4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

tmm bende bu ülkede yaşıyorum ama napıcak bu kadın ya neyse zaten boşanmanın eşine ödül olacağını düşünüyormuş kendisi belliki boşanmayacak

Herkes hata yapar bir gun bu durum herkesin basina gelebilir o yuzden bosanirdim ben deyip kimse buyuk konusmasin ancak basina gelen bilr Rabbim kimseye vermesin bwnce herkes bir sansi hakeder baktin yine dewam ediyor o zaman yol verirsn cnku ikinci sansi da bitiren daha adam olmaz

Bunun için boşanmamalı. Aman konu komşu ayıplar mı diyorsunuz?
Nasıl böyle düşünebiliyorsunuz...
Vallahi billahi şaşırıyorum.
Ki bende gelenekçi denebilecek boşanmış bir aile çocuğuyum.
Annem iyi ki sizin gibi düşünüp gurursuz bir kadın olarak durmamış yanımızda.
İyi ki elalem ne der diye düşünmeden bizim ve kendinin gururunu haysiyetini düşünüp boşamış babamı.
İyi ki babamın yanında durup, gurursuzluk edip, yüzümüzü öne eğdirmemiş.
Bence bile bile gurursuzluk etmek, evli kalmak başın öne eğilmesine sebeptir.
Haa özel durumlar olur çok çook ekstrem belki o zaman kabul edilebilir.
Ama bence her kadın ayakları üzerinde (evli veya bekar) durabilmeli, çocukları için güçlü olmalıdır.
Saygılar efendim.

İsinize geldigi gibi okumayin bn onu bir arkadasin neden annen baban basini one egiyor sorusuna cvp olarak yazdim bu sebepten millet yuzunden kii oylede oluyor yok gurursuz yasasin vs vs demedim dedigim.gbi isinize geldgi gbi okumayin lutfen .. A

Elalem ne der otur bosanma falan da demedim lutfen alintiladigim soruyu ve benim cvbmi okuyun sonra su su su deyin bana

Canım yuva pislik kadın yüzünden değil pislik uçkur peşinde koşan herif yüzünden yıkılıyor. Adamı akladın pakladın 2 dakkada maşallah. Zaten öteki kadın ayarttı demi nasılsa. Koca müsvettesi sütten çıkmış ak kaşık..

Ya adam kafede görmüş ayartmaya çalışmış kadını hemen otele gidelim demiş ama kadın pislik he he ulan biz bu kadınlar nasılda kocaları temiz ak pak yapıyoruz

Kocan sutten cikmis ak kasik demedim aklamadim da paklamadim da herkes hata yapabilir kadin da erkekte insanz sonucta ilk defa boyle birsey olmus sanirim o yuzden bir sans ver evilik terapistine gidin belki cozum bulabilirsinz dedim ikinci sansinda da botle bsey olursa o zamn yol verirsn diye de sonradan cvp yazdim herkes ikinci bir sansi hakeder

Herkes ikinci bir şansı haketmez katiller tecavüzcüler mesela lafınız olmıyacak şeyleride kapsıyor öyle bir hayat yok

Ya adam kafede görmüş ayartmaya çalışmış kadını hemen otele gidelim demiş ama kadın pislik he he ulan biz bu kadınlar nasılda kocaları temiz ak pak yapıyoruz
Kendinize gore yorumlamayin yazdigimi belliki bosanasi yok o yuzden terapi gorun dedim boyle duzelip ikinci sansni iyi degerlendiren hata yapmayan bir suru erkek var .. Ve aldatan ister kadin olsun ister erkek iki tarafta sucludur aldatan kadinda erkekte

Olay da enteresan ama yani ben kafede oturuken adamın biri gelse tanışmak istese terslerim. Adamın cesarete bak gidiyo tanışıyo sonra kadına otele gidelim diyo. Kadın da bi okadar enteresan kendisi de aldatılıp boşanmış ama kafede oturuken gelen adamla tanışıyo flört ediyor hadi orayı geçtim adam tanıştıkları gün otele gidelim diyo ilk sefer kabul etmiyo ama yine görüşmeye devam ediyor. İşin sonu belli baştan. İkisi de gözümde şerefsizin önde gideni ama en büyük hata kesinlikle koca müsvettesinde..

''Rabbim kimsenin basina vermesin eger siddet vs yoksa sadece aldatmaysa veee esini gercekten seviyorsan bir sans ver bnce evlilik terapistne gidin beraber cok konusan olur oyle bosan diye yuva ne zorluklarla kuruluyo bir pislk kadin yuzunden bir cirpida yikilmasin derim.''

Bu ilk paragraf sizin yazdığınız yazıdan. Öteki kadına pislik kadın deyip koca müsvettesine herhangi bir laf etmeyince aklayıp paklıyorsunuz izlenimi oluştu bende haliyle. Konu sahibi öteki kadınla adamın tanışma hikayesini de yazmıştı zaten bu hikayede baş suçlu öteki kadın değil koca müsvettesi..

Ayrıca bence aleni bir şekilde aldatan bir herif ikinci bir şansı haketmez. Ben kocamı aldatsam diyecek mi ki herkes 2. bi şansı hakeder.. Elin kadınıyla düşüp kalksın sonra da benim yatağıma girsin. Benim midem bunu kaldırmaz adamın üstüne kusarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…