4 Aylık kilo verme yarışması

Tünaydın kızlar
sabah:1 kupa sütlü kahve,1 incir,3 kara erik
30 dk yürüyüş,10 dk spor
şimdi de kahvaltımı yapıcam inşallah

Ne yaptın kırmızı sen öyle 1 lt çok az yaaa
ben günde 4 lt içiyorum ve hala da susuz kaldığımı hissediyorum.
çaya yüklenince suyu aksatiyorum bobrek agrisi yapiyo ;( simdilerde cayi az demliyorum alarmda kurdum ise yariyo canim . Bu ara seni motive görmek benide mutlu etti huzur buldum cidden .

evet tatli senin zaafin :) kötü bi zaaf kan sekeri ayarlarini alt üst edip karacigeride yaglandiriyo
canım düşündüm de kaçamaklarım oluyo da küstahlık olacak ama öyle büyük hatam yokşimdilik iyi gidiyorum yine de günlüğümü tekrar bir gözden geçireyim
ne mutlu sana . Hic bir zamanda olmaz insallah

Gunaydın , Benım en buyuk hatam hafta sonları rejimi bozmak
olmadii amaa 5 gün emek ver iki günde ziyan et olur mu hiç. Birseylerle ugras oyala kendini seni gaza getircek muziklerde dinleyebilirsin
Bi lokmadan bisey olmaz deyip bi lokmayla kalmayip tabagin yada paketin sonunu getirmek(
bu çook kötü bende yapiyordum biraktim

benim en büyük hatam spor yapmamaktı 5-6 gündür yapmaya çalışıyorum,bir dün yapamadım.bir de hergün tartılmak
aslinda her gün tartilmak iyi bisey ama psikilojimize sahip cikabileceksek.iradeli sabirli isek

Canim bence de kilolarini verdikten sonra bu sporlara yonel
Su durumda yuruyus en mantiklisi
bu arada havalar soyle isinsa da yuruyuslere ciksak ne guzel olurdu

ayyyy 4 gözle bekliyorum bende az isinsa hemen yuruyuse baslayacagim.14 aylik kizim. Ne kadar erken baslarsak o kadar kar. Yazin az terlemek daha zinde olmak için

Son düzenleme:

Benim en buyuk hatam biri bana zayiflamissin dediginde_ ki bu cogunlukla esim oluyor_ hemen rehavete kapiliyorum kacamaklara basliyorum
Iltifatlar beni motive etmiyo ancak elestirecekki biri hirs yapayim
Bende senin gibiyim. Esime soruyorum bak bir kilo daha gitti belli oluyor demi göbegimde inmiş vs oda evet filan deyince ben simariyorum istemeden daha da demiyorum 2 haftadir

canim yaa gitsinde yavas gitsin yeterki gitsin zaten çok fazlan yok

Haklısın kırmızı balıkçım , hafta sonları dışarı çıkmalar , gezmeler , oğlum kocam yiyor görüyorum derken bakıyorum bende salmışım .. Kendimi toplacagım haklısın tatlım

Haklısın kırmızı balıkçım , hafta sonları dışarı çıkmalar , gezmeler , oğlum kocam yiyor görüyorum derken bakıyorum bende salmışım .. Kendimi toplacagım haklısın tatlım
Toplayalim canim. Bende bu ara tuhaflastim.uzgun olmama sebep oluyor hadi basariyi yakalayalim.kulagi bacagi neresinden olursa

Toplayalim canim. Bende bu ara tuhaflastim.uzgun olmama sebep oluyor hadi basariyi yakalayalim.kulagi bacagi neresinden olursa
Evet aslında sorun birde hafta sonları topiğe giremiyorum cok fazla bakıp çıkıyorum en fazla , çocuk baktığım için bir de ev işi v.s derken olmuyor , motivem düşüyor , bu topik o anlamadfa bana cok faydalı oldu , yakalayacağız inşallah başarıyı

kahvaltım:1 porsiyon peynirli omlet,9 yeşil zeytin,3 çatal peynir,yarım nar 1portakal karışımı meyve suyu
arkadaşlar şubat ayı için kendime 58'e inme hedefi koyuyorum,yani 1 martta 58 kilo görmek istiyorum kendimi ,mart bittiğinde de 54 inşallah bir aksilik yaşamazsam

aaaaa ekmeği unuttum 1dilim çavdar ekmeği

Kızlar ben geldim bütün hafta sonu ev misafirlerle doluydu. Tatlılar poğaçalar havada uçuştu ama ben sadece yapmakla ve servisle yetindim kaçamak falan yok.
Sadece size yazamadım.
kahvaltı
1 tane poğaça
yeşil çay
Öğle
Tavuk yoğurt
2 kaşık pilav

derslerim başlamadan zayıflamam lazım,dersler başlayınca çok hareket edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…