4 Aylık kilo verme yarışması

kızlar ben bugün tartıldıktan sonra o kadar şey yedimki ne yediğimi bile unuttum ,sayamadım,ama akşama dengeleyip
yarın da aynen devam inşallah.

ya canlar benım sıkıntım şu akşama kadar kendımı tutuyorum normalde 8 den sonra ağzıma lokma koymuyorum ama gece uyku arası ekmek yiyorum çıldırcam yawwwwwwwwwwwwwww

ya canlar benım sıkıntım şu akşama kadar kendımı tutuyorum normalde 8 den sonra ağzıma lokma koymuyorum ama gece uyku arası ekmek yiyorum çıldırcam yawwwwwwwwwwwwwww
acaba gündüz zayıf mı yiyorsun?akşam 10 gibi falan 1 çay bardağı süt içsen acaba tok tutarmı bir faydası olurmu?

4 dilim revani mi

4 dilim revanimi çok değilmi
Yanlış yazdın sanırım
kizlar yazmaya utanmistim ama yazacam . Sabah iki dilim revani yedim 3 ten sonrada 8 dilim yani bugun toplam 10 dilim yedim napim canim acayip tatli cekiyo bu ara.2 gun once de 1 tepsi aglayan kek yedim 2 gunde bitti. Hic gulmeyin basiniza gelir hic beni kiskanmayin. Ben bu sekilde kilo veriyorum iste kizim emiyo cookça ve normalde dikkat ediyorum pasta kek tatli yaparsamda stres yapmadan korkmadan yiyorum .inanin bogazimi tutsam bir ayda 7 kilo verebilirim. Pis bogaz dediginizi duyar gibiyim

sabah 2 kuru kaysı
1 yumurta
2.5 dilim kepek ek
acılı ezme
maydanoz
çay
öğlen:
mantar çorbası
1 dilim kepek ekmek
ara:
1 mandalina
Türk kahvesi
eti form bisküvi
akşam:2 dilim kepek ekmele yapılmış peynirli tost
çay (birazdan yapıp yerim)
su 2lt

kızlar bu yazıyı görmeyin diyete devam edin arkadaş yanlış bölüme yazmış zaten kilo almak isteyenlerin bölümüne yazacaktı sanırım.

Dilim ne kadar ki şaşırdım doğrusu

kızlar bu yazıyı görmeyin diyete devam edin arkadaş yanlış bölüme yazmış zaten kilo almak isteyenlerin bölümüne yazacaktı sanırım.
Yok canim dogru yere yazdim sizlerin iradesi kuvvetlidir ama dengeliyorum ben bi sekilde vucudumu kendimi taniyorum.

Ay utanmadan gerek yok canım ben de sendenim yedim mi tam yerim yani....
aynı şekil kendimi yemeye kaptırdm mi rahat rahat yerim
ama kendime sözüm var 81 kilo da kendime kiymali elde acma tepsi böregi ismarlayacagim canlarım. Patlayana kadar da yiyecwmmm

Aynen canim beni fil ilan ettiler kendileri bu kilolara nasil ciktilar yemeden bilmiyorum

ah bir tam hatırlayabilsem hayal mayal hatırlıyorum,mutfağa nasıl bir daldıysam artık kendimden geçmişim
yanlış hatırlamıyorsam;1 kase müsli,yarım ekmek tost,2 dilim kek,1 tabak patlamış mısır,2 kupa sütlü kahve(belki de 3 hatırlamıyorum),1 bardak kola,zeytin,lor peyniri şimdilik hatırladıklarım bunlar
akşama da 1 tabak kuru fasulye yerim ve 1 kase de yoğurt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…