- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi betty_berry
-
tmm bende bu ülkede yaşıyorum ama napıcak bu kadın ya neyse zaten boşanmanın eşine ödül olacağını düşünüyormuş kendisi belliki boşanmayacakBenim demek istedigimi anlayamamissnz siz bn sizin konu sahibine cvp olaral yaxdgniz soruya cvp verdim adam otel koselerinde gununu gun etsin demedim eskiden beri bu durumun oldugunu ve bu durumunda konu sahibinn annesi ve kendisnn degil bizim milletimzn cenesi yuzunden oldugunu soylemek istedim
Herkese Rabbim hayirli es nasip etsintmm bende bu ülkede yaşıyorum ama napıcak bu kadın ya neyse zaten boşanmanın eşine ödül olacağını düşünüyormuş kendisi belliki boşanmayacak
Bunun için boşanmamalı. Aman konu komşu ayıplar mı diyorsunuz?Gelenek gorenek milletin hic tutamadiklari o ceneleri dedikodular yuzune soylenenler arkandan soylenenler sanki turkiyede degilde baska bir ulkede yasiyormuşsnuz gbi knusmayin Allah askina eskiden anne babalar kz evlatlar bosanip gelimce durum buymus sirf bu yuzden bosanamayn insanlarda var cevre insanlar akillari degismedigi surece bu hep boyle olmaya dewam edecek bilmiyormssnuz gbi knusmayalim ltfen
aminHerkese Rabbim hayirli es nasip etsin
İsinize geldigi gibi okumayin bn onu bir arkadasin neden annen baban basini one egiyor sorusuna cvp olarak yazdim bu sebepten millet yuzunden kii oylede oluyor yok gurursuz yasasin vs vs demedim dedigim.gbi isinize geldgi gbi okumayin lutfen .. ABunun için boşanmamalı. Aman konu komşu ayıplar mı diyorsunuz?
Nasıl böyle düşünebiliyorsunuz...
Vallahi billahi şaşırıyorum.
Ki bende gelenekçi denebilecek boşanmış bir aile çocuğuyum.
Annem iyi ki sizin gibi düşünüp gurursuz bir kadın olarak durmamış yanımızda.
İyi ki elalem ne der diye düşünmeden bizim ve kendinin gururunu haysiyetini düşünüp boşamış babamı.
İyi ki babamın yanında durup, gurursuzluk edip, yüzümüzü öne eğdirmemiş.
Bence bile bile gurursuzluk etmek, evli kalmak başın öne eğilmesine sebeptir.
Haa özel durumlar olur çok çook ekstrem belki o zaman kabul edilebilir.
Ama bence her kadın ayakları üzerinde (evli veya bekar) durabilmeli, çocukları için güçlü olmalıdır.
Saygılar efendim.
Elalem ne der otur bosanma falan da demedim lutfen alintiladigim soruyu ve benim cvbmi okuyun sonra su su su deyin banaBunun için boşanmamalı. Aman konu komşu ayıplar mı diyorsunuz?
Nasıl böyle düşünebiliyorsunuz...
Vallahi billahi şaşırıyorum.
Ki bende gelenekçi denebilecek boşanmış bir aile çocuğuyum.
Annem iyi ki sizin gibi düşünüp gurursuz bir kadın olarak durmamış yanımızda.
İyi ki elalem ne der diye düşünmeden bizim ve kendinin gururunu haysiyetini düşünüp boşamış babamı.
İyi ki babamın yanında durup, gurursuzluk edip, yüzümüzü öne eğdirmemiş.
Bence bile bile gurursuzluk etmek, evli kalmak başın öne eğilmesine sebeptir.
Haa özel durumlar olur çok çook ekstrem belki o zaman kabul edilebilir.
Ama bence her kadın ayakları üzerinde (evli veya bekar) durabilmeli, çocukları için güçlü olmalıdır.
Saygılar efendim.
Canım yuva pislik kadın yüzünden değil pislik uçkur peşinde koşan herif yüzünden yıkılıyor. Adamı akladın pakladın 2 dakkada maşallah. Zaten öteki kadın ayarttı demi nasılsa. Koca müsvettesi sütten çıkmış ak kaşık..Seni cok iyi anliyorum bnde babamin evine kizimla geri geldim bnimki siddet yuzunden di ama 15 gun kaldim ve bu sure icinde kv gprumcemler araya girip bi ben bi esim arasinda mekik dokudular dyeym yuvanz bozulmasn etmeyin yapmayin evladiniza aciyin gel gor ki esim ozur diledi psikiyatriye goturdum smdi ofke kontrolu icin tedavi goruyor cok sukur su zamana kadar iyi evimde huzur var bn mutluym kizim mutlu aldatilmadim hc ama cok kotu bi durum oldugnun farkimdayim Rabbim kimsenin basina vermesin eger siddet vs yoksa sadece aldatmaysa veee esini gercekten seviyorsan bir sans ver bnce evlilik terapistne gidin beraber cok konusan olur oyle bosan diye yuva ne zorluklarla kuruluyo bir pislk kadin yuzunden bir cirpida yikilmasin derim
Hiç boşanmayı düşünüyorum yazmış mı? İntihar düşünüyor onun yerine bide çocuklarla tövbe tövbeboşanmayı düşünmüyor yani
ben olsam adamı keserim beni manyaklaştırdılarHiç boşanmayı düşünüyorum yazmış mı? İntihar düşünüyor onun yerine bide çocuklarla tövbe tövbe
Ya adam kafede görmüş ayartmaya çalışmış kadını hemen otele gidelim demiş ama kadın pislik he heCanım yuva pislik kadın yüzünden değil pislik uçkur peşinde koşan herif yüzünden yıkılıyor. Adamı akladın pakladın 2 dakkada maşallah. Zaten öteki kadın ayarttı demi nasılsa. Koca müsvettesi sütten çıkmış ak kaşık..
