Yeni tartinin hakkini verememişsinGunaydin kizlar bu hafta sadece 100 gr eksideyim
sonuç çok kötüGünaydın kızlar
Geçen hafta;80
Bu hafta;81.5
Çok canım sıkkın ama ben bunun üstesinden gelecem kızlar
Pes etmek yok (aslında bazı sebeblerden dolayı canım sıkkındı yada regl olacam diye herşeyi abarttım ama bugün kendimi çok iyi hissediyorum)
Ikisinin farkini bilmiyorum canim. Ama arastiririm. Fakat almam ben bu tembellikle onuda kenara atarimBen de çokistedim yyürüyüş bandı ama eşim almadı sağlıklı değildik ses çıkarıyor diye lojmandayiz da onun yerine kondisyon bisikleti aldı. Kullanıyorum ama bu konularda daha bilgili oolsaydım eliptik bisiklet aldirirdim
Ikisinin farkini bilmiyorum canim. Ama arastiririm. Fakat almam ben bu tembellikle onuda kenara atarim
haklısın ya tembellik olduktan sonra hepsi boş,benim ev spor salonu açacak kadar spor aleti var ama düzenli yapan yok o ayrı mesele, eşim bu konuda çok kızıyor aldırıyorsun yapmıyorsun diye.6 sene önce 30 kiloyu verirken bir tane bile spor aletim yoktu ama yürüyüş,spor,diyet çok azimliydim şimdi o azmin çeyreği olsa yine zayıflarım ama nerdeee.o zaman internetim de yoktu ne spor yapacağımı da bilmiyordum kafama göre bişeyler uyduruyordum,yani işin özü azim olduktan sonra hiç bişey engel değil.Ikisinin farkini bilmiyorum canim. Ama arastiririm. Fakat almam ben bu tembellikle onuda kenara atarim
Bize süpriz yapacak sanırımsbeden canım senin kilo paylaşımını göremedim
bisiklet yok bende bende mezdeke yapcamCanım önümüzdeki de ki haftaya kadar 3 ya da 4 gün boyunca bisikleti ni kullan en az 30 dk canım. suyu arttırdım farkı gör.
Ayrıca ben 16 dk zumba buldumhem kolay hem bana ggöre yaptıkça alışıyor sun canim
listeye kilo bildirimlerini ekliyim öyle yapayim dedim canim . :)sbeden canım senin kilo paylaşımını göremedim
Cnm benide kaydet 86 kg yum suan-600 fazla sıkmadan ilerliyorum emzrdgm için bunada şükür :)
2 yumurta
2 dilim peynir
3 dilim kaşar
6 zeytin
2 dilim ekmek
8 badem
4 dilim revani
1 bardak süt
1 muz
bu saate kadar bunlari yedim
Daha bitmedi kaydediyrm canimCnm benide kaydet 86 kg yum suan
4 dilim revani mi-600 fazla sıkmadan ilerliyorum emzrdgm için bunada şükür :)
2 yumurta
2 dilim peynir
3 dilim kaşar
6 zeytin
2 dilim ekmek
8 badem
4 dilim revani
1 bardak süt
1 muz
4 dilim revanimi çok değilmi-600 fazla sıkmadan ilerliyorum emzrdgm için bunada şükür :)
2 yumurta
2 dilim peynir
3 dilim kaşar
6 zeytin
2 dilim ekmek
8 badem
4 dilim revani
1 bardak süt
1 muz
haklısın ama ginede tartıdaki sonuç insanın canını sıktı.moralini bozma tatlım , ödemdir mutlaka sen cok dikkat ettin , ayrıca cok iyi kılo verdın 90 üstündeydin unutma ..
tebrikler canım inşallah bu haftada böyle azimli olursun.Evet canlarım kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenlerde de benim gibi gazagelecek iinşallah
geçen hafta 89
bu hafta 85.8
Fark 3.2 kg ama bunun 2 kg ödem di biliyorum
inşallah haftaya hedef 84.5
Bu hafta cok tatli yedim.insallah bu hafta tatliyi azaltacam spora da daha dikkat gösterecem.
detoks ne yapmayı düşünüyorsun?bende düşünüyorumda.Selamlar, ben halen 75,5tayım hiç kilo veremedim bu hafta ve hasta oldum, acil detoksa başlamam gerek sanırım, şu anda vücudum bu kiloda inat ediyor
valla hiç bir şey değiştirmedi desem bir Allahın kuluda demedi sen zayıfladın mı,ama yumuşama konusunda haklısın göbeğim yumuşacık olmuş spora ağırlık vermem lazımfileeeee senin moralin bozuksa biz öldük o zaman. Sen 1 ayda 9 kilo verdin daha ne istiyorsun bu ayın kraliçesisin. Maşallah sana istikrarliymissin tebrikler..ikinci ay bu kadar verme. Ikinci ay verecegin maksimum 5 kilo olsun saglikli olsun cok hizli gitme. Ayy anlatsana 9 kilo neler degistirdii.rahat nefes aliyosun onu bilirim..yumusak olmussundur oda zamanla toplanir sıkılasır
4 dilim revani mi
hahaaaahhhaa bende takıldım oraya ama hep ben takılıyorum yediklerine diye bişey dememiştim.yine de kilo veriyor büyük başarı doğrusu.4 dilim revanimi çok değilmi
Yanlış yazdın sanırım
4 dilim revani-600 fazla sıkmadan ilerliyorum emzrdgm için bunada şükür :)
2 yumurta
2 dilim peynir
3 dilim kaşar
6 zeytin
2 dilim ekmek
8 badem
4 dilim revani
1 bardak süt
1 muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?