4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

bu konuda müthiş takıntılı biri olarak söylüyorum, hayatta hazemedemeyeceğim affedemeyeceğim tek şey aldatılmak.. büyük konuşma diyen yakınlarıma bile tepkim o kadar sert ki, bunu yaşasam tekrar o adamla aynı ortamda dahi bulunmak istemem. hele ki evliysem, çocuklarım varsa asla.. bunu size ve çocuklarınıza yaşatmaya hakkı yok, bu yapıda birinin tarafınızdan değer görmesi, sizin kendinize yapacağınız saygısızlık olur. ailenizin başını öne eğmezsiniz, değil 2. evlilik, 5. bile olsa kader bu işler kimse boşanmak için evlenmiyor sonuçta neler yaşayacağımızı nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. el alem ne der kaygısından lütfen kurtulun, umursamayın insanlar için değil kendiniz için yaşayın ve içinize sinen neyse, ne yapmak istiyorsanız onu yapın, onu yaşayın. o çocukları babasız büyütmek de, emin olun size ihanet eden bi adamın onlara babalık yapmasından daha iyidir. çocuklarınız büyüyüp bunları idrak edecek yaşa geldiğinde size hak verecek, size daha sıkı sarılacaklar emin olabilirsiniz. bu konuda maalesef ki yaralıyım, tecrübe sahibiyim ve anne babam ayrı, bunu yaşayan biri olarak söylüyorum ki tükenmiş, bitmiş bi evliliği sırf çocuklar için sürdürmek o çocuklara yapacağınız kötülük olur. şimdi belki üzülüp ağlarlar, özleyip görmek isteyebilirler, sorgulayıp sizi de üzerek zor duurmda bırakabilirler ama hakaret etmeden, babalarını aşağılamadan şimdilik durumu geçiştirmeye çalışın. alışacaklar, ilerde bu sebepten dolayı o adamdan ayrılmadığınızı öğrendiklerinde daha büyük tepkiler almak istemiyorsanız, çocuklarınızın karakterini ve geleceğini olumsuz etkileyecek durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız daha fazla zaman kaybetmeden bitirmenizi tavsiye ederim. karar sizin, ama unutmayın ki bir kez yapan, sonrasında af dileyip durumu kurtarmaya çalışan, bunun başta da yanlış olduğunu biliyordu, bile bile devam etti yanlışına.. sizin adınıza üzülmüş olsam da, bu üzüntünüzün bir an önce geçip kendinizi toparlamanızı diliyorum, Allah sabrını ve gücünü verir inşallah, doğru olanın yanında olur buna eminim. siz geri çekilip, Allah'a havale edin, bunu yaşadıysanız vardır bi hayır diyerek üzüntünüzü basıtrmaya ve yok etmeye çalışın. daha güçlü, dimdik, ayakları yere sağlam basan ve doğru kararlar vermiş bi kadın olmak sizi daha mutlu yapacak, eksiklik hissetmeyeceksiniz.. betty_berry

iste bundan cok korkuyorum bi gun basima gelirse o gun affedersem... agziyla kus tutsun koluma kelepcelensin ama giden gidiyo degil mi ufak tefek seyler bende yasadim onlari unutamazken bi aldatma olursa diye korkar oldum.. cehennemim dibine kadar yolu var diyorum simdi ama sartlar durumlar farkli olurda affedersem yasanacaklari anlatmissin ahh bu erkekler

siz kimsenin başına öne eğmiyorsunuz eğer ayrılırsanız utanacak sıkılacak birileri var ise adama benzeyen namuzssuz kocanız ve ailesi
boşan ya da boşanma diyemem sonuçta neler yaşadığını bilmiyorum aldatmasa da çekilmez adam olmuş eşiniz
boşaunmayı düşünüyorsanız birkaç adım sonrasını da hayal edin düşünün mesela
maddi durumunuz nasıl olur? çalışıyor musnuz? çocuklarınıza kim bakabilir? şimdiki durumunuz gibi iyi bakılabilir mi? yoksa suratsız anneannemi bekliyor onları

son zamanlarda agresif bir babaları olan küçücük çocuklara çok da koymaz yok deyişiniz sonuçta haftasonları falan görüşecekler ayrıca küçücük çocuklar genel olarak babalar oyun arkadaşı gibi olduğu için düşkündürler yoksa asıl mesela annedir onların

babam yıllarca annemi aldattı baba olarak mükemmeldi ama eş olarak malesef.......Ne mi oldu annem sineye çekti.... hani gecelik ilişkiler ya nolacak sanki....Ne mi oldu ruh sağlığı bozulmuş bir anneye sahip olduk bizi döven,hırsını ,hıncını bizden çıkaran bir anne......şu an hayat şartları farklı olsa da aynı şeyi yaparmıydı bilmiyorum ,şu bir gerçekki biz kadınlar malesef yaşadıklarımızın hırsını bazen yenik düşüp birilerinden acısını çıkartıyoruz....siz siz olun destek almadan hangi yol olursa olsun yürümeyin lütfen önce kendinizi düşünün ve mutlaka destek alın zira bu yaşadıklarınızın sizde bir izi kalacak....Allah yardımcınız olsun......

