- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Kahvaltim
2 dlm peynir
3 zeytin
1 dl ekmek
1 catal patates kizartmasi
Aynen canim yemedim zaten onuKremalı tatlı mı ? 1 tanesı en az 500 kaloridir Seacım yeme bence
hanim haniiim sen beni biliyon mu
bende 105 kilo ile doğuma girdimkızım 14 aylık ve been 73 kiloya indim boğazımı tuta tuta emziriyorum hala. Ama dogum sonrasi bir ayda 90 kiloya inmiştim 89 da takilmistim. hadi yetiş bana .
Tmm cnn yetismeye calisicam
Arada fark var arkadaşlar...bence kalori yakımı olarak bir farkı yok sanırım,ama dışarısı daha eğlenceli hem temiz hava alıyosun hem sağa sola bakarak eğleniyorsun,ama koşu bandı sıkıcı yerinde sayıkla dur.dışarda yürüyünce tempolu yürümek lazım ama bu çocukla imkansız,kolları da hareket ettirmek lazım ama arabayı sürerken imkansız.yani ikisinin de artısı eksisi var,ben şahsen kışları koşu bandıyla yürüyorum,yazın da dışarda yürüyorum.
Arada fark var arkadaşlar...
Disarda yapilan yürüyüs oksijen acisindan zengin oldugundan kalori yakimi evdekine göre daha fazla olur
Kızlar nerelerdesiniz hepiniz heyecanlısınızdır eminim ama ben bi toparlanamadım sabah +çıkacağıma eminim
Canım benimde oğlum 13aylık bende 103le doğuma gittim yarışmaya başladığımda 85dim geçen hafta 80 dim bugün sabah 81dim sabah ne olurum bilmemBu arada kirmizibalikkac ne guzel vermissin okadar kiloyu.benimde oglum 11 aylik .90 kilo doguMa girdim.hala 82 kiloyum.hos zateen 78 kiloydum hamile kaldigimddaa.
Bende oyle fazla cikiyorum.moralim bozuluyorCanım benimde oğlum 13aylık bende 103le doğuma gittim yarışmaya başladığımda 85dim geçen hafta 80 dim bugün sabah 81dim sabah ne olurum bilmem
doğrudur,sonuçta yıllar önce 30 kilo'yu dışarda yürüyerek vermiştim,ama o zamanlar annem yakınımdaydı çocuğu ona koyup tempolu bir şekilde yürüyebiliyordum,şimdi uzaklardayım ve 2 çocuk var dışarda yürümek her zaman mümkün olmuyor.Arada fark var arkadaşlar...
Disarda yapilan yürüyüs oksijen acisindan zengin oldugundan kalori yakimi evdekine göre daha fazla olur
Katılıyorum, ben her zaman dışarda yürümekten yanayım ama bu her zaman mümkün olmuyor.zaten koşu bandını ilk aldığımda kullandığımda dizlerim ağrımıştı ama bu ara ağrımıyor inşallah da ağrımaz.eklemlere zarar verdiğini ben de duymuştum,ama mecbur kalınca maalesef kullanıyorum.hava biraz ısınsa dışarda yürürüm inşallah,dışarda da tek yürümeyi hiç sevmiyorum burda yürüyecek kimse yokAyrıca yürüyüş bantları ile ileri de diz ağrıları oluyormuş he aaynı yön olduğu için ama dışarı ise yokuş aşağı yukarı sağa sola dönmeler olduğu için daha sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?