Valla öyle pislikler için gidip hapislerde yatamam boşarım giderim hayatıma bakarım günümü gün ederim netben olsam adamı keserim beni manyaklaştırdılar
Kocan sutten cikmis ak kasik demedim aklamadim da paklamadim da herkes hata yapabilir kadin da erkekte insanz sonucta ilk defa boyle birsey olmus sanirim o yuzden bir sans ver evilik terapistine gidin belki cozum bulabilirsinz dedim ikinci sansinda da botle bsey olursa o zamn yol verirsn diye de sonradan cvp yazdim herkes ikinci bir sansi hakederCanım yuva pislik kadın yüzünden değil pislik uçkur peşinde koşan herif yüzünden yıkılıyor. Adamı akladın pakladın 2 dakkada maşallah. Zaten öteki kadın ayarttı demi nasılsa. Koca müsvettesi sütten çıkmış ak kaşık..
iyisinValla öyle pislikler için gidip hapislerde yatamam boşarım giderim hayatıma bakarım günümü gün ederim net
Herkes ikinci bir şansı haketmez katiller tecavüzcüler mesela lafınız olmıyacak şeyleride kapsıyor öyle bir hayat yokKocan sutten cikmis ak kasik demedim aklamadim da paklamadim da herkes hata yapabilir kadin da erkekte insanz sonucta ilk defa boyle birsey olmus sanirim o yuzden bir sans ver evilik terapistine gidin belki cozum bulabilirsinz dedim ikinci sansinda da botle bsey olursa o zamn yol verirsn diye de sonradan cvp yazdim herkes ikinci bir sansi hakeder
Kendinize gore yorumlamayin yazdigimi belliki bosanasi yok o yuzden terapi gorun dedim boyle duzelip ikinci sansni iyi degerlendiren hata yapmayan bir suru erkek var .. Ve aldatan ister kadin olsun ister erkek iki tarafta sucludur aldatan kadinda erkekteYa adam kafede görmüş ayartmaya çalışmış kadını hemen otele gidelim demiş ama kadın pislik he heulan biz bu kadınlar nasılda kocaları temiz ak pak yapıyoruz
Siz anlamamakta israr ediyorsunuz nerden nereye getrdniz lafi boyle demek istemedgmi adinz gbi biliyorsnuz sznle tartsmayacgmHerkes ikinci bir şansı haketmez katiller tecavüzcüler mesela lafınız olmıyacak şeyleride kapsıyor öyle bir hayat yok
Olay da enteresan ama yani ben kafede oturuken adamın biri gelse tanışmak istese terslerim. Adamın cesarete bak gidiyo tanışıyo sonra kadına otele gidelim diyo. Kadın da bi okadar enteresan kendisi de aldatılıp boşanmış ama kafede oturuken gelen adamla tanışıyo flört ediyor hadi orayı geçtim adam tanıştıkları gün otele gidelim diyo ilk sefer kabul etmiyo ama yine görüşmeye devam ediyor. İşin sonu belli baştan. İkisi de gözümde şerefsizin önde gideni ama en büyük hata kesinlikle koca müsvettesinde..Ya adam kafede görmüş ayartmaya çalışmış kadını hemen otele gidelim demiş ama kadın pislik he heulan biz bu kadınlar nasılda kocaları temiz ak pak yapıyoruz
''Rabbim kimsenin basina vermesin eger siddet vs yoksa sadece aldatmaysa veee esini gercekten seviyorsan bir sans ver bnce evlilik terapistne gidin beraber cok konusan olur oyle bosan diye yuva ne zorluklarla kuruluyo bir pislk kadin yuzunden bir cirpida yikilmasin derim.''Kocan sutten cikmis ak kasik demedim aklamadim da paklamadim da herkes hata yapabilir kadin da erkekte insanz sonucta ilk defa boyle birsey olmus sanirim o yuzden bir sans ver evilik terapistine gidin belki cozum bulabilirsinz dedim ikinci sansinda da botle bsey olursa o zamn yol verirsn diye de sonradan cvp yazdim herkes ikinci bir sansi hakeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?