Kazara prezervatif yırtılsa falan, ne bileyim spiralle hamile kalan insanlar var, örneğin böyle şeyler olsa ve 4.ye hamile kalsanız yine Rabbim vermiş diye doğuracak mısınız? Eşiniz mantıklı davranıyor, çocuk doğurmakla, hadi bebeklikteki masrafıyla kalmıyor ki. Onlar belki de en kolayı, büyüyüp arkadaşlarindan birsey görüp istediginde, özel okula göndermeniz gerektiginde vs... Herşey başlı başına bir masraf. Kısacası doğurmak en kolayı önemli olan tüm yaşamını güzel inşa edebilmek.Sinir krizi eşimin tepkilerine veriyorum ben cok istiyorum doğurmak bu günah ya girmemek Rabbım vermiş vardır bi bildiği diyorum mecburuz bakamayız diyor
Çok ünlü bi doktor işinde cok iyi bi doktor hasta gidiyo spral yerinde asla kayma olmamıs ama hasta hamile doktor storisinde paylaşıyor doktor çok nadir rastlanan birşey demisti olunca oluyorne zaman spiral taktırdınız ayrıca kaydı mı ne durumda diye kontrollere gitmeniz gerekiyor kontrollerinizi yaptırdınız mı?
3ncüye hamileyim ama eşim bebeği istemiyor bakmayız diye vr ben 3 gündür perişan oldum ağlamaktan gözlerim şişti artıkın kayınvalidem 2cocuğumq baktı yardım etti ama buna bakmam dedi toplarım eşyalarımı giderim ne yaparsanız yapın dedi ben 3 cocuğu bakabilirmiyim bilmiyorum biri 7 diğeri 4 yaşında kafam allak bullak sinir krizleri geçiriyorum iyi değilim
Arkadaşın dediği iki yöntemle korunun bı tanıdığım spralle kaldı iki kez sonra ayriyetende prezervatiflede korundu çift korunma yöntemiNe kadar güzel acıklama yaptın com teşekür ederim bencede olaya duygusal bakmamak lazım
Biliyoruz evet spraille hamile kaldım cünkü
Cok dogru ben de spiralle gebe kalanlardanim hatta kayma vs bile yoktu gayet de guzel kavitede duruyordu.Arkadaşlar spiralle hamile kaldıysa boşuna üstüne gitmeyin çünkü usgde yerinde duran spiralin hemen üstünde sağlıklı gebelik kesesi olan hastalarımız oldu, bu olmayacak şey değil yani.
Konu sahibi 2 taneyi zaten büyütmüşssün 7-4 yaş kendi işini görür bence ard arda olmadıktan sonra zorlanmazsınız. Eşin vık vık yapacağına condom takmayı akıl etseydi madem bu kadar katı ise şansa bırakmayacaktı sen zaten kendin için olan tarafı yapmış spiral taktırmışssın. Kayınvalideni es geç bi oturup hesapla ücretli izin sonrası bakacak arternatif var mı? Kendi annen mesela? İşten çıkarsan gelir düzeyiniz ne durumda olacak 2 sene sonra işe dönme imkanınız var mı ? Şuan bebek kaç haftalık ?
Bende kalmistim ilginc bir sekilde demek ki nadir insanlardanimÇok ünlü bi doktor işinde cok iyi bi doktor hasta gidiyo spral yerinde asla kayma olmamıs ama hasta hamile doktor storisinde paylaşıyor doktor çok nadir rastlanan birşey demisti olunca oluyor
Cok dogru ben de spiralle gebe kalanlardanim hatta kayma vs bile yoktu gayet de guzel kavitede duruyordu.
İşe dönme hayatım olmayacak tekrar malesef annem 2 cocuk bakıyor zaten şuan 4 haftalık sadece eşim çalışacak işten cıkarsam oda 20 bin maaş alıyorArkadaşlar spiralle hamile kaldıysa boşuna üstüne gitmeyin çünkü usgde yerinde duran spiralin hemen üstünde sağlıklı gebelik kesesi olan hastalarımız oldu, bu olmayacak şey değil yani.
