4 Aylık kilo verme yarışması

SLM kızlar geçmişi okudum bence çoğulluk olarak bu hafta daha iyi gidiyoruz.
sabah 2 kuru kaysı 1 bardak ılık su
kahvaltı 2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
acılı ezme azıcık
peynir 1 dilim
ara:türk kahvesi
öğlen:
haşlanmış tavuk
mantar çorbası
azıcık lahana turşusu

Kahvaltim
2 dlm peynir
3 zeytin
1 dl ekmek
1 catal patates kizartmasi

Ogle
3 kasik patates salatasi
2 kasik sehriye salatasi
Yarim elma li kurabiye
Yarim dilim has has li kek

Ne kadar az yemeye calissam da fazla oldu midem tikabasa dolu

Aksam bir sey yemiycem
Boylece dengelemis olurum belki

Sabah 6 da kahvaltı
Yağda yumurta
Peynir
6_7 zeytin
1 yk süt kaymagi
ve 1 kase sütlaç oh be dün akşam yememiştim sabah erken yemiş oldum

ara yok

17 de akşam yemeği
haşlanmış tavuğu yağ ve baharatla soteledim.
Çeyrek somut ekmek arasına durum yaptım salata ve Tursu ve ayran la yedimmm
ama çok doydum
ha bide yarım saat sonra çayın yanında
yarım kase sütlaç

Arada fark var arkadaşlar...
Disarda yapilan yürüyüs oksijen acisindan zengin oldugundan kalori yakimi evdekine göre daha fazla olur

Disarda yapilan yürüyüs oksijen acisindan zengin oldugundan kalori yakimi evdekine göre daha fazla olur

Ayrıca yürüyüş bantları ile ileri de diz ağrıları oluyormuş he aaynı yön olduğu için ama dışarı ise yokuş aşağı yukarı sağa sola dönmeler olduğu için daha sağlıklı

Kızlar nerelerdesiniz hepiniz heyecanlısınızdır eminim ama ben bi toparlanamadım sabah +çıkacağıma eminim

Bu arada kirmizibalikkac ne guzel vermissin okadar kiloyu.benimde oglum 11 aylik .90 kilo doguMa girdim.hala 82 kiloyum.hos zateen 78 kiloydum hamile kaldigimddaa.

Bu arada kirmizibalikkac ne guzel vermissin okadar kiloyu.benimde oglum 11 aylik .90 kilo doguMa girdim.hala 82 kiloyum.hos zateen 78 kiloydum hamile kaldigimddaa.
Canım benimde oğlum 13aylık bende 103le doğuma gittim yarışmaya başladığımda 85dim geçen hafta 80 dim bugün sabah 81dim sabah ne olurum bilmem

Canım benimde oğlum 13aylık bende 103le doğuma gittim yarışmaya başladığımda 85dim geçen hafta 80 dim bugün sabah 81dim sabah ne olurum bilmem
Bende oyle fazla cikiyorum.moralim bozuluyor
Bide gercekten uykusuzluk da kilo vermeyi zorlastiriyor bence.zaten bir arkadasin paylastigi oyazida da var.cani sagolsun oglumda pek uyumaz yani.

doğrudur,sonuçta yıllar önce 30 kilo'yu dışarda yürüyerek vermiştim,ama o zamanlar annem yakınımdaydı çocuğu ona koyup tempolu bir şekilde yürüyebiliyordum,şimdi uzaklardayım ve 2 çocuk var dışarda yürümek her zaman mümkün olmuyor.

Ayrıca yürüyüş bantları ile ileri de diz ağrıları oluyormuş he aaynı yön olduğu için ama dışarı ise yokuş aşağı yukarı sağa sola dönmeler olduğu için daha sağlıklı
Katılıyorum, ben her zaman dışarda yürümekten yanayım ama bu her zaman mümkün olmuyor.zaten koşu bandını ilk aldığımda kullandığımda dizlerim ağrımıştı ama bu ara ağrımıyor inşallah da ağrımaz.eklemlere zarar verdiğini ben de duymuştum,ama mecbur kalınca maalesef kullanıyorum.hava biraz ısınsa dışarda yürürüm inşallah,dışarda da tek yürümeyi hiç sevmiyorum burda yürüyecek kimse yok

kilo bildirimimi yapayım 53.3 0.5 almışım aylık malum hastalıktan sanırım .

Günaydın kızlar
Bugünkü kilom 62. Geçen haftaya göre sadece 200 gram vermişim. Ama dün akşam (hiç kaçamak yapılmaması gereken bir gün) fazla yedim maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…