bence kalori yakımı olarak bir farkı yok sanırım,ama dışarısı daha eğlenceli hem temiz hava alıyosun hem sağa sola bakarak eğleniyorsun,ama koşu bandı sıkıcı yerinde sayıkla dur.dışarda yürüyünce tempolu yürümek lazım ama bu çocukla imkansız,kolları da hareket ettirmek lazım ama arabayı sürerken imkansız.yani ikisinin de artısı eksisi var,ben şahsen kışları koşu bandıyla yürüyorum,yazın da dışarda yürüyorum.
günaydın bende bugün yürüyüş için disari cikmayi planliyorum. Yuruyus bandimda var. Evde yurusem zamanda kaybetmemis olurum hazirlan cik cocuk arabasida var merak ettigim acaba disari yuruyusumu daha cok kalori yaktirr yoksa yuruyus bandimi fikrin vardi
sanki o 1 yumurta fazla mı olmuş,keşke birini de başka öğünde yeseydin,birini de kızın için mi yedin?- 2 dilim peynir
- 2 dilim kaşar pynri
- 2 kaşık yoğurt
- 2 haşlanmış yumurta
- 5 zeytin
- 1 dilim ekmek
- çay
günaydın bende bugün yürüyüş için disari cikmayi planliyorum. Yuruyus bandimda var. Evde yurusem zamanda kaybetmemis olurum hazirlan cik cocuk arabasida var merak ettigim acaba disari yuruyusumu daha cok kalori yaktirr yoksa yuruyus bandimi fikrin vardi
Iyi ettin Canim kopmayalim burdanGünaydın kızlar bugün yeniden Aranıza geldim bidaha gitmemek üzere birazdan kahvaltımı yapar menümü yazarım
Canim bende aksamlari yemediklerimi sabaha sakliyorum en azindan aksam o kadar kalori almamis oluyoruzKahvaltı mi yazayım kızlar
tereyağın da yumurta
6-7 tane zeytin
tulum peynir 1kk vardı
1 yk süt kaymagi
ve 1 kase sütlaç oh be dün akşam yememiştim sabah iyi oldu
Keske hiç yemesek ams dun Aksamdan kalan kremali tatli yi bu Oglen yiycemhanim haniiim sen beni biliyon mu
bende 105 kilo ile doğuma girdimkızım 14 aylık ve been 73 kiloya indim boğazımı tuta tuta emziriyorum hala. Ama dogum sonrasi bir ayda 90 kiloya inmiştim 89 da takilmistim. hadi yetiş bana .
ikramlıklardan yememek gerçekten büyük maharet canim
Kremalı tatlı mı ? 1 tanesı en az 500 kaloridir Seacım yeme benceKeske hiç yemesek ams dun Aksamdan kalan kremali tatli yi bu Oglen yiycem
Yoksa catlarim
gercektenmı teşekkür ederım uyarı ıcın canım , ne yapabilirim kas kaybı olmaması ıcın bilgin varmı tatlım ?aktayarda canım dikkat et kas kaybı olmasın kas kaybı halsizlik yaparmış
ara öğünümüz aynıymış kola hariçSlm
Ara leblebi kuru üzüm
Kola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?