- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Tsk ederim cnm beni araniza aldiginiz icin. Diyet basari öykülerine basarimi yazmak icin sabirsizlaniyormhoşgeldin aramıza canım
Cnm cok saol hemen listeye koymussun beni :) mutlu oldun görünce...sorun değil canim diger topiklerde de takilabilirsin. Burada gunluk menu paylasimi ve benzeri paylasimlarda yapabilirsin
Cnm cok saol hemen listeye koymussun beni :) mutlu oldun görünce...
ne kadar işe yarayacak bilmiyorum ben dün gece başladım yoğurt,limon,pul biber karışımı yaptım yatmadanarkadaşlar aranızda zayıflamaya yardımcı kür kullanıp sonuç alan var mı ?
ne kadar işe yarayacak bilmiyorum ben dün gece başladım yoğurt,limon,pul biber karışımı yaptım yatmadan
Hosgeldin canimTsk ederim cnm beni araniza aldiginiz icin. Diyet basari öykülerine basarimi yazmak icin sabirsizlaniyorm
Ekmek ve yag acisindan cok ve hep evde oldugumdan eritebilir miyim bilmiyorum ki canim biraz spor yaptim ama az yani :) umarim canisi sagolasin :)üzülme tatlim sabah yemissin bide yarim pide gün içinde eritrsin
Hoşgeldin canım AramızaBoyum 1.66 An itibariylede 86.8 ciktim diyette ilk günüm sanirim ödemlerimi atiyorm dün aksam 88 cikmistim cünkü :)
Kızlar ben çok cozuttum +dayım
Tatlitambak tum soylenecekleri soylemissin Tatlim.Canim oyle hemen dagilmak an itibariyle toparlan ama + gormek yok artik bize
az az da olsa eksilerde olalim...
ben de oyle öluyorum bir kere bozdum mu 4-5 gun kendimi saliyorum o yuzden hix birakma inatla saril hem sen diyete daha yeni basladin ilk baslarda xok gitmesi normal sonra yavas yavas olur
bu vucut sasirtma isini de bence bayagi bir kilo versikten sonraya birak
Canim yemissin artik robot degiliz ya insanin cani istiyor bazenEkmek ve yag acisindan cok ve hep evde oldugumdan eritebilir miyim bilmiyorum ki canim biraz spor yaptim ama az yani :) umarim canisi sagolasin :)
Kizlar canim tatli bir seyler istiyor ama yemek yok
Cok zorlanirsam tarcinli sut icicem
Hatta bir yesilcay demleyeyim sonrasinda bakariz
:) sende sağol canim baktim 88 kilosun hemen zayiflamali destek olunmali dedimCnm cok saol hemen listeye koymussun beni :) mutlu oldun görünce...
Ne olacak canim yarim pide bide sabah ben bu sabah 2 pide yedim emziriyorum enerjide lazim.sabah aksam evdeyim pek hareketli degilimEkmek ve yag acisindan cok ve hep evde oldugumdan eritebilir miyim bilmiyorum ki canim biraz spor yaptim ama az yani :) umarim canisi sagolasin :)
aynen bende öyle 3 gündür regliyim ama cook az yani sisim odemim bi gitse motivem artacak resmen baslamadi reglKızlar ben çok cozuttum +dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?