4 Aylık kilo verme yarışması

Keske bende emzirebilseydim cnm inan bana cok sanslisin biz sadece 6. Aya kdr emdik malesef

Bugunku menumu yazayim size tam bi tatli canavari.
Sabah
Yaklasik 2dilim ekmek
2tatli kasigi tulum peynir
Caylarim sekersiz
Ara saat 12
1dilim kunefe
Saat 14
Waffle biraz buyukce (standartlara gore)
Aksam yarim dilim ekmek 1kasik da yoresel yemek.
Bütün gunum tatlidan ibaret olmus :)

Off canım feci tatlı istiyor yarın regl olcam
Şiştim bugün midem göbeğim feci durumdayım
Kızlar 6 dan önce 2 kare yüzde 80 bitter çikolata bi tane minik çifte kavrulmuş lokum
Canin cekiyorsa yee strese bunalima girmenin anlami yok canim ayda bir oluyr benimde bu ara ondan istiyr canim

Iyi akşamlar kızlar yokluğunu fark etmediniz bebeğim hastaydi sabah tartilamadim zaten regl dönemine girdim yarın sabah tartılıp bildirimde bulun sam olmazmi

Iyi akşamlar kızlar yokluğunu fark etmediniz bebeğim hastaydi sabah tartilamadim zaten regl dönemine girdim yarın sabah tartılıp bildirimde bulun sam olmazmi
Ben farkettim canim profiline girip baktim bugun aktif olmusmusun diye en son dun girdigin yaziyordu. Merak ettim. Gecmis olsun neyi var bebeginin. Tamam yarin sabah tartil farketmez

Ben farkettim canim profiline girip baktim bugun aktif olmusmusun diye en son dun girdigin yaziyordu. Merak ettim. Gecmis olsun neyi var bebeginin. Tamam yarin sabah tartil farketmez
Teşekkürler canım bademcikleri şişmiş dün atesliydu ama şimdi iyi allaha şükürler olsun sabah bildirimde bulunacam +olur ama olsun artık Karnım davul gibi sisti

Teşekkürler canım bademcikleri şişmiş dün atesliydu ama şimdi iyi allaha şükürler olsun sabah bildirimde bulunacam +olur ama olsun artık Karnım davul gibi sisti
Salgin var zaten cnm hastaneyede bol bol böyle bebisler geliyor ve bizde hastaliktan yeni kurtulduk

Bu arada arkadaslar ben 8 yillik bebek hemsiresiyim ihtiyac duydugunuz anda istediginiz konularda sizleri bilgilendirebilirm

Benimkisi 18 aylık ve malesef yemek problemim var iştah sıfır herseyi denedik olmadı en sonunda ben pes ettim ilk oğluma aynıydı şimdi 17 yaşında 1 75 boy ve 80 kilo yemekleri ondan saklamak zorunda kalıyorum o yüzden ufaklı fazla kafama takım yorum

Benimkinin masallahi var yeme konusunda :)
Ben doktor arkadaslarimin tavsiyesiyle zinco ve balik yagı kullaniyorm özellikle balik yagini tavsiye ederm bir cok gelismis ülkede de rutin olarak kullaniliyor zaten. Beyin zeka kemik ve göz sagligi icin cok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…