çok iyi gidiyorsun çarşambaya hedefine ulaşmış olacaksın.Günaydın kızlar
kilom 86.2 500 gr daha gitti çok şükür birazdan kahvaltı yapacam
doğru canım ismim elifSEAcım nickler demişken ben hepinizin nick'inin kendisiyle bağlantısı olduğunu dusunmustum
Kırmızıbalıkkac : Bebegine o sarkıyı dınletıyordur dıye
SEA : cocugun yada kendi isminin Deniz olduğunu
Zambak : Bu cicekleri sevdiğini
Elf : isminin yada çocuğunun isminin Elif olduğunu
File : Tersten Elif , yine usttekı nedenden
Turkısh candy : Guzel bir kız sanırım
Tatlı tambak : tatlıyı sevdiğini
yanlış olabilir kızlar sadece aklımdan gecmıstı :)
evet baharı bir şey kalmadı marta kadar kendimizi sıkalım şu dört haftayı iyi değerlendirelim.Odada otururken güneş sırtımı yaktı. Eyvah dedim yaz olmuş olsaydi bu kiloyla canım nasilda sıkkın olurdu nasılda pişmanlık yaşardım . Yazda yakın yani bahar en güzel mevsim.hedefe ulaşmak veya yakinlasmak icin yaza degil bahara yetismek lazim. Içimizde dahaaaa çok çiçek açtırmak lazimmmm yaza bomba gibi girmek lazim. Kizlaaarrr kendime geldim çok şükür yarışma başından beri toplam 1200 verdim bu az ama toparlandım bu sefer biraz daha hizli olacak.
çok iyi gidiyorsun çarşambaya hedefine ulaşmış olacaksın.
doğru canım ismim elif
evet baharı bir şey kalmadı marta kadar kendimizi sıkalım şu dört haftayı iyi değerlendirelim.
canım 1 ocakta 95 le başladım 4 haftada verdim.ellimden geldiği kadar eve yaptığım yemeklerden yemiyorum ya haşlama yada sadece 1 kaşık zeytin yağı ile yapıyorum.suyu bol bol içiyorum bence su diyette çok önemli.3 öğün mutlaka yiyorum ara öğünde yapıyorum bu gün sporuda kattım hayatıma inşallah daya iyi olacak.Cnm 3 haftada yaklasik 10 kilo vermissin süper bisey banada yardimci ol lütfen neler yapmaliyim
Helal olsunslm kızlar bu gün sabahtan misafirlerim vardı. şükürler olsun ki hiç diyetimi bozacak kaçamak yapmadım.
kaynımın getirdiği lokumu bir görseydiniz çok güzeldi çeşit çeşit lokumlar vardı bir tek onda gözüm kaldı ama yamedim.
Utandim bak simdi:) aslinda seker kiz candy (sevdigim cizgi film) olmayinca turkish candy yapmistim:)SEAcım nickler demişken ben hepinizin nick'inin kendisiyle bağlantısı olduğunu dusunmustum
Kırmızıbalıkkac : Bebegine o sarkıyı dınletıyordur dıye
SEA : cocugun yada kendi isminin Deniz olduğunu
Zambak : Bu cicekleri sevdiğini
Elf : isminin yada çocuğunun isminin Elif olduğunu
File : Tersten Elif , yine usttekı nedenden
Turkısh candy : Guzel bir kız sanırım
Tatlı tambak : tatlıyı sevdiğini
yanlış olabilir kızlar sadece aklımdan gecmıstı :)
Ayyy canım beni hatırlaman beni çok mutlu etti tatlım bugünde tutamadım kendimi ama yarın sabah bildirim yapıcam ozaman sizden utanıyorum yiyemiyorumNaz nası l ggeçti gününcanim
Ayyy canım beni hatırlaman beni çok mutlu etti tatlım bugünde tutamadım kendimi ama yarın sabah bildirim yapıcam ozaman sizden utanıyorum yiyemiyorum
Ay sağol tatlı rakibimBence de canım sabah bir bildirim yap bakalım sonra kendini tutarsin
Sen baya iyi gidiyorsun maşallahBence de canım sabah bir bildirim yap bakalım sonra kendini tutarsin
Sen baya iyi gidiyorsun maşallah
Bende cok severek izlerdim seker kiz candy'i terry vardi bide manitasiUtandim bak simdi:) aslinda seker kiz candy (sevdigim cizgi film) olmayinca turkish candy yapmistim:)
Güzel vermissin cnm masallahin var ben 104 le doguma girmistm bebegim 11 aylik ben 86 kiloyum hatta 84 e düsmüstümde birazcik almisim aslinda bende az kilo vermedimInşallah canım aynı azim sen de de var biliyorum arada patlamalar oluyor benim bu yap Boz halim ekimde beri var canım
12 ekim de 92.5 ile başladım bende tiloplamda yine iyi vermisim sanki yahu 6.300
neyse hemen havalara girmeye yim çabuk sönüyor um.
hedefim yaza 75 in altına inmek seneye bu zamanlarda ise 61 olmak
Güzel vermissin cnm masallahin var ben 104 le doguma girmistm bebegim 11 aylik ben 86 kiloyum hatta 84 e düsmüstümde birazcik almisim aslinda bende az kilo vermedim
Ins cnm yarindan itibaren cok dikkat edicem kaynimin dügünü var 11 nisanda birazda olsa zayiflamam lazim o zamana kdrSende iyi vermişsin canım artık bozmak yok kilolari üstümüzden atana kadar hafifleyene kadar
bunlarda geçer canim fazla salma yinede kendini. Streste yapmaMerhaba,
bu sıralar yoğun ve biraz sıkıntılı zamanlar geçirdiğim için sürekli aktif olamıyorum maalesef ve bu nedenlerden dolayı da kilo vermem durdu resmen, harekete geçirmem lazım kendimi
kesjnlikle cok eglenceli. Ben 90 lardayken verdigim kilo basi kucuk beden ic camasrlari aliyordum. 80 lere indigimde bir kac kucuk beden bluzul filan bide kilo basi 30 tlAnladım canım.
Benim ilk hedefim 81 olmak 81 olduğum anda ciger yemeye gideceğim. Normalde yiyoruz dışardan çok hatta. 81 olana kadar ben istesem de alma dedim.
Ayyy 81 e az kaldı kızlar
kilo vermek ne eğlenceli yaaaa
sen harikasinslm kızlar bu gün sabahtan misafirlerim vardı. şükürler olsun ki hiç diyetimi bozacak kaçamak yapmadım.
kaynımın getirdiği lokumu bir görseydiniz çok güzeldi çeşit çeşit lokumlar vardı bir tek onda gözüm kaldı ama yamedim.
su ah suuuu neyse dunden beri duzgunce iciyorumcanım 1 ocakta 95 le başladım 4 haftada verdim.ellimden geldiği kadar eve yaptığım yemeklerden yemiyorum ya haşlama yada sadece 1 kaşık zeytin yağı ile yapıyorum.suyu bol bol içiyorum bence su diyette çok önemli.3 öğün mutlaka yiyorum ara öğünde yapıyorum bu gün sporuda kattım hayatıma inşallah daya iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?