:) sende sağol canim baktim 88 kilosun hemen zayiflamali destek olunmali dedim
Ne olacak canim yarim pide bide sabah ben bu sabah 2 pide yedim emziriyorum enerjide lazim.sabah aksam evdeyim pek hareketli degilim
aynen bende öyle 3 gündür regliyim ama cook az yani sisim odemim bi gitse motivem artacak resmen baslamadi regl
Kızlar kilo verme sürecinde herkes istemeyerek yaptığı en büyük hatayı yazsın.
Benim hatam
Emzirdiğim halde günde ortalama 1 litre su içmek
zorla içiyorum ama unutuyorum.aaa şimdi karar verdim alarm kurcam saat başı su içmek için
Kızlar kilo verme sürecinde herkes istemeyerek yaptığı en büyük hatayı yazsın.
Benim hatam
zorla içiyorum ama unutuyorum.aaa şimdi karar verdim alarm kurcam saat başı su içmek için
canım düşündüm de kaçamaklarım oluyo da küstahlık olacak ama öyle büyük hatam yokKızlar kilo verme sürecinde herkes istemeyerek yaptığı en büyük hatayı yazsın.
Benim hatam
Cok iyi yapmisin canim tebrikler cidden ben de aksam cayinda 2-3 catal kacirdim. Evden gidicem son gunlerim ya acaba ondan midir ne bulursam ev yapimi diye yemek istiyorumAy canım bizimkiler de şimdi tatlı yiyor ben de 1 çay içtim kalktım hemen.
Arada olması normal canım biz bu arkadaşlıkla üstesinden geliriz bazen +yı görmek bile hırslandırıyo:) sende sağol canim baktim 88 kilosun hemen zayiflamali destek olunmali dedim
Ne olacak canim yarim pide bide sabah ben bu sabah 2 pide yedim emziriyorum enerjide lazim.sabah aksam evdeyim pek hareketli degilim
aynen bende öyle 3 gündür regliyim ama cook az yani sisim odemim bi gitse motivem artacak resmen baslamadi regl
Sağol canım sizin bu destekleriniz beni kendime getiriyoTatlitambak tum soylenecekleri soylemissin Tatlim.
Nazcim bozma moralini yarini bol proteinli gecir tamamdir
Bende su vucut sasirtma olayina cok inanmiyorum canim ya.
Her kaçamak nerden baksan 2 3 gun Geriye sardiriyor
Sağol canım desteğin içinCanim oyle hemen dagilmak an itibariyle toparlan ama + gormek yok artik bize
az az da olsa eksilerde olalim...
ben de oyle öluyorum bir kere bozdum mu 4-5 gun kendimi saliyorum o yuzden hix birakma inatla saril hem sen diyete daha yeni basladin ilk baslarda xok gitmesi normal sonra yavas yavas olur
bu vucut sasirtma isini de bence bayagi bir kilo versikten sonraya birak
Tsk ederm evet azimli olursam basaririm haklisinHosgeldin canim
Azmin elinden bir sey kurtulmaz neden olmasin
Bende öle düsünüyorm tsk edermHoşgeldin canım aramıza güzel bir gruba katıldın bence
Tsk ederm cnm aranizda olmktan cok mutluyum
Hoşgeldin canım Aramıza
hoşgeldin canım aramıza,Allahım gazanı mübarek etsinBoyum 1.66 An itibariylede 86.8 ciktim diyette ilk günüm sanirim ödemlerimi atiyorm dün aksam 88 cikmistim cünkü :)
Hosgeldin canim aramiza:))Tsk ederim cnm beni araniza aldiginiz icin. Diyet basari öykülerine basarimi yazmak icin sabirsizlaniyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?