4 Aylık kilo verme yarışması

Güzel vermissin cnm masallahin var ben 104 le doguma girmistm bebegim 11 aylik ben 86 kiloyum hatta 84 e düsmüstümde birazcik almisim aslinda bende az kilo vermedim
Bende doğuma 103le girdim 85dim yazın tabi bu yarışma başlayana kadarda 3hafta 5 kilo verdim tabi biraz cozuttum 81oldum ama yarın sabah kaldığım yerden devam

Iyi geceler ve tebrikler canım

Senin motivasyon vermene hayranım canım doğru dşyorsun hemen kendimizi toparlayalım

Bende cok severek izlerdim seker kiz candy'i terry vardi bide manitasi
Bu arada dostum sen benim idolümsünya senin haberin yok ama fotolarinla bana hep destek oluyrsun :
Ay tesekkur ederim motive edebiliyosam ne mutlu:))

Gunaydın , harikasın gerçekten , tebrik ediyorum iradeni

Kizlar daha 2. Günden diyetimi bozdumyaa
Sabah kahvalti yapamadim ise gec kaldm sadece 1 bardak sütsüz sekersiz kahve ictim
Öglen
Köfte salata corba portakal
Aksam cozuttum
Balik 2 dilim ekmek yarm simit
Aglamak istiyorm
ben fazla bir abartı göremedim , olur arada bir o kadar ... bugun daha dikkat edersın tatlım

günaydın kızlar
sabah:1 kupa sütlü kahve,1 yeşil elma,1 kupa 9lu çay
10 dk müzikle dans(aslında evi toplarken açmıştım ama dayanamayıp oynadım)
biraz ev temizliyeyim sonra koşu bandında 30 dk yürüyüşümü yaparım ve sporumu
çocuklar kalkınca da kahvaltımı yaparım artık

Gunaydinlarr
naz kilo bildirimi ni yapaydin bugün tartıldın mı.
Ben maalesef tartılmadım çünkü eşim sabah çok acikmisti. 6 da beraber kahvaltı yaptık bu benim için iyi oldu akşam da erken yeriz menüm zaten hhaşlama tavuk salata

Kahvaltı mi yazayım kızlar
tereyağın da yumurta
6-7 tane zeytin
tulum peynir 1kk vardı
1 yk süt kaymagi

ve 1 kase sütlaç oh be dün akşam yememiştim sabah iyi oldu

81 çıktım tatlım

Kahvaltım;
Yarım yumurta
3zeytin
3dilim peynir
1kaşık mıhlama
1tatlı kaşığı reçel
1dilim kızarmış ekmek
Yarım poğaça
Şekersiz çay
Farkındayım çok oldu kızlar akşama telafi ederiz

Güzel vermissin cnm masallahin var ben 104 le doguma girmistm bebegim 11 aylik ben 86 kiloyum hatta 84 e düsmüstümde birazcik almisim aslinda bende az kilo vermedim
hanim haniiim sen beni biliyon mu
bende 105 kilo ile doğuma girdim kızım 14 aylık ve been 73 kiloya indim boğazımı tuta tuta emziriyorum hala. Ama dogum sonrasi bir ayda 90 kiloya inmiştim 89 da takilmistim. hadi yetiş bana .

ikramlıklardan yememek gerçekten büyük maharet canim

Senin motivasyon vermene hayranım canım doğru dşyorsun hemen kendimizi toparlayalım

günaydın bende bugün yürüyüş için disari cikmayi planliyorum. Yuruyus bandimda var. Evde yurusem zamanda kaybetmemis olurum hazirlan cik cocuk arabasida var merak ettigim acaba disari yuruyusumu daha cok kalori yaktirr yoksa yuruyus bandimi fikrin vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…