barıkasın Elif gerçekten .Kızlar ben geldim bütün hafta sonu ev misafirlerle doluydu. Tatlılar poğaçalar havada uçuştu ama ben sadece yapmakla ve servisle yetindim kaçamak falan yok.
Sadece size yazamadım.
kahvaltı
1 tane poğaça
yeşil çay
Öğle
Tavuk yoğurt
2 kaşık pilav
ne dersi Zambak ?derslerim başlamadan zayıflamam lazım,dersler başlayınca çok hareket edemiyorum
süper sevindim senin adına , zaten hamur işlerine hayır dedikten sonra gerisi gelir .Kızlar bu arada eksiler görüyorum. Yaklaşık 92.3 falan olmuşum ve daha 2 günüm var.
Haklisin Tatlim istikrarli olduktan sonra gidecek bu pis kilolarBende senin gibiyim. Esime soruyorum bak bir kilo daha gitti belli oluyor demi göbegimde inmiş vs oda evet filan deyince ben simariyorum istemeden daha da demiyorum 2 haftadir
canim yaa gitsinde yavas gitsin yeterki gitsin zaten çok fazlan yok
SEAcım nickler demişken ben hepinizin nick'inin kendisiyle bağlantısı olduğunu dusunmustumHaklisin Tatlim istikrarli olduktan sonra gidecek bu pis kilolar
Bu arada demeden gecemiycem
Nickin cok sirin
Kizim cok sever o sarkiyi
Bir de ben kirmizi tutkunuyum
Ayakkabi canta aksesuar ve kiyafetlerimin
Yarisi kirmizidir
Hatta mutfagim ve salonumda bile kullandim
O yuzden Nickin sempatik geliyor bana
açıköğretim okuyorum da canım,2.dönem dersleri başlamadan demiştimne dersi Zambak ?
evet haklısın zambak çiçeğini severim ama asıl sebebi nick yazarken''bu olmaz bu isim zaten var gibi yazılar çıkıyor ya '' ondan bu ismi tutturabildim ancakZambak : Bu cicekleri sevdiğini
canım aslında seninkinide dusunmustum ama size ütopik gelecek olanları yazmadım bilerek yanlışlık olmasın diye
SEAcım nickler demişken ben hepinizin nick'inin kendisiyle bağlantısı olduğunu dusunmustum
Kırmızıbalıkkac : Bebegine o sarkıyı dınletıyordur dıye
SEA : cocugun yada kendi isminin Deniz olduğunu
Zambak : Bu cicekleri sevdiğini
Elf : isminin yada çocuğunun isminin Elif olduğunu
File : Tersten Elif , yine usttekı nedenden
Turkısh candy : Guzel bir kız sanırım
Tatlı tambak : tatlıyı sevdiğini
yanlış olabilir kızlar sadece aklımdan gecmıstı :)
Evet canım kesinlikle öle oluyo ama ben kahvaltı da meyve yemeyi de sevdim. Oda çok ise yarıyorsüper sevindim senin adına , zaten hamur işlerine hayır dedikten sonra gerisi gelir .
Evet canım kesinlikle öle oluyo ama ben kahvaltı da meyve yemeyi de sevdim. Oda çok ise yarıyor
Evet canım kesinlikle öle oluyo ama ben kahvaltı da meyve yemeyi de sevdim. Oda çok ise yarıyor
canım İstanbulda gunes yüzüne hasret kaldık , ne güzek güneşli bir gun geçiriyorsun sen .Odada otururken güneş sırtımı yaktı. Eyvah dedim yaz olmuş olsaydi bu kiloyla canım nasilda sıkkın olurdu nasılda pişmanlık yaşardım . Yazda yakın yani bahar en güzel mevsim.hedefe ulaşmak veya yakinlasmak icin yaza degil bahara yetismek lazim. Içimizde dahaaaa çok çiçek açtırmak lazimmmm yaza bomba gibi girmek lazim. Kizlaaarrr kendime geldim çok şükür yarışma başından beri toplam 1200 verdim bu az ama toparlandım bu sefer biraz daha hizli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?