4 Aylık kilo verme yarışması

Teşekkürler canım bademcikleri şişmiş dün atesliydu ama şimdi iyi allaha şükürler olsun sabah bildirimde bulunacam +olur ama olsun artık Karnım davul gibi sisti
Geçmiş olsun canim bademcikte bi kotuki kucukken bende de olurdu hala hatirliyrm.nasil bisey oldgunu :))

Iyi akşamlar kızlar yokluğunu fark etmediniz bebeğim hastaydi sabah tartilamadim zaten regl dönemine girdim yarın sabah tartılıp bildirimde bulun sam olmazmi

Bende farkettim canım günlüğünü takip ediyorum. Geçmiş olsun canım dikkat edin. Çocukların hastalıklarına dayanamıyorum

Çinko kulaniyorum ama balık yağı iyi tavsiye 18 aylık kullanarak bilirsin im ve hangi marka olabilr

o zaman ilk soru benden gelsin oğlum 4.5 acaba diyorum diş mi çıkarıyor,sence bu aylarda çıkarırırmı?
Cikarabilir cnm sen yada babasi hangi aylarda cikarmissiniz yada söyle sorayim ailedeki diger bebeklerde disini erken cikaranlar var mi?

Cikarabilir cnm sen yada babasi hangi aylarda cikarmissiniz yada söyle sorayim ailedeki diger bebeklerde disini erken cikaranlar var mi?

Ben de ebeyim canlarim ama 1.5 yil calistim sonra biraktim. Evde bebislerime bakiyorum. Hangi sehirdesin canim

Ebe hemşire çok güzel arkadaşlar sizlerin varlığı grubumuz dahada sağlıklı kıldı benim gibi öğretmen olanlar varmi

Ben şuanda balparmağın apitera Balı var eczanelerde satılıyo ondan veriyorum sabahları çeyrek çay kaşığı...
3hafta önce Bronşit oldu 10iğne vurundu sonra geçmemiş şurup tedavisi dediler ne yaptıysam içiremedim bende bal çok iyi gelir balgama diye duydum gittim en iyisini aldım bişey olurmuki????

Benimde oglum ayin 10 unda 1 yasina giriyo ama hala hic disimiz yok sizinki ciktimi

Ama gerçekten balgamı kuruttu kızlar aklınızda bulunsun

1 yasindan sonra bal yiyebilir sıkıntı olacagini ben pek sanmiyorm benimkide hastaydi aferin surup verdi doktor kasikla iciremiyodm uyurken enjektörle agzina sıktım mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…