- 30 Kasım 2019
- 12.726
- 40.915
- 598
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
Unutmak istemediğin için mi aynı konuları irdeleyip duruyorsun bacım?Ha yok unutmak istiyorum diyorsan beynine yardım et azıcık.Uğraş bul kendine.Eski kocan hariç tabi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki kadınlar adamdaki o eşsiz zekayı görüp evlenip çocuk yapıyor .Tüm suçu adama yüklememek lazım zorla olmadığına göreAdam koleksiyon yapıyor zaten.kadınalrla evlenip birer çocuk yapıp eşsiz zekadaki genlerini gelecek nesillere aktarıyor adamın misyonu bu.sıradakiiiiii
Başlık ne başlık?
4 aylık hamile eşinizi alır mıydınız?(!)
Burası kadınlar kulübü değil mi?
Teknik olarak kimsenin eşi 4 aylık hamile olamaz!
Ayrıca cinayet romanı gibi yazmışsınız.Olayları dümdüz yazsaydınız ya
Doktora git.Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Karşılıklı olarak mutlaka yanlışlarınız vardır kurcalamayi bırakıp önünüze bakın allahinizi severseniz devlet meselesi haline getirdin bu durumu bu konuya kadar hiç yorum yazmamistim okuyup geçiyordum ama artık yeter diyesim geldi yeter kendinizi biraz rahat bırakın yahu düşün düşün şeydir işin tövbe tovbeKızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Çocuğunla bağdaştırdığın düşünceler bile hastalıklı. Böyle ironi olmaz. Sen bir hastasın.Ya ya dövmen ne kelime cımbızla etlerini çekiyor vücudunun muhtelif yerlerinde sigara söndürüyorum
Çocuğunla bağdaştırdığın düşünceler bile hastalıklı. Böyle ironi olmaz. Sen bir hastasın.![]()
Teşekkür ederimGezinirken gördüm konuyu mesajınıza kahkaha attımçok yaşayın emi
![]()
Konu sahibinin konuları üşüyenprenses'in serilerine benzemeye başladı.
Bana sorarsanız, yorum yapıp, dert anlatmaya çalışmayalım zira konu sahibi kocasına takılmış kalmış, bizi duymuyor ve anlamıyor.
Yorum alamazsa belki konu açmaktan vazgeçer.
Haklısınız. Ben bu kadının öğretmen olduğuna inanmıyorum zaten de öğretmense biçki dikiş mırt zırt branşı falandır yüzde doksanBende dün şikayet ettim. Ya gunesyenidendogacak miydi neydi o yüzde yüz aynı kişi zaten olmama ihtimali yok. Cümleler hikaye yaşlar meslek boşanma anlaşması falan hersey aynı.
Bu konuyu gördüm ve sadece ülkemızin öğretmenine bak dedim. O kadar atanmayı bekleyen doğru düzgün insanlar varken ne diyim bilemiyorum.
Şuan mesleğini yapıyor mu bilmiyorum online eğitim v.s veriyorlar ya. Kiniyorum inşallah yarın öbürgün böyle bir öğretmen çocuğum olursa denk gelmez. 35 yaşında kadın resmen anlama problemli. Ve bu kadın eğitimci.
Boşanma travması okeyde aradan geçmiş 6 7 ay insan burada tanınmasa bile sormaya utanır sürekli aynı şeyleri ya.
Eşine de evde bu şekilde takıntılıysa zaten adam boşanmakta haklı. Kim dayanabilir ki ?
Ayrılmış bitmis. Adam seni ilceden almissa ne olur almamışsa ne olur?
Takıldığı saçmalığa bakar mısın ? Şaka gibi.
Yani kusura bakmayın da donunuzla sizi sokağa atmış adam için..15 yıl sizi babasız hayata mahkum kılmış bir adam için..Bir kadına üç çocuğunu feda etmiş bir adam için ;babam sesini özledim deyip ağlamak ..Sana bir örnek vereyim , belki içinde yanan kor biraz da olsa hafifler .
Benim annem ve babam 21 yıllık evlilikleri sonunda babamın aldatması ile ayrıldılar.
