Kızlar hepinizi öpüyorum tek tek,
Moniş, Balance, Rüzgar, Deniz Bulut, Defne, Herada, Roni, Alabama, Karamel, Hülya, Erverdi, Serpil, Serap ve inşallah kimseyi unutmamışımdır. Ben yarın annemlerde olacağım. Yazamasam bile Deniz Bulut'un sonucu için gireceğim mutlaka. İçime çok güzel şeyler doğuyor. Tabi arkasından, Roni inşallah güzel haber verecek. Sonra Herada, Karamel, Moniş'im, ve Balance'ciğim, Erverdi gelecek inşallah. Topicimiz artık taze çıtır annelerle dolacak.
RÜZGAR'cığım ya, seni morali bozuk görmek inan ki çok kötü. Üstelik doğuma bu kadar az kalmışken kayınvalidenlerin ve eşinin seni böyle üzmeye hakkı yok. Ama güya benimki en iyisi ama benim fikirsiz eşim de bağırmaya çağırmaya devam ediyor. Bugün yan komşu gelmişti oturmaya "Ya nasıl bağırıyor eşin, senin hiç sesin çıkmıyor. Hamile kadına böyle yapılır mı" dedi. İnan yerin dibine geçtim. Zaten Moniş'e de anlatıyorum. Tamam eşim çok iyi bir insan ama tam deli gadir (kadir inanır gibi) zaten tipi de aynı ona benziyor. Bağırıyor çağırıyor ondan sonra "Seni üzmek istemiyorum" diyor. Ben de tabi içimden afedersin "Ordu geçtikten sonra boruyu ...." diyorum. Yap yap ondan sonra özür dile oh ne güzel.
O yüzden canım benim,önemli olan sen ve Rüzgar bebek. Bak o da maşallah annesini üzmüyor. Gerisini boşver. Sen çok az kilo almışsın maşallah. Ben 10-11 kilo aldım. Ama görsen inanamazsın. (Gerçi gördün resmimi) Hani çok şükür öyle duba gibi değilim. Yüzüm elim ayağım görünürde şiş değil. Arkadaşlarım "Ne güzel yaa, hiç hamile gibi şişmemişsin. Sadece karnın şişmiş. Pilates topunun biraz ufağını yutmuş gibisin" diyorlar. Yani göbeğim dışında herşey aynı eskisi gibi. Çok ilginç.
Bana gelince neredeyse bir buçak ay olacak kontrole gitmeyeli. Ne gamsızım ama. Aslında normalde bayramdan sonraki hafta gitmem lazımdı. Benim çok şükür ciddi bir sorunum yokken hastanede kalabalık etmeyeyim, hem diğer hamileler rahat muayene olsun, hem doktorlara gereksiz kalabalık etmeyeyim diye. İşte bu hafta gidecektim. Ablam arabasını tamire vermiş yani haftaya kaldı. Dolmuşla filan gidemiyorum. Allah'tan ki tekmeleri tokatları var da bebişin rahatlatıyor beni. İnşalah her şey yolundadır hepimiz için. Doktora gittiğimde paylaşırım sizlerle zaten.