- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi yaz gecesi
-
2 ay oldu ama bunun son 10 günü yanımdaydı. Aslında iyi kötü alışmıştım ama izne gelişi herşeyi başa sardı
izinden sonra ben de zor toparlandım.
hala her gün aradığında gel artık diye telefonda yalvarıyorum sanki onun elindeymiş gibi.....
Eşim şuan yurtdışında. Daha 4 ayımız var. Geçer mi arkadaşlar bu dört ay ya. Ben saat, gün, hafta saymaktan çok yoruldum
Bir de oğlum var o da çok arıyor babasını. Eşimi, hayat arkadaşımı, onunla geçirdiğim zamanları çok özledim.
Hayatınızın en büyük aktörü yanınızdayken kıymetini bilin((
Inşallah. Çok sağolun. Bazen hiç tanımadığın insanların umut vermesi çok iyi hissettiriyor bana...
Eşim şuan yurtdışında. Daha 4 ayımız var. Geçer mi arkadaşlar bu dört ay ya. Ben saat, gün, hafta saymaktan çok yoruldum
Bir de oğlum var o da çok arıyor babasını. Eşimi, hayat arkadaşımı, onunla geçirdiğim zamanları çok özledim.
2 ay oldu ama bunun son 10 günü yanımdaydı. Aslında iyi kötü alışmıştım ama izne gelişi herşeyi başa sardı
Vay bee. Ben sevgilimden 3 yıldır ayrıyım.4 ay geçer mi deyince Seni çok kıskandım darksea. Ben o kadar çok özledim o kadar çok bekledim ki artık bıktım usandım.ne beklemek ne de özlemek istiyorum.hayatımdan çıkıp gitsin istiyorum.böyle hayattan bıktım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende yanına gitmek istiyorum ama o veda işteee herşeyi başa döndürüyor buyüzden bende gitmeyeceğim sanırım bitene kadar gördüğünde herşey başa dönüyor diğer türlü kabullendiğin için idare ediyorsun bir şekilde
biz 5 yıl uzaktan flört ettik. 2-3 ayda bir görüşürdük.
öğrenci harçlıklarıyla trene biner gelir sabahtan akşama kadar gezer akşam yine geri giderdi 1000 km yolu....
az beklemedim ben de daha da bekleyeceğim anlaşılan(
ama böyle olunca da aşk hiç küllenmiyor. yine yeniden aşık oluyosun sevdiğine...
napalım sağ salim dönsünde gittiği yerden ben beklerim
sizin de ilişkinizde emek ve fedakarlık varsa iki taraflı beklemeye değer derim....
hem de göz açıp kapayıncaya kadar geçer hiiç canınızı sıkmayın :) bir de oğluşunuz varmış, onunla birlikte öyle de güzel geçer ki o vakit. Birbirinizi böyle özlemiş olmanız bile çok güzel bence, güzel yuvanızın kıymetini bilin, bol bol şükredin :).. Vakit de su gibi aksın geçsin...
bence de görmeyin sonrası çok zor oluyor. çok az kalmış zaten, allah kavuştursun sağ salim sevdiceğinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?