4 Aylık kilo verme yarışması

Slm kizlar
Az once 30 dk tempolu yuruyus
Yapip geldim hava mis gibiydi

Simdi 3 kepekli biskuvi yaninda beyaz cay

Aksama yine misafirim var
Ikramlardan yemiycem
Belki yarin kahvalti da yerim

barıkasın Elif gerçekten .

Haklisin Tatlim istikrarli olduktan sonra gidecek bu pis kilolar

Bu arada demeden gecemiycem
Nickin cok sirin
Kizim cok sever o sarkiyi
Bir de ben kirmizi tutkunuyum
Ayakkabi canta aksesuar ve kiyafetlerimin
Yarisi kirmizidir
Hatta mutfagim ve salonumda bile kullandim
O yuzden Nickin sempatik geliyor bana

Hosgeldin canim
Allah hepinize sabir versin
Geride kalanlarina uzun omur versin

Hosgeldin canim
Allah hepinize sabir versin
Geride kalanlarina uzun omur versin

SEAcım nickler demişken ben hepinizin nick'inin kendisiyle bağlantısı olduğunu dusunmustum

Kırmızıbalıkkac : Bebegine o sarkıyı dınletıyordur dıye
SEA : cocugun yada kendi isminin Deniz olduğunu
Zambak : Bu cicekleri sevdiğini
Elf : isminin yada çocuğunun isminin Elif olduğunu
File : Tersten Elif , yine usttekı nedenden
Turkısh candy : Guzel bir kız sanırım
Tatlı tambak : tatlıyı sevdiğini

yanlış olabilir kızlar sadece aklımdan gecmıstı :)

ne dersi Zambak ?
açıköğretim okuyorum da canım,2.dönem dersleri başlamadan demiştim

Zambak : Bu cicekleri sevdiğini
evet haklısın zambak çiçeğini severim ama asıl sebebi nick yazarken''bu olmaz bu isim zaten var gibi yazılar çıkıyor ya '' ondan bu ismi tutturabildim ancakaslında bu ismi kullanmaya mecbur kaldım.

aktayarda benim nickimi de yorumla
canım aslında seninkinide dusunmustum ama size ütopik gelecek olanları yazmadım bilerek yanlışlık olmasın diye
Thomson : Izotop teorisin, bulen adam Thomson , fizikçi , senin fizikle uğraştığını duşundum canım , dediğim gibi yanlış gelebilir sadece yazışırken aklıma gelmıstı .

Hemde nasıl severim tatliyi asla vazgeçmiyor um tatlidan hergün yiyorum hala.....

Odada otururken güneş sırtımı yaktı. Eyvah dedim yaz olmuş olsaydi bu kiloyla canım nasilda sıkkın olurdu nasılda pişmanlık yaşardım . Yazda yakın yani bahar en güzel mevsim.hedefe ulaşmak veya yakinlasmak icin yaza degil bahara yetismek lazim. Içimizde dahaaaa çok çiçek açtırmak lazimmmm yaza bomba gibi girmek lazim. Kizlaaarrr kendime geldim çok şükür yarışma başından beri toplam 1200 verdim bu az ama toparlandım bu sefer biraz daha hizli olacak.

Evet canım kesinlikle öle oluyo ama ben kahvaltı da meyve yemeyi de sevdim. Oda çok ise yarıyor

Canım iyi ttoparladın inşallah devami da olur. Ben bu işi sevdim kilo vermek suan bana çok eğlenceli geliyor. Sabahi sabırsızlıkla bekliyorum
ayrıca meyve düşkünü olan ben azalttım ve kahvaltıda tüketmeye başladım.

Merhaba,
bu sıralar yoğun ve biraz sıkıntılı zamanlar geçirdiğim için sürekli aktif olamıyorum maalesef ve bu nedenlerden dolayı da kilo vermem durdu resmen, harekete geçirmem lazım kendimi

Evet canım kesinlikle öle oluyo ama ben kahvaltı da meyve yemeyi de sevdim. Oda çok ise yarıyor

Canım iyi ttoparladın inşallah devami da olur. Ben bu işi sevdim kilo vermek suan bana çok eğlenceli geliyor. Sabahi sabırsızlıkla bekliyorum. Yarın sabah inşallah 85 lerde olacammmm
ayrıca meyve düşkünü olan ben azalttım ve kahvaltıda tüketmeye başladım.

canım İstanbulda gunes yüzüne hasret kaldık , ne güzek güneşli bir gun geçiriyorsun sen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…