Konu sahibi 2 taneyi zaten büyütmüşssün 7-4 yaş kendi işini görür bence ard arda olmadıktan sonra zorlanmazsınız. Eşin vık vık yapacağına condom takmayı akıl etseydi madem bu kadar katı ise şansa bırakmayacaktı sen zaten kendin için olan tarafı yapmış spiral taktırmışssın. Kayınvalideni es geç bi oturup hesapla ücretli izin sonrası bakacak arternatif var mı? Kendi annen mesela? İşten çıkarsan gelir düzeyiniz ne durumda olacak 2 sene sonra işe dönme imkanınız var mı ? Şuan bebek kaç haftalık ?
Cok haklısınız güzel yorumunuz için teşekğr ederimKazara prezervatif yırtılsa falan, ne bileyim spiralle hamile kalan insanlar var, örneğin böyle şeyler olsa ve 4.ye hamile kalsanız yine Rabbim vermiş diye doğuracak mısınız? Eşiniz mantıklı davranıyor, çocuk doğurmakla, hadi bebeklikteki masrafıyla kalmıyor ki. Onlar belki de en kolayı, büyüyüp arkadaşlarindan birsey görüp istediginde, özel okula göndermeniz gerektiginde vs... Herşey başlı başına bir masraf. Kısacası doğurmak en kolayı önemli olan tüm yaşamını güzel inşa edebilmek.
20bin gerçekten çok zorlar heleki ev kira ise. Evden iş yapsanız daha iyi çağrı merkezi vs gibi anneniz kimin çocuklarına bakıyorİşe dönme hayatım olmayacak tekrar malesef annem 2 cocuk bakıyor zaten şuan 4 haftalık sadece eşim çalışacak işten cıkarsam oda 20 bin maaş alıyor
Abimin cocuklarına bakıyor ev bizim ama kredi ödüyoruz20bin gerçekten çok zorlar heleki ev kira ise. Evden iş yapsanız daha iyi çağrı merkezi vs gibi anneniz kimin çocuklarına bakıyor
Kısmet hayırlısı .
Rızkı varmışki tutmuş.
sabırla büyütürsünüz.
Aldırın o zaman istenmiyorsa, belli ki siz de istemiyorsunuz bakamam diyorsunuz vs
Yanımda kimse yoksa nasıl bakabilirim doğumumda bile kimse olmayacak yanındaAldırın o zaman istenmiyorsa, belli ki siz de istemiyorsunuz bakamam diyorsunuz vs
Bu forumdan sonra korunma yöntemlerine güven müven kalmadı bendeArkadaşlar spiralle hamile kaldıysa boşuna üstüne gitmeyin çünkü usgde yerinde duran spiralin hemen üstünde sağlıklı gebelik kesesi olan hastalarımız oldu, bu olmayacak şey değil yani.
annem bana hamile kaldığında abim 6 ablam 1.5 yasindaydi. ve dedem anneme aldırın çocuğu 2 çocuk neyinize yetmiyor falan dedi. annem de günlerce ağladi. babam da hiç destek olmadı bi kız bi oğlumuz var yeter bence de gerek yok dedi. bir gün kendini tutamayıp kendi babasının evinde ağlamaya başladi ve dedem ona ‘doğur çocuğu ben bakacam, benim evladim olur’ dedi. annem doğumdan sonra 1 ay boyunca anneannemin evine gidip gelip emziriyordu beni çok zorlandi. bir ay sonra ben hastalandim doktora götürdüler meğerse annemin sütünden zehirlenmişim çünkü annemin göğsünde kist varmis. annem ameliyat oldu. o dönem benim beşiğimin üstüne yemek yerken örtü örtüyorlarmis ki yemek yerken beni can cekilirken görmesinler. öyle de kalpsizlerdi. doktor anneme bir ay sonra beni tekrar emzirebileceğini söyledi. bir ay sonra da ben memeyi kabul etmemisim ama her gece uyurken elimi annemin göğsünün üstüne koyarmisim. annemin günlüğünü okuyunca ben tüm bunları öğrendim. annemin babası 2020 yılında akciğer kanserinden vefat etti ve öz babam ölmüş gibi üzüldüm çünkü benim için hep baba gibi oldu. kücük yaşlarımda bile hep onun evindeydim tüm çocukluk anılarım onunla. şu an babam da, beni ilk basta istemeyen dedem de bana çok düskün. anneme yaptıkları