- 11 Şubat 2016
- 71
- 145
- 43
- Konu Sahibi betty_berry
-
ben affettim 8 sene oldu deki her şey yolundamı.her şey yolunda gibi gözüküyor ama maalesef ben yolumda değilim.hazımsızlık yaşıyorum hala.tek kelime etmedim kakınç yapmadım.gel görki içimde büyüyp gidiyor resmen bekliyorum tekrar aldatmasını sanki bi daha yapar ilk fırsatta geliyor.tek bildiğim böle yaşamaya yaşamak dememek.benim pisikom bozuk eşim çok ilgili bana karşı elimi tutmadan uyumaz bana sataşmadan duramaz sürekli evde büyük çocuğumuz olmasına rağmen kucak kucağa sarmaş dolaş yaşayan bir çiftiz aşk dolu ama gel görki benim ruh hasta sanki eninde sonunda beni tekrar aldatacak piskosu beni öldürüyor hergün.
kadınla konuştum, kadın da aldatılmış ve boşanmış daha önce
ne yaptığını bilmediği bir dönemde kafede otururken, bu adamın yanına gelip tanışmak istemesiyle tanışmışlar
evli olup olmadıklarını bile sormamışlar birbirlerine, bizim ki otele gidelim demiş kadın kabul etmemiş, 3. buluşmada hooopp otel.
kadın evli olduğunu öğrendiğinde arama demeye başlamış, bu üstüne gitmeye devam etmiş,
bir daha ararsa, mesaj atarsa size haber vericem dedi bana. Şaka gibi sevineyim mi, üzüleyim mi,,,
yaa yazamıyorum bile inanın dayanamıyorum, ben çocuklarımla birlikte intihar etmeyi bile düşündüm.....
Elin ayagin tutuyo gâranti isin var kendne yeni ev acdir nafakani al cocuklarinla hayatina drvam et . millet ne dere baksak mezara girecrk hakkimiz bile olmayacak.evet ben çalışıyorum, ikimiz de devlet memuruyuz
evet ne yazıkki bizim toplumumuz böyle, bir kere daha boşandı demekki bunda bir sorun var diyecekler
İntihar etmeyi mi cocuklarina bunu yapmaya ne hakkın var nerden biliyosun belki Allah seni kurtaracak bu adamdan belki ilerde cok mutlu olacaksin şu an canını yakan şey icin belki ilerde şükredeceksin düşünme sakin böyle şeyler değer mikadınla konuştum, kadın da aldatılmış ve boşanmış daha önce
ne yaptığını bilmediği bir dönemde kafede otururken, bu adamın yanına gelip tanışmak istemesiyle tanışmışlar
evli olup olmadıklarını bile sormamışlar birbirlerine, bizim ki otele gidelim demiş kadın kabul etmemiş, 3. buluşmada hooopp otel.
kadın evli olduğunu öğrendiğinde arama demeye başlamış, bu üstüne gitmeye devam etmiş,
bir daha ararsa, mesaj atarsa size haber vericem dedi bana. Şaka gibi sevineyim mi, üzüleyim mi,,,
yaa yazamıyorum bile inanın dayanamıyorum, ben çocuklarımla birlikte intihar etmeyi bile düşündüm.....
ben affettim 8 sene oldu deki her şey yolundamı.her şey yolunda gibi gözüküyor ama maalesef ben yolumda değilim.hazımsızlık yaşıyorum hala.tek kelime etmedim kakınç yapmadım.gel görki içimde büyüyp gidiyor resmen bekliyorum tekrar aldatmasını sanki bi daha yapar ilk fırsatta geliyor.tek bildiğim böle yaşamaya yaşamak dememek.benim pisikom bozuk eşim çok ilgili bana karşı elimi tutmadan uyumaz bana sataşmadan duramaz sürekli evde büyük çocuğumuz olmasına rağmen kucak kucağa sarmaş dolaş yaşayan bir çiftiz aşk dolu ama gel görki benim ruh hasta sanki eninde sonunda beni tekrar aldatacak piskosu beni öldürüyor hergün.
Şöyle düşündüm de senin yerinde olsam ne yapardım diye...
Ben boşanmazdım herhalde. Boşanmak o pisliğe ödül olur çünkü. İki küçük çocuğun sorumluluğundan kurtulup rahat rahat naneler yiyecek iki haftada bir görcek görmeyecek çocukları nafaka vericek vermeyecek belli değil. Bu çocukları tek yapmadım ki? Ben boynuzu yiyip neden tek ben çile çekiyorum. Gurur dediğin şey onur dediğin şey karın doyuruyor mu iki çocuğa bakıyor mu milletin çenesini kapatıyor mu?
Boşanmazdım, bundan sonra bu evliliğin bittiğini ama asla boşanmayacağımı o kadının ömrü boyunca ikinci kadın olarak kalacağını kendisinin de iki çocuğa rağmen aldatan bir şerefsiz olduğunu söylerdim. İster defolup gitsin ister bu evde kalsın ama eşek gibi her türlü gider için para harcayacağını öbür türlü tüm aleme onu rezil edeceğimi söylerdim. İki yabancı olarak aynı evde yaşardım ama boşanmazdım. İstediğini yapsın öküz.
Ay sinir geldi
sence bunlar sevdiğini gösterirmi.tamda burda takılıyorum.bazen diyorimki çok seviyor beni bazende seviyor gibi yapıyor diyorum.ama sevgisini hep içimde sorguluyorum beni çok seviyor diyemiyorum.bu kadar severken nasıl aldatmış peki
Bunu yaşamamız gerekyordu diyen eşiniz mi? İlla birşeyleri düzeltmek için yakalanması mı gerekiyordu?aynen bana şu an dediği şey aynı. Bunu belki yaşamamız gerekiyordu, bundan sonra evden çıkmam, çocuklarımla ilgilenirim, gör bak zaman ver neler yaşayacağız, mutlu olacağız......
Bu işin biri de bir bini de bir, önemli olan bunu yapacak arsızlığa sahip olup olmamak... Aynen sizin durumunuzda olmaktan korkuyorum ben de
İkinci kez boşanacağı için öyle düşünmüş anlaşılanannen baban niye başını eğiyo aldatılan sensin
erkek 50 kere boşansa öyle düşünülmez boşanan kadın olunca yok yok bu bakış açısının değişmesi lazım yoksa ezilen hep kadınlar oluyoİkinci kez boşanacağı için öyle düşünmüş anlaşılan
İnan zaten sen ve çocuklar umurunda olsaydı şu yaptıklarının zerresini yapmazdı. Sen ve çocukların ölürse sanma ki vicdan azabı çeker, çekmez. merhameti olmayan insanda vicdan da yoktur. Merhameti olsa adamın elin karısı için sana zulmetmez, bu acıları yaşatmaz, psikolojik şiddet uygulamaz, aldatmaz, kalbini kırmaz kıramaz. Oysa sen farketmeseydin o yaşantısına aynen devam edecekti sultanlar gibi. vicdan bekleme ondan....Daha boşanmadınız, iş boşanma aşamasına gelince bu kadarını da yapmaz artık dediğin her şeyi yapabileceklerini de görüyorsun, yaşayan bilir tecrübeyle sabit...ne kadar kötü bir fikir olduğunu farkındayım, beni bundan alıkoyan tek şey Allah korkum oldu zaten.
ama inanın o can acısyla, onu acıtmak istiyoırsunuz, ben ne yapmışım demesini isityıorsunuz, yaşadığının bedelini en ağır haliyle ödesin istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?