4 Aylık kilo verme yarışması

Gunaydin
2 gunluk kar tatili
Cok mutluyum evde olmak gibisi yok

Kahvalti
1 has yumurta
1 tabak menemen az yagli
Peynir
2 zeytin
roka
1 dl ekmek ve bol sekersiz cay
Enfes bir kahvalti oldu

ayy işallahh ama 7 ay oldu daha hala bır sey yok, 58 de kaldım gıttı
eskı kılomuda gectım barı 50 olıyım yeter dıyorum ama

ya bende bır degısıklık yok hala 58 :
hayır bırde bır sey yemıyorum pek anlamadım bu ısı
sabah bır haslanmıs yumurta beyaz peynır bır kıbrık kutusu
2 zeytın
tek şekerlı ıhlamur
1 dılım ekmek
tum yedıgım bu

sımdıde bıtkı cayı ıcıyorum bu nestle nın form dıyet cayı
bu kadar yanı

ayy işallahh ama 7 ay oldu daha hala bır sey yok, 58 de kaldım gıttı
eskı kılomuda gectım barı 50 olıyım yeter dıyorum ama

Şekerim kilolar bazı zamanlarda takılıp kalıyor sürekli tartılmak yerine haftada bir tartılmayı dene ve istikrarını koru

kahvaltımla başlıyım bende ılık su içtim sabah
domates peynir 2 3 zeytin yumurta 1 dilim kepek ekmek
öğle 5 6 köfte salata ayran
ara 3 4 badem kahve
akşama daha karar veremedm ama hafif birşeyelr düşünüyorum yğurtlu ıspanak olabilir.

diyetinde değişiklik yap o zamn canım ara öğünleri çıkar. ekmek yerine ceviz yok biraz karatay benzeri ama zaten normalde de işe yarayan şeyler. sürekli aynı diyeti yaptığın zaman metabolizma alışıyo ve kiloyu sabitliyo

Çok az yemişsin gibi geldi bana ama senin teecihin tabi

Ben de kendimden bahsedeyim biraz.25 yaşındayım öğretmenim. çocukluğumdan beri hep balık etliydim. son 2 yılda da tavan yaptı kilo ve 99 kilo oldum. 4 aydır diyetteyim 77 ye düştüm dün itibariyle inşallah kalan 15 kiloyu da birlikte 4 ay içerisinde veririz.

Çok güzel ya ne güzel kilo vermişsin inşallah burada hep beraber hedeflediğimiz kiloya ineriz

Neler yaptın anlatırmısın

Neler yaptın anlatırmısın
iş beyinde bitiyor diyorlar ya o hakkaten çok çok doğru. öyle bi hırslanmıştım ki canım hiç bi şey istemiyordu. öncelikle kendime bir diyet günlüğü oluşturdum kilom kadar vücut ölçülerimde çok önemliydi.

Sende hoş geldin canım aramıza bende 85 kiloyum hep destek tam destek zayıflayacağız inşallah

Çok haklısın herşey beyinde

makarna pilav börek tatlı hazır içecekler hiç yemedim içmedim. akşam 5ten sonra hiç bi şey yemedim. her hafta bir günü kendime ayırdım canm ne istiyorsa kebapçıysa kebap sarmaysa sarma yedim hem de saatine dikkat etmedenve miktar sınırı koymadan. ertesi gün kaldığım yerden devam ettim. bir de ben iki öğün yaptım ya da dayanamazsam üçe çıkardım.sabah klasik kahvaltı kepek ekmeğidir yumurta menemen közlenmiş sebze akşam da zaten 4 gibi yediğim için sorun olmuyordu. benim yaptıklarım bunlar nacizane herkese tabiki uymaz ama aralardan size yarayan yerler de olursa ne mutlu bana.

arkadaşım bir ara ben de tatlı krizlerine giriyordum,şekerli bişey yedikçe daha da yemek istiyorsun,1-2 gün yeme veya kuruyemiş,meyve ye az da olsa şeker ihtiyacını karşılar,bu tamamen alışmaktan ileri geliyor.vücudun ondan sonra hiç iztememeye başlıyor.o yollardan biz de geçtik anlayacağın

Niye yaramasın okuyunca bile gaza geliyorum bende yapıcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…