38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sevgili deniz karayurt.monişin cep hamilesi.merhaba selamını aldım kabul ettim canım keyifler biraz nanay.eşimi yolcu ettim az önce.şu an yapayalnızım.umarım biter bir gün bu yalnızlık.hoşçakalın sevgiyle kalın.

hemde topişinaniknanik,,,,hımmm bende bu kızın o saatte buralarda ne işi var diyordum,,,allah kavuştursun,,ayrılıklar olmasa özlem de olmaz,,,olsun iyi gelir arada ayrılık

aaaaa seni yakalayabiliyorum sanki:(((benim online olduugma bakma bazen ecz. acik kaliyor tam yazacakken hasta geliyor..canimcim bak kim kimi ihmal ediyor acaba?:)))zemuszemus

defne cim eskiden özel mözel yapıyoduk :mymeka:şimdi tabi gözden ırak olan gönüldende ırak olur misali,,,,,,,kızımız nasıl annesi,,,,,,şükür yaaa valla mucizesin aslında burdaki arkadaşlara örnek ol bence,,,,,,o kadar olumsuzluk o kadar terslik,,,,o kadar umutsuzluk ve korku=sonuç bebişimiz yolda,,,,,allah kucağına sağlıkla alıp koklamayı nasip etsin işte o zaman bütün bu çektiklerin unutacak ve ne kadar değdiğini anlayacaksn:1hug:

hu huuuuuu çıtır kızçeler nasılsınız şimdiiii bişi sorcam yanılırsam düzeltin sizleri ismen yeni yeni tanımaya aklıma kazımaya başladım. şimdi bizim topiğimizin kaç tane çıtır hamilesi var. bildiklerim rüzgardeniz, denizkarayurt bide defne dimi diilse veya eksiksem beni düzeltir misiniz acabaaaaa?

bide kuzen aradı beni brüksel tüp bebek merkezini tavsiye etmiş birisi bana orayla da görüş dedi. bilgisi olan var mı aranızda . bi gidip konuşmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta. acıbademde ikinci den sonra üçüncü bedava demişlerdi. ama ben ikinciyi orda yaptırmıcam kesin kararlıyım. kızlar bi kere arayıp da benimle iki çift laf konuşmadılar. bu kadar ticari yani. hiçkimseye tavsiye etmicem. ve heryerde de söyleyeceğim.

hu huuuuuu çıtır kızçeler nasılsınız şimdiiii bişi sorcam yanılırsam düzeltin sizleri ismen yeni yeni tanımaya aklıma kazımaya başladım. şimdi bizim topiğimizin kaç tane çıtır hamilesi var. bildiklerim rüzgardeniz, denizkarayurt bide defne dimi diilse veya eksiksem beni düzeltir misiniz acabaaaaa?

bide kuzen aradı beni brüksel tüp bebek merkezini tavsiye etmiş birisi bana orayla da görüş dedi. bilgisi olan var mı aranızda . bi gidip konuşmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta. acıbademde ikinci den sonra üçüncü bedava demişlerdi. ama ben ikinciyi orda yaptırmıcam kesin kararlıyım. kızlar bi kere arayıp da benimle iki çift laf konuşmadılar. bu kadar ticari yani. hiçkimseye tavsiye etmicem. ve heryerde de söyleyeceğim.

canım brükseli çok duydum iyi olduğunu söylüyorlar. Ancak bence bedavan varsa yaptır acıbadem de ticaride olsa kalite biryer. genede sen bilirsin öpüyorum

yok şöyle karamelcim bir deneme yaptık parasını verdik şimdi ikinciyide yapcak yine parasını vercez oda olmassa üçüncü bedava
bende diyorum ki şimdi bedavadan faydalanmak için bir daha beğenmediğimi başarısız bir yeri denemenin anlamı var mı? birinci bana 5600 e maloldu ikinci bilmiyorum yine 5500 gibi olacak ilaçları aynı tutarsa tabi . sonra üçüncü bedava ohoooo diyorum bende

aslında baştan dicektim hocam beni uğraştırmak için bu kampanyayı yaptıysanız ben baştan 10000 veriyim kredi kartına 12 taksit siz bana bebeği ilkinde verin bitsin gitsin. o kadar yani.

