38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Tedavin hayirli olsun. İnsallah guzel haberle gelir sonu.
Ben yumurta kalitesini artirmanin biraz orta-uzun vadeli oldugunu dusunuyorum. Ama nacizhane fikrimi paylasayim. Bol meyve sebze baklagil agirlikli beslenme, balik yagi ( tablet olarak alamiyorsan bol balik) , kuru incir, kuru kayisi, badem, findik ( bunlari bol bol ye diyemiyorum ama ara ogun gibi yapabilirsin her birini), burda kan sulandirici olarak coasprinin faydasindan da bahsettiler ama o konuda dooktor bilir en iyisini, cayi kahveyi sigarayi kes ve en onemlisi HUZUR. Ufak yuruyuslerle biraz hareket. İnanc ve bol dua.

Mujdeni bekliyoruz....

Güzel dileğin ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim evimicin... Coraspirini son tedavimde ben de kullanmıştım ama onu doktorum tedaviye başladığımız zaman önermişti... Çaydan nasıl vazgeçerim bilmem ama allahtan kahve, sigara gibi alışkanlıklarım yok :) Huzur konusunda haklısın... bu sefer kendimi sanki daha bir hazır hissediyorum bakalım zaman ne gösterecek... İnşallah ben de diğer arkadaşlar gibi güzel sonuçlarımı burada paylaşırım... Allah cümlemizin yardımcısı olsun...

kizlar..hayirli cumalar..rabbim gonlunuzdeki muratlarinizi versin insallahh..:16:

okuyorum ama bazen yazamiyorum ..cunki malum agirlastim bugunde topallamaya basladim..yamuk yumuk yurumeye basladim..benimkiler iyice asagi indi..p,tesi geliyo benim kizlar hayirlisiyla degisik bir guzel bir dugu.:52:.rabbim isteyen arkadaslarimada benim suanki duygularimi tattirsin insallahh..sizi seviyorum ve dualrinizda benide unutmayin canlarim opuyorum:54::54:..hepinize slmlarr..:3::3:

Sevgili toana pazartesi güzel kızlarına kavuşacaksın Allah yardımcın olsun.Dualarım hep seninle ve evimicinle inşallah sağlıkla evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız.En az sizler kadar heyecanlanıyorum.Sağlıkla ve sevgiyle kalın...:54:

toanacım....anacım....annecimm...heyecanla beklyorum seninle...lütfen aklına geldiğinde kızlarını deniz teyzesi için öp .olur mu...belki giremem ya da okuyamam..sana hayırlı doğumlar diliyorum.başından beri çlok şey paylaştık...üzüntünü ....sevincini....çok ağladın...sonunda güldürdü Allah...şimdiden sonra gün senin...ve tabii kızlarının...seni çokkk öpüyorum.hollandanın açmaya hazır gülü...

38in diğer güllerine de toananın mutluluğundan diliyorum...birer birer sizlerin de müjdelerinizi almak dileğiyle....sevgiler.

Evet rahim filmi, hatirladigim kadariyla reglin 2-3. gunlerinden sonra istemislerdi. Hormon testlerini tok karnina yaptirabilirsin, fakat galiba Prolaktin olcumunde aclik istemislerdi.

Toana, canim, ne heyecanlisindir simdi. Allah kolay ve saglikli dogum versin. Saglikli bicir bicir kizlar geliyoooor,:16::16:

BEnim de benzer tecrubem oldu, 4 degisik merkezde, negatiften sonra tam bir caresizlik icine girdiler. Sorular sordum, tetkik apalim, baska ne olabilir falan gibi. Hic gerek yok, yasa bagli dediler. Sinir oldum bu doktorlara. En son Memorial'i tavsiye ettiler ve cok memnun kaldim. Gercekten takip ediliyorsun, tum tetkiklerin yapiliyor. Insallah sen de memnun kalirsin, git ve guven. 43 yasinda tup ile de hamile kalan var, vazgectim dedikten sonra kendiliginden de hamile kalan var. Benim bir arkadasim 43'de, bir digeri 44'de dogal yoldan hamile kaldi. Optum.

teşekkür ederim Kampa, haftaya perşembe yaptırıcam tüm testlerimi. Akkoyun karakoyun çıkar artık ortaya :) Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

