4 Aylık kilo verme yarışması

Canim bi gunde 1.5 kilo mumkun degil kilo verme asamasinda kas calismasi degilde yuruyus daha iyi sanki simdilik 10 dk kas calismasi arti yuruyus yaparsak yeter bence cok zorlama kendini :)
Hedef kilona ulasinca kas calismasina agirlik verirsin:)

Gunaydın , Benım en buyuk hatam hafta sonları rejimi bozmak

Canim bi gunde 1.5 kilo mumkun degil kilo verme asamasinda kas calismasi degilde yuruyus daha iyi sanki simdilik 10 dk kas calismasi arti yuruyus yaparsak yeter bence cok zorlama kendini :)
Hedef kilona ulasinca kas calismasina agirlik verirsin:)
evet haklısın,4-5 sene önce diyetisyenim de aynı şeyi demişti,günde 45 dk spor yap dediğinde plates yapayım mı diye sormuştum o da önce zayıfla sonra sıkılaşmak için yaparsın platesi demişti,yürüyüş yap,dans et demişti.

Bi lokmadan bisey olmaz deyip bi lokmayla kalmayip tabagin yada paketin sonunu getirmek(

G
Merhaba Zambakcım , tartın yanlış olmasın dijital tartılar yer değişikliğinden bile etkılenıp farklı sonuç verıyor ,
bence duzgun bir zemine koy o şekilde tartıl birde her gun aynı saatte tartılmak gerekiyor , eger pili gectıyse onuda kontrol ettir bence

benim en büyük hatam spor yapmamaktı 5-6 gündür yapmaya çalışıyorum,bir dün yapamadım.bir de hergün tartılmak

Gunaydın kızlar ,
Hafta sonu bozdum rejimi , bu sabah tekrar başladım
Dun sabah : 1 tost + 1 yumurta + 5 zeytın
dun oglen : 1 tabak dolusu makarna + 2 dılım kaşarlı kavurmalı pıde + 1 avuç dolusu fındık + tatlı
aksam :1 dılım balık + salata

Bugun tekrar başladım , sabah : 1 dılım ekmek + 1 dılım peynır + 4 zeytın

yok canım ya her gün aynı yerde aynı saatlerde tartılıyorum.sabah lavaboya gittikten sonra aç karnına,pili de iyi durumda ama yine de bir değiştirip tartılayım bakalım

Canim bence de kilolarini verdikten sonra bu sporlara yonel
Su durumda yuruyus en mantiklisi
bu arada havalar soyle isinsa da yuruyuslere ciksak ne guzel olurdu

Benim en buyuk hatam biri bana zayiflamissin dediginde_ ki bu cogunlukla esim oluyor_ hemen rehavete kapiliyorum kacamaklara basliyorum
Iltifatlar beni motive etmiyo ancak elestirecekki biri hirs yapayim

Gunaydin kizlar Iyi bir hafta olur umarim
Bu sabah az da olsa eksiler gordum
Duzenli besleniyorum az yemiyorum ama Pek kaçamak da yapmiyorum ama gramlar gidiyor
Sanirim ideal kilom a yakin oldugum icin boyle
Sanirim arada sok diyet yapmam gerekecek
Neyse moral bozmayalim
Oyle yada boyle gidecek
Kahvaltim
1 has yumurta
1 dl peynir
1 dl ekmek
Yesillik
Kirmizi biber
2 zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…