canım brüksel tüp ile görüştüm ve beğenmedim. dr daha ben anlatmadan size histeroskopi yapıldı mı diyor. (bana zaten önemişlerdi de hiçbirşeye bakmadan sordu) bendeki rahim filmini görünce hemen yarın (adet 12. günü olmasına rağmen) pazar ama sizin için yaparım öbür ay tüp yaparız beklemeyelim ve 3000 dedi. memorial bile sonra histeroskopi için 2000 dedi. telefonda randevu alırken 1 başarısız tüp var diyince tüp bebek sorumlusu biliyorsunuz yücel hoca histeroskopide çok başarılı diyor. yani bu tavırları nefret ettirdi. yani ona gidecegine memoriala git. hem brüksel daha pahalı. muayene 200 tüp 4500 + ilaçlar. memorial çidere üye olursan (150 lira üyelik) 200 lira ön muayene ücretsiz ve tüp de 1900 eur dan 1650 eur+ilaçlara düşüyor. kısaca brüksel tüp yerine memorial ı öneririm. ekip de çok iyi labaratuar da. ilaç sanırım ikisi de gonal f kullanıyor yani pahalıya çıkıyor. memorial hale hn çok insancıl ve çok iyi açıklama yapıyor.
diğer yandan bana da çok uzaktı ama çamlıca medicana ömer faruk vanlıoğlundan çok memnun kaldım. labaratuar ve embriyoloğunun da çok iyi olduğuna inandım. yalnız hastane alman gibi memorial gibi 5 yıldız standardında değil 4 yıldız standardında. olsun dr ve labaratuar iyi fiyatı da çok uygun. ben 3500 ü pazarlıkla 2600 + ilaçlar olarak uyguladım ilaçlar da 1800 tuttu. ilk muayene ücretli galiba 100 ama özel sağlık sigortası ve ssk geçiyor. ben histeroskopimi de burada yaptırdım. 1500 idi ama özel sağlık sigortası hepsini ödemişti. yani olmazsa denemeyeceğim ama deneseydim yine aynı doktora giderdim

QUOTE]
bir de serpilinha var canım hamile olan.
inşallah yarın roniyam da katılacak kaydirigubbakcemile5
benim de test yarın ama birşey demeye korkuyorum :uhm:

ya çok sordum ama bişi daha sorcam özel sigortam var benim ssk da birbuçuk ay önce başladı ama ilk başlangıç değil sonuçta 2002 den beri kendi işimizi yaptığımız için ssk yoktu bağkurum da yoktu sadece özel sağlık sigortam vardı şimdi ssk lıda oldum. ama birbuçuk ay. ben şimdi yeni ssklı mı sayılıyorum yoksa kaldığım yerden devam ettiğim için ssknın faydalarından sebeplenebilir miyim? kime sorsam acaba bunu? ayrıca karşılıyor derken tüp tedaviyi karşılamıyo heralde dimi histeroskopiyi filan karşılıyo dimi?

QUOTE]
bir de serpilinha var canım hamile olan.
inşallah yarın roniyam da katılacak kaydirigubbakcemile5
benim de test yarın ama birşey demeye korkuyorum :uhm:[/QUOTE]

okki dokki serpilinha da var. sende varsıınnnn roni de vaaaaar elde var altı kaydirigubbakcemile4

Selam Kızlar,

Güzel güzel kaynatmışsınız maşallah. Keyifler genel itibariyle iyi görünüyor, harika.

Alabama'cım ben Brüksel'i bilmiyorum, tüp yapmaya karar verirsek gidip görüşeceğim yerlerden biri olur diye düşünüyordum açıkçası ama şimdi Deniz'in yazdığını okuyunca ıyk oldum. Sen, eğer kafa karıştırır ve tüketir beni demezsen, aklına düşen yerlerle görüş derim. Mühim olan içinin sinmesi ve doktoruna güvenmen çünkü.

