tebriklerGunaydın kızlar ,
Bu sabahkı kılom : 56,1 ( -700 )
ben de sabahtan beri kafayı yiyecemKENDİME ÇOK KIZIYORUM NE BU YOYO GİBİ + - BU NE DIR YAAAAA
MILLET HER İSTEDİĞİNİ YEDIĞI HALDE SIFIR BEDEN BEN EN UFAK KAÇAMAKTA HATTA KAÇAMAK OLMASADA ADET OLUNCA + BASIYORUM OYNATCAM YAAAAAAAAAAAAAA BU NEDIR
tebrikler57.1 bu hafta -100gcık bunada şükür almamışım bu hafta cok güzel olcak herkez için arkadaşlar inşallah
çok güzel kilo vermişsin tebriklerGünaydın kızlar
Geçen hafta 61.3
Bugün 60.1
-1.200 gr
tebrik ederim canım seni ,ne yapıyorsun,nasıl verebiliyorsun,kilolarımız yakın sayılır,ben bu kilo da tutuklu kaldımGünaydın kızlar
Geçen hafta 61.3
Bugün 60.1
-1.200 gr
Evet haklisin dun okumustum yazini bende evde 10 dakika yurudum. Cesarette edemedim disari gunesli ama donuste soguk olur filan neyse artik arada temiz hava icin cikarim belki sogukta olsabence kalori yakımı olarak bir farkı yok sanırım,ama dışarısı daha eğlenceli hem temiz hava alıyosun hem sağa sola bakarak eğleniyorsun,ama koşu bandı sıkıcı yerinde sayıkla dur.dışarda yürüyünce tempolu yürümek lazım ama bu çocukla imkansız,kolları da hareket ettirmek lazım ama arabayı sürerken imkansız.yani ikisinin de artısı eksisi var,ben şahsen kışları koşu bandıyla yürüyorum,yazın da dışarda yürüyorum.
sanki o 1 yumurta fazla mı olmuş,keşke birini de başka öğünde yeseydin,birini de kızın için mi yedin?yine de diğer günlerdeki kahvaltına göre süper(1 tabak makarna,1 tabak dolma falan)
Birkac gune cikarim uyku saatinde disarda uyur cunku uyuyup uyanmasini beklesem hava sogur .dun evde kalmayi tercih ettim ama yarin disarida cikarimBence kalori bakımından aynıdırda hava güzelse eger dışarısı çocuk için daha ıyı olur hem bebegın hava alır yorulur daha güzel uyur hemde sana değişiklik olur gibi geldi , ben olsam dışarı çıkmayı tercih ederdim , Istanbul'da böyle bir hava yok gerçi
bende yiyorum sabah tatli aksam yesek vucuda yapisiyo yatinca ama boyle gun icinde eriyoKeske hiç yemesek ams dun Aksamdan kalan kremali tatli yi bu Oglen yiycem
Yoksa catlarim
Teşekkür ederim canımtebrik ederim canım seni ,ne yapıyorsun,nasıl verebiliyorsun,kilolarımız yakın sayılır,ben bu kilo da tutuklu kaldım
Gunaydın kızlar ,
Bu sabahkı kılom : 56,1 ( -700 )
Tebrik ederim canim guzel kilo vermissinGünaydın kızlar
Geçen hafta 61.3
Bugün 60.1
-1.200 gr
Tebrikler canim emin adimlarla ilerliyosun04/02/2015......67.500 (-700)
Teşekkür ederim canım ben aslında bu kadar çok kilo veremem geçen hafta şişkinlik vardı o Yüzden fazla oldu bu haftaTebrik ederim canim guzel kilo vermissin
moralini bozma tatlım , ödemdir mutlaka sen cok dikkat ettin , ayrıca cok iyi kılo verdın 90 üstündeydin unutma ..günaydın kızlar
morelim çok bozuk sabahtan beri berki 10 kere tartıya çıktım sonuç hep aynı 86 pazar sabahı 85.500 geliyordum biliyorum adet olcağımı tam zamanı şiştiğimide fark deiyordum ama ginede artı beklemiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?