Kizlar..merabalar hepinize ..
DENIZGELDI..aglattin beni guzel yazinla rabbim guzel kalbine gore versin ve kizini sana ve esine bagislasin insallah..amin guzel dileklerin icin ,tabiki opucem teyzesi yerine hele bir dogsunlar ,Allah kerim..
reiuse..arakadasim ismini dogrumu yazdim bilmiyorum ..RABBIM SANADA TATTIRSIN BU GUZEL DUYGUMU HEYCANIMI INSALLAHH..sagol guzel dileklerin icin ..rabbim seninde muradini versin insallahh..
Alkancim tatli kadin..inan bana herzaman sende aklimdasin duamdasin..insallah seninde kalbine gore vericek..senin dogumunun gunlerini sayicaz inan bana..olmiycak birsey yok degilmi ama..Rabbim ol diyince bilemiyorsun nezamn gelicegini..insallahh seninde gonlundeki bebisini inci tanesini gondericek insallahh..ha bu arada bende isterim kcuk altin..unutma

dermisim..guzel dileklerin icin tessekur ederim alkancim..bu heycanimi sanada tattirsin rabbim insallahh..opuyorum..
Kampa..gurbet arkadasim..canim darisi sana olsun insallah erken vakitte sende ikizlerine kavusursun..nediyim dilegim bu ..tabi hayirlisi olsun birtane olsun demi ama..evet heycanliyim ama rabbim kuvet veriyor dua ediyorum ALLAHIMA SIGINDIM VE HAYIRLI SAGLIK USLU EVLATLAR DILEGIM insallahh..
isimlerini unuttugum arkadaslarim ve bana guzel dilekte bulunan butun arkadaslarima sevgilerimi gonderiyorum..dualariniz icin Allah razi olsun ..hepinizi opuyorum..