Allahım yardımcın olsun bir nefeste(bu normal doğumda söyleniyor ama olsun)kurtul,kızların seni emsin dursun,ne bileyim işte her şey ama herrrrşey çok güzel olsun Amiiiinnnn...
Ben burada bir tayf'ın bir de bak şimdi nikini unuttum hani aylarca hastanede yatıp azimle kızlarına kavuşan bir arkadaş daha vardı ya onların doğumlarına tanık olmuştum.Seninkine ise öncesinden başlayıp bu günlere geldik ya şükür Allahıma.Son günlerin.Pazartesi günü geliyor kuzular.Bizim için de öp kokla e mi canım.Allah onları sana kolayca kavuştursun.Sağlıkla gelsinler ve büyüsünler inşallah.Bütün dualarım seninle ve tabi herkesle.Bu topikte olan ve olmayan,evlat özlemiyle uğraşan bütün kadınlara Allahım bu duyguları yaşatsın Aminnnn...
Kızlar yaşa,başa,yumurtaya,siperme takılmayın canlarım.Nasıl ki akacak kan damarda durmuyorsa dünyaya gelecek bebekte geliyor doğuyor.Bir tek buna inanır oldum artık.Kaderci değildim ama oldum.Oturup beklemekle değil tabi çaba gerekiyor.Elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalsın.Verecekse verir vermiyecekse vermez napalım.Her şeyin sonu değil.Ben hep söylerim yine söyliyeyim şu dünyada en büyük acı ölüm acısı gerisi boşşşş...Allah bizi sevdiklerimizle sağlıklı ve uzun yaşatsın.Bebeklerimizle yaşatırsa da miss olur missss...
Hadi iyisiniz kısa kesiyor ve kaçıyorum.Birazdan sevgili gelecek ve düğüne gideceğiz.Abi düğünlerin sonu gelmedi.Bayram bitti millet patır patır evlendi.Küçük altın olmuş bilmem kaç lira.Almıycam artık diyorum annem alacaksın diyor.Onlar sana almıştı ayıp ayıp...E ama bu işte bi numara yok.Al gülüm sonra da ver gülüm.Şöööle güzel bir hediye alayım evine benden de hatıra kalsın diyorum cıııık olmazmış.Tebrik ederken ayıp olurmuş...Bu işte yanlış bir iş var ama henüz çözemedim.Neyse ben kaçtım kızlar hepinizi de öptüm.Toanaaaa bak giremesem bi daha bil ki kalbim senin yanında Hollanda da olacak.Öptüm seni şeker anne....

Kizlar..merabalar hepinize ..

DENIZGELDI..aglattin beni guzel yazinla rabbim guzel kalbine gore versin ve kizini sana ve esine bagislasin insallah..amin guzel dileklerin icin ,tabiki opucem teyzesi yerine hele bir dogsunlar ,Allah kerim..

reiuse..arakadasim ismini dogrumu yazdim bilmiyorum ..RABBIM SANADA TATTIRSIN BU GUZEL DUYGUMU HEYCANIMI INSALLAHH..sagol guzel dileklerin icin ..rabbim seninde muradini versin insallahh..

Alkancim tatli kadin..inan bana herzaman sende aklimdasin duamdasin..insallah seninde kalbine gore vericek..senin dogumunun gunlerini sayicaz inan bana..olmiycak birsey yok degilmi ama..Rabbim ol diyince bilemiyorsun nezamn gelicegini..insallahh seninde gonlundeki bebisini inci tanesini gondericek insallahh..ha bu arada bende isterim kcuk altin..unutma:1:dermisim..guzel dileklerin icin tessekur ederim alkancim..bu heycanimi sanada tattirsin rabbim insallahh..opuyorum..

Kampa..gurbet arkadasim..canim darisi sana olsun insallah erken vakitte sende ikizlerine kavusursun..nediyim dilegim bu ..tabi hayirlisi olsun birtane olsun demi ama..evet heycanliyim ama rabbim kuvet veriyor dua ediyorum ALLAHIMA SIGINDIM VE HAYIRLI SAGLIK USLU EVLATLAR DILEGIM insallahh..

isimlerini unuttugum arkadaslarim ve bana guzel dilekte bulunan butun arkadaslarima sevgilerimi gonderiyorum..dualariniz icin Allah razi olsun ..hepinizi opuyorum..

reis......

hoşgelmişsin....neler yapıyorsun...paylaşırmısın..okuduğunu da bilmek güzel...sevgiler...

alkan.....selam hocam.....iltifat etmişsiniz....gerçek şairlere haksızlık olmasın...benim mahlam yalancı şair:34:yazılar süper....ama lütfen kısa tutmayın...

toanacım....güzel dleklerine çok teşekkürler çiçeği çiçekçide güzel anne...yarın senin için dua edeceğim.şimdiden aklımdasın....benden kızlara birer maşallah:nazar::nazar:sakın haa bozdurmayasın:1:

herkese çokkk selam...

Kizlar..merabalar hepinize ..

