4 Aylık kilo verme yarışması

iyi akşamlar kızlar
akşam:1 kase mercimek çorbası,avuç içi kadar tavuk eti,3-4 kaşık makarna,3-4 dilim kırmızı pancar
makarna olmasa iyiydi ama dayanamadım ne yapayım(soslu ,peynirli)
15 dk da yürüyüş yaptım belki daha yaparım

Evet kızlar dediğim gibi 1kase mercimek çorbası içtim 1tane turp iki ısırık ekmek bugün bitti kızlar benim için

Ne oldu canım jillian i bıraktın mı

Bu da benim menüm kızlar
saat 10.30
3 kuru erik
bol bol su

kahvalti
sucuklu yumurta
6-7 zeytin
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
turp 1 küçük havuç 4-5 dal maydanoz
1 tk Kızılcık reçeli

ara yok

Aksam19 da
1 tabak pırasa
1 kepçe tarhana çorbası
turşu
turp

1 kahve fincan ında kek

Öğle
karnabahar brokoli salatası
Ayran
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Yoğurtlu ıspanak
Bugün de bitti midem alıştı artık inş hafta sonunu da kazasız belasız atlatırım

Neden sakincasi olsun isteyen herkes paylasabilir yeterki motive olun.

Çok sağol canim yaparim formda kalmak icin ilerde korumak icin daha kisa her gun yapmak yeterli olur diye düşünüyorum.esim getirdin şişirdik çok büyükmüs plates topu hatta biraz havasini indirdim hala cok buyuk.ustune yan yatip bacak egzersizi yapayim dedim duramiyorum ki ucuruyor nasil olacak bilemedim
cok sevindim senin adina canim burayi güzellestiren canli tutan sizlerin azmi istikrari. Motive eden motive buluyor.aslinda ben bu topigi ilk acitgimda kimse yazmadi moderatore isterseniz kapatin yer kaplamasin kimse yazmiyo dedim.kendimce dusundum herkesin konusuna yaziliyor bi benim konuya yazan olmadi bende.mi.tuhaflik var sure mi cok uzun dedim sonra bi acildi bira motivem artti
Aynen canım bende öyleydim teşekkürler kırmızıbalıkkaç ve buradaki motive eden bütün Arkadaşlarım
teşekkürü hepimiz hakediyoruz :)

Kızlar kızlar ben neyaptım??????
Annem memleketten yeşillik ve yufka yollamış bu saatte onu dürüm yapıp yedim ohhhh çok iyi geldi kızmayın bidaha bulamazdım...
Belki Vücudu şaşırtmak için iyi olmuştur nedersiniz

Hehe. Afiyet olsun

Afiyet olsun canim.sen telafi edersin zaten eminim
Canin istemisken ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…