4 Aylık kilo verme yarışması

bence kalori yakımı olarak bir farkı yok sanırım,ama dışarısı daha eğlenceli hem temiz hava alıyosun hem sağa sola bakarak eğleniyorsun,ama koşu bandı sıkıcı yerinde sayıkla dur.dışarda yürüyünce tempolu yürümek lazım ama bu çocukla imkansız,kolları da hareket ettirmek lazım ama arabayı sürerken imkansız.yani ikisinin de artısı eksisi var,ben şahsen kışları koşu bandıyla yürüyorum,yazın da dışarda yürüyorum.

- 2 dilim peynir
- 2 dilim kaşar pynri
- 2 kaşık yoğurt
- 2 haşlanmış yumurta
- 5 zeytin
- 1 dilim ekmek
- çay
sanki o 1 yumurta fazla mı olmuş,keşke birini de başka öğünde yeseydin,birini de kızın için mi yedin?yine de diğer günlerdeki kahvaltına göre süper(1 tabak makarna,1 tabak dolma falan)

Öğle yemegım : 8 kasık bezelye yemegı + 1 dilim kepek ekmeği
ara ogun olarak 10 adet kuru dut + 1 tam cevız getırdım yanımda saat 16.00 gibi yemeyı düşünüyorum .

Bence kalori bakımından aynıdırda hava güzelse eger dışarısı çocuk için daha ıyı olur hem bebegın hava alır yorulur daha güzel uyur hemde sana değişiklik olur gibi geldi , ben olsam dışarı çıkmayı tercih ederdim , Istanbul'da böyle bir hava yok gerçi

Keske hiç yemesek ams dun Aksamdan kalan kremali tatli yi bu Oglen yiycem
Yoksa catlarim

Merhaba her çarşamba kilo bildirimi oluyormuş sanırım. Aranıza katılabilirmiyim ?

kızlar benim acayip enerjim düştü bu aralar , acaba yanlış bir diyet mı uyguluyorum , cok cabuk yoruluyorum ve gerginim daha cok sizede oluyormu ?

• Gün içinde kilonuz başına en az 1 gr. protein aldığınızdan emin olun.
  • Egzersizle birlikte tükettiğiniz protein miktarını kilonuz başına 1.5 gr. kadar çıkartın.
  • Yeterli karbonhidrat tükettiğinizden emin olun.
  • Düzenli olarak ağırlık çalışın.
  • Ağırlık çalışması esnasında gücünüzün seviyesini kontrol edin.
  • Antreman sonrasında toparlanma sürecinizi kontrol edin. Aşırı antreman yapmadığınızdan (süre ve yoğunluk olarak), antremanlar arası yeterli dinlenme ve toparlanma süresi verdiğinizden emin olmaya çalışın. Özellikle saatler süren ağırlık antremanlarından kaçının. Deneyimlerime göre ağırlık antremanı süresi 45-50 dk. geçmemelidir. Daha fazlası özellikle de yeterli protein tüketmiyorsanız kas kaybına yol açabilir.
  • Uyku miktarınıza dikkat edin. Yapılan araştırmalara göre günde 3 saat daha az uyku kilo vermeyi yarıdan fazla zorlaştırabiliyor. Ayrıca daha az uyku daha fazla yemeyi de tetikliyor. Bu sebeple 7 saaten az uyumamaya dikkat edin. Biraz daha az televizyon seyredip erken yatın!
  • Stress seviyelerinizi kontrol edin. Bunu demek kolay gibi gelebilir ama stress öldürür! En azından kaslarınızı… İnsuline direnç, yüksek kan şekeri ve kortizol hormonu seviyeleri ve yağ depoları bu şekilde de oluşabilir. Aslında bu kapsamda ağırlık ve egzersiz deşarj olmanın da etkili yollarından biridir.
  • Düzenli kardiyo egzersizi yaptığınızdan emin olun. Nezaman nasıl çalışmalıyım diyenler bu seriyi mutlaka okusun. Araştırmalar güç artışının kardiyo çalışmak ile etkileşim içinde olduğunu göstermiştir. Bunun yanında zayıflama ve incelmede diyetinize en iyi destek olabilecek egzersizlerden bir tanesidir. Aynı zamanda kalp sağlığını da güçlendirmekte birebirdir.

Thomson tatlım cok teşekkür ederım , ben masa bası calıstıgım ıcın egzersiz yapmıyorum sanırım ondan , diyetide cok bilicli yaptığım söylenemez , dikkat edecegım , çok teşekkür ederım bılgıler ıcın

Bayanlar bu sabah 70.4 geldim oğlumun rahatsızlığı nede niye sadece her zaman ki kahvaltısı yaptım ama şu anda aç değilim aklım minik oğluma bu arada teknosa dan yeni tartı aldım vücut analizi beni motive eder inş.

Öğlen
1elma
1 portakal
Yarım muZ
Birazdan kahve içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…