Aldattığı kadın yabancı uyruklu , hiç unutmam anneme bir gün demişti ki " siz boşanacak biz evlenecek"
Evimiz vardı , babam sattı ve sattığı gibi de cebine koydu paraları kadının ülkesine gitti evlenebilmek için (annem kadını yakalatmıştı vizesi dolduğu için ve sınır dışı edilmişti kadın) Babam esnaf adımdı , 2 dükkanı arabası evi neyi varsa sattı bu süreçte tabi. 3 çocuklu 21 yıllık eşini de beş kuruşsuz (bildiğiniz beş kuruşsuz ama) attı sokağa , yine unutamadığım bir durum vardı , babam evi sattıktan birkaç gün sonra kadının ülkesine gidecek , ve biz de yeni bir eve taşındık annemle , o zamanlar doğalgaz hemen bağlanmıyor , başvuruyu yaptı annem ve 3 gün sonra bağlamaya gelecekler , sıfır daire , şubat ayı ve hava çok soğuk , annem babama dedi ki " senin evinde kalsın çocuklar hiç değilse 3 gün doğalgaz bağlanana kadar" babam " HAYIR" dedi . O an dünya durdu annem için , 21 yıl önce deli gibi sevdiği uğrunda ailesi ile tartıştığı ve 3 çocuğunun babası olan adam şimdi başka bir kadın uğruna yabancı oluvermişti kendi kanından canından olan evlatlarına. Bu durum bir kadın olarak ne kadar can yakıcı şimdi çok daha iyi anlıyorum annemi. Annem yılmadı ama çalıştı , didindi kendini de emekli yaptı , bize baktı çok şükür , 3 çocuğunu da 5 yıl için de evlendirdi Rabbim'e şükürler olsun ki .
Babama gelirsek eğer , evet evlendi 15 sene kadar oldu. Bundan 6 ay kadar önce beynine pıhtı atma sonucu felçli kaldı babam , kendi dükkanı vardı , eşi işletmek istedi (olmayacak bir şeydi kendi yaşasın ve görsün istedik)
babamın bir evi yok sadece 1.800 tl lik emekli maaşı var ve evi kira. Evde kendisiyle birlikte 5 boğaz var , en son aldığım haberler neticesinde dükkanı kapatmaya karar vermişler ki bence geç kalınmış bir karardı , çünkü dükkan da kira ve aylardır işliyor kirası , (eşiyle görüşmediğim için tanıdıklardan haber alıyorum)
En son aldığım haber ise , sosyal yardıma başvurmak istedikleri oldu, ve her ay bir amcam maddi olarak yardım edecekmiş .
Babam canım kanım atam çok üzülüyorum , dün akşam eşime dedim ki "babamın sesini özledim" ve ağlamaya başladım. Bugün ise bir ses kaydına denk geldim 1 sene kadar önce yaptığımız bir telefon görüşmesinin kaydını kendime mail atmışım mailimi karıştırırken karşıma çıktı , iyi ki kendime mail atmışım diyorum dün üzülmeme ek olarak Allah'ım acımı az da olsa dindirdi dedim . Babam felç sonucu konuşma yetisini kaybetti çünkü
Ama 16 sene önce kendi çocuklarını evine almayan biriydi , o çocuklar (yani biz) Allah'a şükür muhtaç olmadılar belki zorluk çektiler ama namussuzluk , ahlaksızlık , yapmadılar. Şimdi Allah'a şükür hepimizin evi barkı işi gücü var ama bak babama ellere muhtaç oldu. Belki yaptıklarının bedeli bilemem ama Allah bırakmıyor ne yaşattıysan aynısı ne bir fazla ne bir eksik aynısını tabağına koyuyor.
Yani kusura bakmayın da donunuzla sizi sokağa atmış adam için..15 yıl sizi babasız hayata mahkum kılmış bir adam için..Bir kadına üç çocuğunu feda etmiş bir adam için ;babam sesini özledim deyip ağlamak ..
Haberlerini bile başkasından aldığınız bi adam..
Vallahi çok ilginç ya ..
Benim mi sorgulamam lazım insanlıgımı evlatlığımı anlayamadım .