- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
acaba gündüz zayıf mı yiyorsun?akşam 10 gibi falan 1 çay bardağı süt içsen acaba tok tutarmı bir faydası olurmu?ya canlar benım sıkıntım şu akşama kadar kendımı tutuyorum normalde 8 den sonra ağzıma lokma koymuyorum ama gece uyku arası ekmek yiyorum çıldırcam yawwwwwwwwwwwwwww
canım içeyim yenıdenacaba gündüz zayıf mı yiyorsun?akşam 10 gibi falan 1 çay bardağı süt içsen acaba tok tutarmı bir faydası olurmu?
aynı anda aynı şeyi yazmışız kızı yediğine bin pişman ettikhahaaaahhhaa bende takıldım oraya ama hep ben takılıyorum yediklerine diye bişey dememiştim.yine de kilo veriyor büyük başarı doğrusu.
yaz yaz yediklerini görelimkızlar ben bugün tartıldıktan sonra o kadar şey yedimki ne yediğimi bile unuttum ,sayamadım,ama akşama dengeleyip
yarın da aynen devam inşallah.
çok iyi gidiyorsunBugünki menüm
Kahvalti
2 yumurtanin beyazi
2 dilim firinda kasarli ekmek
1 fincan tek sekerli cay
Öglen
Biraz yogurt
Aksam
Tavuk
Salata
Tarhana corbasi
2 litre su
4 dilim revani mi
kizlar yazmaya utanmistim ama yazacam . Sabah iki dilim revani yedim 3 ten sonrada 8 dilim yani bugun toplam 10 dilim yedim napim canim acayip tatli cekiyo bu ara.2 gun once de 1 tepsi aglayan kek yedim 2 gunde bitti. Hic gulmeyin basiniza gelir4 dilim revanimi çok değilmi
Yanlış yazdın sanırım
kızlar bu yazıyı görmeyin diyete devam edin arkadaş yanlış bölüme yazmış zaten kilo almak isteyenlerin bölümüne yazacaktı sanırım.kizlar yazmaya utanmistim ama yazacam . Sabah iki dilim revani yedim 3 ten sonrada 8 dilim yani bugun toplam 10 dilim yedim napim canim acayip tatli cekiyo bu ara.2 gun once de 1 tepsi aglayan kek yedim 2 gunde bitti. Hic gulmeyin basiniza gelirhic beni kiskanmayin. Ben bu sekilde kilo veriyorum iste kizim emiyo cookça ve normalde dikkat ediyorum pasta kek tatli yaparsamda stres yapmadan korkmadan yiyorum .inanin bogazimi tutsam bir ayda 7 kilo verebilirim. Pis bogaz dediginizi duyar gibiyim
kizlar yazmaya utanmistim ama yazacam . Sabah iki dilim revani yedim 3 ten sonrada 8 dilim yani bugun toplam 10 dilim yedim napim canim acayip tatli cekiyo bu ara.2 gun once de 1 tepsi aglayan kek yedim 2 gunde bitti. Hic gulmeyin basiniza gelirhic beni kiskanmayin. Ben bu sekilde kilo veriyorum iste kizim emiyo cookça ve normalde dikkat ediyorum pasta kek tatli yaparsamda stres yapmadan korkmadan yiyorum .inanin bogazimi tutsam bir ayda 7 kilo verebilirim. Pis bogaz dediginizi duyar gibiyim
ah bir tam hatırlayabilsem hayal mayal hatırlıyorum,mutfağa nasıl bir daldıysam artık kendimden geçmişimyaz yaz yediklerini görelim
Kucuk kare kare.Dilim ne kadar ki şaşırdım doğrusu
Yok canim dogru yere yazdim sizlerin iradesi kuvvetlidir ama dengeliyorum ben bi sekilde vucudumu kendimi taniyorum.kızlar bu yazıyı görmeyin diyete devam edin arkadaş yanlış bölüme yazmış zaten kilo almak isteyenlerin bölümüne yazacaktı sanırım.
kizlar yazmaya utanmistim ama yazacam . Patlalll dilim revani yedim 3 ten sonrada 8 dilim yani bugun toplam 10 dilim yedim napim canim acayip tatli cekiyo bu ara.2 gun once de 1 tepsi aglayan kek yedim 2 gunde bitti. Hic gulmeyin basiniza gelirhic beni kiskanmayin. Ben bu sekilde kilo veriyorum iste kizim emiyo cookça ve normalde dikkat ediyorum pasta kek tatli yaparsamda stres yapmadan korkmadan yiyorum .inanin bogazimi tutsam bir ayda 7 kilo verebilirim. Pis bogaz dediginizi duyar gibiyim
Aynen canim beni fil ilan ettiler kendileri bu kilolara nasil ciktilar yemeden bilmiyorumAy utanmadan gerek yok canım ben de sendenim yedim mi tam yerim yani....
aynı şekil kendimi yemeye kaptırdm mi rahat rahat yerim
ama kendime sözüm var 81 kilo da kendime kiymali elde acma tepsi böregi ismarlayacagim canlarım. Patlayana kadar da yiyecwmmm
yanlış hatırlamıyorsam;1 kase müsli,yarım ekmek tost,2 dilim kek,1 tabak patlamış mısır,2 kupa sütlü kahve(belki de 3 hatırlamıyorum),1 bardak kola,zeytin,lor peyniri şimdilik hatırladıklarım bunlarah bir tam hatırlayabilsem hayal mayal hatırlıyorum,mutfağa nasıl bir daldıysam artık kendimden geçmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?