4 aylık hamile eşinizi alır mıydınız?

Hemen bir domestosla temizlik yapim öyleyse
Aynaya bakın ve kendinizle alay edin
Yazıklar olsun...
Yazdıklarımdan belki kendinize birşey çıkarırda düze çıkarsınız diye düşünmüştüm oysaki :KK43: :KK43:
Şu anda eski eşinizi daha iyi anlıyorum...

Çok sevdiğim bir sözü paylaşarak konuyu terkediyorum...

"Nadan ile sohbet güçtür bilene
Çünkü nadan ne gelirse söyler diline"

Katılmıyorum size.ruhum gayet de aydınlık geçende bebeğimi suda boğuyordum leğeni doldurup başını içine soktum.istediğiniz cevaplar bunlar değil mi
Bence sizin caniniz skilmis can sıkıntısından kk deki kadinlara sardiniz cunku gercek hayatta kimse ilgilenmiyor sizle ne arkadaslariniz ne baskalari telefonunuzu acmiyor cunku anlatmaktan bezdirmişsiniz herkesi burda kendinizi tatmin etmeye calisiyorsunuz ama nafile biz size yardim falan edemeyiz anladiniz mi?
ruhum gayet de aydınlık geçende bebeğimi suda boğuyordum leğeni doldurup başını içine soktum.
Bu ne demektir ya?? Allah akil fikir versin size bence bu bayana kimse cvp atmasin artik sacmaliyor iyice

Kesinlikle katılıyorum size. Bir de aklınca ironi yapıyor kendi haline bakmadan. Kapısına gidip yatsın barışsın da rahat edelim.
Bir de öğretmenmiş daha kendini eğitememiş.
Aman durun barismasin adam basini yakmasin bir kez daha🤣 Boyle ogretmenlerden allah tum cocuklari korusun🙏🏻

Kesinlikle katılıyorum size. Bir de aklınca ironi yapıyor kendi haline bakmadan. Kapısına gidip yatsın barışsın da rahat edelim.
Bir de öğretmenmiş daha kendini eğitememiş.
Kapısında da yattım işe yaramadı başka çözüm önerisi olan var mı

Adam yarin bi gun baska birisiyle evlenir zaten senden tamamen kopabilmek icin. E haklida
aman oyle deme kocasini ay pardon ESKİ kocasini baskasiyla tanistirmak isteyen ablasinin kocasi mi ne vardi dusman olmustu ona boyle dedin diye sana da bilenir simdi😂

.4 aylık hamilesiniz.1 haftalığına annenizi görmeye gittiniz.kocanız da ilk eşinizden olan çocuğunuzla 1 hafta geçirecek.anneniz size 1 buçuk saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yaşıyor.il ilçe arası da 1 saat.yani toplamda 2 buçuk saat.
1 haftanın sonunda diyorsunuz ki canım beni annemden alır mısın.oda diyor ki oraya kadar gelemem sen il merkezine gel dolmuşla.ordan alırım seni.yalnız bunu size yapan aynı adamın yeğeninin karısı arıyor.dayı bizi 2 saat uzaklıktaki yazlığımuza göçür arabamız yok.o da onların eşyalarını toplayıp göçürüyor.savunması ise onların arabası yok alternatifi yok swnin alternatifin var sen dolmuşla il merkezine gekebilirsin oluyor.
Ne yapardınız?

2.olarak bir haftasonu eşinize sürekli söylüyorsunuz ya gel intrrnetren bişeyler araştırmaya ara ver 15 dk sohbet edelim.adam yok diyor.ardından ablası arıyor gel bizi al diyor ablasına gidip bir saat oturuyor??????
senin kocan yok ki?

Katılmıyorum size.ruhum gayet de aydınlık geçende bebeğimi suda boğuyordum leğeni doldurup başını içine soktum.istediğiniz cevaplar bunlar değil mi
yoo ben neden isteyim ki boyle cevaplar.
ben sadece hayal dunyasinda boyle genis yelpaze katletme fragmanili bir annesi olan cocugunuz adina uzuldum.
en basta uzulmustum durumunuza ama kocaniz sizi bosamakla cok iyi etmis hayatini daha fazla sizinle karartmak istememek adamin verdigi en dogru karar olmus bence.
sizde simdi o hasetliginizle icinizdeki dinmeyen kin ve ofkeyle oturun kendiniz yiyin
iyi gunler.

yoo ben neden isteyim ki boyle cevaplar.
ben sadece hayal dunyasinda boyle genis yelpaze katletme fragmanili bir annesi olan cocugunuz adina uzuldum.
en basta uzulmustum durumunuza ama kocaniz sizi bosamakla cok iyi etmis hayatini daha fazla sizinle karartmak istememek adamin verdigi en dogru karar olmus bence.
sizde simdi o hasetliginizle icinizdeki dinmeyen kin ve ofkeyle oturun kendiniz yiyin
iyi gunler.
İyi günler canım arkadaşım tavsiyelrine uyıcam

Back
X