Tsk ederm cnm senin kdr basarili olmayi umuyormçok iyi gidiyorsun
Keske bende emzirebilseydim cnm inan bana cok sanslisin biz sadece 6. Aya kdr emdik malesefkizlar yazmaya utanmistim ama yazacam . Sabah iki dilim revani yedim 3 ten sonrada 8 dilim yani bugun toplam 10 dilim yedim napim canim acayip tatli cekiyo bu ara.2 gun once de 1 tepsi aglayan kek yedim 2 gunde bitti. Hic gulmeyin basiniza gelirhic beni kiskanmayin. Ben bu sekilde kilo veriyorum iste kizim emiyo cookça ve normalde dikkat ediyorum pasta kek tatli yaparsamda stres yapmadan korkmadan yiyorum .inanin bogazimi tutsam bir ayda 7 kilo verebilirim. Pis bogaz dediginizi duyar gibiyim
üzülme canim her cocugun nasibi heralde. 6 ayda az degil kimisi 2 ay 3 ay emiyo sadece.Keske bende emzirebilseydim cnm inan bana cok sanslisin biz sadece 6. Aya kdr emdik malesef
yok canim o şekilde yapmaycgm.sbeden farkları hesaplarken boy kilo endeksine göre verilen % olarak mı hesaplayacaksin
Canin cekiyorsa yee strese bunalima girmenin anlami yok canim ayda bir oluyr benimde bu ara ondan istiyr canimOff canım feci tatlı istiyor yarın regl olcam
Şiştim bugün midem göbeğim feci durumdayım
Kızlar 6 dan önce 2 kare yüzde 80 bitter çikolata bi tane minik çifte kavrulmuş lokum
Yicem canım zaten bi ara çok kasmak istemiyorum çünkü kendimiCanin cekiyorsa yee strese bunalima girmenin anlami yok canim ayda bir oluyr benimde bu ara ondan istiyr canim
Bende fazla kasmiyorum canim kasarsam ters tepiyoYicem canım zaten bi ara çok kasmak istemiyorum çünkü kendimi
Bende bi ara 71.5 kiloydum canım sabrederek bu kilodayım şuanBende fazla kasmiyorum canim kasarsam ters tepiyoo kadar kilo verdim ama gercekten basamak basamak sabirla inmek cok zor .su kalan kilolarda bi gitse. Sen yine benden zayifsin ne guzel
Ben farkettim canim profiline girip baktim bugun aktif olmusmusun diye en son dun girdigin yaziyordu. Merak ettim. Gecmis olsun neyi var bebeginin. Tamam yarin sabah tartil farketmezIyi akşamlar kızlar yokluğunu fark etmediniz bebeğim hastaydi sabah tartilamadim zaten regl dönemine girdim yarın sabah tartılıp bildirimde bulun sam olmazmi
Teşekkürler canım bademcikleri şişmiş dün atesliydu ama şimdi iyi allaha şükürler olsun sabah bildirimde bulunacam +olur ama olsun artık Karnım davul gibi sistiBen farkettim canim profiline girip baktim bugun aktif olmusmusun diye en son dun girdigin yaziyordu. Merak ettim. Gecmis olsun neyi var bebeginin. Tamam yarin sabah tartil farketmez
Salgin var zaten cnm hastaneyede bol bol böyle bebisler geliyor ve bizde hastaliktan yeni kurtuldukTeşekkürler canım bademcikleri şişmiş dün atesliydu ama şimdi iyi allaha şükürler olsun sabah bildirimde bulunacam +olur ama olsun artık Karnım davul gibi sisti
Süper ne iyi çoğumuzun bebeği var galibaBu arada arkadaslar ben 8 yillik bebek hemsiresiyim ihtiyac duydugunuz anda istediginiz konularda sizleri bilgilendirebilirm
çok geçmiş olsun canımIyi akşamlar kızlar yokluğunu fark etmediniz bebeğim hastaydi sabah tartilamadim zaten regl dönemine girdim yarın sabah tartılıp bildirimde bulun sam olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?