3ncüye hamileyim eşim bebeği istemiyor

Ben istiyorum ama cok korkuyorum hepsine yetebilecekmiyim yardım edenim olmayacak ara sıra belki annem gelir

Yetemiyorsun ki hep kaynanan bakmış, bu kadar drama yapma. Düzgün korunun bundan sonra.

Sprial hep kayan bir şey kondom kullanın. Ya da sevişmeyin

Ev kredisi var 3 çocuk çok zorlanırsınız. Baba da istemiyor ortak karar almalısınız.

Neden bakamayacaksınız diğerleri büyümüş. Ve neden bu yaşa kadar çocuklarınızı kaynananız büyüttü? Çalışma saatleriniz nasıl?
Çalışma saatlerim 8 4 gündüzleri o bakıyor Akşamları ben bakıyorum yetişemiycemden korkuyorum ilakki bir tane cocuğumun birşwyi eksik kalacak

ne zaman spiral taktırdınız ayrıca kaydı mı ne durumda diye kontrollere gitmeniz gerekiyor kontrollerinizi yaptırdınız mı?

Baba istiyor ama mecbur kalıyoruz niye bu kadar sert tepki veriyorsunuz anlamıyorum benimde canım cok acıyor benim yerime koyun kendinizi

Baba istiyor ama mecbur kalıyoruz niye bu kadar sert tepki veriyorsunuz anlamıyorum benimde canım cok acıyor benim yerime koyun kendinizi

Tutarlı değilsiniz. Sizin yerinize koyuyorum zaten gereksiz duygusallık yapmayın mantıklı olun diyorum

Arkadaşlar spiralle hamile kaldıysa boşuna üstüne gitmeyin çünkü usgde yerinde duran spiralin hemen üstünde sağlıklı gebelik kesesi olan hastalarımız oldu, bu olmayacak şey değil yani.
Konu sahibi 2 taneyi zaten büyütmüşssün 7-4 yaş kendi işini görür bence ard arda olmadıktan sonra zorlanmazsınız. Eşin vık vık yapacağına condom takmayı akıl etseydi madem bu kadar katı ise şansa bırakmayacaktı sen zaten kendin için olan tarafı yapmış spiral taktırmışssın. Kayınvalideni es geç bi oturup hesapla ücretli izin sonrası bakacak arternatif var mı? Kendi annen mesela? İşten çıkarsan gelir düzeyiniz ne durumda olacak 2 sene sonra işe dönme imkanınız var mı ? Şuan bebek kaç haftalık ?

3 çocukla tek maaş ve kredi mümkün değil geçinemezsiniz işlerinizi bilmesem de bundan hemen hemen eminim, sen de biliyorsun mantıklı olan doğurmamak duygusal karar verme bu şartlarda doğacak çocuk da mutlu olmaz sen de eşin de.

prezervatif kullanın bence bundan sonra...

Korunurken hamile kaldıysanız Allah vermiştir. Biz aylardır olsun diye uğraşıyoruz günü gününe denk getiriyoruz yine de olmuyor. Nasip biraz bu işler. Hamilelik zaten 9 ay. Hadi bir ay önce izin aldınız diyelim 8 ay. 8 ay sonra muhtemelen maaşlara da zam gelir diye düşünüyorum. Bence çalışmaya devam edin. Çocuk doğduktan sonra mecburen bi süre izinli olacaksınız o dönemde de kendiniz bakarsınız. Sonrası için de 8-4 çalışıyorsunuz süt izni olur muhtemelen daha erken çıkarsınız işten. Diğer küçük çocuğunuzu da kreşe verirsiniz. Kayınvalideniz bakmam diyorsa da diğer çocuğu kreşe vermeyin onun yerine güvendiğiniz bi akrabanız yakın bi tanıdığınıza ücret karşılığı kendi evinizde baktırabilirsiniz. Şimdi olayı yaşamayan birinin böyle yorumlar yapması çok kolay tabi ama bunlar hep birer alternatif. Biz aylardır uğraşıyoruz inan olsun diye henüz nasip olmadı.

Ne kadar güzel acıklama yaptın com teşekür ederim bencede olaya duygusal bakmamak lazım

Rabbım inş sana da bir evlat nasip eder inan ki kimsem yok öyle para karşılığında baksın cocuğuma sadece annem burada oda bana 1saatlik yolda oturuyor ve iki turunda o bakıyor

Kayınvalidenize yazık zaten hiçbirine bakma mecburiyeti yokken 2 tanesine bakmış daha ne yapsın 3 de artık zor geliyordur yaşı başı artmıştır kadının.
Benim ona lafım yok zaten sağolsun naktı haklı bakma mevburüyeyi yok

Rabbım inş sana da bir evlat nasip eder inan ki kimsem yok öyle para karşılığında baksın cocuğuma sadece annem burada oda bana 1saatlik yolda oturuyor ve iki turunda o bakıyor
Allah yardımcın olsun kuzum valla zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…