- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi betty_berry
-
Aldatılmış ve boşanmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki eskisi gibi değil artık her şey. Ben boşandıktan sonra oğlumu da alıp başka bir şehire yerleşip işe başladım. Yepyeni bir hayata. Ve buraya gelirken korkuyordum, toplumun boşanmışlara bakış açısı yüzünden. Oysa artık hiç de öyle değil, boşanmalar normal karşılanıyor. Hatta boşanmış bayanlara güçlü kadın olarak bakılıyor. Toplumun bakış açısı değişmeye başladı. O kadar çok boşanan var ki...evet o baş eğme konusunda ben de aynı fikirdeyim ancak ne yazıkki içinde yaşadığımız toplum bu kadar cahil ve anlayışsız. Onu da göze alırım elalemin ne dediği de umurumda olmaz ama ailem daha doğrusu babam değil de annem kaldıramaz bu acıyı diye korkuyorum. Benim annem kanser hastası, şu an kontrolleri devam ediyor ve şüpheli birdurum daha bulundu, güçlü olması lazım, moralinin yüksek olması lazım, kendi derdime nasıl ortak edeyim onu bu haldeyken.....
Yazıyımmı yazmıyımmı diye düşünürken intihar olayını görünce cinlerim tepeme çıktı .kadınla konuştum, kadın da aldatılmış ve boşanmış daha önce
ne yaptığını bilmediği bir dönemde kafede otururken, bu adamın yanına gelip tanışmak istemesiyle tanışmışlar
evli olup olmadıklarını bile sormamışlar birbirlerine, bizim ki otele gidelim demiş kadın kabul etmemiş, 3. buluşmada hooopp otel.
kadın evli olduğunu öğrendiğinde arama demeye başlamış, bu üstüne gitmeye devam etmiş,
bir daha ararsa, mesaj atarsa size haber vericem dedi bana. Şaka gibi sevineyim mi, üzüleyim mi,,,
yaa yazamıyorum bile inanın dayanamıyorum, ben çocuklarımla birlikte intihar etmeyi bile düşündüm.....
adam on yıldan sonra bunu yapsa evet haklıydınız. ama genellikle kocasını eve bağlamak isteyen kadınlar fabrika gibi hemen çocuğa düşer.Böyle yaklaşmayın lütfen, bunu 10 yıl sonrada yapabilirdi. Bunu kimse bilemez. 5 yılda o kadar az değil.
kocamı eve bağlamak için yapmadım çocuklarımı, ilkini ikimizde çok istedik şükürler olsun Allah verdi, ikincisini de ben daha çok istedim kızım tek olmasın diye çünkü yaşım çok küçük değil, ki o zamanlar eve bağlamayı gerektirecek bir durumda yoktu bu şekilde hakaretler yoktu bunlar bir süredir vardı ve nedeni buymuşadam on yıldan sonra bunu yapsa evet haklıydınız. ama genellikle kocasını eve bağlamak isteyen kadınlar fabrika gibi hemen çocuğa düşer.
Gelenek gorenek milletin hic tutamadiklari o ceneleri dedikodular yuzune soylenenler arkandan soylenenler sanki turkiyede degilde baska bir ulkede yasiyormuşsnuz gbi knusmayin Allah askina eskiden anne babalar kz evlatlar bosanip gelimce durum buymus sirf bu yuzden bosanamayn insanlarda var cevre insanlar akillari degismedigi surece bu hep boyle olmaya dewam edecek bilmiyormssnuz gbi knusmayalim ltfenannen baban niye başını eğiyo aldatılan sensin
oldu o zaman ihaneti sineye çeksin adamda otel köşelerinde gününü gün etmeye devam etsinGelenek gorenek milletin hic tutamadiklari o ceneleri dedikodular yuzune soylenenler arkandan soylenenler sanki turkiyede degilde baska bir ulkede yasiyormuşsnuz gbi knusmayin Allah askina eskiden anne babalar kz evlatlar bosanip gelimce durum buymus sirf bu yuzden bosanamayn insanlarda var cevre insanlar akillari degismedigi surece bu hep boyle olmaya dewam edecek bilmiyormssnuz gbi knusmayalim ltfen
boşanmayı düşünmüyor yaniHa bide kendini ve çocukları öldürmeyi düşünüyorsun ama boşanamıyorsun pessbide işin gücün var yahu daha ne olsun istiyorsunuz evemi getirsin kadınları neymiş boşanmak ödül olurmuş
Ya adam kafe köşelerinde ergen gibi kadın düşürme olayına girmiş otellerde takılmış (kusma smileli)
Seni cok iyi anliyorum bnde babamin evine kizimla geri geldim bnimki siddet yuzunden di ama 15 gun kaldim ve bu sure icinde kv gprumcemler araya girip bi ben bi esim arasinda mekik dokudular dyeym yuvanz bozulmasn etmeyin yapmayin evladiniza aciyin gel gor ki esim ozur diledi psikiyatriye goturdum smdi ofke kontrolu icin tedavi goruyor cok sukur su zamana kadar iyi evimde huzur var bn mutluym kizim mutlu aldatilmadim hc ama cok kotu bi durum oldugnun farkimdayim Rabbim kimsenin basina vermesin eger siddet vs yoksa sadece aldatmaysa veee esini gercekten seviyorsan bir sans ver bnce evlilik terapistne gidin beraber cok konusan olur oyle bosan diye yuva ne zorluklarla kuruluyo bir pislk kadin yuzunden bir cirpida yikilmasin derimkocamı eve bağlamak için yapmadım çocuklarımı, ilkini ikimizde çok istedik şükürler olsun Allah verdi, ikincisini de ben daha çok istedim kızım tek olmasın diye çünkü yaşım çok küçük değil, ki o zamanlar eve bağlamayı gerektirecek bir durumda yoktu bu şekilde hakaretler yoktu bunlar bir süredir vardı ve nedeni buymuş
Benim demek istedigimi anlayamamissnz siz bn sizin konu sahibine cvp olaral yaxdgniz soruya cvp verdim adam otel koselerinde gununu gun etsin demedim eskiden beri bu durumun oldugunu ve bu durumunda konu sahibinn annesi ve kendisnn degil bizim milletimzn cenesi yuzunden oldugunu soylemek istedimoldu o zaman ihaneti sineye çeksin adamda otel köşelerinde gününü gün etmeye devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?