Yarın güzel gün, test günü. ınşallah bir daha bu sayfayı açtığımda güzel hamilelik haberleri okuyacağım. Allah yardımcınız olsun sevgili Deniz Bulut ve Roniyam. Ben topiğin hamilelere gebe olduğuna eminim :-)

Çok öptüm hepinizi, kendinize iyi bakın anneler ve güzel anne adayları.

denizkarayurtcum sizlerle birtürlü karşılaşamıyoruz bende en uygun gece oluyor ozaman giriyorum.annende keyfine bak canım. MONİŞCİM dediklerini kafama yazıyorum merak etme sen canım...ERVERDİ kız sen nerdesin bana diyodun şimdide sen azcık giriyosun....DENİZBULUT VE RONİ YARIN GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ DUALARIMIZ SİZİNLE OLSUN.....RÜZGARDENİZCİM VE DEFNECİM SİZLERİNDE DOĞUMLARINIZA AZ KALDI SAĞLIKLA KURTULUN BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLAH..HERADACIM DUALARIM SENİNLE OLSUN ..daha aklıma gelmeyen arkadaşlar varsa hepsine selam öpüldünüzz

ben jinepol'le görüştüm ve çok beğendim. 2 aşılama olmazsa orada deneyeceğim.

3500 + ilaçları onlar kullanacağınız kadar veiryorlarmış (ancak ilaç dahil değil) 4500-5000 e geliyormuş.

Bir konu daha dün eşimin sperm testi için üroloji lab ve kendi doktorum normal dedi, internette ürolog prof normal doğal yolla olur dedi.

2 tüp bebek merkezi ve aşılama ve tüp olur sayı iyi ama hareket az dedi. (bunu bende gördüm testten)

peki kendi doktorum aşılama olduğu için iyi dediyse bile profesör niye doğal olur dedi.

allah allah ya, hoş zaten ya aşılama ya tüp ama genede merak ettim.

Kızlar siz İstanbulda oturuyorsunuz.Daha çok duyumlarınız vardır.Ben dün bahsetmiştim ya ekimde tüp bebek merkezimiz yapmayalım diyor diye.Ben de kabul etmezse diye başka merkez arıyorum.Sabah Medicana beylikdüzüne mail attım.Hem bize yakın diye.Fikriniz varsa bana yardımcı olur musunuz lütfen.

simdi gördüm canım. medicanalar da genelde tüp bebekte başarılı fiyatları az daha uygun. az pazarlık falan da yapılıyor yüzyüze. beylikdüzü selman laçini övüyorlar. ben bahçelievler süha bey icin yalnız hem iyi hem kötü şeyle duydum orayı önermiyorum.medicana çamlıca sana çok uzak ama ben çok memnunum doktorumdan

ya çok sordum ama bişi daha sorcam özel sigortam var benim ssk da birbuçuk ay önce başladı ama ilk başlangıç değil sonuçta 2002 den beri kendi işimizi yaptığımız için ssk yoktu bağkurum da yoktu sadece özel sağlık sigortam vardı şimdi ssk lıda oldum. ama birbuçuk ay. ben şimdi yeni ssklı mı sayılıyorum yoksa kaldığım yerden devam ettiğim için ssknın faydalarından sebeplenebilir miyim? kime sorsam acaba bunu? ayrıca karşılıyor derken tüp tedaviyi karşılamıyo heralde dimi histeroskopiyi filan karşılıyo dimi?
ssk eşinin varsa (belli prim ödeme günü gerekli) ve 38 yaşını doldurmadıysan yararlanabilirsin. 38 yaşında olunca aşılama vs istemeyip hemen raporu veriyorlarmı
özel sağlık sigortası haliyle sadece histeroskopiyi karşıladı. ben 38 yaşını geçtiğim için ssk rapor şansım da yoktu.
bir de medicananın anlaşması oldugu için tüp sonrası hemen tüm ilaçlar (iğne vs de ) ssk ya yazılıyor.

