4 Aylık kilo verme yarışması

Kizlar bende kendimden bahsedeyim
Evliyim 35 yasindayim 10 yasinda kizim 22 aylik oglum var

2001 de evlendigimde 54 kiloydum 60 kilo ile kizima hamile kaldim 78 le doguma gittim eve geldigimde 72 dim
65 e kadar dusmustum kizim 1. Sinifa basladiginda stresten 80 gordum ve dank etti diyetisyen esliginde 65 yine dustum ve 2012 de ve oglusa hamile kaldim 87 le doguma gittim eve geldigimde 82 idim emzirme doneminde 90 a kadar ciktim mart2014 den beri 15 kilo verdim sonrasini hep birlikte gorucez 60 i gorup korumaya calisicam insallah

Hepimiz icin hayirli olsun kizlar:)

Oglusu uyuttum geldim canim evde olunca isler gucler bitmiyo

Ben de menümü yazayım
sabah
2 tane tereyağı da pişmiş yumurta
10 tane zeytin
Havuç
yeşil soğan tere
1 kase ev yoğurdu
2 yk tahin pekmez

ara yok

Aksam da 19.30 olacak
fırında hamsi
salata

yatarken yeşil çay içip 15 dk zumba yapıp yatacagim
suyum a da limon ekliyorum hep

Aksam yemegim
5 kasik etli bulgur pilavi
Bol yagsiz salata
1 kasik tarator

bende katılmak istiyorum ne yapmam gerek.kilo.bugün itibariyl 97.950.boy 166,yaş 36
Tamam ekliyorum. Herkes kendince birseyler uygulayip zayiflamaya calisiyr bir kural yok. Bilgi alisverisinde bulunuluyor motive olmak icin gunluk menu paylasan arkadaslarimizda var. Haftalik kilo bildirimi yapiliyor. Her ayin 1. Si seciliyor. Kilo çokmuş inşallah başarırsın. Bize biraz kendinden bahsetmek istermisin bu kiloya nasil ciktin Bu arada bende 105 le dogum yapmistim simdi 75 kiloyum. hedef kilon kaç onu da listeye ekliyim

Son düzenleme:
Ben 18 yaşında, küçük yaşlardan kortison ilacıyla astım tedavisi olan üstüne üstlük hipotiroid ile uğraşan bir öğrenciyim. Çok yemek yiyen biri pek olmadım, bu şanssızlık yüzünden aldım kiloları.
Aslında geçen sene çok istikrarlıydım çünkü 86 kilodan 69 düşebilmiştim. Fakat bir depresyon hepsini geri almamı sağladı. Artık önümüze bakalım.
Bugünkü Menüme geliyim:

7:20 yarım kase sütlü mısır gevreği

10:30 müsli

13:00 mercimek çorbası

17:30 yarım kase mercimek çorbası + bulgur

Ve 10000 adım attım + 2 bardak detox çayı

Akşam yemeğim
4-5 Kaşık pırasa yemeği
3-4kaşık makarna
Salata 1tane kuru Patlıcan dolaması
Çok küçük Parça helva

İnşallah artık bişey yemem Ihlamur içerim tmmdır

Sabah
1 dilim TT ekmek
az Peynir
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 tk bal
Şekersiz çay
ara
1 küçük kase puding
öğle
1 porsiyon Kıymalı ıspanak
1 kase yogurt
1 dilim TT ekmek
ara
1 küçük paket diyet biskuvi
akşam
bir dilim pizza

maşallah canım o kadar kıloyu nasıl verdın 5 ayda 23 kılo anlatırmısın ????

bende sezeryanla dogum oldum ama kılo veremıyorum bır turlu

tam gününde denk geldim sanırım bende katılabilir miyim?
boy:1.65
kilo: 68.3
yas: 25
hedef : 59

evet kendimden bahsedeyim.3 haftayı tamamladım aslında kilo verme işine başlayalı.5.250 gr verdim.evet kilo çok ama bu defa önceki denemelerimden farklı hissediyorum.10 yıldır 90 üstüyüm ve bir türlü motive olup veremedim.o nedenle ilk hedefim 89sonrasında ise bu 4 ayın sonunda 79.900 ü hedefliyorum.akapunktura gidiyorum.akapunktur uzmanının verdiği karbonhidrat diyeti.besinlerin karbonhidrat değerlerine göre günlük değeim 50 yi eçmeyecek şekilde kendi öğünlerimi kendim oluşturuyorum.sizde güzel vermişsiniz.

T tatlitambak tahin pekmez serbest miydi ki canim karatayda?
Akbulutj biraz kacamakli olmus hi?:)
cilek31 canim aslinda başarı oykume ayrıntılı yazdim:) onu okuyup bana merak ettigin baska ayrıntılar sorabilirsin:)

Çay yanında 2diet Bisküvi ama çay şekersiz

basarı uykun dıye ayrı bır konu mu acmıstın canım ? ben forumda bıraz cahılım de, lınk atarmısın yada nasıl bakabılırım konuya ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…