Normaldir canim gecen hafta misafirlerin vardi bu arada basiniz sagolsun biraz gec oldu ama rabbim sabirlar versin geride biraktiklarina insallahTeşekkür ederim canım ben aslında bu kadar çok kilo veremem geçen hafta şişkinlik vardı o Yüzden fazla oldu bu hafta
Iste en kotusu moral bozuklugunda yemek daha digrusu tatli yemek bu hatayi bende cok yapiyorumGünaydın kızlar
Geçen hafta;80
Bu hafta;81.5
Çok canım sıkkın ama ben bunun üstesinden gelecem kızlar
Pes etmek yok (aslında bazı sebeblerden dolayı canım sıkkındı yada regl olacam diye herşeyi abarttım ama bugün kendimi çok iyi hissediyorum)
Sağol canım teşekkür ederim ani bi ölümdü karı koca banyoda öldüler o akşamda İstanbul'a geleceklerdi temiz gidelim demişler ama Allah'ın huzuruna çıkmak için temizlenmişler Allah mekanlarını cennet etsin inşallahNormaldir canim gecen hafta misafirlerin vardi bu arada basiniz sagolsun biraz gec oldu ama rabbim sabirlar versin geride biraktiklarina insallah
Sağol canım teşekkür ederim ani bi ölümdü karı koca banyoda öldüler o akşamda İstanbul'a geleceklerdi temiz gidelim demişler ama Allah'ın huzuruna çıkmak için temizlenmişler Allah mekanlarını cennet etsin inşallah
4 çocuğu, 3 te torunları vardı en küçük torunu İstanbul'da 8 aylık henüz onu görmeye geleceklerdi çok zor oldu çok herkes sinir krizi geçirdi Yürek dayanmadı da Allah sabrını verdi işteAmin inşallah canım çocukları var miydi
canim gunluk belirli bir kaloriye ihtiyacimiz var bunu biraz azaltarak sporla destekleyerk zayiflamak amacimiz olmali.kalori miktarini fazla azaltirsak kas kaybi olur . O zamanda hem gucsuz kalirsin hemde kilo verdigini sanirsin oysa giden kastir yag degil.ben lise 2 de 57 kiloydum. Zayiflamak ugruna tam 3 gun su harici minicik bisey yemedim icmedim. Ama gucsuzde degildim psikolojik gucum tavan yapmisti yemiyorum basardim zayiflicm diye sonra dedemin tansiyonunu olctuler benimkinide olcmelerini istedim akraba aile icerisinde 3 gundr bisey yemiyorum deyince sasrmislardi. Neyse olctuler baya dusuk.cikti yolda aniden bayilir dusersin filan filan sonra mecbur yedim. Cahillige bak o zaman bile kilo takintim vardi 105 i gordum anladim anyayi konyayi simdi 57 olsam ah ahhhhhhkızlar benim acayip enerjim düştü bu aralar , acaba yanlış bir diyet mı uyguluyorum , cok cabuk yoruluyorum ve gerginim daha cok sizede oluyormu ?
