4 Aylık kilo verme yarışması

Evet canım bu hafta bende de aynısı oldu. Eşim dalga geciyo uyanmasan yatağa yargıyı alcaksın diye :) meyveyi kahvaltı da yemek direk kilo vermeye yardımcı oluyor. Malum ben kilo veremiyorum. İnş böle devam eder. Hepimiz yaza zayifcik bayanlar oluruz.

Utanmasan yatağa tartiyi alacaksın olcakti pardon

Anladım canım.
Benim ilk hedefim 81 olmak 81 olduğum anda ciger yemeye gideceğim. Normalde yiyoruz dışardan çok hatta. 81 olana kadar ben istesem de alma dedim.
Ayyy 81 e az kaldı kızlar

kilo vermek ne eğlenceli yaaaa

ara ogun : 1 portakal
bu arada tatlı tambak bende ciğer severim , rejimdede olsa ciğer yiyemezmıyız ? cokmu kalorili ekmeksiz bıraz yerız sanırım

ALINTIDIR ;

Acıktığınız anda hemen yemeğinizi yiyin.

Sağlıklı her şeyi acıktığınız zaman yiyebilirsiniz.Bazı arkadaşlar leptin hormonunun salgılanma süresini uzatabilmek için aç kalmayı yeğliyorlar.Ancak dikkate almadıkları çok önemli bir husus var.Şayet açlık hissettiğiniz anda yemezseniz beyniniz açlık sinyalini zaten gönderdiği için sistem kendini tasarruf moduna geçirecek ve stoklardaki yağların yakımını kesecektir. Sadece kendinizi kandırabilirsiniz. O nedenle bir sonraki öğününüze kadar tok kalacak biçimde yemelisiniz. Bu birkaç kez denemeden sonra kendiliğinden oturacaktır. En fazla bir iki kez açlık hissedersiniz. Acıktığınız anda da mutlaka yiyin ki vücudunuz tasarruf moduna geçmesin.Kısaca öğünlerinizde fazla yemekten korkmayın bir sonraki öğüne kadar aç kalmaktan korkun.

Canım ben mesela 2 öğün yapıyorum ve doya na kadar yiyorum ne zaman yemek kokuları gelmeye başlıyor o zaman hemen acıktığımı hissediyorum. Ve yiyorum.asla yemekten korkmuyorum.

Bu arada ciğeri tabiki yiyebiliriz. Ama ben kendime ödül gibi yaptım arkasından da halka attatlısı oh misss
81 e ne kaldı ki 5 kilocuk azcikkkk

Kizlar menumu yazip hemen kaçiyorum
Oglen 3 kepekli biskuvi
Aksam
4 kasik pirasa
3 kasik yogurt
1 tatli kasigi kremsanti Tadina baktim

Ve yeme isini tamamladim
Misafirlerle yesilcay icicem

Herkese Mutlu aksamlar kizlar aman dikkat edin tartiya 1 gun kaldi herkesi optum

:)) sağol canim. Bu nicktende çok var bu kulupte. Kirmiziyi sadece ic camasirinda severim normalde beni geriyo kirmizi gormeyi sevmiyorum pek mat pastel renkler severim bende ama zayiflarsam kirmizi şık evde giymek için kiyafet alabilirim ama 54 kilo olursam
evet canim o sarkiyi dinlettigim zamanlar degistirmistim nickimi :)

canım İstanbulda gunes yüzüne hasret kaldık , ne güzek güneşli bir gun geçiriyorsun sen .
orayada gelir az bekle ben bi tadini cikariyim yollarim

Harikasın canim iyi tahmin benim a dim Deniz

Harikasın canim iyi tahmin benim a dim Deniz

Merhaba hanımlar bende katılabilir miyim aranıza var mıdır kurallarınız ?
Çarşamba kilo bildirimi dışında ?

Kizlar daha 2. Günden diyetimi bozdumyaa
Sabah kahvalti yapamadim ise gec kaldm sadece 1 bardak sütsüz sekersiz kahve ictim
Öglen
Köfte salata corba portakal
Aksam cozuttum
Balik 2 dilim ekmek yarm simit
Aglamak istiyorm

slm kızlar bu gün sabahtan misafirlerim vardı. şükürler olsun ki hiç diyetimi bozacak kaçamak yapmadım.
kaynımın getirdiği lokumu bir görseydiniz çok güzeldi çeşit çeşit lokumlar vardı bir tek onda gözüm kaldı ama yamedim.

Kizlar daha 2. Günden diyetimi bozdumyaa
Sabah kahvalti yapamadim ise gec kaldm sadece 1 bardak sütsüz sekersiz kahve ictim
Öglen
Köfte salata corba portakal
Aksam cozuttum
Balik 2 dilim ekmek yarm simit
Aglamak istiyorm
bence o kadar da abartmamışsın canım ağlama ilk günlerde bende yapıyordum 1 günde 6 tane elma kurabiye yediğimi bilirim.

Cnm 3 haftada yaklasik 10 kilo vermissin süper bisey banada yardimci ol lütfen neler yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…