 12.haftadaydik. Yani senin dileklerin gerceklesebilir. :34:Bizim icin ise her ikisi de makbul yeterki saglikla gelsin.

Cans insallah keseyi ve icinde embriyoyu gordugun gunler de yakindir canim. Tiriodin icin ilac aliyorsun degil mi?

Edanur, burasi zaten genc citirlarin topigi, senin gibi yani...:1: Ben 40 yasindayim ver Denizverdinin yazidigi gibi 40 uzeri bebegine kavusan arkadaslarimiz da var, cok sukur. Bence su an herhangi bir belirti arama cunku aldigin hormonlardan dolayi bunlari hissetmen cok cok normal. Her sekilde en az 10 gun beklemen gerekiyor ki kanda Bhcg yaptirabilesin, iste o zaman kesin sonucu o verecek. Kendini cok fazla dinleme ama pozitif dusun lutfen ve bol bol da dua et. Insallah minigin sana tutunmustur.

canım;çok geçmiş olsun...korkun acından daha fasla olmuştur.. neyse ki yavrucun maşallah iyiymiş.:nazar::emir_bebek:inşallah yine sağlıkla hamileliğini tamamlarsın.şimdi çok kıymetli yavrun için yat usan istirahat et.. çok dua et... allah yavrunu sağlıkla sana bağışlasın canım...
denizverdi,keşke ağrılar içinde kıvranarak hamileliğimi tamamlasaydım ama böyle olumsuzluklar duymasaydım diyorum...şuana kadar doktorum herşeyin yolunda olduğunu söylüyordu ve ben buna inanamıyordum...çünkü hiçbir zaman başladığım bir iş tam anlamıyla yolunda gitmedi...hamileliğimde herşeyin yolunda olması beni şaşırtıyordu..sorunsuz hamilelik geçiriyorum diye sevinirken,sevincim herzaman ki gibi kursağımda kaldı..hergün bebeğimizle ilgili konuşulurdu,dünden beri evimizde bebekle ilgili hiç bir hayal kurulmuyor..şuana kadar hiçbirşey almadım bebek için..şimdiden sonrada alabilirmiyim bilmiyorum...

ben de bugun dr a gıttım .. sol yumurtalıktakı yumurta 20 mm olmus .. endometrıum 9 mm .. bu aksam catlayabılır .. aslında bu tıroıd degerlerı ıle umutlu degılız .. dr yumurta gelısımının spontan takıbını gormek ve rahmı daha ıyı tanımak ıcın bır takıp yaptı.. umut yok yanı ...:5: aslında ısın komık tarafı yumurtayı bana goserırken '' embrıyoyu goruyor musun ?'' dedı .. hemsıreyle ben bırbırımıze baktık .. ben dr bey allah soylettı herhalde dedım . hanı cem yılmaz meşhur reblığde '' hava su tahta uçlemesınde... hava olmasın !!! '' dıyordu ya .. ben de yumurta olmasın dıyıverdım:1:
cans,çok sağolasın.... en çok korktuğum şey kanamalar..çünkü 28 haftadan önce ki kanamalarda bebek kaybedilebiliyormuş(Allah korusun),kanamam olmasın diye dua edicem sürekli...çünkü kan sulandırıcı iğne vuruluyorum ve kanama olursa ciddi boyutta olucağını düşünüyorum...Allahım bu kötü düşüncelerin hiçbirini yaşatmasın inşallah...

yumurtan maşallah tam çatlama kıvamına gelmiş,inşallah doktorunda dediği gibi sağlıklı embriyo olur..doktoruna da Allah söyletti heralde....
hoşgeldin edanur...transferin hayırlı olsun...
benim trasferden sonra hiçbir belirtim olmamıştı oyüzden yaşadığın belirtiler hamileliktenmidir yorumlayamayacağım...tavsiyem belirti aramamandan yana olur...kullandığımız ilaçların etkisinden dolayıda o belirtileri yaşayabiliriz..
Canım afiyet olsun şifa olsun bende annenin tarifini yapıcam inşallah banada iyi gelir.