zorbalıkla kaldılar. nasıl olduysa oldu ama Allah size bir can emanet etti. bu o çocuğun suçu değil. kaldı ki bu çocuğu aldırmak size ağır gelecek çünkü bu kadar üzüldüğünüze göre onu istiyorsunuz. bu karar sizindir. kimseye bu hakkı vermeyin. eğer 3. bir cocuga bakamayacağınızı düşünüyorsanız bu sizin kararınız olsun. ömür boyu pişmanlık yaşamayın.3ncüye hamileyim ama eşim bebeği istemiyor bakmayız diye vr ben 3 gündür perişan oldum ağlamaktan gözlerim şişti artıkın kayınvalidem 2cocuğumq baktı yardım etti ama buna bakmam dedi toplarım eşyalarımı giderim ne yaparsanız yapın dedi ben 3 cocuğu bakabilirmiyim bilmiyorum biri 7 diğeri 4 yaşında kafam allak bullak sinir krizleri geçiriyorum iyi değilim
Bence bi karara varmadan annenizlede konuşun krediniz olmasa 1-2 sene idare etmeye çalışın derdim ama 20bin maaş gerçekten az 2 çocuk var bide. Krediniz yüksek değildir umarım. Bi yandanda çocuğu olan birinin bebek aldırması çok çok daha zor çünkü anneliği evladin ne demek olduğunu biliyosun şuan evlatlarından biri olmasa ne olurdu diye düşünebiliyosun gerçekten zor karar inşallah Allah bi kapı açar size. Korunma konusunda forumdakilere katılmıyorum zatenAbimin cocuklarına bakıyor ev bizim ama kredi ödüyoruz
Yemek yerken neden örtü örtüyorlarmış size canınız çeker diye mi yaniannem bana hamile kaldığında abim 6 ablam 1.5 yasindaydi. ve dedem anneme aldırın çocuğu 2 çocuk neyinize yetmiyor falan dedi. annem de günlerce ağladi. babam da hiç destek olmadı bi kız bi oğlumuz var yeter bence de gerek yok dedi. bir gün kendini tutamayıp kendi babasının evinde ağlamaya başladi ve dedem ona ‘doğur çocuğu ben bakacam, benim evladim olur’ dedi. annem doğumdan sonra 1 ay boyunca anneannemin evine gidip gelip emziriyordu beni çok zorlandi. bir ay sonra ben hastalandim doktora götürdüler meğerse annemin sütünden zehirlenmişim çünkü annemin göğsünde kist varmis. annem ameliyat oldu. o dönem benim beşiğimin üstüne yemek yerken örtü örtüyorlarmis ki yemek yerken beni can cekilirken görmesinler. öyle de kalpsizlerdi. doktor anneme bir ay sonra beni tekrar emzirebileceğini söyledi. bir ay sonra da ben memeyi kabul etmemisim ama her gece uyurken elimi annemin göğsünün üstüne koyarmisim. annemin günlüğünü okuyunca ben tüm bunları öğrendim. annemin babası 2020 yılında akciğer kanserinden vefat etti ve öz babam ölmüş gibi üzüldüm çünkü benim için hep baba gibi oldu. kücük yaşlarımda bile hep onun evindeydim tüm çocukluk anılarım onunla. şu an babam da, beni ilk basta istemeyen dedem de bana çok düskün. anneme yaptıkları zorbalıkla kaldılar. nasıl olduysa oldu ama Allah size bir can emanet etti. bu o çocuğun suçu değil. kaldı ki bu çocuğu aldırmak size ağır gelecek çünkü bu kadar üzüldüğünüze göre onu istiyorsunuz. bu karar sizindir. kimseye bu hakkı vermeyin. eğer 3. bir cocuga bakamayacağınızı düşünüyorsanız bu sizin kararınız olsun. ömür boyu pişmanlık yaşamayın.
Ben mesela kesinlikle spirale güvenmem çünkü yüzde 35-40 oranına çıktı artık hamile kalanlar kaldı ki ağır kaldırmak yerinden oynamasına etken çocukları olan kadınlar illa kaldırıyor her günde usg bakılamaz. En iyisi erkeğin korunması pref. İle yüzde 97 oranında ciddi bi koruması var yani.Bu forumdan sonra korunma yöntemlerine güven müven kalmadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?