DENIZGELDI..aglattin beni guzel yazinla rabbim guzel kalbine gore versin ve kizini sana ve esine bagislasin insallah..amin guzel dileklerin icin ,tabiki opucem teyzesi yerine hele bir dogsunlar ,Allah kerim..

reiuse..arakadasim ismini dogrumu yazdim bilmiyorum ..RABBIM SANADA TATTIRSIN BU GUZEL DUYGUMU HEYCANIMI INSALLAHH..sagol guzel dileklerin icin ..rabbim seninde muradini versin insallahh..

Alkancim tatli kadin..inan bana herzaman sende aklimdasin duamdasin..insallah seninde kalbine gore vericek..senin dogumunun gunlerini sayicaz inan bana..olmiycak birsey yok degilmi ama..Rabbim ol diyince bilemiyorsun nezamn gelicegini..insallahh seninde gonlundeki bebisini inci tanesini gondericek insallahh..ha bu arada bende isterim kcuk altin..unutma:1:dermisim..guzel dileklerin icin tessekur ederim alkancim..bu heycanimi sanada tattirsin rabbim insallahh..opuyorum..

Kampa..gurbet arkadasim..canim darisi sana olsun insallah erken vakitte sende ikizlerine kavusursun..nediyim dilegim bu ..tabi hayirlisi olsun birtane olsun demi ama..evet heycanliyim ama rabbim kuvet veriyor dua ediyorum ALLAHIMA SIGINDIM VE HAYIRLI SAGLIK USLU EVLATLAR DILEGIM insallahh..

isimlerini unuttugum arkadaslarim ve bana guzel dilekte bulunan butun arkadaslarima sevgilerimi gonderiyorum..dualariniz icin Allah razi olsun ..hepinizi opuyorum..

Toana

Bebelerin saglikla dogarcaklar insallah. Ah ne mutlu sana , rabbim yolunu gozleryenlere de tattirsin insallah. Amin.
Tez zamanda haberlerini alalim.

Kizlar gunaydin biraz sonra cikicam ve hayirlisiyla evime kizlarimla donucem..cok duygusalim.:14:.allahima sukur olsun verdigim emeklerimin karsiligini mahsulunu bugun alicam.,.hep;inizi seviyorum ..haberlerimi maiye vericemm..oda size vericek insallahh sag selim kurtulayim ..insallahh

Kizlar gunaydin biraz sonra cikicam ve hayirlisiyla evime kizlarimla donucem..cok duygusalim.:14:.allahima sukur olsun verdigim emeklerimin karsiligini mahsulunu bugun alicam.,.hep;inizi seviyorum ..haberlerimi maiye vericemm..oda size vericek insallahh sag selim kurtulayim ..insallahh

Amin amin amiiiiiiin....

toana tüylerim diken diken oldu, kendi doğumumu hatırladım şimdi,hadi hayırlısı ile sağlıcakla al gel kızlarını,Yüce Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah. dualarımız seninle ,doğuma giderken arkadaşlara dua etmeyi unutma,bizim yavrularımız içinde dua et. öpüyorum seni,kızçelerini bizim için öp lütfen. :54:

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. heyecan ile bekliyoruz.

Toana'cim canim benim, saglikla donun evinize insallah. Sakin ol, her anin tadini cikar, gulumse. Kizlarin cok sansli senin gibi bir anneleri oldugu icin. Optum seni.

selam

Denizgeldi sütlübaharın seni ve süslünü kucaklıyor canım
Enes yürüyor çok hareketli Maşallah ama yürümüyor inatçı çıktı :) istediği zaman yürüyor istemediği zaman emeklemekten öte gitmiyor canım. Bende peşinde gezmekten çokmu yoruluyorum nedir? :))

Toana süslülerini kucağına alacağın gün gelmiş canım, Sağlıkla gelsinler İnşallah.

yeni gelen arkadaşlar olmuş İnşallah isteyen dileyen herkes bebeğine sağlıkla hayırlısıyla kavuşur.

Kızlarrrrr...Bu gün bizim Hollanda'nın gülü Toana'mız bebeklerini sağlıcakla doğurup kucağına almış.Bebekler de anneleri de çok iyiymiş.Küveze filanda ihtiyaç olmamış.Buradan tam 9 ay önce hamileliğini ben duyurmuştum doğumu da yazmak bana kısmet oldu ne hikmetse.Ben de ikiz mi doğurcam ne:)))Aminnnn yarabbim diyeyim.
Allah analı babalı büyütsün annelerine babalarına hayırlı evlat etsin inşallah.Çok sevindim çoook...Darısı isteyen tüm kadınlara ve bana olsunAminnn....
Haberler süper,keyiflerimizde süper olsun şekerler.Herkese selamlar...

Back
X