Canım geçmiş olsun sakın kendini kasma doktoruna güven bolbol dua et dinlen hiç bişey olmadan atlatıcan inşallah.......
inşallah canım,çok sağolasın...dünden beri sürekli yatar pozisyondayım..bol sıvı alıp yatıyorum...
annemin denediği karışım gerçekten çok etkiliydi,aynı gün geçti boğaz ağrım..tavsiye ederim banucum...
Arkadaslar Merhaba

:71: :71: :71: :71: :71: :71:

Bugun yine internet cafeye geldim. Ikili testin sonucunundan cikti aldim, Pazartesi gunu gidecegim doktora gosterecegim. Ben 3'lu istemiyorum olacaksa 4'lu yapilsin arkasindan da detayli olsun diyorum ama bakalim nelerle karsilacagiz.

Limonkabugu, cok gecmis olsun arkadasim. Sana acilen bir dua gonderiyorum bebisinin esi hemen tikanikligi acsin canim. Dinlenmen cok iyi olmus, suya da talim akabinde de tuvalet ziyaretleri tabii...:1: Dr. Alper Mumcunun sitesine bir bakar misin lutfen, ben bu testlerle ilgili arastirma yaparken O'nun sitesini buldum cok yararli ve anlayabilecegimiz dilde bilgiler var. Senin sorunun ile de ilgili bir seyler belki bulabilrsin canim. Bebegin gayet iyiymis, :nazar:doktorun soylemis. O yuzden onun icin endiselenme lutfen, umarim dinlenme sonrasi sancilarin sona erecek ve kanalin acilacak canim.:16:

zarpenizcim,2'li testinin sonucu güzel çıkmış çok sevindim...doktorum bana 3'lü ve 4'lü tarama için gerek olmadığını söyledi..ama 18.haftaa AFP diye bir test yapılması gerekiyormuş,bundan da bahsetmedi hiç..dün gittiğim doktor sordu yaptırdınız mı diye hayır yaptırmadık,doktorumuz herhangi birşey söylemedi dedim...senin aklında bulunsun canım,gerçi sen 4'lü tarama düşünüyormuşsun..ozaman yaparlar heralde...
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim...duan içinde Allah razı olsun...bundan sonra herşey Rabbimin takdirine kaldı...Alper Mumcu'nun sitesine hiç bakmadım ama Kağan Kocatepenin sitesini takip ediyordum..bu msjı gönderdikten sonra o siteyede göz atıcam mutlaka :34:
yeni eviniz ve yeni eşyalarınızda hayırlı olsun..sağlıklı ve mutlu günler yaşayın inşallah evinizde...

limoncumniye düşürmüşsün bu kadar yüsünü...şimdiye kadar herşey yolundaydı.dr şimdi de yolunda bebeğin iyi sağlıklı demiş..sana olabilecekleri söylemiş tedbirini aldırmış.. hayırlısıyla doğduğunu da göreceksin allahın isniyle..yavrucun şimdi seninle..hareketlerini de hissediyorsun.dr sağlıklı da demiş.kanaman da yok.eee... lütfen sarıl bebeğine anı yaşa.. şu an hamilesin ve yavrucun seninle.. onu ve kendini daha fasla üsme emi.bak,o sıkışmış içeride büyümeye çalışıyor hisseder sonra annesi..
sevincin niye kursağımda kalsın.. hala yavrun seninle...şimdi endişelisinis ailecek..kolay değil.. hak veriyorum..
bebelk cicileri mi?alırsın alırsın.. niye almıyasın.yavrucun dünyaya gelsin... dünyalar onun..

yüreğini ferahlatmak küçük bir gülümseme için;

sıcak bir yaz günü 3 çocuk kantine gitmişler.satıcı birinci çocuğa ne istediğini sormuş.çocuk bir lokum istemiş.dolayısıyla hava çok sıcak olduğu için satıcı lokumları kaldırmış.çok sinirlenip lokumları indirmiş. çocuğa lokumunu verdikten sonra lokumları yukarı kaldırmış.ikinci çocuğa ne istediğini sormuş.bu çocukta bir lokum isteyince adam çılgına dönmüş.tekrar aynı şeyleri yaptıktan sonra lokumları kaldırmadan önce üçüncü çocuğa sormuş.çocuğum sende mi bir lokum istiyorsun diye.çocuk hayır demiş.admdada rahatlıkla lokumları kaldırmış.sonra çocuğa sormuş oğlum peki sen ne istiyorsun.çocuk:ben iki lokum istiyorum

