- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Bende doğuma 103le girdim 85dim yazın tabi bu yarışma başlayana kadarda 3hafta 5 kilo verdim tabi biraz cozuttum 81oldum ama yarın sabah kaldığım yerden devamGüzel vermissin cnm masallahin var ben 104 le doguma girmistm bebegim 11 aylik ben 86 kiloyum hatta 84 e düsmüstümde birazcik almisim aslinda bende az kilo vermedim
Iyi geceler canım sabah görüşürüzIyi geceler sizlere
kızım uyusa bana da gece iyi olacak
Kizlar paylasimlariniz ne guzel olmus
Bende misafirlerimi ugurladim
Ve ikramlardan yemedim
Sadece Iki isirik muz ve yarim mandalina yedim
Yarin kahvaltida azicik yerim artik Tadimlik
Bu arada bugun hiç oturmadim
Bir de yuruyus yaptim bacaklarim agriyor
Hepinize iyi geceler sekerler
Senin motivasyon vermene hayranım canım doğru dşyorsun hemen kendimizi toparlayalımBahara 4 haftami kaldiihiç hesap etmemiştim.yuruyuse erken baslayacam yaaa ruzgar yok kizimi sıkıca giydiririm esim istemiyor gibi ama bu kiloyu ben tasiyorum. Belki yarin yuruyuse cikarim.bundan sonra bende yazarim buraya yaptigim sporlari . Cok telaslandim bahar kapida
Ay tesekkur ederim motive edebiliyosam ne mutlu:))Bende cok severek izlerdim seker kiz candy'i terry vardi bide manitasi
Bu arada dostum sen benim idolümsünya senin haberin yok ama fotolarinla bana hep destek oluyrsun :
Gunaydın , harikasın gerçekten , tebrik ediyorum iradenislm kızlar bu gün sabahtan misafirlerim vardı. şükürler olsun ki hiç diyetimi bozacak kaçamak yapmadım.
kaynımın getirdiği lokumu bir görseydiniz çok güzeldi çeşit çeşit lokumlar vardı bir tek onda gözüm kaldı ama yamedim.
ben fazla bir abartı göremedim , olur arada bir o kadar ... bugun daha dikkat edersın tatlımKizlar daha 2. Günden diyetimi bozdumyaa
Sabah kahvalti yapamadim ise gec kaldm sadece 1 bardak sütsüz sekersiz kahve ictim
Öglen
Köfte salata corba portakal
Aksam cozuttum
Balik 2 dilim ekmek yarm simit
Aglamak istiyorm
Merhaba tatlım , krmızı balıkçım konu sahibimiz , kendisi seni bilgilendirir tatlımMerhaba hanımlar bende katılabilir miyim aranıza var mıdır kurallarınız ?
Çarşamba kilo bildirimi dışında ?
81 çıktım tatlımGunaydinlarr
naz kilo bildirimi ni yapaydin bugün tartıldın mı.
Ben maalesef tartılmadım çünkü eşim sabah çok acikmisti. 6 da beraber kahvaltı yaptık bu benim için iyi oldu akşam da erken yeriz menüm zaten hhaşlama tavuk salata
hanim haniiim sen beni biliyon muGüzel vermissin cnm masallahin var ben 104 le doguma girmistm bebegim 11 aylik ben 86 kiloyum hatta 84 e düsmüstümde birazcik almisim aslinda bende az kilo vermedim
ikramlıklardan yememek gerçekten büyük maharet canimKizlar paylasimlariniz ne guzel olmus
Bende misafirlerimi ugurladim
Ve ikramlardan yemedim
Sadece Iki isirik muz ve yarim mandalina yedim
Yarin kahvaltida azicik yerim artik Tadimlik
Bu arada bugun hiç oturmadim
Bir de yuruyus yaptim bacaklarim agriyor
Hepinize iyi geceler sekerler
Senin motivasyon vermene hayranım canım doğru dşyorsun hemen kendimizi toparlayalım
günaydın bende bugün yürüyüş için disari cikmayi planliyorum. Yuruyus bandimda var. Evde yurusem zamanda kaybetmemis olurum hazirlan cik cocuk arabasida var merak ettigim acaba disari yuruyusumu daha cok kalori yaktirr yokgünaydın kızlar
sabah:1 kupa sütlü kahve,1 yeşil elma,1 kupa 9lu çay
10 dk müzikle dans(aslında evi toplarken açmıştım ama dayanamayıp oynadım)
biraz ev temizliyeyim sonra koşu bandında 30 dk yürüyüşümü yaparım ve sporumu
çocuklar kalkınca da kahvaltımı yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?