çaya yüklenince suyu aksatiyorum bobrek agrisi yapiyo ;( simdilerde cayi az demliyorum alarmda kurdum ise yariyo canim . Bu ara seni motive görmek benide mutlu etti huzur buldum cidden .Ne yaptın kırmızı sen öyle 1 lt çok az yaaa
ben günde 4 lt içiyorum ve hala da susuz kaldığımı hissediyorum.
evet tatli senin zaafin :) kötü bi zaaf kan sekeri ayarlarini alt üst edip karacigeride yaglandiriyoAy ne desem bilemedim ama düşündüm düşündüm ben diyette değilim dedim kendime ama bu yaptığım benim yeni düzenim sağlıklı beslenmem.
ama illaki bir şey bulurum ben yine de tatlı daha az olabilir bence
ne mutlu sana . Hic bir zamanda olmaz insallahcanım düşündüm de kaçamaklarım oluyo da küstahlık olacak ama öyle büyük hatam yokşimdilik iyi gidiyorum yine de günlüğümü tekrar bir gözden geçireyim
Arada olması normal canım biz bu arkadaşlıkla üstesinden geliriz bazen +yı görmek bile hırslandırıyo
Sana da booolll yağ yakmalı bir hafta dilerimGunaydiin herkese musmutlu bi haftaniz olsun kizlar
Merhaba Yakamoz , nasılsın canım ? cenazeniz vardı merak ettım seni ?Slm
Kahvaltı
Normal tost ekmeğinden 1,5 tost
5 yeşil zeytin
Domates, salatalık
Iki lokma helva
4-5 adet biber turşusu
olmadii amaa 5 gün emek ver iki günde ziyan et olur mu hiç. Birseylerle ugras oyala kendini seni gaza getircek muziklerde dinleyebilirsinGunaydın , Benım en buyuk hatam hafta sonları rejimi bozmak
bu çook kötü bende yapiyordum biraktimBi lokmadan bisey olmaz deyip bi lokmayla kalmayip tabagin yada paketin sonunu getirmek(
aslinda her gün tartilmak iyi bisey ama psikilojimize sahip cikabileceksek.iradeli sabirli isekbenim en büyük hatam spor yapmamaktı 5-6 gündür yapmaya çalışıyorum,bir dün yapamadım.bir de hergün tartılmak
Canim bence de kilolarini verdikten sonra bu sporlara yonel
Su durumda yuruyus en mantiklisi
bu arada havalar soyle isinsa da yuruyuslere ciksak ne guzel olurdu
olmadii amaa 5 gün emek ver iki günde ziyan et olur mu hiç. Birseylerle ugras oyala kendini seni gaza getircek muziklerde dinleyebilirsin[/QUOTE
Haklısın kırmızı balıkçım , hafta sonları dışarı çıkmalar , gezmeler , oğlum kocam yiyor görüyorum derken bakıyorum bende salmışım .. Kendimi toplacagım haklısın tatlım
Bende senin gibiyim. Esime soruyorum bak bir kilo daha gitti belli oluyor demi göbegimde inmiş vs oda evet filan deyince ben simariyorum istemeden daha da demiyorum 2 haftadirBenim en buyuk hatam biri bana zayiflamissin dediginde_ ki bu cogunlukla esim oluyor_ hemen rehavete kapiliyorum kacamaklara basliyorum
Iltifatlar beni motive etmiyo ancak elestirecekki biri hirs yapayim
canim yaa gitsinde yavas gitsin yeterki gitsin zaten çok fazlan yokGunaydin kizlar Iyi bir hafta olur umarim
Bu sabah az da olsa eksiler gordum
Duzenli besleniyorum az yemiyorum ama Pek kaçamak da yapmiyorum ama gramlar gidiyor
Sanirim ideal kilom a yakin oldugum icin boyle
Sanirim arada sok diyet yapmam gerekecek
Neyse moral bozmayalim
Oyle yada boyle gidecek
Kahvaltim
1 has yumurta
1 dl peynir
1 dl ekmek
Yesillik
Kirmizi biber
2 zeytin
Toplayalim canim. Bende bu ara tuhaflastim.uzgun olmama sebep oluyor hadi basariyi yakalayalim.kulagi bacagi neresinden olursaHaklısın kırmızı balıkçım , hafta sonları dışarı çıkmalar , gezmeler , oğlum kocam yiyor görüyorum derken bakıyorum bende salmışım .. Kendimi toplacagım haklısın tatlım
Evet aslında sorun birde hafta sonları topiğe giremiyorum cok fazla bakıp çıkıyorum en fazla , çocuk baktığım için bir de ev işi v.s derken olmuyor , motivem düşüyor , bu topik o anlamadfa bana cok faydalı oldu , yakalayacağız inşallah başarıyıToplayalim canim. Bende bu ara tuhaflastim.uzgun olmama sebep oluyor hadi basariyi yakalayalim.kulagi bacagi neresinden olursa
Merhaba canımMerhaba Yakamoz , nasılsın canım ? cenazeniz vardı merak ettım seni ?
aaaaa ekmeği unuttum 1dilim çavdar ekmeğikahvaltım:1 porsiyon peynirli omlet,9 yeşil zeytin,3 çatal peynir,yarım nar 1portakal karışımı meyve suyu
arkadaşlar şubat ayı için kendime 58'e inme hedefi koyuyorum,yani 1 martta 58 kilo görmek istiyorum kendimi ,mart bittiğinde de 54 inşallah bir aksilik yaşamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?