Selam

Kızlar sizleri biraz meraklandırdım sanırım çok şükür şimdi iyiyim Hepinize teşekkür ederim.
verilmiş sadakamız varmış ufak bir mutfak yangını atlattık annem ve 6 yaşındaki yiğenim evde iken, çok şükür çabuk müdahele edildi. Dr kontrolüm ve yatak istirahatim olduğu için, sonrasın da tadilat yapıldığı için gelemedim, işlerin çoğu toparlandı. Çok şükür şu an bende bebişte iyiyiz. salı günü dr kontrolümüz var. Dün sağlık ocağına gittiğimde ebe yangından sonra kangazı testi yaptırıp yaptırmadığımız sordu yaptırmadık dedim, bilmiyorumki öyle birşey olduğunu.

Denizverdi annecinin evi hayırlı olsun güzel güle otursunlar. Sende kurs çalışmalara başlamışsın.Kolay gelsin ben ellerimden çok birşey yapamıyorum bakalım haftasonu başlıycak bizim derslerde napcam. Emar çekildimi?

Limon Kabuğu canım sakın karamsarlığa kapılma bol bol dinlen drunun tavsiyelerini dinle. Herşey yolunda gidicek inşallah. Şeker yüklemesinde evet aç kaldım o saate kadar sabahki ilk kan biraz geç çıkınca ( çünkü şeker yüklemesine o sıonuca göre karar veriyorlar) iş uzadı. Lab.takilerin rahatlığı. Ben yalnız gitmiştim, ama yaptıracak arkadaşların yalnız gitmemesini tavsiye ederim, yanımdaki hamile arkadaşın tansiyonu çok düşüp fenalaşmıştı.

ZarpDeniz İkilitest sonucun iyi çıkmış sevindim canım, yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun eşyalarıda en kısa zamanda çözümlersiniz ama sen dikkat et sakın iş yapma kendini yorma bırak olduğu kadar olsun kendini yorma ve ağır hareket et. 3lü test bana devlette acil gittiğimde zorunlu yapılmıştı benim yaptırmak gibi bir düşüncem yoktu. sonuç 1/104 çıkmıştı. İkilitestindeki Trizomi 18 ve 20 sanırım bendede düşüktü ama tam ne kadardı bilmiyorum. Sen yinede ayrıntılı teste önem ver canım. İnşallah sağlıkla sonunu getirirsin.

Herada şeker yüklemen iyi çıkar inşallah. Benim 50 lik yüksek çıkmıştı 100 lük sınırların altında olduğu için şimdilik birşey yapılmasına gerek yok dedi dahiliyeci kendi drum ne diycek bilmiyorum salı günü öğrencez.

Cans maşallah troit hariç herşeyin güzel, kimbilir belki doğal yolla gelir mucizen. İnşallah ilaçlarla troitin normale döner. Gözünaydın eşinde gelmiş herşey yoluna girer. Baharla beraber güzel haberler alırsın.

Patikler merkeze karar vermişsin, evede karar vermişsiniz arayı çok uzatmadan hayırlısıyla ikisinide çözüme kavuşturursunuz inşallah. hayırlı olsun şimdiden.

ekin inşallah 4 yumurtandan güzel sonuçlar alırız. Elşin bencede iyi bir çözüm bulmuş sakin sakin geçirirsin transfer sonrasını.

Alabama bencede senin yakışıklı gezmeyi çok sevicek Maşallah seyehat etmişsiniz, uçağada binmiş sorunsuz geçmiş seyehatiniz senin içinde iyi olmuştur. Yardımcınıda bulmuşsunuz.:nazar:

DenizBulut yeni bir yardımcı gelmiş hayırlısı olsun özverili bir şekilde çalışacağına inanıyorum bu yardımcının, burun tıkanıklığı geçmemiş yakşıklının :( inşallah en kısa zamanda geçer.

Toana annene geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Görüşmende güzel geçmiş inşallah iyi sonuçlanır.

Hulya kolay gelsin bilmiyorumki bu yaşadıklarımız yaştanmı kaynaklanıyor? ( Annem yaştan diyor :))

Merye canım az kaldı biraz daha sabrediceksin sonra kızını sağlıkla kucaklıycaksın inşallah, ayakların için üzüldüm ama az kaldı. Benim ayaklarda birşey yok ama eller felaket ellerden uyuyamıyorum bende. Gündüzde kullanamıyorum pek birşey yapamıyorum hayırlısı.

Back
X