4 Aylık kilo verme yarışması

Günaydın kızlar
kilom 86.2 500 gr daha gitti çok şükür birazdan kahvaltı yapacam
çok iyi gidiyorsun çarşambaya hedefine ulaşmış olacaksın.

doğru canım ismim elif
evet baharı bir şey kalmadı marta kadar kendimizi sıkalım şu dört haftayı iyi değerlendirelim.

çok iyi gidiyorsun çarşambaya hedefine ulaşmış olacaksın.

doğru canım ismim elif

evet baharı bir şey kalmadı marta kadar kendimizi sıkalım şu dört haftayı iyi değerlendirelim.

Evet canim bahara 4 hafta var. Kendimizi sıkalim biraz ki moralimiz güzel olsun.
Ayyyy inşallah ben 79 la bahara Merhaba diyecegim

sabah:2 kuru kaysı 1 bardak ılık su
2 dilim kepek ekmek
acılı ezme
lor peynir
yeşillik
çay
öğlen:
1 dilim kepek ek
mantar sote sebzeli
ara:meyve 1 dilim elma yarım portakal,1 mandalina
akşam:çok az kıymalı karnıbahar(2 kaşık kadar)
1 dilim kepek ek
2 lt su
misafirler gelmeden önce 30 dk koşu bandında yürüyüş.sonunda sporada başladım.

Cnm 3 haftada yaklasik 10 kilo vermissin süper bisey banada yardimci ol lütfen neler yapmaliyim
canım 1 ocakta 95 le başladım 4 haftada verdim.ellimden geldiği kadar eve yaptığım yemeklerden yemiyorum ya haşlama yada sadece 1 kaşık zeytin yağı ile yapıyorum.suyu bol bol içiyorum bence su diyette çok önemli.3 öğün mutlaka yiyorum ara öğünde yapıyorum bu gün sporuda kattım hayatıma inşallah daya iyi olacak.

Utandim bak simdi:) aslinda seker kiz candy (sevdigim cizgi film) olmayinca turkish candy yapmistim:)

Ayyy canım beni hatırlaman beni çok mutlu etti tatlım bugünde tutamadım kendimi ama yarın sabah bildirim yapıcam ozaman sizden utanıyorum yiyemiyorum

Bence de canım sabah bir bildirim yap bakalım sonra kendini tutarsin

Sen baya iyi gidiyorsun maşallah

Inşallah canım aynı azim sen de de var biliyorum arada patlamalar oluyor benim bu yap Boz halim ekimde beri var canım
12 ekim de 92.5 ile başladım bende tiloplamda yine iyi vermisim sanki yahu 6.300
neyse hemen havalara girmeye yim çabuk sönüyor um.
hedefim yaza 75 in altına inmek seneye bu zamanlarda ise 61 olmak

Güzel vermissin cnm masallahin var ben 104 le doguma girmistm bebegim 11 aylik ben 86 kiloyum hatta 84 e düsmüstümde birazcik almisim aslinda bende az kilo vermedim

Güzel vermissin cnm masallahin var ben 104 le doguma girmistm bebegim 11 aylik ben 86 kiloyum hatta 84 e düsmüstümde birazcik almisim aslinda bende az kilo vermedim

Sende iyi vermişsin canım artık bozmak yok kilolari üstümüzden atana kadar hafifleyene kadar

Merhaba,
bu sıralar yoğun ve biraz sıkıntılı zamanlar geçirdiğim için sürekli aktif olamıyorum maalesef ve bu nedenlerden dolayı da kilo vermem durdu resmen, harekete geçirmem lazım kendimi
bunlarda geçer canim fazla salma yinede kendini. Streste yapma

kesjnlikle cok eglenceli. Ben 90 lardayken verdigim kilo basi kucuk beden ic camasrlari aliyordum. 80 lere indigimde bir kac kucuk beden bluzul filan bide kilo basi 30 tl 70 lere inince kilo basi 40 tl ama kis mevsimi isler durgun o sebeple istemedim esimden zaten daha oyuna ihtiyac duymuyrm. Ama onceden cok eglenceli oluyordu. Netten secip secip getrdiyordum

sen harikasin

su ah suuuu neyse dunden beri duzgunce iciyorum

Bahara 4 haftami kaldii hiç hesap etmemiştim.yuruyuse erken baslayacam yaaa ruzgar yok kizimi sıkıca giydiririm esim istemiyor gibi ama bu kiloyu ben tasiyorum. Belki yarin yuruyuse cikarim.bundan sonra bende yazarim buraya yaptigim sporlari . Cok telaslandim bahar kapida

Kizlar paylasimlariniz ne guzel olmus
Bende misafirlerimi ugurladim
Ve ikramlardan yemedim
Sadece Iki isirik muz ve yarim mandalina yedim
Yarin kahvaltida azicik yerim artik Tadimlik
Bu arada bugun hiç oturmadim
Bir de yuruyus yaptim bacaklarim agriyor
Hepinize iyi geceler sekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…