- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
günaydın arkadaşlar ben çok mutluyum niye mi yazayım
1 ocak:95
1 şubat:85.500
şükürler olsun rabbime kızlar bana çok dua edin bu kararlılıkla gideyim bu sefer sonuna kadar gideyim bu kilolar yüzünden yıllardır neler çektim bir ben bilirim canımı ne kadar yaktılar.
yok canı emzirmiyorum.Tebrik ederim canım bu kararlılıkla devam et ve bize en güzel Örneksin ve devam da edeceksin.
sen bebek emziriyor muydun
yok canı emzirmiyorum.
[QUOinşallah lutj, post: 39185321, member: 641104"]Süpersiniz gayretlerin iyi sonuçlanacak yarın iyi bir rakamla karşılaşırsanız inş.
tebrikler canım bu hafta çok güzel gidiyorsun.Günaydın kızlar bu sabah ki kilom 86.7 100 gr daha gitti
ay böyle hergün 100 gr gitse hafta da 700 gr yapar daha ne isterim. Hiç artmasın da hep eksilere olsun inşallah
Ama ben sabah ki susuz luga dayanamıyorum mesela bugün 600 ml su ve yarim da muz yedim.
Şimdi tartıldım yani. Ama çarşamba günü dayanacağım sadece
pazar günü diye salma yın kendinizi kizlar
inşallah bu sefer hepimiz istediğimiz kilolara geleceğiz.[/QUOTE]Ay insallah 1 şubatta bari 85.9 u görsem
tebrikler canım bu hafta çok güzel gidiyorsun.
Canim bu hafta harika gidiyorsunBen bile kendime şaşırıyorum. Artık emeklerimi ziyan etmek yok tatlı börek için....
Bu çarşambaya kadar inşallah 85 lerde olucam
Silinecek üye var onun yerine seni alabilirim. Boy kac acabakeşke en baştan görüp bende katılsaydım yarışa...
bende 88 kiloyum ve 69 ları hayal etmekteyim :)
hoşgeldin canim hayirli olsun :))Boyum 1.66 An itibariylede 86.8 ciktim diyette ilk günüm sanirim ödemlerimi atiyorm dün aksam 88 cikmistim cünkü :)
üzülme tatlim sabah yemissin bide yarim pide gün içinde eritrsinBen de bu sabah biraz kacirdim yaa yarim pide yedim( 69da tikandim bu hafta bakalim son gunlerde belki ataga gecer de veririm
Saol cnm ayni zamanda 4. Grup üyesiyim ama kilomun yakin oldugu kisilerle kapismak bana iyi gelicekhoşgeldin canim hayirli olsun :))
sorun değil canim diger topiklerde de takilabilirsin. Burada gunluk menu paylasimi ve benzeri paylasimlarda yapabilirsinSaol cnm ayni zamanda 4. Grup üyesiyim ama kilomun yakin oldugu kisilerle kapismak bana iyi gelicek
hoşgeldin aramıza canımBoyum 1.66 An itibariylede 86.8 ciktim diyette ilk günüm sanirim ödemlerimi atiyorm dün aksam 88 cikmistim cünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?