4 Aylık kilo verme yarışması

Ara atıştırmalari kestim ve suyu arttırdım
tek yaptığım bu
en önemlisi acıkmadan yemiyorum ve doyamadan da kalıyorum

Ara atıştırmalari kestim ve suyu arttırdım
tek yaptığım bu
en önemlisi acıkmadan yemiyorum ve doyamadan da kalıyorum
Selam arkadaşım seni sürekli takip ediyorum gayet iyi gitmeye başladın gecede bir başka topikde lokmalarimi uzun uzun cignemeninde faydali olduğunu okudum uygulayıp kilo vermeyi hizlandiranlar var birde bunuda ekle mesela değil 5 yada 10 zeytin de hem sana hem bebeğin yeter tabiki bolbolsu şu takviyesi ile

Sağol canım onu çok deniyorum ama unutuyorum sonra zamanla alışırım inşallah

şuanda kızım ve eşim süt içip fındıkve hurma yiyor ben se hizmet ediyorum sadece

Bu arada benim menum
31 Ocak
sabah
1 tk bal
1 dl tt ekmek
1 has yum az peynir
5 zeytin
Ara
1 Nescafe
5 badem 5 kuru kara üzüm
öğle
az yağlı kabak yağı
1 dl KP ekmek
1 kase yogurt
ara
1 dl ek mek
az peynir 5 zeytin
akşam
4 yk patlıcan yemeği
1 sb ayran 1 dl KP ekmek
ara
1 sb kefiri
Ya arkadaşlar ben çok mu yiyorum söyleyin hiç kilo veremiyorum almıyorum da

Bravo canım tebrik ederim bakalım ben artıdamı olacam yarın bilmem bugün istediğim herşeyi Fazlasıyla yedim

Yok canım menün gayet güzel ama arada vücûd kilo vermeyi durduruyo benimde öyle oldu malesef azimle yeneceğiz onların inadını

Yok canım menün gayet güzel ama arada vücûd kilo vermeyi durduruyo benimde öyle oldu malesef azimle yeneceğiz onların inadını
Naz sen 1 ay da 5 kilo vermistim gayet güzel fakat ben sadece 1 kilo verebilir ilk başlarda ayda 4 kilo gitmişti sen bu ay mi başladın acaba

Naz sen 1 ay da 5 kilo vermistim gayet güzel fakat ben sadece 1 kilo verebilir ilk başlarda ayda 4 kilo gitmişti sen bu ay mi başladın acaba
Evet canım yarışma başladığı gün başladım evet 5kilo verdim galiba ondan vücûd kıtlık sinyalleri verdi sanırım 5gün 1gram veremedim bende bugün istediğimi yedim bakalım Çarşamba sonuç ne olacak

Aslında 18 ay önce doğum yaptım 75 kilo ile hamile kaldım doğuma giderken 90 kiloyu doğum sonası 86 diyete başlarken 84 önce Karatay 4 kilo verdim sonra ayca kaya diyet ile 73 indim bırakıncatekrar 77 oldun 9 kasımda ayca kaya sayarak zayıflama yöntemi ile başladım şimdi 70 ile 71 arası takıldım kaldım

Vay güzelmiş 75le hamile kalıp hamile kaldığın zamandan bike daha Zayıf olmak çok güzel evlendiğindenkaç kiloydun???
Bu arada tebrik ederim canım darısı başıma bende aslında 65 olmak istiyom ama 1.70 boyum var 70 kilodada iyi oluyorum bakalım nezaman görecem 70 i

Evlemirken bile hafif kilo lüzum yani boy 160 ve 60 kiloydum amacım 65 yada 60 olmak yaşımdan küçük gostermek hep avantaj oldu ancak ben artık fazla kilolu olmak istiyorum sağlık açısından onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…