Kızlar hepinizi öpüyorum tek tek,
Moniş, Balance, Rüzgar, Deniz Bulut, Defne, Herada, Roni, Alabama, Karamel, Hülya, Erverdi, Serpil, Serap ve inşallah kimseyi unutmamışımdır. Ben yarın annemlerde olacağım. Yazamasam bile Deniz Bulut'un sonucu için gireceğim mutlaka. İçime çok güzel şeyler doğuyor. Tabi arkasından, Roni inşallah güzel haber verecek. Sonra Herada, Karamel, Moniş'im, ve Balance'ciğim, Erverdi gelecek inşallah. Topicimiz artık taze çıtır annelerle dolacak.

RÜZGAR'cığım ya, seni morali bozuk görmek inan ki çok kötü. Üstelik doğuma bu kadar az kalmışken kayınvalidenlerin ve eşinin seni böyle üzmeye hakkı yok. Ama güya benimki en iyisi ama benim fikirsiz eşim de bağırmaya çağırmaya devam ediyor. Bugün yan komşu gelmişti oturmaya "Ya nasıl bağırıyor eşin, senin hiç sesin çıkmıyor. Hamile kadına böyle yapılır mı" dedi. İnan yerin dibine geçtim. Zaten Moniş'e de anlatıyorum. Tamam eşim çok iyi bir insan ama tam deli gadir (kadir inanır gibi) zaten tipi de aynı ona benziyor. Bağırıyor çağırıyor ondan sonra "Seni üzmek istemiyorum" diyor. Ben de tabi içimden afedersin "Ordu geçtikten sonra boruyu ...." diyorum. Yap yap ondan sonra özür dile oh ne güzel.

O yüzden canım benim,önemli olan sen ve Rüzgar bebek. Bak o da maşallah annesini üzmüyor. Gerisini boşver. Sen çok az kilo almışsın maşallah. Ben 10-11 kilo aldım. Ama görsen inanamazsın. (Gerçi gördün resmimi) Hani çok şükür öyle duba gibi değilim. Yüzüm elim ayağım görünürde şiş değil. Arkadaşlarım "Ne güzel yaa, hiç hamile gibi şişmemişsin. Sadece karnın şişmiş. Pilates topunun biraz ufağını yutmuş gibisin" diyorlar. Yani göbeğim dışında herşey aynı eskisi gibi. Çok ilginç.

Bana gelince neredeyse bir buçak ay olacak kontrole gitmeyeli. Ne gamsızım ama. Aslında normalde bayramdan sonraki hafta gitmem lazımdı. Benim çok şükür ciddi bir sorunum yokken hastanede kalabalık etmeyeyim, hem diğer hamileler rahat muayene olsun, hem doktorlara gereksiz kalabalık etmeyeyim diye. İşte bu hafta gidecektim. Ablam arabasını tamire vermiş yani haftaya kaldı. Dolmuşla filan gidemiyorum. Allah'tan ki tekmeleri tokatları var da bebişin rahatlatıyor beni. İnşalah her şey yolundadır hepimiz için. Doktora gittiğimde paylaşırım sizlerle zaten.
Desteğin için çok teşekkürler Deniz'ciğim :) İnşallah bugünler de geçecek diyerek bekliyorum şimdilik. Ama benim kötü bir huyum vardır, böyle biriktiririm biriktiririm sonra bir patlarım, bir daha geriye dönüşü olmaz. Ondan çok korkuyorum. Sabrımın tükenmek üzere olduğunu hissettiğim anlarda karnımı okşayıp bebeğime yoğunlaşıyorum, o zaman sakinleşiyorum. Neyse gittiği yere kadar diyorum artık :)

Evet çok az kilo aldım, bakalım bu ay ne olacak? Bebeğime yarasın da ben kilo almayayım, işime geliyor yani :)

