4 Aylık kilo verme yarışması

KENDİME ÇOK KIZIYORUM NE BU YOYO GİBİ + - BU NE DIR YAAAAA
MILLET HER İSTEDİĞİNİ YEDIĞI HALDE SIFIR BEDEN BEN EN UFAK KAÇAMAKTA HATTA KAÇAMAK OLMASADA ADET OLUNCA + BASIYORUM OYNATCAM YAAAAAAAAAAAAAA BU NEDIR

günaydın kızlar
morelim çok bozuk sabahtan beri berki 10 kere tartıya çıktım sonuç hep aynı 86 pazar sabahı 85.500 geliyordum biliyorum adet olcağımı tam zamanı şiştiğimide fark deiyordum ama ginede artı beklemiyordum.

kızlar
benim moral motivasyon yerlerde
vereceğim yerde kilo alıyorum
nerde yanlış yapıyorum ALLAHIM
1 haftadır deliler gibi spor yapıyorum
beslenmeme de dikkat ediyorum
sadece tek hatam akşamları 1 avuç çerez yiyorum 4-5 gündür
onun etkisi bukadar da gösterirmi kendini spor yapıyorum nasıl olsa diye rahatlıkla yiyordum ama
daha önce kaçamak yaptığım zamanlar az da olsa veriyordum ama şimdi sanki burda tutuklu kaldım
duraklama dönemine mi girdim ne oldu bilmiyorum
neyse sadete geleyim KİLOM:62.3

Gunaydın kızlar ,
Bu sabahkı kılom : 56,1 ( -700 )
tebrikler
KENDİME ÇOK KIZIYORUM NE BU YOYO GİBİ + - BU NE DIR YAAAAA
MILLET HER İSTEDİĞİNİ YEDIĞI HALDE SIFIR BEDEN BEN EN UFAK KAÇAMAKTA HATTA KAÇAMAK OLMASADA ADET OLUNCA + BASIYORUM OYNATCAM YAAAAAAAAAAAAAA BU NEDIR
ben de sabahtan beri kafayı yiyecem
57.1 bu hafta -100gcık bunada şükür almamışım bu hafta cok güzel olcak herkez için arkadaşlar inşallah
tebrikler
Günaydın kızlar
Geçen hafta 61.3
Bugün 60.1
-1.200 gr
çok güzel kilo vermişsin tebrikler

Evet haklisin dun okumustum yazini bende evde 10 dakika yurudum. Cesarette edemedim disari gunesli ama donuste soguk olur filan neyse artik arada temiz hava icin cikarim belki sogukta olsa
sanki o 1 yumurta fazla mı olmuş,keşke birini de başka öğünde yeseydin,birini de kızın için mi yedin?yine de diğer günlerdeki kahvaltına göre süper(1 tabak makarna,1 tabak dolma falan)
evet ama cocuk yokkende iki tane yerdim tek yumurta icin onca zahmete degermi su kayniyo saat tutuyorm sogutyrm bekliyrm bari degsin diye iki tane yiyorum hem cok severim aksamdan kalan makarna olursa yine yerim
Birkac gune cikarim uyku saatinde disarda uyur cunku uyuyup uyanmasini beklesem hava sogur .dun evde kalmayi tercih ettim ama yarin disarida cikarim
Keske hiç yemesek ams dun Aksamdan kalan kremali tatli yi bu Oglen yiycem
Yoksa catlarim
bende yiyorum sabah tatli aksam yesek vucuda yapisiyo yatinca ama boyle gun icinde eriyo

Gunaydin kizlar bu hafta sadece 100 gr eksideyim

Eklentiler

• 20150204_095031.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 66
Reactions: zbt
tebrik ederim canım seni ,ne yapıyorsun,nasıl verebiliyorsun,kilolarımız yakın sayılır,ben bu kilo da tutuklu kaldım
Teşekkür ederim canım
Hergün ne yediğimi paylaşıyorum zaten burda onun dışında bişey yapmıyorum
Hedefime ulaştıktan sonra sıkılaşmak için spor yapıcam

Günaydın kızlar
Geçen hafta;80
Bu hafta;81.5
Çok canım sıkkın ama ben bunun üstesinden gelecem kızlar
Pes etmek yok (aslında bazı sebeblerden dolayı canım sıkkındı yada regl olacam diye herşeyi abarttım ama bugün kendimi çok iyi hissediyorum)

Kızlar ben hergün acı biber turşusu yiyorum bağırsakları çok iyi çalıştırıyor hazımsızlık yaşatmıyor tavsiye ederim
Gelelim kahvaltıya
Yarım haşlanmış yumurta
2 kırmızı közlenmiş biber ( çok az zeytin yağı ekledim nefis oldu)
Bi bardak Çay ( şekerli içerim hemde 3 Küp şeker bunu kısmıyorum çünkü Çayı kahvaltı dışında içmem en fazla bi bardak içiyorum zaten)
3 kepekli grisini
Biraz beyaz peynir

moralini bozma tatlım , ödemdir mutlaka sen cok dikkat ettin , ayrıca cok iyi kılo verdın 90 üstündeydin unutma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…