4 Aylık kilo verme yarışması

Evlemirken bile hafif kilo lüzum yani boy 160 ve 60 kiloydum amacım 65 yada 60 olmak yaşımdan küçük gostermek hep avantaj oldu ancak ben artık fazla kilolu olmak istiyorum sağlık açısından onemli
Hepimizin derdi aynı canım hepimizin iradesine kuvvet canım

Evet irade önemli ve kendini salam ak lazım hala eşimin bana nasıl baktığı benim için önemli ve kendime olan saygım hepsi onemli

Canım boyumuz ayni benim de 171 ama hiç 76 nin altında olmadım. Hatırlamıyorum ama hedefim önce 70 en son ise 61 olacak inşallah

neden olmasın sen de 65 olacaksın ben inaniyorum

Akbulutj yaşla alakali değil bence o biraz bahane gibi isteyip yapan çok örnek var ve sen de başaracaksın canım

Ben 20 dk kondisyon bisikleti sürdum
5 dk da zumba kızlar
şimdi çocukları uyuttum ben de yatarim

[QUOinşallah lutj, post: 39185321, member: 641104"]Süpersiniz gayretlerin iyi sonuçlanacak yarın iyi bir rakamla karşılaşırsanız inş.[/QUOTE]

Ay insallah 1 şubatta bari 85.9 u görsem

Ins. Ben seni bir çok topikde takip ediyorum ve gayreti takdir ediyorum gönlümden geçen inş. Karşılığını kısa zaman da alirsin

günaydın arkadaşlar ben çok mutluyum niye mi yazayım
1 ocak:95
1 şubat:85.500
şükürler olsun rabbime kızlar bana çok dua edin bu kararlılıkla gideyim bu sefer sonuna kadar gideyim bu kilolar yüzünden yıllardır neler çektim bir ben bilirim canımı ne kadar yaktılar.

Günaydın kızlar bu sabah ki kilom 86.7 100 gr daha gitti
ay böyle hergün 100 gr gitse hafta da 700 gr yapar daha ne isterim. Hiç artmasın da hep eksilere olsun inşallah

Ama ben sabah ki susuz luga dayanamıyorum mesela bugün 600 ml su ve yarim da muz yedim.
Şimdi tartıldım yani. Ama çarşamba günü dayanacağım sadece

pazar günü diye salma yın kendinizi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…