4 Aylık kilo verme yarışması

Gunaydin kizlar bu hafta sadece 100 gr eksideyim
Yeni tartinin hakkini verememişsin
sonuç çok kötü ama kendini iyi hissetmen pes etmemen kararli oluşun kutariyo

Ikisinin farkini bilmiyorum canim. Ama arastiririm. Fakat almam ben bu tembellikle onuda kenara atarim

Ikisinin farkini bilmiyorum canim. Ama arastiririm. Fakat almam ben bu tembellikle onuda kenara atarim
haklısın ya tembellik olduktan sonra hepsi boş,benim ev spor salonu açacak kadar spor aleti var ama düzenli yapan yok o ayrı mesele, eşim bu konuda çok kızıyor aldırıyorsun yapmıyorsun diye.6 sene önce 30 kiloyu verirken bir tane bile spor aletim yoktu ama yürüyüş,spor,diyet çok azimliydim şimdi o azmin çeyreği olsa yine zayıflarım ama nerdeee.o zaman internetim de yoktu ne spor yapacağımı da bilmiyordum kafama göre bişeyler uyduruyordum,yani işin özü azim olduktan sonra hiç bişey engel değil.

bisiklet yok bende bende mezdeke yapcam

Canım bi sıkılıyor ki. Harekete gecmeliyim bugun yagmur yagdi yarin umarim guzel olur hava ve cikar yururum. Hergun cikmaya ihtiyacim var odalara girip cikiyrm daha vermem gereken kilo cok disari cikip yurrsem emnim cok faydali olacak icim acilacak

Slm
Ara
Leblebi, kuru üzüm kola
Akşam şimdi yedim
Tavuklu salata
Yoğurtlu karnabahar

moralini bozma tatlım , ödemdir mutlaka sen cok dikkat ettin , ayrıca cok iyi kılo verdın 90 üstündeydin unutma ..
haklısın ama ginede tartıdaki sonuç insanın canını sıktı.
tebrikler canım inşallah bu haftada böyle azimli olursun.
Selamlar, ben halen 75,5tayım hiç kilo veremedim bu hafta ve hasta oldum, acil detoksa başlamam gerek sanırım, şu anda vücudum bu kiloda inat ediyor
detoks ne yapmayı düşünüyorsun?bende düşünüyorumda.
valla hiç bir şey değiştirmedi desem bir Allahın kuluda demedi sen zayıfladın mı,ama yumuşama konusunda haklısın göbeğim yumuşacık olmuş spora ağırlık vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…