Aksam yemegim
4 kasik turlu
3 kasık yogurt
Yarim avuc leblebi
Yaaa hastayim agzim burnum akiyor
Belki ugrayamam iyi aksamlar canlarim
iyi akşamlar kızlar
akşam:1 kase mercimek çorbası,avuç içi kadar tavuk eti,3-4 kaşık makarna,3-4 dilim kırmızı pancar
makarna olmasa iyiydi ama dayanamadım ne yapayım(soslu ,peynirli)
15 dk da yürüyüş yaptım belki daha yaparım
bugün yapasım gelmedi ama belki birazdan yaparımNe oldu canım jillian i bıraktın mı
Canim basin sagolsun.mekanlari cennet olur ins.sana sabirlar versin rabbim.Kömür kömür kömür!
Yetmedi mi yaktığın ocaklar!
Bu kez ciğerimizi yaktın kendin gibi yaktın bizi!
Dayım, yengem Nur içinde yatın!
Allah rızası için bi Fatiha okuyun onlar için
Aksam yemegim
4 kasik turlu
3 kasık yogurt
Yarim avuc leblebi
Yaaa hastayim agzim burnum akiyor
Belki ugrayamam iyi aksamlar canlarim
Kızlar 15 dkk zumba yaptım yine hergün 15dkk yeter herhalde[/Qsinlikle yeter canim benim kiz hala ayakta yatsa da yapsam diye bekliyorum ama bu saatten sonra ben de yorgun dusuyorum
Neden sakincasi olsun isteyen herkes paylasabilir yeterki motive olun.Kızlar biliyorsunuz benim motivasyon a ihtiyacım var. O yüzden hergün kilomu paylas Sam sakıncasıolmaz iİnşallah bu beni engelliyor . Ve motivasyonum artıyor. Yarın da kilo gidecek mi diye....
akşam yemeğini daha yemedim mm
ama acıktım mm
Çok sağol canim yaparim formda kalmak icin ilerde korumak icin daha kisa her gun yapmak yeterli olur diye düşünüyorum.esim getirdin şişirdik çok büyükmüs plates topu hatta biraz havasini indirdim hala cok buyuk.ustune yan yatip bacak egzersizi yapayim dedim duramiyorum ki ucuruyor nasil olacak bilemedimSorunu görmedim tatlım , plates yapınca harika oluyor , o kadar güzelleşiyor fizigın ve yuzun inan sen bile inanamıyorsun , cevredekıler 2 ay gıbı kısa bır surede farkediyor ama bırakınca maalesef nankör bır spor hemen hızla vücudun eski halıne donuyor tatlım , ama her sporda öyle değilmi kızlar ? bu arada tabiki en kolay seviyeden başla , vücudun alışsın sonra geçersin tatlım . Bence bırakmadan yaparsın tatlım , nasıl olsa günde yarım saat veya 20 dk yetiyor , neye ayırmıyoruzkı , yapamıyorsan hıc degılse haftada 3 gun yaparsın .
cok sevindim senin adina canim burayi güzellestiren canli tutan sizlerin azmi istikrari. Motive eden motive buluyor.aslinda ben bu topigi ilk acitgimda kimse yazmadi moderatore isterseniz kapatin yer kaplamasin kimse yazmiyo dedim.kendimce dusundum herkesin konusuna yaziliyor bi benim konuya yazan olmadi bende.mi.tuhaflik var sure mi cok uzun dedim sonra bi acildi bira motivem arttiKırmızı balıkçım , iyiki bu topiği açmışsın , ben şimdiye çoktan bırakırdım , burada hırslanıyorum ve süreklilik sağlıyor gerçekten cok etkili . Kac aydır yapıp yapıp bozuyordum , her pazartesı başlayıp aksamına bozuyordum , yada bunu yiiyeyım bir daha yemıyecegım soz verıyorum diyordum kendı kendıme ertesı gun yine aynı . Burada yıyınce sizden bile utanıyorum ,süper oldu .
teşekkürü hepimiz hakediyoruz :)Aynen canım bende öyleydim teşekkürler kırmızıbalıkkaç ve buradaki motive eden bütün Arkadaşlarım
Hehe. Afiyet olsunKızlar kızlar ben neyaptım??????
Annem memleketten yeşillik ve yufka yollamış bu saatte onu dürüm yapıp yedim ohhhh çok iyi geldi kızmayın bidaha bulamazdım...
Belki Vücudu şaşırtmak için iyi olmuştur nedersiniz
Afiyet olsun canim.sen telafi edersin zaten eminimKızlar kızlar ben neyaptım??????
Annem memleketten yeşillik ve yufka yollamış bu saatte onu dürüm yapıp yedim ohhhh çok iyi geldi kızmayın bidaha bulamazdım...
Belki Vücudu şaşırtmak için iyi olmuştur nedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?