Evet canım bu hafta bende de aynısı oldu. Eşim dalga geciyo uyanmasan yatağa yargıyı alcaksın diye :) meyveyi kahvaltı da yemek direk kilo vermeye yardımcı oluyor. Malum ben kilo veremiyorum. İnş böle devam eder. Hepimiz yaza zayifcik bayanlar oluruz.Canım iyi ttoparladın inşallah devami da olur. Ben bu işi sevdim kilo vermek suan bana çok eğlenceli geliyor. Sabahi sabırsızlıkla bekliyorum. Yarın sabah inşallah 85 lerde olacammmm
ayrıca meyve düşkünü olan ben azalttım ve kahvaltıda tüketmeye başladım.
Utanmasan yatağa tartiyi alacaksın olcakti pardon
ALINTIDIR ;
Acıktığınız anda hemen yemeğinizi yiyin.
Sağlıklı her şeyi acıktığınız zaman yiyebilirsiniz.Bazı arkadaşlar leptin hormonunun salgılanma süresini uzatabilmek için aç kalmayı yeğliyorlar.Ancak dikkate almadıkları çok önemli bir husus var.Şayet açlık hissettiğiniz anda yemezseniz beyniniz açlık sinyalini zaten gönderdiği için sistem kendini tasarruf moduna geçirecek ve stoklardaki yağların yakımını kesecektir. Sadece kendinizi kandırabilirsiniz. O nedenle bir sonraki öğününüze kadar tok kalacak biçimde yemelisiniz. Bu birkaç kez denemeden sonra kendiliğinden oturacaktır. En fazla bir iki kez açlık hissedersiniz. Acıktığınız anda da mutlaka yiyin ki vücudunuz tasarruf moduna geçmesin.Kısaca öğünlerinizde fazla yemekten korkmayın bir sonraki öğüne kadar aç kalmaktan korkun.
:)) sağol canim. Bu nicktende çok var bu kulupte. Kirmiziyi sadece ic camasirinda severim normalde beni geriyo kirmizi gormeyi sevmiyorum pekHaklisin Tatlim istikrarli olduktan sonra gidecek bu pis kilolar
Bu arada demeden gecemiycem
Nickin cok sirin
Kizim cok sever o sarkiyi
Bir de ben kirmizi tutkunuyum
Ayakkabi canta aksesuar ve kiyafetlerimin
Yarisi kirmizidir
Hatta mutfagim ve salonumda bile kullandim
O yuzden Nickin sempatik geliyor bana
evet canim o sarkiyi dinlettigim zamanlar degistirmistim nickimi :)SEAcım nickler demişken ben hepinizin nick'inin kendisiyle bağlantısı olduğunu dusunmustum
Kırmızıbalıkkac : Bebegine o sarkıyı dınletıyordur dıye
SEA : cocugun yada kendi isminin Deniz olduğunu
Zambak : Bu cicekleri sevdiğini
Elf : isminin yada çocuğunun isminin Elif olduğunu
File : Tersten Elif , yine usttekı nedenden
Turkısh candy : Guzel bir kız sanırım
Tatlı tambak : tatlıyı sevdiğini
yanlış olabilir kızlar sadece aklımdan gecmıstı :)
orayada gelir az bekle ben bi tadini cikariyim yollarimcanım İstanbulda gunes yüzüne hasret kaldık , ne güzek güneşli bir gun geçiriyorsun sen .
Harikasın canim iyi tahmin benim a dim DenizSEAcım nickler demişken ben hepinizin nick'inin kendisiyle bağlantısı olduğunu dusunmustum
Harikasın canim iyi tahmin benim a dim DenizSEAcım nickler demişken ben hepinizin nick'inin kendisiyle bağlantısı olduğunu dusunmustum
bence o kadar da abartmamışsın canım ağlama ilk günlerde bende yapıyordum 1 günde 6 tane elma kurabiye yediğimi bilirim.Kizlar daha 2. Günden diyetimi bozdumyaa
Sabah kahvalti yapamadim ise gec kaldm sadece 1 bardak sütsüz sekersiz kahve ictim
Öglen
Köfte salata corba portakal
Aksam cozuttum
Balik 2 dilim ekmek yarm simit
Aglamak istiyorm
Yarin daha dikkatli olucm canmbence o kadar da abartmamışsın canım ağlama ilk günlerde bende yapıyordum 1 günde 6 tane elma kurabiye yediğimi bilirim.
Cnm 3 haftada yaklasik 10 kilo vermissin süper bisey banada yardimci ol lütfen neler yapmaliyimslm kızlar bu gün sabahtan misafirlerim vardı. şükürler olsun ki hiç diyetimi bozacak kaçamak yapmadım.
kaynımın getirdiği lokumu bir görseydiniz çok güzeldi çeşit çeşit lokumlar vardı bir tek onda gözüm kaldı ama yamedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?