Başta zaten adama demişsin aldatıyorsan söyle sana sorun çıkartmam diye. Öğrenip yakalayınca ne değişti?

Adamın uçkur derdi yüzünden sen niye intihar ediyorsun el kadar çocukların suçu günahı ne. Senin psikolojin hiç normal değil önce bir psikolog yada psikiyatristten destek al. Sağlıklı düşünmeye başlayınca ne yapacağına karar verirsin.

Uzaktan konuşması belki kolaydır ama ben olsam ihaneti affetmem

evet ben çalışıyorum, ikimiz de devlet memuruyuz
evet ne yazıkki bizim toplumumuz böyle, bir kere daha boşandı demekki bunda bir sorun var diyecekler
Elin ayagin tutuyo gâranti isin var kendne yeni ev acdir nafakani al cocuklarinla hayatina drvam et . millet ne dere baksak mezara girecrk hakkimiz bile olmayacak.

Nedenini cok merak ederdim.konustunuz mu neden?
Sizin ailenizden utanacak bir durumunuz yok utanacak tek kisi var ortada...
Şunu diyebilirim unutabilecekseniz kapatabilecekseniz devam etme kararı alin aksi halde kendinizi cezalandirmis olacaksiniz devam ederek.cocuklariniz da varmis saglikli bir ortamda büyümek haklari gergin ortamda birarada buyuseler anlami ne?
Allah yardimciniz olsun...inşallah en dogru karari alirsiniz

İntihar etmeyi mi cocuklarina bunu yapmaya ne hakkın var nerden biliyosun belki Allah seni kurtaracak bu adamdan belki ilerde cok mutlu olacaksin şu an canını yakan şey icin belki ilerde şükredeceksin düşünme sakin böyle şeyler değer mi

bu kadar severken nasıl aldatmış peki

içimdekilere tercüman oldunuz gercekten

Öncelikle anne ve babasının başı öne eğilecek olan siz değilsiniz. Ayrıca zaten evde olmayan bir baba çocuklar için çok farklı olmaz diye düşünüyorum. Hiç gelmeyecek demek yerine babanız artık her hafta sonu bizimle demek daha uygun olur.

Aileni veya çocuklarını değil,kendini düşünerek karar vermelisin. Mutlu anne=mutlu çocuk
Aldatmalarda,ilişkinin önceki kalitesine göre karar vermek öneriliyor.Daha önce iyi bir ilişkiniz varsa ve bundan sonrasına inancın varsa,affetmek seçenektir.Eşinin bir kez hata yapıp ders aldığına inanıyorsan olabilir.
Yalnız sen şimdiden drama bağlamışsın,o yüzden affedip unutabileceğini pek sanmıyorum.

Bu evlilik zaten çoktan bitmiş, aldatarak tüy dikmiş sadece
Bundan sonra devam etsen ne olacak ?
Adam sevgi kelebeğine dönüşür mü sanıyorsun ?
Ya da sen unutabilir misin ?
Boşanmak evlenmek kadar haktır, bunu hiç kafana takma
Ailende arkandaymı ki bu çok güzel bir durum
Kendini bu denli ümitsizliğe sokma, elbetteki çok zor bir acı ama ölecek/öldürecek kadar değil
Sağlam dur ve yoluna bak

Bunu yaşamamız gerekyordu diyen eşiniz mi? İlla birşeyleri düzeltmek için yakalanması mı gerekiyordu?

Allahın hadsiz saygısız terbiyesiz insanı. .kusura bakmayın ama eşiniz için bu cümleleri kullanmak zorunda kaldım. .ne demek bunlar yasanmaliydi?hem suçlu hem güçlü!!Bırakın gitsin otel odalarinda devam etsin bu igrencliklere. .birgun hastalık kaparda yardım isterse hakkettiği bi söylersiniz..

İnan zaten sen ve çocuklar umurunda olsaydı şu yaptıklarının zerresini yapmazdı. Sen ve çocukların ölürse sanma ki vicdan azabı çeker, çekmez. merhameti olmayan insanda vicdan da yoktur. Merhameti olsa adamın elin karısı için sana zulmetmez, bu acıları yaşatmaz, psikolojik şiddet uygulamaz, aldatmaz, kalbini kırmaz kıramaz. Oysa sen farketmeseydin o yaşantısına aynen devam edecekti sultanlar gibi. vicdan bekleme ondan....Daha boşanmadınız, iş boşanma aşamasına gelince bu kadarını da yapmaz artık dediğin her şeyi yapabileceklerini de görüyorsun, yaşayan bilir tecrübeyle sabit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…