Ben istiyorum ama cok korkuyorum hepsine yetebilecekmiyim yardım edenim olmayacak ara sıra belki annem gelirİstenmeyen çocuğu dünyaya getirmeyin derim. Boynu bükük kalacak her daim.
Spraile hamile kaldım ve korunuyorduk sözde ama olduAyrıca kondom diye bir şey var istemeyen takardı.
Ben istiyorum ama cok korkuyorum hepsine yetebilecekmiyim yardım edenim olmayacak ara sıra belki annem gelir
Çalışma saatlerim 8 4 gündüzleri o bakıyor Akşamları ben bakıyorum yetişemiycemden korkuyorum ilakki bir tane cocuğumun birşwyi eksik kalacakNeden bakamayacaksınız diğerleri büyümüş. Ve neden bu yaşa kadar çocuklarınızı kaynananız büyüttü? Çalışma saatleriniz nasıl?
Baba istiyor ama mecbur kalıyoruz niye bu kadar sert tepki veriyorsunuz anlamıyorum benimde canım cok acıyor benim yerime koyun kendiniziYetemiyorsun ki hep kaynanan bakmış, bu kadar drama yapma. Düzgün korunun bundan sonra.
0
Sprial hep kayan bir şey kondom kullanın. Ya da sevişmeyin
Ev kredisi var 3 çocuk çok zorlanırsınız. Baba da istemiyor ortak karar almalısınız.
4 ay oldu taktıralı 6 ay sonra gidicektimne zaman spiral taktırdınız ayrıca kaydı mı ne durumda diye kontrollere gitmeniz gerekiyor kontrollerinizi yaptırdınız mı?
Ya zaten 2 yaşına kadar birlikte büyüttük bende demiyorum doğurup hemen kucağına atmadım çalışma hayatına girdimbunu öncesinde düşünmeniz gerekmez mi idi? kayınvalide bakmak zorunda değil ki , annesi babası olarak sorumluluk sizde olmalı
3ncüye hamileyim ama eşim bebeği istemiyor bakmayız diye vr ben 3 gündür perişan oldum ağlamaktan gözlerim şişti artıkın kayınvalidem 2cocuğumq baktı yardım etti ama buna bakmam dedi toplarım eşyalarımı giderim ne yaparsanız yapın dedi ben 3 cocuğu bakabilirmiyim bilmiyorum biri 7 diğeri 4 yaşında kafam allak bullak sinir krizleri geçiriyorum iyi değilim
Baba istiyor ama mecbur kalıyoruz niye bu kadar sert tepki veriyorsunuz anlamıyorum benimde canım cok acıyor benim yerime koyun kendinizi
Napmalıyım bir cıkmaza girdim cıkamıyprumTutarlı değilsiniz. Sizin yerinize koyuyorum zaten gereksiz duygusallık yapmayın mantıklı olun diyorum
Evden iş bakarsınız çağrı merkezi gibi hamileykende çalışın aynı zamanda böyle bi iş bakın evden yapılabilcek bi kaç sene idare edersinizNapmalıyım bir cıkmaza girdim cıkamıyprum
Ne kadar güzel acıklama yaptın com teşekür ederim bencede olaya duygusal bakmamak lazım3 çocukla tek maaş ve kredi mümkün değil geçinemezsiniz işlerinizi bilmesem de bundan hemen hemen eminim, sen de biliyorsun mantıklı olan doğurmamak duygusal karar verme bu şartlarda doğacak çocuk da mutlu olmaz sen de eşin de.
prezervatif kullanın bence bundan sonra...
Rabbım inş sana da bir evlat nasip eder inan ki kimsem yok öyle para karşılığında baksın cocuğuma sadece annem burada oda bana 1saatlik yolda oturuyor ve iki turunda o bakıyorKorunurken hamile kaldıysanız Allah vermiştir. Biz aylardır olsun diye uğraşıyoruz günü gününe denk getiriyoruz yine de olmuyor. Nasip biraz bu işler. Hamilelik zaten 9 ay. Hadi bir ay önce izin aldınız diyelim 8 ay. 8 ay sonra muhtemelen maaşlara da zam gelir diye düşünüyorum. Bence çalışmaya devam edin. Çocuk doğduktan sonra mecburen bi süre izinli olacaksınız o dönemde de kendiniz bakarsınız. Sonrası için de 8-4 çalışıyorsunuz süt izni olur muhtemelen daha erken çıkarsınız işten. Diğer küçük çocuğunuzu da kreşe verirsiniz. Kayınvalideniz bakmam diyorsa da diğer çocuğu kreşe vermeyin onun yerine güvendiğiniz bi akrabanız yakın bi tanıdığınıza ücret karşılığı kendi evinizde baktırabilirsiniz. Şimdi olayı yaşamayan birinin böyle yorumlar yapması çok kolay tabi ama bunlar hep birer alternatif. Biz aylardır uğraşıyoruz inan olsun diye henüz nasip olmadı.
Benim ona lafım yok zaten sağolsun naktı haklı bakma mevburüyeyi yokKayınvalidenize yazık zaten hiçbirine bakma mecburiyeti yokken 2 tanesine bakmış daha ne yapsın 3 de artık zor geliyordur yaşı başı artmıştır kadının.
Allah yardımcın olsun kuzum valla zor bir durumRabbım inş sana da bir evlat nasip eder inan ki kimsem yok öyle para karşılığında baksın cocuğuma sadece annem burada oda bana 1saatlik yolda oturuyor ve iki turunda o bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?