- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
inşallah canım düzenini bozma böyle devam et diğer topiklerini de okuyorum takipteyim
tatlıtambak canım bu hafta çok iyi gidiyosun
Zaten kilo vermenin mantigi da buAra atıştırmalari kestim ve suyu arttırdım
tek yaptığım bu
en önemlisi acıkmadan yemiyorum ve doyamadan da kalıyorum
çok sağol canım kaçamaklarım oluyo ama bu hafta gerçekten iyi senin kilona bir insem çook mutlu olacamTatlim sen de cok iyi gidiyosun sayfani takipteyim
carsambaya kadar sonuc guzel olacak gibi
Selam arkadaşım seni sürekli takip ediyorum gayet iyi gitmeye başladın gecede bir başka topikde lokmalarimi uzun uzun cignemeninde faydali olduğunu okudum uygulayıp kilo vermeyi hizlandiranlar var birde bunuda ekle mesela değil 5 yada 10 zeytin de hem sana hem bebeğin yeter tabiki bolbolsu şu takviyesi ileAra atıştırmalari kestim ve suyu arttırdım
tek yaptığım bu
en önemlisi acıkmadan yemiyorum ve doyamadan da kalıyorum
Selam arkadaşım seni sürekli takip ediyorum gayet iyi gitmeye başladın gecede bir başka topikde lokmalarimi uzun uzun cignemeninde faydali olduğunu okudum uygulayıp kilo vermeyi hizlandiranlar var birde bunuda ekle mesela değil 5 yada 10 zeytin de hem sana hem bebeğin yeter tabiki bolbolsu şu takviyesi ile
Zaten kilo vermenin mantigi da bu
Geriye bir tek Irade gostermek kaliyor
azmini hiç kaybetme ins.
Benim menü
sabah namazdan sonra açlıktan uyuyamadim
2 bardak su
yarım dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
kahvaltı 14 de
yarım portakal
Yarım trabzon hurma
çok az sucuklu tost
15 tane kadar zeytin
2 dilim peynir
1 kase yoğurt
ara yok
Aksam 18.45
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak tan az pırasa
Etli bulgur pilavı ama etlerin den yedim 3-4 kasikta bulgur pilavı anca o da ele beraber gelenlerden
2.5 lt su oldu
Yok canım menün gayet güzel ama arada vücûd kilo vermeyi durduruyo benimde öyle oldu malesef azimle yeneceğiz onların inadınıBu arada benim menum
31 Ocak
sabah
1 tk bal
1 dl tt ekmek
1 has yum az peynir
5 zeytin
Ara
1 Nescafe
5 badem 5 kuru kara üzüm
öğle
az yağlı kabak yağı
1 dl KP ekmek
1 kase yogurt
ara
1 dl ek mek
az peynir 5 zeytin
akşam
4 yk patlıcan yemeği
1 sb ayran 1 dl KP ekmek
ara
1 sb kefiri
Ya arkadaşlar ben çok mu yiyorum söyleyin hiç kilo veremiyorum almıyorum da
Naz sen 1 ay da 5 kilo vermistim gayet güzel fakat ben sadece 1 kilo verebilir ilk başlarda ayda 4 kilo gitmişti sen bu ay mi başladın acabaYok canım menün gayet güzel ama arada vücûd kilo vermeyi durduruyo benimde öyle oldu malesef azimle yeneceğiz onların inadını
Evet canım yarışma başladığı gün başladım evet 5kilo verdim galiba ondan vücûd kıtlık sinyalleri verdi sanırım 5gün 1gram veremedim bende bugün istediğimi yedim bakalım Çarşamba sonuç ne olacakNaz sen 1 ay da 5 kilo vermistim gayet güzel fakat ben sadece 1 kilo verebilir ilk başlarda ayda 4 kilo gitmişti sen bu ay mi başladın acaba
Vay güzelmiş 75le hamile kalıp hamile kaldığın zamandan bike daha Zayıf olmak çok güzel evlendiğindenkaç kiloydun???Aslında 18 ay önce doğum yaptım 75 kilo ile hamile kaldım doğuma giderken 90 kiloyu doğum sonası 86 diyete başlarken 84 önce Karatay 4 kilo verdim sonra ayca kaya diyet ile 73 indim bırakıncatekrar 77 oldun 9 kasımda ayca kaya sayarak zayıflama yöntemi ile başladım şimdi 70 ile 71 arası takıldım kaldım
Aaaa ne güzelBu arada bu benim üçüncu doğumu isim herkesten daha zor biliyorum yaşımda 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?