4 çocuğu, 3 te torunları vardı en küçük torunu İstanbul'da 8 aylık henüz onu görmeye geleceklerdi çok zor oldu çok herkes sinir krizi geçirdi Yürek dayanmadı da Allah sabrını verdi işte
Sağol canım Allah Razı olsun senden ve iyi dileklerde bulunan herkestenAllah geri de kalanlara sabır versin inşallah canim
Tebrikler canim cok iyi.Günaydın kızlar
Geçen hafta 61.3
Bugün 60.1
-1.200 gr
Eksi olsunda canim 100 g olsunGunaydin kizlar bu hafta sadece 100 gr eksideyim
Tekrar istekli ve pozitif olman ne guzel.ben hemen vazgeciyorum ya.eminim basaracaksin bu azimle canimGünaydın kızlar
Geçen hafta;80
Bu hafta;81.5
Çok canım sıkkın ama ben bunun üstesinden gelecem kızlar
Pes etmek yok (aslında bazı sebeblerden dolayı canım sıkkındı yada regl olacam diye herşeyi abarttım ama bugün kendimi çok iyi hissediyorum)
Haklısın canım bilinçsiz yapılan diyet zarar getirir , eşimde çok kızdı bana sabah 1 tost yedım , bugun gerçekten bıraz normal yiyecegım , bu haftada zayıflamak ıcın degıl korumak amaçlı diyet yapacağım , bu yüzden menulerım bıraz fazla gelirse size ondan . Tesekkur ederim bilgiler için tatlım ,canim gunluk belirli bir kaloriye ihtiyacimiz var bunu biraz azaltarak sporla destekleyerk zayiflamak amacimiz olmali.kalori miktarini fazla azaltirsak kas kaybi olur . O zamanda hem gucsuz kalirsin hemde kilo verdigini sanirsin oysa giden kastir yag degil.ben lise 2 de 57 kiloydum. Zayiflamak ugruna tam 3 gun su harici minicik bisey yemedim icmedim. Ama gucsuzde degildim psikolojik gucum tavan yapmisti yemiyorum basardim zayiflicm diye sonra dedemin tansiyonunu olctuler benimkinide olcmelerini istedim akraba aile icerisinde 3 gundr bisey yemiyorum deyince sasrmislardi. Neyse olctuler baya dusuk.cikti yolda aniden bayilir dusersin filan filan sonra mecbur yedim. Cahillige bak o zaman bile kilo takintim vardi 105 i gordum anladim anyayi konyayi simdi 57 olsam ah ahhhhhh
çok sağol canim zaten pişmanim yuryus bandi aldigima 2009 da almistim cok sıkıcı. Mumkun oldugunca disari cikicamAyrıca yürüyüş bantları ile ileri de diz ağrıları oluyormuş he aaynı yön olduğu için ama dışarı ise yokuş aşağı yukarı sağa sola dönmeler olduğu için daha sağlıklı
Tebrik ederim cok iyi.ben hic oyle 2-3kilo veremiyorum.masallah sanaEvet canlarım kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenlerde de benim gibi gazagelecek iinşallah
geçen hafta 89
bu hafta 85.8
Fark 3.2 kg ama bunun 2 kg ödem di biliyorum
inşallah haftaya hedef 84.5
Bu hafta cok tatli yedim.insallah bu hafta tatliyi azaltacam spora da daha dikkat gösterecem.
çok sağol canim zaten pişmanim yuryus bandi aldigima 2009 da almistim cok sıkıcı. Mumkun oldugunca disari cikicam
canım cok uzüldüm , mekanları cennet olsun ,Sağol canım teşekkür ederim ani bi ölümdü karı koca banyoda öldüler o akşamda İstanbul'a geleceklerdi temiz gidelim demişler ama Allah'ın huzuruna çıkmak için temizlenmişler Allah mekanlarını cennet etsin inşallah
kızlar,kızlar,kızlar
sabahtan beri kaç oldu tartılmam
sabah tartılmadan sıvıyı çok aldım galiba
az önce affedersiniz lavaboya gittikten sonra tartıldım ve 61.9 geldim
100gramcık vermişim ama olsun en azından almamışım
bu önümüzdeki hafta akşamları ve akşam sonrasına dikkat edicem inşallah
1 yada 78 e inersin Nehircim , sonuçta fazla kılo kalmamışBen yine gram gram vermisim.ama + dayim diye cok korkmustum.azar azar da olsa gitsin su kilolar.
Gecen hafta. 82
Bu hafta.81.6
400 gram gitmis
Bu hafaa daha dikkat edicem.8 mart oglumun dogum gunu.o gune kadar en azindan hamile kaldigim kiloma 78 e insem cok mutlu olacam.1 ay var ama gram gram gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?