Sorun olmasa da zamanında giğtmen gerekiyor canım. Mesela doktor bende Coraspin'i kesti, çünkü bu aydan sonra bebeğe zararı olurmuş, magnezyumu da kesti, sadece demir ilacını içiyorum o kadar. O yüzden doktora zamanında gitmende fayda var :) Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
RÜZGARDENİZ im:1hug:ilk önce tüpbebek tedavisinde kullanılan ilaçlardan başlarızyerimsenibenihtiyaç duyan kızlara vermek için,,,,,,,sonra duruma piyasaya göre liste yaparız:sm_cool:naniknanik
canııııııııııımmmmmmmmmmmmm... tamamdır, iş bölümünü sen yap, üstüme düşeni yaparım ben :)
hemde topişinaniknanik,,,,hımmm bende bu kızın o saatte buralarda ne işi var diyordum,,,allah kavuştursun,,ayrılıklar olmasa özlem de olmaz,,,olsun iyi gelir arada ayrılık

arada sırada ayrılıklar ilaç gibi gelir Monişim değil mi? bazen benimkinin de öyle iş seyahatleri falan olsa diyorum... aaaahhh ah nerdeeee?

3500 + ilaçları onlar kullanacağınız kadar veiryorlarmış (ancak ilaç dahil değil) 4500-5000 e geliyormuş.

Bir konu daha dün eşimin sperm testi için üroloji lab ve kendi doktorum normal dedi, internette ürolog prof normal doğal yolla olur dedi.

2 tüp bebek merkezi ve aşılama ve tüp olur sayı iyi ama hareket az dedi. (bunu bende gördüm testten)

peki kendi doktorum aşılama olduğu için iyi dediyse bile profesör niye doğal olur dedi.

Aynı durum bizde de var canım.Bizim da sayıda problem yok ama hareketli sayısı biraz düşük.Ben de kendi kendime yani tedavisiz hamile kalabiliyorum ama öyle hemen değil.Zaten yaş da ilerliyor onu beklersek hiç olmaz yani.Ben öyle düşünüyorum.Ben en son 2008'in Mayıs ayında hamile kaldım.Kalp atışı alınamadı haziran ayında kürtaj oldum.O zamandan beri yok işte.Onun için ben de acele ediyorum bu ay tüp bebeği denemek istiyorum ama Merkez de kakar veremiyorum.

ya aşılama yapan doktorlar niye böyle söylerler ya? eşimde varikosel vardı ve ameliyat olması gerekiyordu, ameliyat istemedik, hadi aşılama yaptıralım dedik, İzmir'de bir doktora gittik "ooo... vayyyy... çok iyiiii" gibilerinden tezahürat yaptı eşim sperm verdikten sonra, oysa onlar yıkanmış spermlerdi... biz de umutlandık, hatta öyle iğrenç bir espri yaptı ki doktor, sinirim bozulmuştu, "ceketini atsan karın hamile kalır" dedi... evet ben hamile kaldım o aşılamayla ama devamı gelmedi, bebeğin kalp atışlarını hiç alamadık ve kürtajla sonuçlandı... gittiğimiz üroloğa doktorun bu yorumunu söyledik, doktor yıkanmış spermler her zaman iyi sonuçla neticelenirler demişti, ama bu şekide doğal yollardan hamile kalmanız imkansız demişti, daha sonra eşim ameliyat oldu... yani bu doktorlara güven de olmuyor, çok kötü sömürüyorlar... İzmir'deki doktor bize ameliyata hiç gerek olmadığını söylemişti ve biz de inandık, o kadar da para döktük, adam bizi ikinci aşılamaya bekliyordu, biz ameliyata gittik

ben eşime keçiboynuzu kürünü uyguladım, yanında E vitamini ve polen+arı sütü+ bal karışımı içirdim... aşağı yukarı 2,5 ay... 2,5 ayın sonunda hamileydim ve bu sefer sağlıklı bir gebelikti :)

Back
X